Új privát üzeneted érkezett!

Köszi biztatást! bízom én is benne, hogy már akkora lesz, hogy nem fog gondot okozni az 1 napos távollét.
A kórházban való fejés is érdekes lesz, mert nem túl sok nyugodt hely van ott :(

Dikó :)
Nagyon édes Jázmin baba és a testvérei :lol: Ő sem egy olyan, akinek gondja lenne a súlyával :lol:
És a birodalmatok is nagyon klassz :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


sziasztok

gyors leszek sajnos :(

Dikó nagyon jók a képek, nagyon szép a lakásotok.
a gyerekek is szépek

Dóri kitartást !! tudom milynen nehéz..:(
Marcinak jobbulást!

Nelli nálunk kap cumisüveget ios Peti és semmi zavart nem okoz!! sőt ma éjjel apa auzzal fog etetni éjjel..

Kitta lehetsz kismama mensi előztt is, lsd Peti.. pedig én még gyógyszert (hüvelykúpot is hazsnáltam, és szoptattam, ) demondtam ha jönni akar, akkor jöjjön.. és nem bántam meg..

csajok nem tudok mindnere reagálni sajnos, mert Peti nyafizik értem a kórházba és most rohanok...
drukkot kérek , hogy helyre jööjünk aztán mesélek.. ill gyorsan bemásolom amit a másik topikba írtam..
kérnék gyógymanókat Petinek, ill hogy minél előbb hazajöhessünk, uis hét eleje a kórházban vagtyunk:( de legalább tegnap kiderültm iér vban 39 fok felett a lázunk.. és nem a veséje (aminek nagyon örülök..) uis hétfőn voltunk fülészeten vérvételen ahol nagy gyulladást láttak, ill Peti iszonyú bágyat volt pulzusa az egekbe, doki köüzli hogy miután a fülészet szerint semmi baja nincs, nem piros a torka, sse a füle stb.. így valószínű hogy a veéje lehet.. irány este a kórház, ahol benn is fogtak azóta látta még 2x füldoki sehol semmi, de a veséje se beteg, akkor mitől bnem tudjuk levinni a láűzát.. mire tegnap 4. re látta orr fül gégész, éls mit ad ég.. picit gíyulladt a füle.. rögtön gyógyszer.. de nem kell se felszúrni stb.. mert picti piros, csak.. valószínű hogy könnyen lázasodik.. erre este egy hatalmas sírás után kifakadt az "alig gyulladt füle" de olyan csúbny genny jött ki hogy most megint voitte apa, hogy a dobhrtyája épp maradt e.. azt már nem válalltam be.. elég volt asszisztálnom a branül bekötéséénl (fejébe kapta ) de halvány reménysugár hogy reggel nem volt lázas (tegnap reggel már 38 felett kellt..)
drukkoljatok, hogy nem klelljen plasztikázni a fülét.. és hamar hazajöhessünk.. (ja és magyar eü.. hiába csak anyatejes, én csak széken alszok.. mert mondtam hogy a napi 2000 ft-t nem tudhjuk bevállalni, (hát most már 14000 fele mennénk.. ) tegnap is apa leválltott és KAtával aludtam délben
cintia2
 
 


l: 2. igen

Nelli: sajnálom Domcsi beavatkozását, de nagyon ügyik vagytok Brigivel szoptatásban, biztos nem lesz gond abból az 1 napból.

Ildi: de jó, hogy újra itt vagy :lol: . Nagyon szép lett a házikótok, annyira otthonos. Nekem a gyerekek szobái nagyon tetszenek, olyan vidámak :lol: . Olyan édik nálad is a tesók :lol:

Cintia: nem semmi, miken mentek mindig keresztül :cry: Szegény Petit de sajnálom, jobbulást neki. Nem is tudom, hogy győzöd ennyi energiával, ott a kórházban széken nem lehet pihenni. Férjed van Katával, míg Petivel kórházban vagytok?

Képzeljétek, lányom most először alszik "házon kívül" - mármint nélkülünk. Kíváncsi vagyok... :lol: - uis feljött mama Marcipán frizuráját vágni, és Livike le akart vele menni, és mondta is, hogy ott alszik :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 

 
 

Sziasztok,

Itt egy eltűnt :oops: csak elég sokminden volt mostanság, és nem jutottam ide!
Jó sokat termeltetek, alíg győztem visszaolvasni is, és így se mindent!

A képek szépek mindenkiről, és a lakásról is :wink:

A betegeknek, és a kórházban lévőknek jobbulást, és sok, sok gyógypuszit :wink: :)

I, ne izgulj mi ugyanebben a cipőben járunk mint ti!Mármint súlyilag!szerintem nem kell tápszert adnod.Nekem sem egy nagydarab Hannus.Most 4250g, és 53 cm, és lassan 4 hós!
Minket is már küldtek neurológiára, ott minden teljesen ok. volt, de van egy 6 hetes kontroll amire majd 30.-án kell mennünk, és most elküldött a dokinénink Endokrinológiára is.De azt mondta, hogy teljesen egészséges, és formás baba aki arányosan pici, csak a fejlődésgörbén mégis kis elmaradás látszik.Ezért "fussunk egy kört" inkább a bniztonság kedvéért, de szerinte sem lesz probléma!Remélem én is :wink: Viszont nálunk a tápi szóba sem került.
Hannus is 3 óránként szopizik, éjjel szintén alszik egybe 7-8 órát, és megvan napi 3-4 kakis pelus.Tehát detto az a helyzet mint nálatok, ahogy leírtad.
Titeket egyébként nem küldtek semmilyen ellenőrző vizsgálatra?

