Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Anita!

Dórikám is szereti az olyan dolgokat ami hangot ad, bár van ez a sütifaló F.p-s játék, és csak dobálja. Így nem nagyon adom oda neki, mert még nem nagyon értékeli, és idő előtt tönkreteszi. Majd később előveszem Neki. Szóval Manó indulgat? Az nagyon jó dolog. Pláne amikor pakol mindent. Ma éppen összehajtogattam mindent, és egy laza mozdulattal széttúrt mindent. Közben mondta a magáét a ruháknak. Ilyenkor hagyom. Végül is van időm, h újból összehajtogassak……..

True!

12:30-16ig alvás? Ez igen!!! Akkor legalább van egy pici lazítás. Bár hülyeséget beszélek, mert gondolom TE AZT NEM NAGYON ISMERED!!!! A jutalom mindig jól jön, és mindig van helye is.


Santos!

Ti milyen tápszert próbáltatok? Próbáltad már a banánosat? Lehet azt elfogadná nem?

Linda!

De ügyi Lau, h 10 lépést tett!! Dórikám is halandzsázik, és kivagyok Tőle amikor csak úgy, ömlik ki a száján. Imádom!!! Mi lesz amikor beszélni fog? Már úgy várom!! Mi nagyon nem megyünk sehova : anyós, anyuék, barátok, luxus autó kiállítás. Képzeld apával nov 24.-én leszünk 7 évesek, és befizetett Kehidakustányba. Jó mi? Úgyhogy majd Nov 8-11ig nem is leszünk itthon. Persze csütörtöktől-szombatig tart a pihi, mert szombaton meg megyünk tovább Vámosszabadiba, és vasárnapig maradunk. Barátnőmék lakásszentelőjére. Ezt szeretem amikor így úton vagyunk. Természetesen a kis szerelmem is jön velünk.


Melódia!

Jók lettek a képek. De édes Pistike.Milyen úriember, h nem nyúlt bele a tortájába Viszont korán kezdi a piálást Lábbal tudja hajtani a kis autót? Dóri is kapott szülinapjára, és nagyon nem érdekli. Milyen a munka? Hogy dolgozol? Pistike most akkor bölcsiben van? Ki megy érte?


További szép hétvégét!!!

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Melódia!

Ezek lemaradtak :lol: :lol: :lol: . Egy jó pár helyre szerettem volna, és mivel wordben írtam, itt kérdőjelként tüntette fel.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Santos!

A piros üveggolyós történetet a www.ebredes.hu-n olvastam. Réka nagyon kis csini, látom nem fázós.

Melódia!
ISTEN ÉLTESSE PISTIKÉT!! A csalái fotón - meg mindegyiken - nagyon édes, ahogy a gyertyára fókuszál :D

Tegnap minket is nagy öröm ért: hét év után végre hazajön a nővérem az USA-ból nov.7-én (persze nem végleg, csak egy hónapra). A férje is itt lesz 10 napig, legalább megismerjük egymást. Most lelkesen tanul magyarul, van még három hete :D Már alig várom, hogy itt legyenek!

Jaziról: szerintem bármelyik pillanatban elindulhat egyedül, nagyon gondolkozik rajta. Nála mindig így kezdődik...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 

 
 

Sziasztok!
Lányok!
Tudna nekem valaki segíteni a babafalva vonalzó felrakásában?A kódja már az e-mail címemen van,de én végtelenül béna vagyok! :oops: Nagyon megköszönném!Puszi!
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok lányok!
Élünk és vagyunk még mi is. :lol: Jó régen voltam. Átfutottam a képeket nagyon édesek a babák.Pistikének utolag is Boldog Szülinapot! Sörös kép nagyon laza.. :lol:
Ma délután megprobálok jönni, irok pár sort. Mindjárt indulunk a lányom táncversenyére.. :D

Marvin miota megy 1 percem sincs még megállni sem nemhogy leülni. :?


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Jól vagyunk mi is, de nem jutok ide. Este szabad lenne a gép, de addigra kidőltem...
Azért jövök és olvasgatlak benneteket, mert azt szeretem. A fotókat is mindig megnézem :)

Melódia!

Boldog szülinapot Pistikének! Nagyon édes. Fincsi krémesnek néz ki a torta :) Maszatolás nem volt?

