Új privát üzeneted érkezett!

GAbííííí!!!! Drága Ellám!!! :) Hát kinyomozol??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imádlak!!! ÍRJ!!!!! A cégesemet tudod még???
Uhh:nézted a görbém? :( Szted???

Nem tudjátok hogy a PMS az mindig van akinek van, vagy lehet egyszer igen, egyszer nem??? ( a mensi előtti szervezet megbolondul cicifájás egyebek ). Nekem nem szokott, most meg van. Hm.....


Fülike :( Ájjjlááávvjúúúú Tegnap rágörcsöltem hogy nem hitegettelek. Aztán megbántam. DE ha meg hazudnék, nem én lennék.
De az a lényeg hogy minden OK!!!

Csucsu!! Mi ujs?????


Trixy! Kriszta!! DRUKK DRUKK DRUKK!!!!!!!!
De jó lenne minden hónapban kitermelni egy kismamit

:lol:


Léptem melózni :)

Pusszantás
Nyusszantás
nyuszifülû
 
 


nagyon izgulok mindenkiért!!!!!nekem egyszer erősebb a mensi előtti tünet máskor meg alig érzem de mindig érzek valami válltozász,legtöbbször ideges vagyok!!!!!

Trixy mész dokihoz????csucsu 4-kor azt tudom!!!fúúú izgi a délután :lol: :lol: .Fülike pihenjél ki se keljél az ágyikoból!!!!!

köszi a hő jelentést!!!!mérem rendületlenül,ovut nem veszek,az sem garantálja a babát :wink: .most ebéd pussszzz.még jövök mi van ti kismamaik :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok,

Egy kérdés. Nincs meg véletlen valakinek az Örömapa vagy a Nicsak ki beszél????

Tudom nem idevágó kérdés ezért ezre bocsi... :lol: :lol: :lol:

Adri
odri
 
 

 
 

Fülike!
Rendben, várlak vissza pihenj sokat!!! pusssssszszzzzz

Bogyó: igen, megyek du dokihoz, viszem a múltkori leletemet (hüv.UH) vissza neki. De most jól vagyok, ne aggódj!! neked is pusszzz

Fülű: köszi a drukkot, igyekszem!!!! :wink:
Vendég
 


Trixy!!!akkor már lehet hogy valamit fog mondani!!!!!fúúú kiváncsi vagyok

sajnos nincs meg nekünk eggyik sem,Odri de ti most ne nézzétek a tv-t :lol: :lol: :lol: .ez csak egy ötet :wink: .

Kriszta remélem nem jött meg,jo lenne ha megint valaki adna erőt,attól jokedvű lennék!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó!

Nem nézünk tv-t, csak szeretném megszerezni.
Amúgy meg most egyedül vagyok itthon...

Adri
odri
 
 


Jajj Fülűűű én is én is:))))
Amúgy meg néha tök mindegy mit mondanak az én terminátoros agyamat nehéz befolyásolni.
Amit nem szeretek meg amit sztem te is, hogy lebeszáélnek dolgokról ha akarsz valamit csinálni, na renmélem érted de most mincs kedvem bővebben írogálni. Majd este megvitatjuk, de lényegtelen.
Amúgy Fűlű sztem mensistem, csak kicsit tobávv, de találtam tegnap egy oldalt megkeresem és ide cpoyzom:)

Itt vagyok Trixy, megittad azt a szörnyű izű bűzű tejjjáát????????

Csucsu elment barátnénizni:) majd jön este :wink: de minden rendben van, nála, csak a jóra lehet gondolni, hogy sikerül nekik a 2.baba, és sikerüljön szabinának egy kis hugi vagy kis öcsi, az már tök mindegy. sztem, remélem szerintük is :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Fülike: nem sajna nem vagyok a melóhelyemen mert kijöttem másik céghez (könyveléssel foglalkozom), de ha este hazamegyek tuti hörpintek egyet! Megígérem!!! :)
Vendég
 


Vérzek a terhesség alatt - túléli-e a gyermekem?

