Sziasztok,
Itt egy eltűnt
csak elég sokminden volt mostanság, és nem jutottam ide!
Jó sokat termeltetek, alíg győztem visszaolvasni is, és így se mindent!
A képek szépek mindenkiről, és a lakásról is
A betegeknek, és a kórházban lévőknek jobbulást, és sok, sok gyógypuszit
I, ne izgulj mi ugyanebben a cipőben járunk mint ti!Mármint súlyilag!szerintem nem kell tápszert adnod.Nekem sem egy nagydarab Hannus.Most 4250g, és 53 cm, és lassan 4 hós!
Minket is már küldtek neurológiára, ott minden teljesen ok. volt, de van egy 6 hetes kontroll amire majd 30.-án kell mennünk, és most elküldött a dokinénink Endokrinológiára is.De azt mondta, hogy teljesen egészséges, és formás baba aki arányosan pici, csak a fejlődésgörbén mégis kis elmaradás látszik.Ezért "fussunk egy kört" inkább a bniztonság kedvéért, de szerinte sem lesz probléma!Remélem én is
Viszont nálunk a tápi szóba sem került.
Hannus is 3 óránként szopizik, éjjel szintén alszik egybe 7-8 órát, és megvan napi 3-4 kakis pelus.Tehát detto az a helyzet mint nálatok, ahogy leírtad.
Titeket egyébként nem küldtek semmilyen ellenőrző vizsgálatra?
Amúgy jól vagyunk, Hannus már annyit beszélget, és már fog ezerrel!Ez most nagyon tetszik neki.Csomó játékot már előszedtem, Esztiről ugye maradt nem kevés, és tökre élvezi őket fogni, rágni, meg rázogatni
olyan cuki
A kiságyban is amikor felébred megyek be a szobába, és már forgatja a fejét teljesen kitekeredik, hogy lásson már
Tök kis figyelmes lett, minden érdekli, és mindenre figyel.
Eszti is jól van, bár vele volt egy elég csúnya baleset, elcsúszott a kádba, és úgy beverte a száját
Ömlött a vér, foga fölötti inye bedagadt, száján óriási seb.........................
De már renbe jött!
És ami még rossz, 2 ismerősünk is meghalt
Egyik Eszti keriapjának az édesapja, a másik az unokahúgom barátjának a sógora!
Mindkettőjüket nagyon szerettük, ugyhogy mehetünk temetésekre, ami borzasztó lesz biztos!
Egyenlőre ennyi, most a 4 napban meg jövés-menésben leszünk!