Timi!
Képzeld Kata tegnap aludta át először az egész éjszakát. Reggel 7kor kelt. :D Ma reggel 5-kor, szopi és aludt 8-ig. Utána kapott 100ml tápszert. Nem is írtam, de kezdem neki a babatejet bevezetni, tehéntejet nem adok 2éves koráig. Ugye kell(ene) a kb. fél liter tej, tejtermék. Ezért próbálkozom, még ha 1-1dl-t iszik reggel, este az is vmi.

Elkezdett Kata harapni, megijedtem, felhiiiiiiiiiiiiztem és Kata is megijedt sírt. Így magától kezdi elutasítani a cicit (hála a jó égnek végre). Tegnap sem kellett neki reggel 8-kor és délután sem.
Azért reggel, este kínálom előbb-útóbb elmarad :)

Linda!
Köszi jól vagyunk, megvagyunk. Msn-en akartalak szólítani, de lefagyott a gép, utána meg nem is kapcsoltuk be, csak este.
Kata mhol feláll, kapaszkodva lép, négykézlábból is kilöki magát, de egyedül nem megy. Ha fogod a kezét sem akar. A mászás a menő :D
Evéssel minden rendben. Annyi változtatás történt, hogy uzsira többször tejpépet kap, mert abból nagyobb mennyiséget megeszik, mint joghurtból, túrókrémből (azért ezeket is kapja). Vacsira meg vagy tejpép vagy falatka. Múltkor macisajtos, kenőmájas zsömlét evett, tegnap virslit sajttal :D
Napközben szereti a kölesgolyót, bulátát.
Játék: bedobálni szeret vödörbe, FP zsiráfba, könnyebb montesszori megy, laporello olvasgatás, nézegetés is tetszik neki. Amúgy mindennel feltalálja magát.

Na bocsi, hogy magunkról ennyit regéltem, majd azért visszaolvasgatok rendesebben is.
Kata alszik, mi is aludtunk apával, most ő tévézik én meg megyek krumplifőzeléket főzni. Katának már kész a cucc :kelbimbó, brokkoli, krumpli, répa, tojássárgája.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Manónak is Boldog Első szülinapot !!!! (így utólag) :oops:
Szupik a képek, jó hangulat uralkodott.



Kata mostanság:

Kép Kép

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!!

Köszönjük mindenkinek a köszöntést!
Sikerült feltennem az új táblát,apa hajlandó volt segíteni,nagyon nehezen vettem rá :?
Elég ritkán tudok jönni,de néha azért iderogyok,meg olvasgatok is!

Rólunk: Pistikének kibújt a 11. foga,azaz a 3. rágófoga! :roll: Úgy néz most ki,hogy felül elöl 4,alul is 4,és felül kettő rágó,alul egy!Na,ezt jól kielemeztem! :lol:
Folyamatosan totyorászik,egyre több lépést tesz meg egyedül!De a mászás még mindig biztosabb!
Az evés mostanában megint anygon mostoha,semmi felvágottat nem eszik meg,csak főtt ételt,körtét,kölesgolyót,bulátát,kukit,kiflit!Jó változatos,de nem eröltetem,hátha visszaáll! Viszont vettünk egy új etetőszéket,amibe be lehet kötni,mert az agyvérzés kerülgetett,amikor úgy lecsúszott a székből,hogy beszorult a feje :twisted:

Linda!
A meló nem álommeló,de én ezt csinálom már több mint 5 éve,jelenleg csak ehhez értek! Elég fárasztó napi 12 órát lenyomni,de utána édes a szabadnap,ahbár akkor meg itthon van dolog!De azért még bírom!Az lebeg a szemem elött,hogy jövő ilyenkor már lehet megint pocaklakós leszek,és megint itthon lehetek a porontyokkal,és lehetőleg tovább mint most! :wink:

Timi!
Nem jár Pisti bölcsibe,mert itt 2 évre előremenőleg tele van a bölcsi,viszont a a nagyszülők,és apa vigyáz rá,megosztják egymás között! Így nem kell kizökkenteni a kis megszokott világjból!
Szereti a bébitaxiját,még csak kicsit tud vele menni,de próbálkozik!Viszont mindig fordítva ül fel rá! :lol: Ő ezt kapta szülinapjára,meg az etetőszéket,az utobbit azért annyira nem díjazza :lol:

Edi!
Egyre szebb Kata baba!!Már kinéztem a fimanak,igaz egy picit idősebb... :lol: Maszatolás csak egy pici volt,nem nagyon engedtem,hogy belemásszon,de nem is nagyon akart,annyira csodálkozott a tortára! :lol:

Na,megyek,picit lepihenek!
Pusszi Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Na sziasztok,mégis jövök,elmentek a nagyiék...