A terhes nők mintegy 20%-a vérzik terhessége során. Az ilyen nőknek több, mint a fele meg tudja szülni gyermekét. Az olyan nők, akiknél a hasi ultrahang kimutatja a magzat szívverését, de véreznek, 90%-ban meg tudják gyermeküket szülni. Vetéléstől inkább erős, élénk piros vérzés esetén kell félni, nem pecsételő sötétbarna vérzésnél. De sok olyan nő is megszülte már gyermekét, aki erősen vérzett. Ha azonban a vérzést görcsök és hasi fájdalmak is követik, akkor nagy esély van a vetélésre. Az ilyen tünetek a ritkán előforduló méhen kívüli terhességet is jelezhetik. A méhen kívüli terhességet azonban láz, gyengeség, a vérzés előttinél sokkal erősebb émelygés és egyre nagyobb hasi fájdalmak is jelzik.
A méhlepényből leszakadó darabok is idézhetnek elő vérzést. Ez a méhlepény helyezkedésétől van, ha azonban a méhlepény megerősödik és letapad, elmúlhat az ún. fenyegető vetélés időszaka.
Ha bármi szürkés vagy rózsaszínes anyag jelenik meg, az nagyon rossz jel, mert az általában az embrió szövetéből vagy a méhlepényből van. Szintén rossz jel, ha a vérzés három napnál tovább tart. /én most tartok a 8.nál de tegnap este óta barnázok/
A beágyazódás ideje körüli vérzés nagyon gyakori. /remélem is mert nálam van sajna/
Akkor sem kell aggódni, ha a menstruáció időpontja körül jelentkezik a vérzés. Akár még a harmadik menstruáció idején is lehet ilyenfajta vérzés.

Na mindegy én magamra nézve csak a +akat szűröm ki :wink:
Vendég
 


enxe benye Trixy-mami, hát este megfőzzük vagy reggel és legalább 1l igyál meg!!!!!!!!!!
Fúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjj nem szeretem a könyvelést, pedig tanították a suliban , hát humános vagyok. Pedig anyucim is könyvelget:))))
Ha kislányom lesz az majd ha nagy legy Királylány lesz
Ha fiam születik meg majd ha nagy lesz Királyfi lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hjajjj de jó lenne már gyerek holmit shoppingolni.... vagy berendezni a szobát, remélem tavasszal ezt fogom csinálni, és nyugodtan megtervezhetem majd a szobáját, hogy elférjen benne kényelmesen minden kisjátéka, ruhája, hmmmmm nyuszika az álmodozó itt járt :wink:

Bogyóó Te merre laksz???????????????????????????????????????
Vendég
 


Fülike: ez nem semmi cikk volt. Majdnem nem értettem de aztán mégis!! Érdekes, a lényeg h dokihoz kell menni, és akkor tényleg nem lesz baj! :wink:
Azért köszi a cikket! Szerintem sokat segít!
Vendég
 


naq és én a több mint a felében vagyok akik meg is szülik a nyuszijukat:) mert én is megszülöm, mert meg kell muszáj!!!!!!!!!!!
Ahogy nektek is engem követni, no de a panaszokat közben elhagyni :D

hjajj csajszi remélem te is terhes vagy!! Meg mindenki!! fűlűmami is sok sok Nyuszókát :!: :wink:
Vendég
 


én is nagyon remélem!!! Hamarosan kiderül!!!
Vendég
 


na itt vagyok!!!!!rohandálos napom van,most megyek a gyerekekért angol aztán 1/2 5-től Máté uszás,1/2 6-zól Beni foci.....azért bekukkantok csk nincs időm mindig irni!!!!!!!!

hajrá mamikák!!!!!!legyen már meg a 3. kismami annak ugy örülnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Fülike:én is barnáztam a Mátéval és lám szép kisbaba lett.minden rendben lesz csak be kell tartani a doki utasitásait!!!!!!!PIHENN!!!!jo lenne ha már elmulna mert ugy izgulok alig várom hogy be tudjak kukkantani mi is vaaaan :lol: :lol: .megyek még jövök!!!!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


No, jól van. Mára ennyi vége a melónak!!
További szép napot nektek, holnap jövök!
Jók legyetek!!!
Vendég
 