Amúgy jól vagyunk, Hannus már annyit beszélget, és már fog ezerrel!Ez most nagyon tetszik neki.Csomó játékot már előszedtem, Esztiről ugye maradt nem kevés, és tökre élvezi őket fogni, rágni, meg rázogatni :) olyan cuki
A kiságyban is amikor felébred megyek be a szobába, és már forgatja a fejét teljesen kitekeredik, hogy lásson már :) Tök kis figyelmes lett, minden érdekli, és mindenre figyel.
Eszti is jól van, bár vele volt egy elég csúnya baleset, elcsúszott a kádba, és úgy beverte a száját :( Ömlött a vér, foga fölötti inye bedagadt, száján óriási seb......................... :x De már renbe jött!

És ami még rossz, 2 ismerősünk is meghalt :( Egyik Eszti keriapjának az édesapja, a másik az unokahúgom barátjának a sógora! :cry: :cry: Mindkettőjüket nagyon szerettük, ugyhogy mehetünk temetésekre, ami borzasztó lesz biztos! :(

Egyenlőre ennyi, most a 4 napban meg jövés-menésben leszünk!
manóci
 
 


Manóci, már hiányoltalak!!!

Ildi, neked is nagyon örülök!!!
Most mennem kell hunyni, csak még beugrottam, hogy elujságoljam, mi is beléptünk a forgolódók klubjába!!! De annyira, hogy egy pillanatra nem maradna a hátán, gyakorolnom kell a hason öltöztetést, pelenkázást... :lol: Annyira imádom ezt a kis csomagot!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvih
 
 


Sziasztok!

Én is megvagyok, csak nem voltunk itthon a héten. A párom Németországban, ém meg átmentem anyáékhoz, hadd unokázzon.
Így utólag belátom ez nem volt annyira jó döntés.
Anyum dolgozott, én meg otthon ültem egyedül. És nem tudom nálatok is így műxik -e, de én hiába abban a házban nőttem fel, most nem éreztem magam otthon benne. Szóval öltem a nappaliban a kanapén, próbáltam olvasni, tv-zni, régi barátokat látogatni, és alig vártam már hogy hazajöjjön valaki.

Nem sikerült mindent végigolvasnom, amit akartam írni azt is elfelejtetem :oops:

Cintia, nagyon sajnálom Petit, olyan pici még ezekhez a szörnyűségekhez! Milyen igzságtalan a sors, hogy egynéhány gazember vígan édegél, de az ilyen kicsi babák már most megszenvedik az életet. Brukkolok hogy minden rendben legyen, és hamar túllegyetek rajta!

Ildi, nagyon vártalak, de még nem katam privit!!!! :wink:

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Hát meglátszik, hogy hétvége van, nagyon pang a topik, esetleg a Forma 1-re készül mindenki??? :) :wink:
A mai napom elég katasztrófa, a konzervesdoboz szélével jó hosszú és mély sebet sikerült beszereznem, majd az autónk alig akart beindulni, még ilyet sose csinált, valszeg a akkumlátor, jövő héten megnézettem, közben a műszaki is letelik oda is vinnem kell.

Dincus!
Olyan jó a képeitekre nézni, sugárzik mindhármótokról a boldogság. Szép, kiegyensúlyozott család vagytok.
Sulihoz akkor sok sikert! Lesz majd mit tanulnod: :( :roll: :wink: :lol:

Kitta!
Férj dolgozik sajna ebben a négy napban, tudtam előre, mégis nehezen viselem. Nagyon társas lény vagyok és az idő miatt is most nagyon beszorulunk. Elmenni Jázminnal meg még most elég nehézkes, nem találja a helyét idegen helyen és nyűgös, gondolom ezzel minden kicsi így van.
Mi nem vagyunk pecásak :lol: , mi szaunázni szeretünk nagyon, ősztől tavaszig minden hétvégén szoktunk menni. Na most ez is borul egy ideig.
Éjszakai alvásotok?

Szilvi!
Igazán jól esett amit írtál. Köszönöm! :P

Manóci!
Hát rátok jár a rúd mostanában, sajnos. Két temetés is, nem lesz könnyű lelkileg, ha túl lesztek mindenen gyere és majd vigasztalgatunk. Szegény Eszti, gondolom nagyon megijedtetek, a fejen lévő sérülések nagyon tudnak vérezni. :roll: Fogacskáival nem lett baj?
Hanna meg milyen ügyes már, én is várom már, hogy tudjunk fogni, az már nagyon leköti a figyelmüket. Ügyik vagytok!

Timi!
Livike vagy te viselted jobban a külön alvást? Hajvágást, hogy viselte Marcipánosod?

Cintia!
Nem is tudok mit mondani, szörnyű ami veletek mindig történik; gyógypuszik mennek, jobbulást. Írj, hogy végül mi lett a dobhártyájával.

Csilla!
Igen én is így vagyok, hogy az a ház, már számomra nem az, ami volt ezelőtt 15 évvel, gondolom ez így természetes, de mégis olyan rossz érzés. Milánnak, most nincs újabb brutál neve? :lol: :wink:

Ildi!
Jó hogy újra köztünk vagy. A lakásotok nagyon szép lett!!!!!!!!!!! Gondolom mindenki elégedett a maga kis birodalmával. Nagyot nőttek a gyerekek. :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


:lol: Szylvi mostanában Cinca (mert mindent szétcincál) és Bambulka... :lol:
Vendég
 


Jó Reggelt!