Linda!Sajna mi le vagyunk állítva minden tejtartalmú dologról,amíg ki nem derül,hogy most van-e táplálékallergia vagy sem...sajnos ezért ezeket a finomságokat még nem adhatom neki,de biztosan ezeket enné szívesen.Már próbáltam cukrozni a tápit,meg turmixolni gyümölccsel,vaníliát rakni bele,de semmi,még kakaót is főztem belőle de úgy sem ment. Reggel lecsúszik,este meg szójapépet kap,meg próbálok neki most rizstejet napközben,hogy legalább 3-4 dl meglegyen,mert fontos a fehérje,így több husit kell nyomatni neki,meg tojást (mondjuk azt meg nem szereti)

Pucér képen a pucér talpak biztosan fáztak,a kép az ebéd utáni totális átöltözés és pelenkacsere előli menekülés közben készült :lol:

Timi!Nem merek még semmi olyan cuccot adni neki amiben tej,tejpor vagy tejszármazék van..
Tina!

Ha nagyobb lesz a fiad rejtegesd a csajok elől,mert szét fogják szedni...gyönyörű!

Melódia!
Boldog szülcsinapot,gratu a totyihoz,meg a fogacskához is,igazán szép kis szülinapot rendeztetek. Nem tudom miért mostanában úgy elérzékenyülök újszülöttes képeket nézve, most is szipogtam mikor megláttam az első képeteket. Nagyon szépek vagytok.

Egyeztethetnénk már egy időpontot,amikor Arany Alkonyban vagy...van ott ebédidő vagy valami kis szünet?

Jubi!Köszi a címet,majd megnézem,az előbb akartam,de nem volt megjeleníthető...na mindegy azért rámegyek.

Edi!Nagyon helyes kislány Kata,nálatok is menő a telefon? Én (szánom bánom) de sokszor úgy tudom csak a babakocsiba csalogatni,hogy bekapcsolom a játékot a telcsimen és annak a zenéje mindenre megoldás :abbamarad a hiszti,eldobunk mindent a kezünkből és szépen beülünk a babakocsiba,hipnózisban.

megyek visítozás van.
puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasnom reménytelen .Csak ezt az oldalt futottam végig.

Nálunk is lezajlott a szülinap.3 felvonásban, 3 tortával.Ajándékból szinte mindent dupláztunk amit csak lehetett.Igy most van 2 kismotorunk 2 tök egyforma logikai játékunk.és legnagyobb örömömre 2 ku...va hangosan vinnyogó rendörautonk..menni már megy egyedül de szeret még mászni is ,föleg az olyan helyekre mint szekrény ,szemetes ,és a kedvencem az ágy alá beszorulás..Minden eszünk már.Nem válogat a darabos és pépes között. Reggel 7-kor kelésnél tápi 150gr ,10 kor reggeli általában szendó vagy joghurt gabonával.ebédre a mienkböl kap de hetente 3-4 alkalommal még adok neki bébiételt is.uzsira kap gyümit vagy krémturot.vacsira viszont szintén kiskatonák sajttal vagy turókrémmel,párizsi virsli meg szinte minden.Éste 9 körül megissza még a 150 tápit (kakaot)és reggel 7-ig szunya van.Harapás nálunk is van de már kezdi megérteni hogy fáj és nem szabad.Ha rászolok mérgessen akkor a mutató ujját kinyujtva mutat felém és mérgessen morog mint egy kiskutya..

Sajnos nem igérem hogy ennél többet jövök közétek mert számomra egyszerüen lehetetlen.Marvin ha alszik akkor tudok itthon dolgozni fözni mosni takarittani.Amugy semmit..Sem etetöszékben sem sátorban nem marad el.iszonyat eleven.Ja és hisztis.Nem beszélve Merciröl akinek szintén telitve vannak a napjai Német különora tánc.Plusz még a gimi elökészitö.Igy nekem sem tul sok idöm marad mellettük.
Igy sajnos tényleg nem tudom követni a topikot.De ha nem baj néha be-benézek.
A babák gyönyörüek.
Rémlik hogy olvastam valami talirol.ha esetleg lesz szivesen mennénk mi is.
Dobok pár képet,ha nem gond..Csak még apa sz.gépén vannak.
Vendég
 


Akkor a képek.

