Új privát üzeneted érkezett!

Kakukk,
Csak Dani szereti a sutit, de o taborban van (azert meg epp tudott belole enni, mielott elment). Gyuri alapbol rossz evo, ra nem nezne sutire (esetleg tortara, de az most nem kerek). Miki meg csak kozvetve kap belole, neki valszleg izlik, mert ma picit jobban evett, mint tegnap! Kép

Noemi,
A baratnom azt mondta, hogy ki fogjak huzni a fogacskat. Nem igazan ertem mitol es hogyan nott ki, es miert huzzak ki (illetve ezt sejtem, gondolom zavarna a szopasban a babat is, na meg a mamat!), es hogy vissza fog e noni?!

Ugy latszik a ferjem elfaradt, mar megy is aludni. Csak tudnam mitol? Attol, hogy delutan levitte a ket gyereket? Na majd mindjart megsajnalom! Csak kicsit vagyok am cinikus! Fuj!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


FranyóKép
Jó, hogy leírtad a tökreceptet, már tavaly se bírtam a rengeteg tökkelKép Így talán még Timi is szemet vet rá, mert a tökfõzelék biza a falon landol mindígKép

ZsuzsiKép
Aztaaa, de jó lehetett neked. Nálunk valamelyik lyányt mindíg rám sózza az apjuk, nehogy elcsatangoljakKép

KakukkfûKép
Timi mentalitása semmit nem változott attól, hogy megtanult ülni, továbbra is egész napos törõdést igényeltKép Van ilyen is...

AndiKép
EditKépKépKép... Még most is röhögök...bocsiKép

Maci2Kép
Jobbulást Roninak! Lehet, hogy ez csak egy kisiklás volt és nem is lesz fülesKép Egyébként én is meg a párom is fülérzékenyek voltunk, de eddig egyik lányon se jött ki a hajlam. De a férjem biztonság kedvéért már bõszen neveli a kövirózsákatKép

BeuKép
Gratula a kis ringlispírhezKép Az én lányaim olyan lusták, én sose fogok dicsekedniKép

MagdiKép
Akkor most vasárnapig no szülés? Kitartás, már nincs sok addigKép

UrszilaKép
szeeegény Julka babaKép Hess te csúnya torokgyuszi!Kép
Neked nem kavar be a tejtermelésbe Julka új szopistílusa? Nálunk fogy a tejcsiKépKépKép

Jaj lányok, én úgy el vagyok keseredveKép Szegény Zsebi ma rádöbbent, hogy mégis csak kéne valamit ennie, ezért belehúzott, de este tuti éhesen szopizta álomba magátKép Szerintem többször kelhetek fel éjjel és az is idegesít, mikor kezd majd reagálni a szervezetem az igénynövekedésre. Parázom, pedig tudom, hogy a kereslet-kínálat így mûxik, csak Timivel emiatt kellett 5 hónaposan elkezdeni a hozzátápitKép

Na megyek pihizni az éjjeli roham elõttKép
üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Momo,
Ne parazz az a lenyeg! Tutira nem apadt el a tejci attol, hogy most egy ideje nem evett rendesen Zsebi! Holnap napkozben orankent cici, es estere mar lesz is eleg!
Sajna elcsatangolni nem tudtam, munkaszuneti nap van, ilyenkor itt megall az elet! Pedig ram fert volna!

Holnap nincs Tarsalgo! Remelem a chaten azert megtalalhatoak lesztek!

Beu,
Megneztem am a kepeket meg delelott, nagyon jok! Olyan kis hapsi feje van ennek a Lorinc gyereknek, nagyon edi!

Jo ejt,
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 

 
 

Sziasztok!

Na most nézem a hiradót!
Szerintetek van még üttörõ? Szerintem nincs
Akkor miért kap 1,5millió ft?Állítólag 10 ezer gyerek volt Csillebércen.... Micsoda kampó duma....
Na nem politizálok, csak néha kiakadok, hogy hol tartunk...

Manó: Jó volt, hogy feljötettek, Emma megitta a répalét? Ízlett Neki szerinted?

Holnap kapunk szurit, remélem nem lesz semmi baj, mert a hétvégén elég sûrû programunk lesz.
Képzeljétek Dorka már 6,10dkg, és 3,10-el született, és 25,-én lesz 4 hónapos, hizlalom, mint más a kismalacot...
Manó úgye milyen ügyes Dorka, hogy forgolódik...

Maci2: Nem írígyellek, a fülfájás miatt, én is féltem, hogy Dorka is fülfájós lesz, mert Én az voltam, 2* mûtötték, annak idején azt mondta a dr-nõ, hogy nálam a 2. gyereknél lesz esélye, hogy örökli, ha a férjemnek fájt volna, akkor az elsõ gyereknél.

Most búcsúzom
Jók legyetek
Manó2+Dorottya
manó2
 


Zsuzsi!

Akartam már írni neked, hogy a barátnõd csemetéjének a fogát valószínûleg ki fogják húzni. Ez még nem az igazi tejfog, majd az is ki fog nõni idõvel.

