Sziasztok!!!
Edith!!!!
De jo hogy ilyen hosszan irtal!!!!Azert gondolom ilyenkor minden kis segitseg jol jon,ugy emlekszem hugod mar regebben is Nalatok lakott.Ugye?Ha jol emlekszem,suli miatt?Ez olyan rendes dolog Toletek.Most ismet Hozzatok koltozik?
Kriszta hogy viselte amikor kulon voltatok?Vigyazz magadra!!!Es pihenj jo sokat!!!(Bocs,az agyadra fogok menni,ha minden hozzaszolasomban ezt irom
)
Szoval kis ,,nyilaskara''szamitasz
En is az vagyok....Hat eleg ellentmondasos csillagjegy,de azert ki lehet birni...
Szerintem azert erdemes egy kis ,,vizontot''megcelozni,plane Kriszta erkezeset is figyelembe veve.
Lehet hogy Mutyurke is olyan jol erzi magat hogy eszebe sem jut majd elobb elobujni...
Marti!!!
Gyerekek csodaszepek!!!!
Hat,ez a kisno mar most egy kesz holgy.Ollllyan edes az unneplo ruhajaban!!!!Zsombin meg teljesen elajultunk,megint mennyit nott
Na es a borotvalkozos kep....Cukika!!!!
A nappali nekem regen is tetszett,es most is nagyon jo lett.A TV jo otlet,es nem tunik tulsagosan magasnak,igy nem kell agyon tekergetni a nyakatokat...
Zsu!!!Gratulalok a bilihez!!!!Hiaba,a zenei nevelest nem lehet eleg koran es praktikusan elkezdeni...
Remelem nagyfiad is hamar meggyogyul,es minden a megy tovabb a maga rendjen.
Julcsi!!!!!
Ma hogy fenylik az alagut vege?
Remelem Te is kezdesz gyogyulgatni!!!!Azert nagyon kemeny menet lehetett Nektek ket beteg gyerkoccel,meg szerencse hogy Arpi nem kapta meg.(Legalabbis remelem)
Mi van a futessel??
Ne izgulj,nekunk ez a munka azert nagy elvezet is egyszerre(bar lehet hogy mazochistak vagyunk
)Na,ez csak vicc volt.Azert tenyleg kipurcantam egy kicsit,mert egy felvetel 4-5 oran keresztul teljesen masfajta koncentracio mint egy koncert....Ma van az utolso nap(legalabbis remelem hogy ma befejezzuk)Denes is meg ejjel a koncertje utan bejon hozzank a vegere,es holnap babazas,holnaputan pedig megyunkGalyara!!!
Igaz,elotte haza szaladunk anyukam sirjahoz...26-an lett volna 62 eves...De ott a multkor is olyan szep erzesek voltak,most is azt remeljuk igy lesz...
Meg valami mas temat irok gyorsan....
Szerettem volna megkerdezni Ti mit szedtek ,,teli vitaminkent''?Olyan nagy a valasztek,es az arkulonbseg,az ember nem tud mar kiigazodni...Mi sok C vitamint eszunk.Nekem ez kave helyett is ebreszto hatasu.Es vegre lehet kapni echinacia (nem tudom jol irtam-e)tablettat.Eddig csak csepp es cukorka volt,en egyiket sem birtam.Szoval ennyi.
Most megyek,puszi mindenkinek!!!!