Csilla!
Nem csalódtam benned! :lol: :lol: :lol:

Timi!
Na mit szóltál a futamhoz. Adri úszott a boldogságban. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Szylvi: mi is :lol: Kép Kép
Livike jól viselte a különalvást, másnap is csak este 8-kor volt hajlandó hazajönni :roll: . Marcipán nem örült a hajvágásnak, mert nagyon álmos volt. Ahogy kész lett, el is aludt rögtön. Úgy keltettük fel fürdetni, mert tiszta haj volt szegény. De gyorsan visszaaludt :lol:
A mai éjszakánk viszont vacak volt, fél éjszaka fent volt M. sokat sírt. Nem tudom, hogy a foga, hasa, vagy az idő miatt... :evil:

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi :)
Detto ilyen éjszakánk volt :( Valahogy mostanában elromlott Brigi alvása éjszaka. Sokat is evett ma is, ezért hajnalra átázott.
A napközbeni alvása is elég nyugtalan.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


SZIASZTOK!

nagy rohanásban vagyok,mert tatőzzük a melléképületet....Gyorsan dobok egy huncutcsajos képet, aztán majd igyekszem visszaolvasni és felzárkózni (újfent) Kép

Kép
Kép
petra78
 
 


Petra,kép, szupi :wink:

Szilvih,édes vagy a hiányolásért :) köszi!Gratula a forduláshoz :)

Szilvy,hát igen eléggé vérzett Eszti szája :( Előre is köszi a vígszt, hát nem leszek feldobott az biztos!Ráadásul jól összejöttek a dolgok, mert jövő héten megyünk vissza a neurológiára is+ az endokrinológiára is!És úgy a 2 temetés :( Szóval szomorú is leszek, meg izgulni is fogok nagyon Hannuskámért!

Csilla,ez nem lehetett jó :( ráadásul ott nem is volt net,mi?!

Timi,nálunk szerencsére"csak" a nappalok nyügisek mostanság, de azok nagyon.Aludni alszik, de amikor ébren van nyügi, és semmi se jó neki!Szóval szerintem az idő is betesz.Bár nyálzunk mi is rendesen, és amióta fog, mindent eszünk :) :)
manóci
 
 


zgzguél

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Sziasztok!

Írni szerettem volna, de Jázmin felébredt, az előbbi üzit ő küldte. :lol: :lol: :lol:
Na majd jövök, fél kézzel nehéz lenne írni.

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Sziasztok!

Kistelekről jelentkezem. :D
Hát képzeljétek, nálam piros napok vannak... :evil: Hiper gyorsan visszatért minden a régi kerékvágásba! :( Emma is észrevette a dolgot, de mostanra már minden okés. Bár mintha kevesebbet enne. Mindig egy csomót ki tudok fejni. Most is 3 deci tej ment a fagyasztóba. Remélem nem az étvágyával lett valami, hanem én lettem egy tejláda. :lol: Megint egy mellből szoptatok, egyszerűen elég neki egyszerre egy.
Emma mostasnában azon idegeli fel mgát, hogy nem tud felülni...ezen erőlködik... Hát felvilágositottam, hogy arra még bizony sokat kell várnia! :lol:
Egyem meg az apróságokat, kicsi testükhöz képest túl nagy az agyuk,többet akarnak, mint amennyit birnak! :D

Ildi! Gyönyörűszép az otthonotok! A gyerekek szobája szenzációs! :D Remélem pár év múlva Emmusomnak is lesz ilyen kedves szobácskája! Úgy szeretem a lakásunkat, de a mienk tipikusan 2személyes. Külön szoba lehetetlen... :(
Mina is és a fiúk is nagyon édesek! :D

Cintia! Nagyon sajnálom, amiken keresztülmentek. :( Mennek a gyógyipuszik,jobbulást Petinek!

Manóci! Én is hiányoltalak már... :D De jó, hogy már fogtok! Biztos nagyon cuki, ahogy ide-oda forog!
Eszti balesete :(, biztos a szivbaj kerülgetett.
Sajnálom a temetéseket. :(

Szilvi! De ügyesek vagytok! Kérünk képet az édi csomagodról! :D

Csilla! Megértelek! A páromban játszódik le érdekes folyamat, mikor hazajövünk Kistelekre. 2 napig olyan rosszkedvű, nehezen illeszkedik be. Általában első nap hazaindulna. Bizonyos szempontból örülök, hogy sikerült Pesten megteremteni azt a légkört, ahol jól érezzük magunkat. :D

Szylvi! Akkor neked is van mit csinálnod! Köszi szépen,majd szólok ha drukkolni kell a suliban, akkor majd gondoljatok rám! :D
Jázmin üzenete nekünk: :lol:

Timóca! Kiváncsi vagyok Marcipán új sérójára, kérek képet! :D
Éjszakai alvás: én is ki voltam akadva vmelyik nap, 1-kor is meg kellett etetni a drágát. Akkor kettős fronthatás volt, talán amiatt.
De ettől az időtől nekem is rossz kedvem lesz... :(

Petra! Kék szemű királylány nagyon falat! :D

Szaladok, mert Emmus felébredt, aludt 1,5 órát. Most még egy kis szórakoztatás, lakáspásztázás következik, és utána ebédelünk. :D

Puszik Nektek
dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincuska :)
Piros betűs ünnepek :( Jó korán jött.
De hogy tejláda vagy, az klassz :lol: Nekem soha nem volt ennyi tejem.
Brigi is hetek óta ülni akar. ha úgy teszem a lábamra, egyszerűen hasizomból felül.
Nekem 1/2 12 körül és 1/2 3 körül is etetnem kell minden nap :( Hajnalban pedig felébred, és örökké a cumit kell visszaadnom, hogy a család aludni tudjon. Én már nagyon kivagyok.