Dandy
Dandy
 


Csajszik, holnap nem jövök chat-re sem, mert vándorlunk egész nap, plusz doga. Hétvégén meg szanaszét leszünk.

De becsszó, hogy amikor a HÜJE dogák meglesznek, már jövök Hozzátok és foglalkozom szegény virtuális barátnöcijeimmel is!

Addig is pussz és jó éjt és ordításmentes napokat!
Kangi és félkúpotmégiskapott Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok,

csak röpkén be/átjelentkeznék...
Eddig a friss kismamákban rakoncátlankodtam, 10 napja azonban büszke anyatigris lettem!!!!

Épp a kisasszonra várok, hogy felnyûszítsen és csecsemre helyezzem, addig azonban lenne egy kérdésem:

mit lehet tenni egy hasfájós babával??? Olyan keservesen tud sirdogálni...Van valakinek tuttttifrutttti tippje????? Please help...Úgy tûnik sajna kifogtuk..

Egyébként halál nyugis és éjszaka nagy alvó kisbaba, csak nappal van nyügi.

Ahogy belekukkantottam itt az elõzményekbe (szó szerint csak félszemmel), látom Zsuzsi ismét kulináris kényeztetés van nálatok,
Kangi, mint mindig pörögsz..
Myssnia jókat fotózol,

Lányok,
olyan csodás ez az anyaság,
valahogy én most egyáltalán nem is vágyom másra (sem tevékenységre, sem embörre), pedig ezt sosem hittem volna!!
Ti is így vagytok/ voltatok ezzel?? Valahogy full megszûnt a külvilág és senki nem is hiányzik..ez talán a kezdeti eufória??

Jó éjszakát mindenkinek,
megpróbálom eztán követni az irásokat,

babajaga+ 10 napos Sophie
Névtelen
 


El is felejtettem az elõzõ "regényemben" írni. Hallottatok olyanról, hogy verejtékmirigy elzáródás? Mármint felnõttnél? Mármint nálam? Ma reggel megdöbbenve láttam, hogy a tenyerem, az ujjaim és a talpam tele van vörös folttal, néhány közepén kis vízszínû hólyag ül, úgy érzem, mintha el lenne zsibbadva az egész tenyerem-talpam. Persze elrohantam bõrgyógyászhoz, aki a fentebbi magyarázatot adta. A lényeg, hogy nem fertõz! Hogy miért van? Erre csak vonogatta a vállát. Langyos vizes áztatás és Ftorocort kenõcs. Tényleg, szó volt, hgy Ftorocorttal kéne kenni a szûk fitymákat, valszeg nem lenne jó, mert bõrgyógyász megesketett, hogy Julkához nem nyúlok a bekent kezemmel.

MomoKép
Zsuzsinak igaza van, ne parázz! Zsuzsival mi nagyon 1 cipõben járunk, csak a 3. gyerekünket sikerül rendesen szoptatni, és látom nála is ez a vezérfonal. Nálam is. Lesz egy szopiilag (de szép szóKép) elfoglalt éjszakád (esetleg) és napod, és már meg is van a megfelelõ mennyiség. Ha úgy érzem, hogy fogy a tejci, akkor rögtön elkezdem az Urtica kúrát, az mindig beválik. És mostanában felváltva iszom a Lactoherbet, Fitolactot és a szopis teakeveréket. Állítólag az édeskömény aromaolaj is nagyon jó.
Julka-Bulka tanulékony, drasztikus cicielvételekbõl rájött, hogy így nem viselkedünk, és most este rendesen szopizott. Vagy csak annyira álmos volt, hogy nem volt ereje rendetlenkedni?Kép

ZsuzsiKép
Lánykorodban el tudtad volna képzelni, hogy így örülsz másfél óra magánynakKép Én már azt is szabadságnak élem át, hogy júl. közepén Apjuk elhúz a két naggyal 3 hétre nyaralni (hú, de fognak hiányozni kb. 3 nap múlva)
Próbáld ki Mikinél is a kemény módszert, vedd ki hirtelen a cicit, ha harap és mond neki, hogy nem! Az 1 napos Andrist már a klinikán móresre tanította a csecsemõs.

BeuKép
KépekKép ForgolódásKép

Pápá szombatig! De lehet, hogy vasárnapig, mert szombaton Zsuzsi szülinapi bulija kerül megrendezésre kúriánkon! Csak esõ ne essen, mert megint lesz vagy 12 gyerek!

