Dr. Bardóczy Zsolt. A Mom parkban rendel (887-4333, kb. 3-4 hétre előre kell az időpont és még akkor is kell várni, mert ugye szülések nem a rendelési időn kivül folynak csak, de ha előbb odaszólsz, a csajok megmondják, hogy mennyivel később érdemes odamenned), asszem 8ezer egy vizit, első terhességnél kb. havi egy, másodiknál kéthavi 1. az UH-t nem ő végzi, hanem egy szonográfus doktornő, aki nagyon jó, sima UH asszem 4ezer, 4D-s dvd-vel, képpel 9000. az is ott van a Mom-ban. a dokihapsi egyszerűen egy istenkirály, tök jó hangulatú, vicces, de alapos, férjemmel egyből vették egymást humorilag. a szülésnél nagyon laza, teljesen humánus, ja és főleg természetesség hívő, szóval nem egy beöntő, oxitocinozó, burokrepesztő fajta...nagyon szépen felkészít a szülésre a bábával együtt, hogy ne kelljen ilyesmit bevetni (azaz tágulj, induljanak a fájások, stb.). van egy csomó természetes megoldás ám ezekre . Én most fogok másodszorra szülni nála és esküszöm alig várom, az első annyira csodás volt
Én
Fülöp Tamáshoz járok már 10 éve, és most fogom (okt.10-re vagyok kiírva) nála szülni a 2. babámat. Én meg vagyok vele elégedve. Igaz nagyon sokat jár külföldre és már az elején megmondja, hogy nem biztos hogy ott tud lenni a szülésnél. Nekem szerencsém volt, az elő szülésnél ott tudott lenni. Ha így is vállalod akkor ajánl másik kollegát is arra az esetre, ha nem lenne itthon valamelyik vizsgálatnál.
Ő is a Praxisban rendel, de elérhető a Műegyetem rendelőjében és a kórházban is. megadja rendesen az elérhetőségét, sőt nekem volt hogy hívtam, nem vette fel a mobilját, de ő visszahívott!!!! Hátránya, hogy a magánrendelőben sokszor kell rá várni, de ha reggeli időpontot kérsz, akkor még nincs nagy csúszás.
Ha jól tudom ő a meddőségi részleg vezetője, de a homeopátiás dolgokban is nagyon tájékozott. 6 hetente kell hozzá járni és 6e ft-ot szokott kérni. Dolgozik mellette szonográfus (Győrfy Mátyás) akinek nagyon jó híre van a szakmában, így egy helyen el tudod intézni az uh-ot is.
Ja! A szülésért nem vár el plusz pénzt, annyit adsz amennyit tudsz.Nálunk sem akarta elfogani a borítékot, a párom úgy dugta be a zsebébe!!!!!
Szia Ardien, már miért zavarnál?!... Ha elolvasod itt az összes dokis beszámolót, sokat megtudhatsz Bardóczyról, de dióhéjban annyit, hogy már szinte gyanús, milyen tökéletes 38 éves, mindig és mindenkivel kedves-mosolygós, nagyon kompetensnek tűnik, igazán partnerként kezel, mindent megmagyaráz, nem játsza a varázslót. Tényleg örülök, hogy ráakadtam, szívesen is ajánlom őt neked: MINDEN félelmet képes eloszlatni, nagyon megnyugtató jelenség Egyetlen hátránya a népszerűsége, általában 2 órával később érdemes érkezni a megbeszélt időpontnál, ezt telefonon érdemes lecsekkolni előre... Mert állandóan szülésen van, és a rendelésen is szán időt a beszélgetésre. A Szent Imrében vezet szüléseket, de csak externistaként, amúgy a MOM Parkban rendel, van ott egy Medimom nevű "egészségközpont" a földszinten. A címet biztos tudod, de XII. Alkotás u. 53., a telefonszámuk pedig 887-4333. Biztos vagyok benne, hogy nincs miért félned; és ha bármit kérdeznél még, akkor hajrá, vagy csak látogass erre gyakran, remélem, ez a blog is megerősít majd ))
Nos ezt azért copyztam ide be, mert aki esetleg bp.i, vagy a közelben lakik és nőgyogyit keres akkor.......
Az a Fülöp doki azért tettem be mert találtam közben egy ilyen nevü dokit is, és nem tudom Csucsu de mintha így hívták volna az ügyeletes orvost aki téged olyan nagyon szakszerűen megvizsgált
, tudod az a fütyifej na nem kommentálom tovább ezt a dokit csak hogy fütyifej fütyifej, hehehehe
És a másik doki a Bardóczi, hát csajok nekem ő a dokim. és ahogy olvasgattam utána, hát szóval jaaa ez doki. Mindig a legnagyobb kakiban találom meg a jó a dokikta. Mint a fogdokimat, vazze azt újra esdküdtetném. hülye kis buuuuuuuuuuu...............
Szóljatok csajok ha zavar az infó, de csak egy fekete pontot írjatok fel és ha kigyülekezett a 101akkor szólnii Nyuszimuminak és igyekszik nem a neten szörfözni