Különben is ma van az a nap, hogy világgá mennék :(

Manóci :)
Örülök, hogy jelentkeztél, csak a rossz dolgokat sajnálom.

Szilvi :)
Gratula a forgáshoz!

Szylvi :)
Korai még üzengetni :lol:

Petra :)
De nagyon édes ez a kép :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Csak gyorsan, olvasgatok cikkeket a neten, és ezt találtam:
http://www.babazo.hu/9honap/20071006-vitaminok-immunerositok-kisgyerekeknek-es-terhes-noknek.html
A lényeg, amit kiemelnék:
(mert én azt hittem eddig, hogy C-vitaminból bármikor bármennyit lehet...)
Még egy szó a C-vitaminról

Mindent csak mértékkel! A vitamin-utánpótlásnál nagyon ügyeljünk a mennyiségekre; a túlzásba vitt vitaminbevitel olykor károsabb lehet a hiányállapotnál is.

Terhes nőknek nem javasolt a szükségletet (100-500 mg) jóval meghaladó mennyiségű C-vitamin bevitele, mert egyrészt direkt módon vezethet magzati károsodáshoz, másrészt indirekt módon - a magzat nagy dózisú C-vitamin-hozzászokása által - a csecsemő a továbbiakban a normális mennyiségű C-vitamin-bevitel mellett hypovizaminózis jeleit mutathatja.

A C-vitamin ráadásul az anyatejben kiválasztódik, így az anya túlzott C-vitamin-fogyasztása károsíthatja a csecsemőt a szoptatás alatt.

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Hát tegnap nem tudtam jönni, mert délben hazaért a párom és a délutánom így már csak az ővé volt, na meg persze a lányoké. :lol: :lol: Sütöttem sajtos pogikat is, ez volt a kívánság. :lol:

Szilvi!
Engem érdekel, mit mondtak nektek a szemészeten, mire kell figyelni, úgyhogy várom a beszámolód.

Móni!
Nem lesz semmi gond Hannussal, bár tudom könnyű ezt mondani, mert totál ideg előre az ember. Mi is jövő héttől megyünk gyerekosztályra, ortopédiára kontrollra, na meg a szurit is fel kell vennünk ha belegondolok már kész vagyok.

Dincus!
Piros napok jó korán jelentkeztek. :( :(
Jázmin is állandóan ülne, de ha még nem tud..........., hiába mondom neki, már nem fogad szót, mi lesz később :wink: :lol:

Timi!
Meglepődtem a cikken, mert a C vitamin vízben oldodó vitamin, ezért nem is lehet túladagolni, mert a vizelettel a felesleg eltávozik. Azt szokták mondani azért nem érdemes többet enni belőle, mint amire szüksége van a szervetetnek, mert felesleges, a többletet kipisiljuk. Mennyire megbízható a cikk forrása?

Még maradt egy kis pogácsa, azt nektek küldöm.
Kép

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Megint csak gyorsan :lol:
Kértetek képeket Marcipánom új frizurájáról :lol:
Csak elmlékeztetőül, ilyen volt előtte:
Kép

és hajvágás után:
Kép

Cuki képem most ez van, de ezen nem látszik a haja :lol:
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Szylvi: köszi a pogit, reggelire fini volt :wink:
Nem tudom, mennyire hiteles egy ilyen forrás... de nem gondolnám, hogy babás oldalakra hülyeségeket tesznek fel. :roll:

Kép
Kép
timóca
 
 


Nincs vkinek Kismamás előfizetői belépő kuponja? (Úgy értem, akinek nem kell...) :twisted:

Kép
Kép
szilvih
 
 


Sziasztok! Csak gyorsan, mindjárt indulnom kell az oviba Dorkáért. Ma még nem akartam vinni, de mi voltunk ezen a héten a gyümifelelősök, így azt be kellett vinnem, ő meg bekönyörögte magát... Holnap már nem viszem, még mindig nem érzem teljesen rendben.
Lilla is elkezdett Szörcsögni.

Hétvége kicsit unalmasan telt, nem mentünk nagyon sehova a rossz idő meg a bacik miatt, de legalább pihiztünk...

Timi, jó lett Marcipán haja, nekünk is elő kellene már venni az ollót, a múltkor már felsopfoztam a haját Lillának :lol: , de zavarta. Sapkás kép csúcs, annyira jól el tudod kapni a pillanatokat!!!
C vitamin: Viszont akkor lehet C viatmint adagolni anyatejen keresztül is, nem kell a Cebion...

Dincus, Piros napok :x :x . Lehet, hogy kiscit megváltozott a tej íze, azért nem eszik annyit Emma :roll: . De pár nap alatt helyreáll minden, akkor pótolja majd, és minden a régi megy tovább...

Cintia!! Mennek ám a drukkok!!!

Miost tényleg száguldanom kell....