Urszila
urszila
 
 


Babajaga+SophieKép

Üdv közöttünk! Sophienak külön üdv a kinti világbanKép

Julka is nagyon hasfájós volt, most kezdi elhagyni. Szóval vannak mindenféle cseppek, pl. Sab Simplex, Infacol, Espumisan. Ezek közül az Infacol a legújabb, jó. Kipróbálhatod a szélcsövet, ez egy gumicsõdarab, bedugod a jelig a popsijába, és elkezdõdik a koncert. Vigyázz, mert széllel együtt általában kaki is jön! Gyógyszertárban lehet kapni, 1000 ft körüli aranyárban mérik, valszeg azért, mert kifõzhetõ. 1 hónapos kortól nekünk nagyon bevált már a 3. gyereknél a Gripe Water, ez édeskömény, ánizs, stb. olaja.
Még nagyon hatásos és nyugtató az Apa által végrehajtott fürdés elõtti olajos babamasszázs, annyira ellazul tõle a pocijaKép És bármennyire sír, próbálj nyugodt maradni, mert a te elkeseredésed, idegeskedésed csak fokozza a pocifájását!
EufóriaKép Azért egy idõ múlva majd visszatör a világ, de már sosem lesz olyan, mint volt! Gyerek mindent megváltoztat, amint már látod isKép

Urszila
urszila
 
 


Csucsuka, Norka, Franyó, Zsuzsi, Orsoly, Urszila, Noémi, Momo, Manó2,
Köszi mindenkinek a drukkot, remélem használ és minél elõbb meggyógyul Roni. Ma és tegnap nem fájt neki, mert nem volt nyûgös, mint az elõzõ napokban. Kövirózsák tavaly kifagytakKép.

Norka,
KépekKép
Receptek mentve.

Franyó,
Recept mentve, majd váltogatom.

Györgyi,
Irigyellek, hogy nem fogy a süti. Nálunk egy tepsi, azaz 4 rúd réteske éppen kibír 24 órát. (Tegnap is sült egy adag, de már nyoma sincs.Kép)

Urszila,
Jobbulást a kiscsajnak is. AntibiotikumKép.

Toffifee,
Írtad, hogy voltál DM-ben. A IV. kerületben hol van DM?

Momo,
Ne aggódj a tejcsi miatt, az nem használ. A meleg miatt Roni gyakran szopizott, meg is lett a hatása. Most meg alig várom már hogy reggel felébredjen, mert szét akarnak robbani a cicik.

Babajaga,
Gratulálok a babócáhozKép
Gyere amikor csak tudsz.
Hasfájásra mi Sab Simplex-et használtunk + hasmasszázst.

Myssnia,
Sikerült a progijavítást letölteni. Igaz csak másodszorra, mert elõször megszakadt. Ki is próbáltuk, úgy néz ki mûködik isKép.

Nem lesz holnap Társalgó??? Miért?

Maci_2 + kis füles Roni
maci_2
 
 


Aha, látom már, karbantartás lesz.

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok lanyok!

Tegnap delutan Petra kihagyott egy kajalast. Evett delben 12:15-kor, majd valszeg hasfajas miatt eleg soka fenn volt meg, a vegen pocimasszazs utan nagy nehezen elaludt. Mikor nem ebredt fel 3-4 korul, gondoltam, jobb, ha most hagyom aludni, legalabb kipiheni magat, es kicsit megnyugszik a pocija is. Vegul 3/4 7-kor(!) mar kezdett ebredezni, ugyhogy gyorsan kikaptam az agybol es megetettem.Kép Ekkor felkeszulten vartam a szokasos nyugoskodest es nem alvast, de legnagyobb meglepetesunkre ekkor is elaludt. Ugy dontottunk, hogy az ejszakai alvas erdekeben inkabb felkeltjuk, es legalabb egy fel orat setalunk vele, de a babakocsiban ujra elaludt. Mikor hazaertunk, kicsit jatszottunk vele, vegig vigyorgott, majd furdes, es szopi. Ezt nagy lendulettel elkezdte, de egyszer csak sirni kezdett, es a cici szajbagyomoszolestol csak meg jobban kiborult. Ugyhogy betettem a kisagyba, es ott is elaludt, es fel 6-ig nyomta. ha nem lett volna az a nagy vigyorgas pancsi elott, komolyan aggodni kezdtem volna, hogy beteg.Kép Remelem, tenyleg nem az.Kép

Palacsintakat elkuldtem az erdeklodoknek.Kép

Franyo,
Megnyugtatasul: altalaban en sem tudom megkulonboztetni a sirasfajtakat.Kép Ha a cumit nagy lendulettel bekapja es erosen szivni kezdi, majd rogton kikopi es sir tovabb, akkor valoszinuleg ehes.Kép
En sem orulok, hogy ilyen keson furdetunk, de igy Apa is el tud jonni velunk setalni, mar nincs olyan meleg, es kozben nyugodtan beszelgethetunk. Es ami (szamomra) nem utolso szempont: mivel keson furdetunk, igy mar kezdettol eleg volt egyszer kelni ejszaka. Ez azert volt jo, mert Petra az ejszakai szopi utan az esetek legnagyobb reszeben nem nagyon akart visszaaludni, es maga a szopi ugyan nem faraszto, es rovid ideig tart, de utana meg neha 1-1,5 orat fennlenni nem valami szivderito. Mivel most mar tobbnyire alszik reggelig, lassan elkezdjuk korabbra tenni mi is a furdetest.
Drukk, hogy a Ti akaratotok legyen erosebb!Kép
En kertem a toltott tok receptet, elore is koszi!Kép Latom kozben, hogy Norka is irt, de a Te verziod is erdekel, nagyon szeretm a tokot.Kép