Dr. Bardóczy Zsolt. A Mom parkban rendel (887-4333, kb. 3-4 hétre előre kell az időpont és még akkor is kell várni, mert ugye szülések nem a rendelési időn kivül folynak csak, de ha előbb odaszólsz, a csajok megmondják, hogy mennyivel később érdemes odamenned), asszem 8ezer egy vizit, első terhességnél kb. havi egy, másodiknál kéthavi 1. az UH-t nem ő végzi, hanem egy szonográfus doktornő, aki nagyon jó, sima UH asszem 4ezer, 4D-s dvd-vel, képpel 9000. az is ott van a Mom-ban. a dokihapsi egyszerűen egy istenkirály, tök jó hangulatú, vicces, de alapos, férjemmel egyből vették egymást humorilag. a szülésnél nagyon laza, teljesen humánus, ja és főleg természetesség hívő, szóval nem egy beöntő, oxitocinozó, burokrepesztő fajta...nagyon szépen felkészít a szülésre a bábával együtt, hogy ne kelljen ilyesmit bevetni (azaz tágulj, induljanak a fájások, stb.). van egy csomó természetes megoldás ám ezekre . Én most fogok másodszorra szülni nála és esküszöm alig várom, az első annyira csodás volt


Én Fülöp Tamáshoz járok már 10 éve, és most fogom (okt.10-re vagyok kiírva) nála szülni a 2. babámat. Én meg vagyok vele elégedve. Igaz nagyon sokat jár külföldre és már az elején megmondja, hogy nem biztos hogy ott tud lenni a szülésnél. Nekem szerencsém volt, az elő szülésnél ott tudott lenni. Ha így is vállalod akkor ajánl másik kollegát is arra az esetre, ha nem lenne itthon valamelyik vizsgálatnál.

Ő is a Praxisban rendel, de elérhető a Műegyetem rendelőjében és a kórházban is. megadja rendesen az elérhetőségét, sőt nekem volt hogy hívtam, nem vette fel a mobilját, de ő visszahívott!!!! Hátránya, hogy a magánrendelőben sokszor kell rá várni, de ha reggeli időpontot kérsz, akkor még nincs nagy csúszás.

Ha jól tudom ő a meddőségi részleg vezetője, de a homeopátiás dolgokban is nagyon tájékozott. 6 hetente kell hozzá járni és 6e ft-ot szokott kérni. Dolgozik mellette szonográfus (Győrfy Mátyás) akinek nagyon jó híre van a szakmában, így egy helyen el tudod intézni az uh-ot is.

Ja! A szülésért nem vár el plusz pénzt, annyit adsz amennyit tudsz.Nálunk sem akarta elfogani a borítékot, a párom úgy dugta be a zsebébe!!!!!

Szia Ardien, már miért zavarnál?!... Ha elolvasod itt az összes dokis beszámolót, sokat megtudhatsz Bardóczyról, de dióhéjban annyit, hogy már szinte gyanús, milyen tökéletes 38 éves, mindig és mindenkivel kedves-mosolygós, nagyon kompetensnek tűnik, igazán partnerként kezel, mindent megmagyaráz, nem játsza a varázslót. Tényleg örülök, hogy ráakadtam, szívesen is ajánlom őt neked: MINDEN félelmet képes eloszlatni, nagyon megnyugtató jelenség Egyetlen hátránya a népszerűsége, általában 2 órával később érdemes érkezni a megbeszélt időpontnál, ezt telefonon érdemes lecsekkolni előre... Mert állandóan szülésen van, és a rendelésen is szán időt a beszélgetésre. A Szent Imrében vezet szüléseket, de csak externistaként, amúgy a MOM Parkban rendel, van ott egy Medimom nevű "egészségközpont" a földszinten. A címet biztos tudod, de XII. Alkotás u. 53., a telefonszámuk pedig 887-4333. Biztos vagyok benne, hogy nincs miért félned; és ha bármit kérdeznél még, akkor hajrá, vagy csak látogass erre gyakran, remélem, ez a blog is megerősít majd ))


Nos ezt azért copyztam ide be, mert aki esetleg bp.i, vagy a közelben lakik és nőgyogyit keres akkor.......