Kép
Kép
szilvih
 
 


Timi :)
Jaj de édes ez a kisfiú :lol:

Szylvi :)
Hát, kikaptam volna a pogit, és megettem volna :lol:

Brigi mostanában harapdálja a cicimet a fogatlan ínnyével és szájával. Nem mondom, hogy nem fáj :roll: Mi lesz, ha foga lesz?
Meg örökké ülne, hihetetlen.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


I, mi a heti súlyeredmény??? 8)

Kép
Kép
szilvih
 
 


Sziasztok,

végre eljutottam ide is :)

Cintia: Petike jobban van már? Szegényke, bizti nagyon fájt a füle. Székenalvás :( tudtál valamennyit hunyni rajta??

Ildi:
nagyon szép az új házatok, és a gyerekek is! Jázmin milyen nagyot nőtt, és milyen formás kiscsaj!!

Szylvi: a pogiktól csorgott a nyálam :lol:
Szauna: Joci imádja, és bírja is sokáig, én is szeretem, de nem bírok bent lenni sokáig, és persze a napjára nem emlékszem, mikor voltam utoljára :?
Ujjad :(
Az éjszakák egész jók, bár, fél 3-3 kor kel minden éjjel enni. Aztán már csak reggel. Nálatok, mi a helyzet alvásügyileg??

Manóci: Esztinek jobbulást.
Nem túl jó hírekkel jöttél, temetések :cry:

Petra: A kis huncut lányod mindig levesz a lábamról!! Azok a kék szemek...sok pasit meg fog bolondítani
:lol:

Dincuska: Tejmennyiséged irigylésre méltó!!
Hűha, elég hamar beköszöntöttek nálad a piros betűs napok :shock:
Azért jó, hogy Emma így is elfogadja a tejed. A barátnőmnek is elég hamar újra lett mesije, és az ő fia onnantól kezdve nem fogadta el a tejcsiét.
Én nem bánnám, ha még pár hónapot megúsznék nélküle. Engem mindig nagyon megviselt, annyira hasgörcsös voltam (kivéve, míg gyógyszert szedtem), Cataflant ettem marokszámra.
[color=blue]

Nálunk napok óta minden okés, a hasfájás múlóban (HURRÁÁÁ).
Csenge egyre többet mosolyog ránk, és felfedezte, hogy hangja is van. Reggelente olyan jó hallgatni, hogy gagyog a kiságyában :lol:
a hasonalvás nagyon bejön neki, oldalán nem nagyon, mert átbillen a hátára, háton meg szinte csak babakocsiban. Viszont érdekes, hogy csak akkor alszik hason, ha ölben elalszik, és úgy fektetem le. Ha ébren van, nem szeret hason feküdni. :shock:
Ja, és mondanom sem kell, igen ritka, mikor leteszem az ágyba, és elalszik. Általában csak ölben hajlandó :?
Az időtől kivagyok, nincs kedvem kimozdulni, pedig ma menni kell 2-re csípőficam UH-ra.

Kitta
kitta
 
 


Hú lányok, nagyon kemény éjszakánk volt!
Milu óránként ébredt, szopizott pár kortyot és visszaaludt. Mostanra rájöttem, hogy a konvektor lehet a ludas, délután kiszellőztettünk a szobában, de nyitva felejtettük az ablakot. Lefekvés előtt gyorsan bedurrantottunk a szobába, hogy ne fagyjon meg, de szerintem ez nagyobb baj volt :evil:
A sokadik ébredés után már vissza sem tettem az ágyába, maradt mellettem "ciciközelben".
Olyan kaka vagyok, hogy alig látok ki a fejemből. :(

Veszünk ma egy hidegpárásítót, remélem attól jobb lesz. Van valakinek ilyen? Vélemény? Tapasztalat????

Próbálnék reagálni az eddigi hozzászólásaitokra, de csak a pogácsára emlékszem :)
Ráadásul az idő is olyan fos!

Csilla
Vendég
 


Csilla :)
Dettó hasonló az éjszakáink :( Én is karácsonyi ajándékként egy hideg párásítót veszek neki. Csajok szobájában van, mert ők meg nagyon köhögtek tavaly télen. Elég jó nekik.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Csilla, Nelli: nálunk a nappalok ilyenek már a 2. , egész nap lógna a cicimen. viszont az éjszakák jók, 1x kel enni, és durmol tovább.
Kitartás nektek a hosszú éccakákhoz!!

Voltunk csípő Uh-n, minden ok. :lol:
Viszont a dokibácsi nem volt túl megnyerő. Elhadarta az asszisztensnek (latinul), mit írjon, pecsét, aláfirka, jöhet a következő...Mondtam neki, azé nyögje már ki nekem, mi van a gyerekkel, mert én nem tudok orvosi nyelven... ő: ja, semmi baja, következő??
Csak én reagáltam túl, vagy szerintetek is tuskó volt?? :? :shock: :oops:

Kitta
kitta
 
 


Sziasztok!

Kopogtathatunk?
Beengedtek?
Nyári (aug.24.) fiaim vannak... :lol:
Képek rólunk a www-nél
Vendég
 


tdanie, üdv itt!!!! Hű, de szépek vagytok!!! Végigálmélkodtam ám az összes képeteket!!! Mesélj, nálatok hogy mennek a dolgok? Hogy tudod egyszerre altani a piciket, hogy néha te is szusszanj? Hol szültél? Úgy látom, császár volt, ugye? Ugye kétpetéjűek?