Csucsuka,
Megvettem en is a NL-t.Kép
Jo nyaralast!Kép Es tudod, a tejet el ne felejtsd!Kép

Kangi,
Betartashoz nagynagy drukk es kitartas!Kép

Mano2,
Anyosod hogy mondhat ilyet, hogy bantod a gyereet???
Boldog szulinapot!KépKépKép

Mano,
Calcium Sandoz: kalcium tartalmu pezsgotabletta. Ha jol emlekszem, pici kutyad van, szerintem adhatsz neki oltas elott mondjuk 2 oraval egy felet kb. 1 dl vizben feloldva. (Ha nem issza meg, nyomd be fecskendovel a szajaba) Majd ha hazaertetek, akkor is meg 3-4 x 1/2-et, kb. 2 orankent. De inkabb hagyatkozz az oltast vegzo doki tanacsaira, o tudja, hogy pontosan mekkora az ebecske, es foleg, hogy milyen injekciot ad az oltas melle meg az allergia megelozesere.

Norka,
Az en palacsintamrol nem volt erdemes fotot kesziteni, ugyanis en csak megsutom, de nem toltom meg, csak az asztalnal kenegetjuk meg kedvunk szerint.Kép

Noemi,
Petra amugy szeret babakocsizni, most volt az elso alkalom, hogy kitartoan sirt.

Zsuzsi,
FerjKép
En Petra szuletese utan a legelso szopinal teljesen biztos voltam benne, hogy van foga a kislanyomnak. De persze csak ugy ereztem.Kép

Zulu,
Nagyon tetszett a zsijkjeta, meg ferjemnek is felolvastam.Kép

Gomboc,
Strand tali! Nagy otlet!Kép Bar nem tudom, hogy mit kezdenenk a geyrkocokkel furdes kozben.Kép De azert en tamogatom!Kép

Nadine,
FurdetesKép
Nem eleg zsiros a tejed, rossz a tejed - na en ezektol kikeszulok. Nekem meg senki nem mondta, de ha mondana, valoszinuleg az arcaba masznek, pedig amugy nem vagyok egy agressziv alkat.Kép De hogy a faradsagos munkaval megtermelt tejcit szidjak, na neeeee!!!

Myssnia,
Szialrd edes, de ez nem ujdonsag.Kép HPKép

Timici,
Doki, vedonoKép

Beu,
Az is jo megoldas szerintem, hogy megnyitsz egy notepad-et, abba irod folyamatosan az irnivalokat, es a vegen bemasolod a hozzaszolasokhoz.

Toffi,
Kengurus verzio nem jo a hegymaszashoz?
En is jobban szeretm a Balatont vagy a banyatavakat, mint a strandot, hasonlo oko miatt. De azert a strand is nagyon jo.Kép Csak azt tudnam, hogy fogok kimereszkedni az "uj" alakommal.Kép

Beu,
Orulok, hogy fel vagy dobva!Kép Ha Lorinc ilyen jo kisfiu, akkor bitos hamar visszter az ejszaka atalvasahoz.Kép
Mu-tiramisut milyen turobol csinaltad?
Kakival kapcsolatban nalunk is ilyen valtozasok vannak. Lehet, hogy ez igy normalis?

Nadine,
Drukkdrukk, hogy kicsippentes nelkul megusszatok!!!!

Maci_2,
FulKépKépKép Drukk, hogy hamar meggyogyuljon Roni fule, es nehogy-nehogy ujra begyulladjon!!!Kép

Gyorgyi,
Kiutes.Kép

Na eddig jutottam, a tobbit mar csak holnap tudom elolvasni. Igy is rengetetget irtam...Kép

Jo ejt mindenkinek:

Leszter jokislany Petra
leszter
 
 


Most hallom, hogy holnap nem lesz babanet? Hurrá! Talán utolérem magam. Már kezd nyomasztani, hogy nem bírok végezni a visszaolvasással. Minden szabad percemben igyekszem pedig.
Másfelõl viszont: Honap nem lesz babanetKép Hiányozni fogtok!

Jó éjt!

Beu
beu
 
 


sziasztok boldog anyukák!

Urszila, hozzád intézem kérdésem,csak nem te is pápai vagy?Épp ma délután olvatam,hogy Beuék is ott voltak a kiruccanásuk alkalmával és tök megörültem neki. Én ott születtem,ott is nõttem fel,csak egyetem (Gödöllõ) + pasi (aki most már férj + kispapa) miatt elkerültem otthonról.
Én imádom azt a várost,nekem nagyon sokat jelent!!! Kép

Nemsokára jövök közétek.A dokim szerint a jövõhéten szülünk. Kép Már alig várom! Kép

addig is üdv mindenkinek

Évi + Petra baba 40+0
Kép
Évi24
 
 


Sziasztok!

Micsoda, nincs babanet? Pedig epp panaszkodni akartam.Kép Na azert megprobalom.
Udv:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok ujra!