Bocsi kicsit sok lett.




Kép Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


sziasztok,
Jubi, nagyon szép és elgondolkodtató történet,

Edi, Santos, True,
A családi napközihez tényleg egy csomópapírkell,egy tanfolyamot kell elvégezni (Csemete Alapítványnál) és aztán elég hosszú az engedélyeztetése. Most ezen dolgozom, elég macerás. Vállalkozásban és civil szervezetként is lehet csinálni. Amúgy én közgazdász vagyok, de civilként rengeteget foglalkoztam gyerekekkel rendszeresen és táborokban is.
Ti is gondolkodtok ilyesmin?

Edi, mi az a babatej?

Melódia,
Pistike nem bújósabb mikor melóból hazaérsz?

Tina,
Marvin még mindig nagyon édi:-)

Linda,
most találtam meg a babauszis képeinket, hát ilyenkor bánom, hogy abbahagytuk. Mozgásfejlődésben hol tartotok?
Le a kalappal a napi felmosás előtt.. Én már nagyon rég feladtam, de így is egész nap rohanok.

True,
és az otthoni ruhák nem vasalása....ejnye-bejnye... no ilyen sincs nálunk :-) mert hogy mi a kimenősből is csak a nagyon fontosakat vasaljuk.
Egyszer hallottam vki okostól egy baba-mama klubban, hogy minden kupis házban egy boldog kiegyensúlyozott baba nevelkedik... és én elhittem neki:-)

Persze azért pakolunk és takarítunk is, de csak a szükséges mértékben. Esténként pl. már kicsi lányom is szedegeti a ládájába a játékokat:-) nagyon cuki:-)


Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Mit csinlátok ebben az esős, szürke időben? Mi már tegnap sem voltunk levegőn, mondjuk látszik is Levin... Ma meg kizárt, zuhog az eső reggel óta.
Délelőtt elvoltunk Hannival kicsit csavarogni, kapott egy ari csizmát. Kínaiban vettem, de bőr a felsőrésze, és marha jól néz ki. Az a helyzet, hogy bakancsa van neki 2 is, és van tavalyról egy csomó nacija, akiket kinőtt, de a fenekén még jó (lekerült a pelus), így azokat az idén csizmanacinak simán lehet használni :) Úgyhogy ilyen kis divatbébi lesz :lol: :lol: Már amúgy is az, senki nem állja ki szó nélkül... Ja, és képzeljétek volt a kínaiban ilyen szőrös kis szütyő, barbi rózsaszín, Princess felirattal, és benne 3 bugyi, és 300 ft-ba került... Amikor meglátta, majd elájult, és mondta, hogy az neki kell, és majd abban a táskában viszi a rúzsát és a barbis mobilját:)))) Ezek a kiscsajok... Állandóan ellopja a szemspirálom meg minden. Én nem tudom, honnan szedi ezeket én azért nem azzal kezdem a napom, hogy smink meg parfüm... Remélem, ez még változik.

A fiúk itthon maradtak. Apa mostmár büszke magára, mert neki is ad Levi olyan csókos puszit, hogy nyitott szájjal rányal egyet:))) Eddig ez az én privilégiumom volt. Persze, felborult a nap, mert apa 10 helyett 11-kor rakta le aludni, aztán aludt 1-ig, most meg nem akar aludni, de elvan az utazóágyban... cuppog, hallom kintről. Néha teljesen olyan dolgokat mond, mintha értelmesen mondana valamit, annyit nevetünk... Pl. miju, az szerintem mi az? lehet, mert valamit néz, rámutat, és kérdezi: miju? A bijura még nem jöttünk rá.
Marci meg elvett tőle valamit, és azt monda:aenyé. De ez lehet, hogy csak véletlen...