Hidegpárásító: Én is most készülök venni. Csak épp le vagyok hidalva a sok változattól. Nekünk Dorka szobájában sima Solac pingvin van, ami a vízkövet is kifújja, és addig megy, amíg be van kapcsolva, nem szabályoz semmit. Ha úgy felejtem, reggelre tocsog minden, és a gyereket kereshetem a ködben... :lol: A legjobb lenne egy légmosó, ami a szennyeződéseket is kimossa a levegőből (a gyártó mondja... :roll: ) Van esetleg valakinek ilyen???

Kép
Kép
szilvih
 
 


tdanie: üdv köztünk :lol: . De édik a picik, én is végignéztem :lol: . Mesélj, milyen ennyi pasival :wink: ?

Szilvi: nekünk nincs hidegpárásítónk, eddig nem is gondoltam, hogy kéne :oops: (a radiátoron a szobákban vannak víztartók, benne víz - nem tudom, ez jó-e, és hogy nálunk van-e rá szükség...)
Levegőtisztítónak nem jó a virág? :lol: - bár hálóba az se jó, csak nappaliba

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi, nálunk Dorkának is dugult az orra fűtésszezonban, meg most Lillának is minden reggel szörcsög. Azért gondolom, hogy a fűtés, mert nap közben meg nics gondja vele. Meg aztán Dorka kruppra hajlamos is lett, azért is van szükség a szobájában fixen egyre. Nálunk a radiátoros nem volt elég, próbáltam. Pedig tégla falak vannak... :roll:

Kép
Kép
szilvih
 
 


Ma nem reagálok egyenként, ha nem haragszotok, nagyon tré napom volt :(
Fáradt is vagyok már, csak bekukkoltam azért!

Dettó a helyzet mint Csilláéknél, és Nelliéknél.Alíg aludtam valamit a múlt éjjel, mert jön a fogunk, és egész éjjel a cicin lógott+dumált+nyüglődött Hannus! :(
Fölkelt enni éjfélkor, aztán hajnal 3-kor, és 1/2 4-től reggel 6-ig fönt volt.Tehát gyakorlatilag az egész éjjel műsorozztunk!

Aztán a másik, hogy ma voltunk az egyik temetésen :cry: Hát borzasztó volt, és ráadásul ez az idő is hozzá............................. :cry: :cry: hát nem ecsetelem mennyire szomorú voltam ma!

tdanie, üdv itt, és a fiaid nagyon kis cukik, azért a képeket n is megnéztem! :) Írj magatokról, hogy megismerjünk!

Na, el is tűntem, jó éjt mindenkinek :!:
manóci
 
 


Manóci, voltatok már gastroentero...akármicsodán????

Kép
Kép
szilvih
 
 


Szilvih, nem még!Endokrinológia :) majd hétfő!Úgy izgulok :?
manóci
 
 


Manóci :)
Sajnálom a rossz éjszakát és a temetést :(

Párásító: nekünk Avair Ultra 3 van, ami mutatja a páratartalmat, be lehet állítani, mikor elért egy kívánt páratartalmat, álljon le, csöndes.

Ma viszont beindítottam neki a párásítót, és vagy ennek a hatására, vagy véletlenül, de csak egyszer kelt fel enni :lol:

Kitta :)
Én Domcsinál jártam így a csípő kontrollon, hogy a csaj megnézte, elkiabálta magát, hogy itt baj van,elment az asztalához, és nem mondott semmit, csak írt, meg magában morgott. Engem meg az ideg kerülgetett, mi a baj? Annyira tuskók és lelketlenek tudnak lenni egyes orvosok.

Tdanie :)
Üdv itt! Nagyon szépek vagytok! Nektek sem lehet egyszerű, de közben biztos nagyon szép ikreket nevelni.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


sziasztok!

Móni,
sajnálom. :(

Nálunk megtört a jég, amióta vettem egy nagy levegőt és átpakoltam Marcikát Viki mellé egy szobába, azóta fél 8-ig alszik Marci. Valami döbbenet. Ma pedig MINDKETTEN fél 9-kor keltek fel (ébredtek), sőt talán Viki még előbb. :shock: :shock: Este 8-9 között dugom le aludni Marcit, Viki fél 9-kor, és alvás van. :shock: :P :D Tökjóóó! És nem kell kussban ülni a mi szobánkban, mert ott alszik Marci. Szóval, aki mer, az nyer alapon tettem, de bejött és ennek most nagyon örülök! :D :D

Párásítóból nekünk Tefal van, illóolajat is lehet beletenni, szabályozható az erőssége és halk is. Ajándék volt, így nem tudom mennyi volt, meg vagyok vele elégedve.

Tdanie,
üdv. :) Nem semmi dolog lehet a babákkal! :) Helyesek vagytok.

Náthásság már elmúlt szerencsére nálunk is, csoda, hogy nem krepált be a porszívónk. :lol: :?

Marcikámnak 6 (azaz HAT DARAB) foga van már, felül kettő, és alul négy szépen sorban, és ahogy elnézem maholnap lesz kinn a köv. felső. Valami hihetetlen gyorsasággal bújnak elő a fogacsakái, komolyan minden napra jutott egy fog a héten. :shock: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Tegnap beszereztünk mi is a Solca pingvint (ez kicsit többet tud mint Szilvihé) ((SzilviHÉ :lol: :lol: :lol: )), és láss csodát Milu csak 1x ébredt!!!!!!
Annnnnnnyira boldog vagyok! Most valahogy arról az egyról is szeretném leszoktatni (sokat akarok?) hogy visszaálljunk az eredeti végigalvós ritmusba.
Lehet az a baj, hogy az első nyekkre felkelek megetetni, pedig talán visszaaludna... nem tom.