Az a Fülöp doki azért tettem be mert találtam közben egy ilyen nevü dokit is, és nem tudom Csucsu de mintha így hívták volna az ügyeletes orvost aki téged olyan nagyon szakszerűen megvizsgált :shock: :x :x , tudod az a fütyifej na nem kommentálom tovább ezt a dokit csak hogy fütyifej fütyifej, hehehehe

És a másik doki a Bardóczi, hát csajok nekem ő a dokim. és ahogy olvasgattam utána, hát szóval jaaa ez doki. Mindig a legnagyobb kakiban találom meg a jó a dokikta. Mint a fogdokimat, vazze azt újra esdküdtetném. hülye kis buuuuuuuuuuu...............

Szóljatok csajok ha zavar az infó, de csak egy fekete pontot írjatok fel és ha kigyülekezett a 101akkor szólnii Nyuszimuminak és igyekszik nem a neten szörfözni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!!!

Értem már nem kell izgulni, mert megjött!!! Délelőtt már elkezdtem újra barnázni és kora délután meg is jött! Eléggé görcsöl a hasam, de legalább nem jött olyan nagy darab mint múltkor (bocsi). Szóval most tényleg más miatt nem jött össze. De nem vagyok rosszkedvű, már korábban túlestem a krízisen. :wink:
Fülke: örülök, hogy újra jó kedvű vagy! Én megnéztem a Szent Imre honlapját és nagyon tetszik!!!!!!!!!! Ott szeretnék szülni (ha egyszer végre már megadatik), csak sajna nem ismerek ott dokit :(

Bogyó a vonalzó készítést sajna elég bonyolúlt leírni! De most kijavítom az enyém és utánna megpróbálom! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


szijka KrisztaGólyamami,

Hmmm :? :? :? :? Mikor lesz már végre megint valaki terhes???
Esküszüm könyebb lenne ha már lenne itthon Nyuszókám, na jó de más milyen... :)
hát Kriszta nem mondom hogy sajnálom, mert nem akarlak sajnálni, hanem, sikerülni fog egyszer tutti, csak azért izélsz itt nekünk mert megvárod a mi tapasztalatainkat a St.Imréről, de most arra bíztatlak nem kell várni, tuti ott fogok szülni, remélem csak tartanék már ott, és hidd el onnan üzizek neked hogy milyen happy volt, okéé, úgy hogy nem kell ezt ennyire húzni!!! Novemberben várom a nagyon erős zebracsíkós teszted :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nos azért engedd meg csajszi azért még had izgzizzek érted :wink: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Na, végeztem a melóval, meg az itthonival is. Megint megvolt a lakás kisuvickolása. Nemsokára megyek muffint sütögélni. :) Nem a mi Muffinunkat!:)
Örülök Nyuszifülke, hogy már jobb a kedved! Biztos a hormonoktól voltál olyan durcis. Bár előtte pár nappal én is ilyesmi voltam, pedig nem vagyok (még) kismami.
Lányok, vettem ma a gyógyszertárban Gravidát, apának meg Q10 Koenzimet. Hát még jó, hogy van egészségpénztáram, mert elég sok pénzt szurkoltam le a patikusnéninek.

Vonalzó gyártás:

