Na hello csajok. Ismét itt vagyok. Akkorát szívtunk ma hogy csak na. Siettünk haza ezerrel, mert ugye ma jönnek a netet kötni... Jöttek is, kötik először a telefont, aztán kérdezzük, hogy és a net? Erre ők. Milyen net? Kiderült, hogy nem ők kötik, és nem is tudják mikor lesz. Ami azért nagy szívás, mert már tökre berendezkedtünk, hogy akkor ma estétől hawaii... De nem. A **************. Férjecském fel is hívta őket hogy sos csináljanak valamit mert ez így nem állapot úgyhogy remélem összekapják magukat mert jövő héten végig szabin vagyunk. És így, hogy másfél napot hagytam ki is elég nehéz volt pótolni a dolgokat...
Szóval csucsu én is kiakadtam. Amúgy én már rég megfogadtam, hogy sztkba nőgyógyászhoz soha többet. Nekem elég volt a rákszűrés is... Úgyhogy teljes együttérzés, és a pihi tuti segít, úgyhogy mást se csinálj és minden rendben lesz.
Trixy... Sárgulok lassan. De persze csak halkan...
Nekem elvileg holnap vagy holnapután kell megjönnie, de szerintem meg fog. Derékfájás, hasfájás, cicifeszülés, ahogy szokott. A hőm még fenn van, de szerintem reggelre már az sem lesz. De már beletörődtem, hogy ez nem a mi hónapunk, mert semmi tünetem nem volt, úgyhogy most nem lesz olyan nagy csalódás hogy megjön. Talán minden hónap egyre könnyebb lesz és akkor egyre kevesebbet kell görcsölni a dolgon. És ugye akkor szokott összejönni.
Most nem tudok sokat írni, holnap majd jövök koradélután, aztán olvasgatok meg írogatok egy kicsit ha tudok. Addig meg legyetek jók, pihenjetek sokat! És örülök, hogy megint béke van.
Tényleg szupi kis csapat.
na babásodásra fel!
ja, és vonalzót majd én is csinálok, ha lesz egy kis időm.