Manóci :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Tdanie: szia, nagyon drágák a babák, és a nagytesó is! Legjobban az összebújós képek tetszettek. :lol:
Hűű, nem semmi,mesélj, milyen egyszerre 2 babával?? Tudsz mellettük szusszanni??

Manóci: éjszaka milyen volt? Volt alvás, vagy Hanna megint nyügi volt?

Dóri: alvás: szuper!! így végre te is tudsz pihenni. fogak: már 6??? Nem semmi!


Csenge 1/4 4-kor kelt enni, és 5-ig fent volt... megint ment a hiszti a cicin-alvás miatt
:?
ma megyünk csavizni, meglátogatjuk a kollégáimat. :D

Kitta
kitta
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, olvasok, csak hát a reagálás sokszor elmarad...
Már 3. napja alig alszom én is...nyöszörög Emma egész éjszaka...nem kel fel, de nem is alszik nyugodtan! Én meg úgymond ébren álmodom!Egész nap kattog a fejem, mint egy kakukkos óra! Nyál is jön nagy adagokban, alsó ínye elég fehér, szal lehet tényleg, hogy a fogai.
Párásítón gondolkodom én is, ahogy olvasom a ti rossz éjszakáitokat. Talán nekünk is az olajradiátor okozza a nyugtalanságot. Ettől nem lesz a gyerek hajlamos az asztmára? Valami ilyesmit hallottam.

Dóri!
Külön alvás...isteni dolog lehet! :D Nagyon ábrándozom róla, de ebben a lakásban lehetetlen... :( A másik szobában nincs ablak, és elég picúrka, szóval oda nem tehetném Emmát! Esetleg aludhatunk a nappaliban, de a bőrgarnitúra kihúzva nem valami kényelmes a benti kovácsolt vas ágy finom matracaihoz képest! :(

Timóca! Szupi Marcika haja, a C vitaminról eddig én is azt tudtam, amit Szylvi írt. Most akkor mi az igazság? :roll:

Szylvi! Pogik nagyon gusztik voltak, nyamm! :D

Kitta! Nem voltak súlyosak a piros napok, csak a kedvem volt nagyon a föld alatt. Nem tudom, én ilyenkor egy kicsit mindig depi leszek. De a lényeg, hogy Emma cicizik tovább. :D
Remélem neked odébb vannak ezek az örömök...
Hason alvás: Emma nem hajlandó egyáltalán a hasán lenni. Rögtön ordít, ha úgy teszem le. Csak a pocimon szeret egy kicsit így ellenni. Egyébként szépen emeli a fejét, csak nem tetszik neki így. :roll:
Idő... Utálom!!!! Napfénymániás vagyok! Ráadásul a lakás egyébként is sötét! :(
Doki meg egy gerictelen állat! Mi csak jövő hónapra kaptunk időpontot... :?

Csilla! Mi újság? Rendbejöttek az éjszakáitok? Megvan a párásító?

Manóci! Don't worry, be happy. :D Pont ez megy a rádióban! Neked szól!

Tdanie! Jaj de édesek a gyerkőcök. Írj, én is kíváncsi vagyok, milyen az ikrekkel. Van segítséged?

Rohanok, mert nyekk van.

Pápá

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma be akartam jelenteni az autónkat műszaki vizsgára, hát az aksi teljesen tropára ment el sem indult szegény, pedig nem öreg az autó, bár igaz, hogy sokat használjuk. Na a lényeg, hogy felhívtam az autósboltot, hogy van e nekik aksijuk és olyan rendik voltak, hogy kis hozták nekem házhoz, hát vannak még csodák. Apa ha hazaér cserélheti az akkumulátorokat.
Nekünk nincs párásítónk, csak a radiátoron van víz és az párolog el, de úgy tűnik elég, nem érzem száraznak a levegőt, Jázmin is alszik éjszaka, gondolom jelezné ha lenne valami gond.

Timi!
Marcipánod nagyon vagesz lett az új frizkóval. :lol: Azért ez nem igazság, hogy itt a topikban a fiúknak mekkora hajuk van, minekünk meg sehol semmi. :lol: :wink:

Ildi!
Nagyon eltűntél megint! Pedig akartam még kérni fürdőszobás és konyhás képet is. :D

Szilvi!
Tudom, hogy te szoktál lefagyaszgatni dolgokat. Nem tudod, hogy a sütőtököt le lehet? Adri nagyon szerette. Most meg itt van a szezonja gondoltam tennék el neki.

Nelli!
Nyálcsurgatás nálunk ugyanaz, mint nálatok, a napokban már előkét raktam rá, annyira folyt neki.
Képzeld babakocsis sikerélményem van. Mivel Jázmin csak hason szeret aludni, így teszem be a babakocsiba is, és egy perc alatt alszik is, tegnap is lent voltunk délután több, mint egy órát. :lol:

Kitta!
Ujjam rendben :lol: :lol:
Alvás nem is merem mondani de áldott egy gyermekem van. Leteszem 8 körül aludni és reggel fél 8 és fél 9 között ébred. :lol:
Én is nagyon kitudok akadni, mikor emberszámba sem vesznek, sok dokinak csak egy árudarabok vagyunk és leszarja az egészet, a lényeg., hogy nincs bajotok a többivel ne foglalkozz!

Tdanie!
Üdv köztünk!
A nagy lányom is aug.24- én született. :lol:
Nagyon édik a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móni!
Hétfőre megy a drukk!

Petra!
Kész lett a melléképület tetőzése?