http://de.lilypie.com/baby_login.php

Itt kezdünk. Az oldalon jobbra van a Registrieren, rákatt.
Name: név
Email: e-mail cimed
Passwort: jelszó, 6 és 12 betű közötti hosszúságú lehet
Passwort bestatigen: jelszó mégegyszer (ugyanazt kell beirni, mint az előbbi)
Szines betűk alatt van az, hogy neues Bild, alatta a kis téglalapra rákatt, üres lesz, oda beirod, amilyen szines betűket látsz.
Ha végeztél, rákatt a Regisztrieren gombra.(jobbra lent van)
Einloggen ezután a főoldalon, ez a belépés. Nem emlékszem, hogy meg kell-e erősiteni a regisztrálást. HA igen, akkor a megadott mail cimedre kapsz egy linket, arra rákattintva erősited meg a regedet.
HA beléptél, a főoldalon balra vannak menük. 21-37 Tage cyklus, vagy 15-80 napos ciklus közül lehet választani, vagy a Ich erwarte ein Baby (terhes kismamiknak, ez számolja a várandósság heteit)
Schritt 1. Első lépés, kiválasztjuk a vonalzót, bal oldalon rápöttyözünk, aztán alatta Schritt2. Tagesmarke választás, itt kiválasztjuk a figurát, ami haladjon a vonalzónkon.Schritt 3., beirhatjuk a menzeszünk első napját, innentől számolja a vonalzó a napokat.HA kész, Ticker erstellenre katt, és akkor kapunk kódokat. Nekünk az kell, ami url-el kezdődik.Ezt kell bemásolni a babanetes profilunk aláirásába. És kész.
Remélem nem volt túl zagyva, ha mégsem megy, a babafalva.hu-n is vannak vonalzók, és magyarul. Bár asszem ott csak terhesek és szülinaposok vannak, nem emlékszem, bocsika! Sok sikert mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Kriszta sajnálom! Nem téged, hanem a rossz időben rossz hangulatot. Ne hari, de nem láttam a bejegyzésed, én is megpróbáltam segiteni Bogyónak a vonalzógyártásban. Nem tudom, ez segitség-e, vagy csak elveszem a kedvét tőle.:)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jól van Fülke követünk, követünk, csak nem lehet mindenki olyan szerencsés mint TE!!!! :D :D :D

Remélem hamarosan összejön, de már nem fogok ezen görcsölni, csak lazán!

Fülke: azt a tea receptet velünk miért nem osztos meg???? :(

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kijavítottam a vomalzómat :D :D :D

Jenny szerintem tök jól leírtad Bogyónak!!!!! Köszi a nevébe is :lol: És még azt akartam kérdezni, hogy az a Q10 Koenzi micsoda? És mire jó? :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Megosztottam veletek korábban de azért írtam meg neki külön mármint trixynek mert hogy cysta gyanús, és nos emiatt anno én többet voltam kh.ban mint otthon.
Vendég
 


Szia Kriszta!

A Q10 egy vitaminszerű anyag. Antioxidáns, olyasmi, mint az E vitamin. Megköti a szabadgyököket, amik miatt rákosak lehetünk. Támogatja a sziv működését, több energiát biztosit. Amúgy is termeljük, a koleszterin termelés mellékterméke. Természetes közegben megtalálható a tengeri halakban is, meg a marha belsőségekben. Tartalmaz E vitamint, ami védi a himivarsejteket a károsodástól, szelént, cinket, ami az ivarsejtek érését, képződését, mozgékonyságát növeli. Vannak benne még B vitaminok, amik a férfi hormonok képződésében is segitenek.Szóval igy nem kell apának ezeket az ásványi anyagokat, vitaminokat külön szednie, hogy jók legyenek a kiskatonák, hanem ebben minden benne van. Olyasmi ez, mint nekünk a terhes vitamin, pl. Gravida, Elevit.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Fülke: Bocsi feledékeny vagyok tudom :( :( Esetleg leírnád, hogy milyen teák voltak benne? Csak a szenilisek kedvéért? :lol:

Jenny: Ez tök jó!!!!!!!! Ilyet én is veszek a páromnak!!! :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Beszélgessetek már velem!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Ennek örülök! :) Ha már én itt turbózom magam, apa is kapcsolódjon be a tökéletesitésbe. Igy legalább egy kicsit én is maminak érezhetem magam. Ha nem is élesitünk még, legalább valamit teszünk az ügy érdekében.
Apa nagy haverjának a felesége pár hónapja szült, ő is azt javasolta, hogy válasszak dokit meg főleg szülésznőt is. Ezt csak azért emlitem, mert nemrég mondtam, hogy én egyiket sem akarok. A csajszi szerint egy jó szülésznő aranyat ér, és hogy majd megadja a cimét. Hát....baba még nincs, de sosem korai elkezdeni a készülődést...:)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Én is így gondolom, hogy apa is tegyen valamit az élvezeten kívül a dologért, csak eddig nem találtam (meg nem is nagyon néztem) apáknak való vitamint, teát stb. De ez naon teccik!!! :D :D :D Köszi, köszi, köszi.... :D

Nyuszikák, Bogyó, CSuccsu, uoma, muffin, odri, csubi merre jártok?????????????????