Na ez sikerultKép Remelem, nem csak en latom, amit irtam, hanem Ti is.Kép

Szoval a panaszkodas: ezt a vacak ejszakat.Kép Persze nem Petra tehet rola, hanem en. Petra negyed 4-kor kezdett nyuszogni, erolkodni, fel 4-kor kislampa felkapcsol, pocimasszazs. Egyszer csak ki tudja, miert, felnezek a falra, es meglatok egy jo nagy pokot. Sejtitek mar, milyen fobiam van?Kép

A baj az volt, hogy a pok nem csak egyhelyben ucsorgott, hanem a fel szobat bejarva fel es ala rohangalt. En egy ideig elborzadva figyeltem, aztan mikor elerheto kozelsegbe ert, igyekeztem erot venni magamon, hogy elpusztitsam. (Altalaban nem merem, meg ahhoz is gyava vagyok, de ez olyan nagy volt, hogy gyozott a felelem.) Persze elvetettem, beesett a fotel moge. Elhuztam, egy ido mulva meg is talaltam, a fotel hatuljan lapult, de ujra elvetettem. Ekkor mar nagyonnagyon paraztam. Apa felebredt a robajra, hat nem volt tul megerto, de minden eroskodesem ellenere felkelt jo duhosen. Nem talaltuk meg, probalt azert nyugtatgatni, hogy mar biztos reg elment onnan (baromira megnyugodtam am tole), de en nem birtam igy lefekudni.Kép Kozben Petra egy darabig elvihancolt magaban, de ekkor mar rajott, hogy ehes, ugyhogy meg kellett etetnem, persze az a cici volt a soros, amelyikbol valo szopikor hattal vagyok a pokos teruletnek.Kép Na elkezdtuk, kozben en kitekeredett nyakkal es allando libaborozodes kozepette meredtem a falra, es egyszer csak meg is lattam a pokot, ahogy rohant vissza a plafon iranyaba. Rutinosan felrohant a bordurig, ahol eleg jol beleolvadt a mintaba es csak ott allt meg, ugyhogy ha nem figyelem a falat, nem is latom meg. Petrat levalasztottam magamrol, es harcba indultam a porszivoval. Siker. Porszivo villamgyorsan ki a WC-be, WC ajto es eloszoba ajto becsuk. Aztan befejeztuk a szopit, en mar nyugodtabb vagyok, de nem is tudom, mit csinaltam volna, ha a pok nem jon ujra elo.Kép Abban azert remenykedem, hogy a hulyesegem nem megy at a tejbe.Kép

Tudom, tudom, pszichiatriai eset vagyok.Kép Egyaltalan nem vagyok buszke erre a sztorira, altalaban nem stresszelek ennyire, de most igy alakult.

Na mar ket es fel oraja, hogy fenn vagyok, megprobalok aludni, de meg igy sem lesz konnyu. Jo pihit:

Leszter es remelem nem fobias Petra
leszter
 
 


Huha, mar lehet, hogy mukodik is. De fura.

Gyorgyi + epp egy egesz barackot rizzsel befalt Rekababa
rekababa
 
 


Sziasztok!

Remélem még sikerül elküldenem a levelet.

Tegnap voltunk Neurologusnál, mert, hogy a kicsinek néha beremeget a keze és a lába. Dokinéni megnézte nem talált szerencsére semmit nála, azt mondta, hogy lelki dolog ez és nem tudnak vele mit kezdeni. Nem betegség, mindenre jól reagál értelmes nagyon jól figyel és mindent megcsinál amit az ő korosztálya, még többet is, mert a koránál jobban figyel dolgokra.
Csináltak nála kopponya Uh-got is és ott is mondták, hogy nagyon jól fejlődik, mert már alig lehet észlelni a kutacsát. Megkérdezték, hogy hány hónapos a kicsi erre én hogy fél éves teljessen oda voltak, mert idősebbnek gondolták a nagy haja miatt, meg hogy milyen nagy baba.

Ma voltunk a dokinéninknék is és szerencsére hízzót a kicsike mostmár ugy nézz ki, hogy elkezdődött megint a súlygyarapodás aminek nagyon őrülök.

Na most csak ennyi
Azért én is rakok fel egy képet.
Kép

Sziasztok
Andy és a ma 25hetes Márk
andy78
 
 


Nekem nem tetszik ez az uj verzio! Tok bena! Miert nem teszteltek elobb??? Ha frissiteni akarok kidob a topikbol, es maszhatok oldalra, mert hosszuak a sorok! Minek ez a sok keret?
Erre vartunk egesz nap? Azt hittem jobb lesz!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Tényleg, hogy lehet úgy olvasni, hogy ne kelljen folyton huzigatni a lapot??? Vagy csak én vagyok ilyen analfabéta?Kép Ez így elég izé.


Momo
momo
 
 


Beu sok egybeirt +++++++ jele az oka hogy egyenlore ilyen a topicotok. Ha nem irtok ennyire sok karaktert egybe akkor nem kell huzogalni.
Szerintem ha az arhivalodik akkor nem kell tobbet huzigalnotok, vagy ha a programot atirjak... de en erre nem sok eselyt latok
Nevtelenke
 


Sziasztok Lányok!