Jovika!
Rég voltál! :cry: :cry: :cry:

Dóri!
Nem semmi a fogzásotok! :lol: :lol: Külön alvás :D

Csilla!
Biztos akor Milánnak az volt a gondja, ha ma meg jól aludt. Biztos a száraz levegőtől szomjas volt, azért akart cicizni.
Csak szoptatsz vagy végül főzizel is?

Anya hiány van mennem kell.

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Szylvi :)
A nagyobbak miatt muszáj időnkánt többet lent lennem, mint az ő általa aludt 1/2 óra, és utána megy az ordítás, így kénytelen vagyok egy kicsit kivenni. De ha nagy a szél, ez nem megy.
Nekünk sincs sok hajunk, de én örülök neki, hogy egyenlőre nem kell vele törődnöm, elég a két csak haját fésülni. Nekik hosszú.

Nem semmi alvókája van a kislányodnak! Irigy vagyok érte :lol:
Bízom benne, hogy a párásító nekünk is meghozza a javulást, és "csak" egyszer fog enni Brigi. Ez az éjszaka ezt mutatta, de még nem kiabálom el.

Dóri :)
Nekem kezdetektől külön alszik Brigi, de csak nem akarja átaludni az éjszakát. Jó Neked!

Kérdés:
- Nektek is hullik még a hajatok? Nekem nagyon, és már nagyon unom. Mi lenne jó rá? Revalid?
- Most dobtak be hozzánk egy levelet a rotavírus elleni oltás fontosságáról. Ezt 6 hóig kell beadni több részletben. Akinek van közösségbe járó nagyobb gyerek: Ti beadatjátok? Van értelme? Mennyibe kerülhet?

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli, épp ma volt itt a védő, és én is megkérdeztem a rotát. 18e Ft egy vakcina, és hármat kell beadni belőle :shock:
Azt is mondta, hogy mostanában nincs sok ilyen megbetegedés.

Szyl, csak szopi van még, elég a tejci neki. Remélem tényleg a száraz levegővel volt gond (nálunk gázkonvektor van), és most a javulás útjára lépünk.
Erősen gondolkodom azon, hogy a gyümölcsöket elkezjem -e kostoltatni. Egy-egy kanállal csak, nem akarok szopit kiváltani vele, csak hogy ismerkedjen az ízekkel.

Csilla
Vendég
 


Nelli!
Nekem nincs már hajhullásom. Ha alacsony a vasad az is okoz hajhullást, lehet, hogy nálad is csak ez az oka.
Rotavírus ellen én nem oltatok. Manapság rengeteg nem kötelező elleni védőoltást dobnak piacra, sugallva, hogyha nem oltatod be a gyereked, rossz szülő vagy, ez az egész egy nagy biznisz csak nem nekünk, hanem a gyógyszercégeknek, hatalmas pénz van mögötte, mint ahogy Csilla is írja egy adag pl. a rotából közel18000 Ft.

Csilla!
Egy két korty almalétől biztos nem lesz gond Milánnál. Érdekes Adrival én is vártam az ilyen ízlelgetéseket, most nem, biztos ez csak az első szülöttekkel van így. :wink: :)

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Dóri: mi a helyzet Gergő allergiájával? Használnak a homeos cuccok?

Nelli: nekem is marékszámra hullik a hajam :roll: :evil: . Én is tanácstalan vagyok.

Mikortól gond, ha nem forog a baba? Marcipán ugyanis nem hajlandó. (kb. 2 hete egyszer a kiságyban háton találtam - hason tettük le, de most már nem vagyok biztos benne, hogy nem véletlen volt-e...) De ha hasra teszem le, akkor úgy játszik jól, ha háton teszem le, akkor úgy van el, nem is nagyon próbálkozik a forgással. Pedig szerintem tudna, pl. hátról oldalra semmi ideig nem tart neki, illetve ha épp oldalt fekszik, akkor is tud hasra is, hátra is, de hátról hasra és hasról hátra nem akar. Szerintetek ez mikortól gond? (hozzáteszem, Livike ennyi idősen már rég forgott, sőt, már 6 hónaposan felállt az ágy szélébe kapaszkodva.. tudom, nem szabad hasonlítgatni őket :oops: )

mi is kaptunk szórólapot erről a Rota vírus elleni oltásról, és férjem is azt mondta- neki meg a körzeti orvosa, hogy ez a gyógyszergyártóknak jó üzlet, ha tényleg annyira fontos lenne, akkor kötelezővé tennék...

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi!
Megnéztem Adri babanaplóját és ő 5 hónapos és 1 hetes volt mikor hátról hasra fordult. Hozzáteszem ő is igen csak vasgyúró volt.
Én is mindig hasonlítgatom a lányaimat. :oops:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Köszönjük a dicséreteket!

Akkor rólunk:
30 éves vagyok, az előző kapcsolatomból született Balázs fiam, aki már lassan 8 éves lesz, 3. osztályos...
Aug. 24-én születtek meg az ikrek, a 38+6-nál, oxitocynos indítás után.
5 naposan jöttünk haza.
Azóta zajlik az életünk, nem unatkozunk :lol:

Picurkáim lefejt anyatejet kapnak, 3 óránként esznek mostanában, éjszaka alvás van 10-6-ig :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk az ikrek kezdettől fogva külön szobában alszanak éjszaka. Nappal legtöbbször ott vannak, ahol én egy utazó ágyban, hordozóban, pihenőszékben, stb.
Vendég
 


Kép Kép
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?