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


itt, na szóval palástfű, cickafark, pásztortáskafű.
nos ezek arra voltak nekem jók, hogy ne alakauljon ki cysta miután abba hagytam a gyógyszert, mert hát nekem ezért kellett szednem:( na mindegy szedtem nagy nehezen elhittem hogy csak ha ezt szuedem akkor nem lesz. Júliusban abbahagytam a gyogyit és elkezdtem ülőförcsizni, persze nagyon utáltam, naná akkor minden bajom volt, fújj fújj. de csináltaqm 3hétig tuttira!!! minden nap, inni is megpróbáltam fújj fújj kaki izűű, bár mondták hogy vegyek hozzá borsmentát, de én úgy voltam vele hogy inkább ülök.

most mennem kell
Vendég
 


Ja, és Jenny szerintem is választani kell szülésznőt és dokit. A szülésznő a legfontosabb azt mondják!!! Azért a szülésnél szerintem nagyon fontos, hogy olyan emberek vegyenke körül, akikben megbízol! Most ha odajön egy 627. szülésznő és doki, hoyg fogod biztonságba érezni magad és a babád? Én tuti fogok választani, csak ez is nehéz ügy.... :wink:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Csucsu mi volt a dokinál???????

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Fülke, ciszta mitől lesz? Mindenképpen lesz, ha abbahagyom a gyógyszert? Mik a jelei? Ha van kedved, válaszolsz ezekre?
Kriszta, nincs mit! Be kell biztositani a babát mindkét oldalról. És igazad van, nehogymá csak én szenvedjek!!!!...na mintha egy bogyó lenyelése akkora cucc lenne...:) De akkor is!!! :)
Csucsu!!!!!!!! MIZU???????
Többiek?

Kép
jenny29
Mór
 
 


jo estét!!
tul vagyunk a vacsin is alig vártam hogy ide csücsüljek :lol: .

Kriszta,semmi gond hamarosan jön a baba,mi ismét közel leszünk egymáshoz :wink: .én nem veszek ovut nem is izgat,most mérem a hőm és ennyi.bizakodok!!!!

köszi puszi a vonalzóért majd holnap nekirugaszkodom,most nem merülök bele,ha sikerül itt fog nekem is viritani :lol: :lol: .

csucsu???????alig várom hogy gyere és irjál!!!NAGYON izgulok :!: :!: :!: .nekem már muloban van és irány a hancurléc :wink: (alg várom mááááár.)

bogyó
bogyó77
 
 


nem kéne engem lenyelni :wink: :wink: :wink: hehe

bogyó
bogyó77
 
 


Szia Bogyóka!!!!!

Nem nyelünk ám le, ne félj! :) Milyen volt a fiúkkal a délután? Közben kiszedem az első adag muffinkákat...

Kép
jenny29
Mór
 
 


Végre itt vagytok csajok!!! Csucsut nagyon várom, mert mintha az rémlene, hogy 4-re ment dokihoz! Az már régen volt!!!

Bogyó: Én még teát is fogok inni, ha elmúlik a mensi+hőmérés és kifújt. Nem ovuzok!!! Aztán majdcsak jön a bébike egyszer :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


én is iszom a teát,cicka+palást vegyesen.hőmérőzök és kész :lol: szerdán megyek dokihoz,már várom remélem minden rendben lesz,mindig ugy izgulok hogy ne legyen rossz a rákszűrés eredménye.itt mindenkit értesitenek ha jo ha rosz,elküldik az eredményt.aztán meg huncutkodunk apával amikor csak lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tehát sokszor :wink: .

aggodom csucsuért miért nem ir :!: :!: :!: :!: legalább csak annyit hogy minden oké majd jövök......

holnap kezdem a vonalzót gyártani!!!!!

jo volt a srácokkal szaladgálok örökké mint egy taxi,remélem majd eszükbe jut ,amikor a sajátjukat nevelik....sikerül jo példát mutatni,mert az a célom hogy jo családba nőjjenek fel mert minden itt gyerekkorbe dől el.szépen épiti az ember a házat és ha kimarad egy két tégla inogni fog a ház!!!!!a szülők is követnek el hibákat csak az a lényeg hogy belássák.mi pl:szoktunk bocsánatot kérni ha rájöünk hogy nincs igazunk.....tudnék irni azt hiszem de most koncentráljunk a pocaklakókra :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Én is ezt fogom inni Bogyó! Mesélj nyugodtan a gyerkőcökről én úgy szeretem olvasni ezeket!!! :D :D :D

