Sziasztok! Újra beborult.
Nyuszifül! Szerintem az alagútnak nincs is vége.
Most újra mélyrepülésben vagyok. Ha ezt túlélem tuti, hogy a pszichiátrián kötök ki.
Tegnap voltam a nőgyógyászomnál. Nem fogjátok kitalálni ezerből sem, hogy mit állapított meg a véreredményekből, úgyhogy inkább megmondom. Hosszasan nézegette a papírjaimat, majd vett egy nagy levegőt és mondta, mondta....
Pajzsmirigy problémák okozzák a vérzésem rendetelenkedését.
Ez nem az ő területe. Ez már belgyógyászat. Pajzsmirigy alulműködés...ami, viszonylag jól orvosolható, de amíg ez nincs rendben kár reménykednem, mert nem marad meg a babám vagy nem is lesz sohasem II csíkos a tesztem. Szóval újabb pofon az élettől.
Mehetek egy belgyógyászhoz... kezdődhetnek a vizsgálatok. Most megint nagyon messzire kerültem a gyerektől.
Tegnap kibőgtem magam. Ennyire nem lehet velünk kegyetlen az élet!!!
Annyira furcsa!!! A férjem sem tudta magáról, hogy mi a helyzet vele, és én sem gondoltam soha arra, hogy belgyógyászati eset lennék. Boldogan éltünk a kis "tudatlanságunkban" és kerek volt a világ... most, néhány hónapja olyan depis hangulatunk van, hogy azt elmondani nem lehet.... nem tudom, hogy melyik a jobb. Tudni azt, hogy selejtesek vagyunk és örlődni, hogy nem lehet gyerekünk talán sohasem... vagy élni tudatlanul és örülni az ÉLETNEK...
Bella! Mi volt az UH-on? Jelentkezz!!!
Csibe! A hsg-t szerintem Konc végzi. Ha átmergyek a BMC-be, akkor átadom magam neki..
A telkiben teljesen ingyenes a biopszia?? Úgy tudtam, hogy ez valami nagyon profi kórház.. és még én is ott aludhatok. Azért gondoltam, hogy biztosan valami jó drága hely .. és fizetnünk kell. A BMC-ben fizetősek a vizsgálatok? Vagy vizitdíjasan működik a dolog?