Írtam a szerkesztőnek, remélem hamarosan kijavítják a hibát, sajnos addig szkrollozhatunk. Kép

Magdi
39+5
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Névtelenke!
Ha tényleg a sok +++ a gond akkor a "Friss Kismamák"-nál miért ugyanilyenek a sorok Kép? Kíváncsi vagyok ez az iromány milyen hosszúságú lesz, mert itt még olvashatónak tűnik.

Most átmegyek a chat-re, aztán alszom, mert hihetetlenül álmos vagyok.

Pusza, Virág
virga
 
 


sziastok!
Nemértem egy csomót írtm mégsem ment el.
Jaaaaj.
Noémi.
Noeeemi
 


Hát, ugyanolyan olvashatatlan...

Ha eltüntetem a baloldalt, akkor egy kicsit jobb, de nem tudok "ugrálni" olyan gyorsan a topikok között Kép. Én onnan szoktam átmenni máshova, mert egyben frissítek is és nekem így egyszerű.
Szóval egyelőre nem vagyok elájulva az újítástól!
Egyébként az üzenet száma azt jelenti, hogy ennyiszer írtam már a Babanetre?

Zsuzsi!
Ezek szerint hamarosan eléred az ezredik hozzászólást Kép!

Jó éjt! Virág
virga
 
 


Sziasztok
En sem lelkesedem, remelem javul
a helyzet napokon belul!!
Magdi
Koszi,mar meg is kerestem Snoopyt
varazsitato ugyben!Ezexerint meg 1ben?! Kép

Leszter
huu pokos sztori...Nem csodalom,hogy begozoltel!
Nemtom mit tettem volna?!

Kepzeljetek,ma kellett volna Jazinak megkapnia a
3ik Menjugate szurit, erre 3 napja sehol nem talaltunk a varosban!
Igy felhivtam dokinenit,hogy sorry,kedden :0/

Sziasztok!
Norka
norkini
 
 


ki volt az az okos aki ebbe a honlap változtatásba akár egyetlen percet is belefektetett?
bedöglik az egér ,minden sor után ide oda huzogatni?
ha ennyi változtatoo ezt már javithatná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Névtelen
 


Virga

Nekem kismmama jo, igaz nagy kepernyo van itthon. De ott egyebkent tablazat az ami miat huzigalni kell, akinek kisebb monitorja van

Nevtelenke
Nevtelenke
 


Hali Mamákok!Kép

Háááát, tényleg fura ez az új cucc... Nem is tudok névszerint válaszolni, mert még holnap du. is itt szkrollozhatnékKép. De esküszöm, becsületesen elolvastam a lemaradásomat,erre jó volt ez a kis üzemszünetKép.

Páran kérdeztétek a kaját: semmi extra, elpakoltam másfél kiló répát, 6 db kisebb cukkinit, 2 kiló sóskát, és két kiló meggyet, kis kiszerelésben(100 gr), Aventes kis üvegekben, és bébiételes üvegekben. Ez az alapkészletem, mostantól hetente-kéthetente csak egyféle cuccot kell csinálnom. Meg persze ha már nagyobb lesz Anna, akkor ez kibővül karalábéval, zöldbabbal, céklával, egyebekkel.Nekem így egyszerűbb, mint naponta mikroadagokkal pacsmagolni. A husit is úgy fagyasztom, hogy ledarálom a pipihusit, és kis zacsikban fagyasztom. Aztán amíg a kaja melegszik, gyorsan megfőzöm a husit, összezuttyantom, és már mehet is a gyerekbeKép. Mondjuk itt még nem tartunk, de már mindjártKép.

Depi: már én is közel járok hozzá, de szerencsére jövő héten elmegyünk Balcsira, ott biztos rendbejövökKép. Rettentő fáradt vagyok, kialvatlan, türelmetlen, "rosszanyavagyok" para gyötör, a lakás szalad, a vasalnivaló tornyosul, Apa dolgozik, Malacka hisztizik, és még sorolhatnám, de inkább nem nyomasztalak Titeket is a marhaságaimmal.

el is megyek, főzőcskézem egyet

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Lanyok!
Ha a szokottnal gyakrabban nyomogatjatok az entert,
akkor talan nem kell scrollozni, legalabb is
az elozo hozzaszolasomnal bavalt...

Zulu
Koszi a kaja infot! Elobb elkoltozunk,aztan
en is fagyasztgatok,bar a repa felolvasztva nekem
sosem olyan,mint elotte....
Depi- HUSSHUSSS Kép Kép Balcsi majd ugy is eluzi! Kép

Lanyok
Csak el akartam ujsagolni,hogy vegul az Indesit mosogatogep
mellett dontottunk. Jo aron van,ugy tunik kis okos
azt madmeglassuk Kép
Koltoznek mar DE nagyon!
Norka
norkini
 
 


x

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Norka!
Igazad van az enterezésben, csak nekem nem tetszik, hogy itt a csúcstechnika kora nekem meg majd'hogynem a betűket kell számolgatnom Kép.