Kíváncsi leszek a vonalzódra, biztos csudi szép lesz :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Biztos menni fog a vonalzógyártás. Na nem azért, mert én irtam le neked...:) Ne sülj fel vele, mert akkor én maradok sz.....ban.:)
Olyan rossz, hogy a környezetemben nincs olyan csajszi, aki most próbálkozna...illetve van, de nekik már rég nem jön össze és kiábrándultak.:(

Kép
jenny29
Mór
 
 


Szijjasztok beköszönök és megyek segítek apának mert csavarja nekem a grapefruitot m,eg a narancsot, húúh rengeteget vettóünk de már a géptől az agyam is repül,

Nos a cysta tehát Jenny amikor az a fránya tüsző a mensi végével nem szívódik fel hanem vízbirokká nalakul és egyre nagyobb és nagyobb lesz, és ez nem jóóó, mert fájdogál trőle rettentőrn a poci, húú ne hari de kurvára tud fájnhi, volt hogy tini moromban a discoból a klinikára vittek, szerinted miklyen?? bent is tagadtam:(
ráadásul volot nekem olyan is hogy kettő volt. fújj fújj de utálom őket. Na mindegy. Sosem kellett kiműteni mert kipukadtak az volt aztán még fájdalom. De egy jó hancur papával már mint nem félve tartani és puff puff kiklőttük:)hehe

úhh megkezdődik a kedvenc filmem viasat3:))) cuppp
Vendég
 


jenny ha valami nem ok kérdezz nyugodtan
Vendég
 


Szia Nyuszifülke! Köszi a választ, sztem nekem akkor nincs ilyesmi, mert minden rendben zajlik, csak annyi, hogy 2 nappal korábban jött meg, de sztem ez fogigátló után még belefér. Hőmet mától hüvelyben mérem, hallgatok rátok.:)
Sajnállak, hogy neked ilyen nagy fájdalmakat kellett kiállnod! :cry:
Szedem a Gravidát, meglátom, hogy alakul a mensim a köv hónapokban, és ha nem tetszik, iszom még barátcserjét. Lehet azt nálunk is kapni, mármint Magyarországon, nem tudja valaki?Csajszik, mindenki Viasatot néz?:)) Én fürcsi, aztán jön haza apuciiiii!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
HA nem jönnék vissza, mindenkinek nagy jóéjt pusszt!!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


bekukkantotttam!!!

kicsi csucsu hol lehet csak nincs korházban?????miért nem ir legalább egy kicsike üzenetet mikor itt izgulunk!!!!jo biztos ezer dolga van nem haragszom csak aggódom :wink: .

csucsu legelább reggel gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


csajok elköszönök,holnap jövök!remélem Trixy mama lett jo lenne valakinek örülni az erőt adna.....

van egy rokon csaj akiről meséltem már ő most 7 hetes kismami,nekik is a 3.baba de csak becsuszott,és ha már van akkor...én hordom a nagyobbik fiát angolra a Benivel,hivott hogy odaértünk e meg ilyesmi,persze kérdrzte hogy mi van,mondtam sajnos megjött.jo lett volna együtt mamáskodni.de vele nem vagyok olyan igazán közvetlen viszonyba hogy felhivjam meg hogy erről dumáljunk.....lehet ha én is mama lettem volna most az más lett volna azért közös téma.

de itt vagytok nekem ti és ez olyan jóóóóó!!!majd tartunk egy ismerkedős napot a játszotéren.

pusszantalak titeket!!!!!!!!!szép álmokat :oops:


bogyó
bogyó77
 
 


Csucsu hol vagy?
Nyugtass már meg bennünket, én most csak miattad jöttem be...
már nagyon izgulok miattad!
Holnap jövök!