Eddig amit már olvastam az piros maradt, most meg nem látok megkülönböztető jelzést (mármint a topikoknál). Vagy csak béna vagyok? Az a "new" felirat lenne az eddigi pirosság?!?

Megyek aludni mert elájulok a fáradtságtól.
Pusza, Virág
virga
 
 


Na ezt még gyakorolni kell, elfelejtettem lekicsinyíteni a képeket, kitörölni sem tudom gyorsan, hol van Edit, meg különben is, hol vannak a képek, brrrrr... Ez nem az én napomKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Nemteccik Kép

Kész a HÜJE doga, elküldtem, ha megbukom, akkor majd Ti vigasztaltok, jóóó? Kép

Nemisolvasok, mert nemteccik Kép
Meg fáradt is vagyok, pedig Julcsi ma jó babuka volt. Pasizott Lőrinccel, de Lőrinc tojt rá Kép
... mondjuk a szó szoros értelmében tojt, igaz, Beu? KépKépKép

Megyek aludni, drukkokat köszi, még egy doga és kifexem erre a vizsgaidőszakra.

Pussz
Kangi és majóvolt Julcsi
kangi
 
 


Időközben megtaláltam EditetKép.
Bocsánat, de most ismerkedem az új rendszerrel, talán előbb-utóbb képet is fogok küldeniKép.

Norka,
MenjugateKép. Én is jártam már így, sajnos a patikák nem nagyon tartanak raktáron, általában rendelni kell.
MosogatógépKépKépKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Nekem sem tetszik az új dizájn Kép

Csak éppen bekukkantottam, milyen lett (ezért kár volt 1 napot szüneteltetni)

Az én lelkivilágom helyrejött (kopp-kopp-kopp), nekem csak a "mintha el lennék hanyagolva" érzés nem tetszett, Apa gyerkőcökkel foglalkozik, házimelóba besegít, és egyébként én is imádom (ő is imád, mondta tegnap este is és ma reggel isKép)

Maci_2
Dm: Rózsa u., Árpád út túlsó oldalán 2 buszmegállónyira.
Beteg fülecske Kép, ugye gyógyul?Kép

Megint felébredt Zsombi, ez már este 8 óta a hatodik Kép. Egész nap alig aludt, de legalább jó kedve volt, most meg egyfolytában enne, de már kifogytam Kép

Hétfőn jövökKép
Jó hétvégét Mindenkinek Kép
toffifee
 
 


Bocs!Kép

Toffi + ébredő Zsombi
toffifee
 
 


Hú gyerekek... Neki sem állok az olvasásnak. Netek is kell huzigatni állandóan az egeret jobbra-balra??? Nem lehetne vissza a régit...?

Amúgy csodaszép hétvégét mindenkinek!

Miszike
miszike
 
 


Ez így nagyon béna!!!
Na mindegy, majd később jövök, csak kipróbáltam

Anyakati
Anyakati
 


Sziasztok!

Majd ha rendbejön a rendszer többet írok, mert ez így olvashatatlan, és ezt nem bírom.
Olvani azért olvaslak benneteket, DE SÜRGŐSEN CSINÁLJON VALAKI VALAMIT!!!!!!!!!!
hENI
heni1979
 


Lányok, szerintem megjavult, nálam már nem kell húzogatni! Így most már jó, nem?

Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Hát ez az új designt szokni kell még. Tengap este megnéztem, de amikor megláttam, hogy húzogatni kell, ki is léptem, nem volt türelmem egyszerűen hozzá. De most már nekem is jó Kép, csak szokni kell.
Nálunk most nyugi van, a kisasszony kint alszik az erkélyen, ma reggel 7:30-tól 10:30-ig fent volt és szórakoztatni kellett. Igaz a nagy sárga kutya nézegetése lekötötte egy darabig, de max 5 perc és utána jött a nyüszögés, hogy: Naaaaaaa valaki!!! És már tuti hogy messzebbre lát, mert az ágyról felemeltem a fejem,hogy belássak a kiságyba, és akkor csendbe maradt és felém nézett, de a keze, meg a lába az ugyanúgy járt. Én olyan boldog vagyok!!! Kép Kép

Na megyek majd jövök még, csak hazaért apuci a vizsgájáról.

Nadine + erkélyen horpasztó Zsani

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Nálam nem jó! És amit 2 órája írtam, nincs sehol! Pedig akkor láttam! ???????????

Urszila
urszila
 
 


Ja, most látom, h 2x kell küldeni, van mód korrekcióra is! Frissítéskor viszont fennebb lyukad ki!
urszila
 
 


Csajok, mi volt itt az ejjel! Fel 3 tajban furcsa zajokra ebredtem. Elso gondolatom ilyenkor, hogy a gyerek (mondjuk, hogy Gyuri felebredt, es elkezdett jatszani valamivel). 3-ig nem sikerult megtalalni honnan jonnek a hangok, de addigra egy szomszed is elokerult, elkezdte vadul nyomni a csengot, utana meg rugdosni az ajtot. Ferjem nem volt hajlando ajtot nyitni, pedig kertem, kuldje el a banatba az illetot, es mivel Miki felebredt inkabb szoptattam, minthogy kiverjem az almot a szemebol! Annyira felment a pumpa, hogy reggelig vissza sem tudtam aludni! Borzaszto kivancsi voltam arra melyik az a kedves szomszed, aki ilyen tapintatos- megjegyzem, ha egy nemet nev van az ajtonkra irva, es nem egy feketeseggu kulfoldi hangzasu, tuti nem mer ilyet muvelni, mert egy szuletett nemet masnap reggel, de lehet, hogy meg akkor ejszaka kihivja a rendorseget es feljelenti!
Reggel egy ropke levelket talaltam a labtorlon, szerencsere nevvel, mentem is rogton reklamalni (csak azt sajnalom, hogy nem reggel 6-kor, amikor mi kelunk, hanem csak bevasarlas utan, hagy aludja ki magat, ha mar ejjel nem sikerult)! Annyira nincs idom a haz maganeletevel foglalkozni, a szomszedok kozul is csak parat ismerek, negyediken negy ajto, sehol egy arva nevtabla. Becsongettem a pont alattunk lakohoz, talalt- sullyedt, Frau Stender szemelyeben ajtot nyit egy nagybajuszos oreglany furdokontosben. Azon filoztam vajon a haja zsiros, vagy vizes lehet. Eletemben nem lattam meg a noszemelyt. Megkerdeztem tole, hogy ugye nem gondolja komolyan, hogy 3 gyerek mellett majd pont mi kopacsolunk ejjel 3-kor, amikor talan, de nem biztos epp aludhatnank. Allitom, hogy ezek valahol tanulnak valami konfliktuskezelest, siman bocsanatot kert, es elkezdte dicserni Mikit, hogy milyen cuki, es mennyire hasonlit ram! Na, melyik anya nem lagyul el erre? Meg egy darabig latolgatta, hogy dehat akkor honnan johetett a zaj, ha nem tolunk, mert ez csendhaboritas es szegyentelen cselekedet! Most mondjam azt, hogy ha nem pont a szokasos ebredesi idonkben tortenik valoszinu, hogy meg sem hallom?! Most viszont tok faradt vagyok, mert tenyleg reggelig mar egyaltalan nem tudtam visszaaludni a hulye banya miatt!

Szep ido van, Danieknak legalabb nem esoben, sarban van terepgyakorlat a cserkesztaborban!

Urszila, de jo neked, 3 het egyedul Julkaval!!!

Megszuletett Mikoo babaja Etele, es Gallai Magdi Zsuzsija!

Babajaga,
Ugye, most mar erted miert vagyik egy no mindig kisbabara...bar lehet, hogy most meg nem, mert meg a tied is pici, de majd mikor kino az ujszulottkorbol, hidd el, erot vesznek majd rajtad is az osztonok!

Toffi,
Orulok, hogy legalabb te nem depizel mar...en meg igen.

Zulu,
Editnek (es a baratjanak) uzenem, hogy nagyon elbuheraltak ezt a tarsalgot. Nagy geometriamanias lehetett az illeto, aki ezt kitalalta!

Leszter,
Akkor, amikor te is pokoztal ejszaka, nalunk is ugyanez jatszodott le. Lefekves elott latom, hogy hatalmas pok maszik a tapetan. Szolok ferjemnek, hogy "csinaljon mar vele valamit", hat mar elaludt. Egy darabig neztem, latolgattam az eselyeket, hogy az ejszaka folyaman talalkozunk, aztan mivel "enhozzanemnyulokaztuti" inkabb lefekudtem aludni lesz ami lesz! Tenyleg, es ha mondjuk hoznak hozzad egy madarpokot, mert beteg, vagy santa, mit csinalsz vele? Kép

Miki mar most kevesebbet alszik, mint Gyuri. Nem ertem?!

Karikas szemu Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Megprobalok feltolteni egy kepet...csak mert furdalja az oldalamat a kivancsisag, vajon sikerul-e?!

Kép

ZsuzsiKép
zsuzsi74
 
 


hah, ketszer is, de ugyi vagyok!!! (csak tudnam miert kell elcseszni valamit, ami mindenki nagy megelegedesere jol mukodik...most mintha minden duplan be lenne biztositva)

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!
Nemigazán jó ez így! Tök furi.
Mi hollnap elhúzunk nyaralni,ugyhogy remélem mire visszajövök válltozik valami!
Hát lányok további jó babázást a jövőhétre,depiseknek fel a fejjel!,vigyázzatok magatokra,és a babócákra!
De jó lesz nekünk! Na jó nemhúzom az agyatokat,puszi mindenkinek
ha hazajöttünk jelentkezem!

Noémi.
Noeeemi
 


Sziasztok,

Egy gyors hír: Hajnalban megszületett Magdi kislánya. Anya és baba jól vannak. Ha hazamennek, akkor már a Mi táborunkba tartozik Kép

..na csak ezért ugrottam be, már rohanok is.

gömb
gombolyu
 
 


Nagy-nagy gratula Magdinak KépKépKép

Toffi és Zsombi
(majd még visszaolvasok)
toffifee
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?