Mindenkinek jó és termékeny éjszakát kívánok! :wink:
Vendég
 


Na csajoki holnap két fontos hírt fogunkkapni az egyik és a másik is babáról szól:) Csucsu Trixy, írjatok nekünk légyszíves mert nagyon rossz, hogy nem mondtok semmit hó Trixynek nincs otthon gép ezért felmentést kap :lol: de Csucsu, azért majd megmutizhatnád a képet, ghogy mekkora a pötty:) vagy baj van azért nem jöttél ? áhh az kizárt bizti nem . na jól van, pedig csumiztam minskét azaz a lábamat is nektek kersztbe úgy hogy szeretnék holnao vigyorgó smileyikat látni.

na jó éjszakát szép álmokat!

korán kelőknek meg 8)

Jó Reggelt! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ja amúgy Fűlű be sem néztél este, na jó megtanultam megbocsátani :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy estemár nem jöttem de 6kor jöttünk el a dokitól és utána a barátnőm hivott, hogy menjünk be hozzájuk megmondani mi van.
Szóval 1, sosse fogok többet menni sztk-ba. Szörnyű a helyzet és 2órát vártam, hogy rám kerüljön a sor.
Azt mondta a doki UH-nélkül. Ami szerintem már nevetséges, hogy szerinte kisebb a baba mint amekkorának kéne, hogy legyen és szerinte ez a magzat nem életképes. Mikor odaértünk már semmi vér nem volt. Megvizsgált és kiszedett egy darabka vért. Erre mondta, hogy nem szabadna , hogy ilyen barnás valamit lásson. Azt mondta vissza fog szívódni a baba.
Ultrahangra adott időpontott kedd 13,30. Kérdeztem tőle itt az uh gép nem néz meg? Mire ő: nem tud uh-ozni mert ő nőgyógyász.
Szóval én azért mentem el az Sztk ba hogy megnyugtassanak vagy a vérzésre adjanak valamit. Erre inkább megijesztett. A magándokim hétfőn lesz itt Halásztelken a magánrendelőben én már sehova nem megyek csak hozzá. Érdekes ő uh-ni is tud. És a magánrendelőjében még jó is az uh nemúgy mint gey nagy kórházban. Örület ami itt van Magyarországon. De a doki nem volt bunkó csak ahogy mondta a tényeket attól nem lettem jobban.
Remélem senkinek nem rontottam el ezzel a napját.
Majd hétfőn megnyugszok. Mert elfogadom ha nincs baba csak ez a bizonytalanság és kézzel való vizsgálat már nonszensz.
Sok puszi mindenkinek:

Era

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt!

nos lányok én nagyon babonás vagyok ezért nem is szóltam eddig! De mivel bíztatni szeretnélek titeket, HALKAN, HANGSÚLYOZOM HALKAN!!!!!- megsúgom nektek "Miklós" nevű havi ismerősöm hál istennek elkerült!!!! Tesztelni jövőhéten fogok!
Kérlek ne kiabáljátok el, ezt csak a FÜLETEKBE SÚGTAM!!! :)

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!

Csucsu: ne félj nem lesz semmi baj, visszajön a dokid és biztos azt mondja, ilyen erős zsákocskát még nem is látott!!!! :wink:
Vendég
 


Trixy: Halkan mondom csak ez nagyszerű hír. :)
Miklós nem jött és ez alegjobb hír amit lehet mondani. :)

Kép
csucsu05
 
 


jo reggel csajok!

akkor halk hurrá Trixynek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .de jo örülök!!!!máe és is alig várom hogy elmuljon ugy rendesen ééééés irány apa:sajnos ugy érzem meg fogok fázni fáj a tojkom :( ,rekedt is vagyok.lehet nem is most kéne kismaminak lenni mert félek bajt okozok....

csucsu:nem is találok szavakat erre a dokira........csak nyugi addig amig nem lát a saját dokid.jo tudom ezt mondani könnyű,de arra gondolj hogy inkább most mint később.azért adjunk még a kiscsucsunak esélyt!!!!biztos rendben lesz minden.egyébként mennyire véreztél????ugy rendes piros??fel a fejjel nem szabad elkeseredni,ott agyönyörű kislányod és biztos lessz kistesója is :wink: .
szia Fülike te jol vagy?illetve ti jol vagytok?????

bogyó
bogyó77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?