Beusa: megnyugtató sorokat írtál.... Egészen jólesett. Lányok, már többen mondtátok, hogy nem vasaltok. De az hogy lehet? Nekem olyanok a ruhák, mintha a kutya szájából húztam volna ki. Igaz, hoy 1000-en centrifugázok mindent, mert nem szeretem, hogyha napokig száradnak a ruhák, de főleg, ha bent szárítom, még kivasalni is alig lehet, szóval nálunk olyan ruhában nem lehetne kitenni a lábunkat....

Tina: Marvinnak haláli ez a trendi retró sérója :lol: :lol: Milyen édesen csodálkozik a katicabogárra :lol: Merci is milyen szép nagylány lett... Egyébként Levinek is nagyjából ilyen az étrendje, kivétel a bébiétel, mi már kevesebbet eszünk. Egy időben egyáltalán nem ette meg, valamelyik nap próbáltuk, akkor igen, úgyhogy most megint vettem neki néhány db-ot... De nem az 1 évesből, azok marhára drágák.

Melodi: nagyon jók lettek a képek! Pisti babának van ám szemecskéje! :wink: Micsoda, újabb baba?? Nem is tudtam, hogy akartok még... Te biztos jól meg fogsz birkózni a helyzettel, ha most is megállod a helyed, meló mellett babázni... És aznap, amikor nem vagy otthon, nem csinálnak nagyon nagy kupit? Én nem tudom, de délelőtt nem voltam itthon, de mire hazajöttem :shock: Fú szörnyű volt. Igaz, hogy apa megfőz, meg ellátja őket, de mindnek, ahol kiesik a kezükből bármi, az ott marad. Valószínűleg ezt én rontom el, de mit csináljak velük????????? egyenlőre csak üvöltözök, de az nem használ... :? Na, abba is hagyom, mert Levi úgy néz ki, ma már nem fog aludni.... Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Megjártuk a sebészet ügyeletet! :cry: Pistike elesett,és fevágta az orrnyergét a kis pad,ami a számítógép elött van!Annyira nem vészes,de elég mély volt,ezért inkább elvittük megmutatni!Összehúzó sebtapaszt raktak rá,orra nem volt érzékenyígy nem kellett megröntgenezni!Mondta a doki,hogy majd pénteken leveszi a kötést,addig vigyázzunk rá! Persze most este alatatásnál már le is szedte :? Úgy láttam elég jól össze van húzódva,nem tudok vele mit csinálni,nem tudom hogy is gondoltuk,hogy rajtahagyja!Szerencsére nem viselte meg a dolog, az ügyeleten se volt egy nyikkanás se!

True!
Igen,tervezünk még egy babát,de mivel nekünk csak lombikkal lehet,gyűjtenünk kell rá egy "kis" lóvét! :oops: :x
Én már egyre jobban próbálom maqgam kímélni a házimunkával kapcsolatban,és ráveszem magamat arra,hogy legyen szelektív a látásom! Hogy ne kapjam fel a vizet mindenre,pl.ha a zokinik szanaszét vannak szórva,ha a mosdóajtót a Fati összekeni vízfestékkel,stb.Így azért már ki lehet bírni,de azért még én is sokszor kiabálok! :roll:
A párom elég sokat segít,de azért sokszor nem olyan a rend,ahogyan én szeretném!de már nem akarom,hogy minden ragyogjon,letettem róla!
Én 800 fordulaton centrizek,és jó alaposan kirázom,csak Pisti ruháit vasalom,meg amit nagyon muszáj!
A főzést hamar lezavarom,egyszerű,és gyors kajákat készítek csak,se energiám,se kedvem nagy lakomák főzéséhez!Azt az időt inkább együtt töltjük,sétálunk,játszóterezünk stb.
Bevallom nem egyszerű így munka mellett,de szervezés kérdése!
A Fati szobája mindig csatatér,ott azért égnek áll a hajam,ha bemegyek! :x

Beusa!
Örülök,hogy jöttél!
Pisti elég bújós cica,maikor hazajövök,már ágyban van,de a hangomra mindig felfigyel,és kapaszkodik fel a karomba! :lol:

Zsu!
Nekünk nincs a melóhelyen szünet,de megbeszélünk egy időpontot,és valahol találkozhatunk Újpalotán!
Tina!
Nagyon szép Marvin,és Merci is!
Megyek lányok,mert holnap meló!
Pussza Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!


Sokáig nálunk sem ette meg a tápot... de most kicsit kevesebbnek érzem a tejet... így elkezdtem reggel megkinalni, majd rajottem, ha az etetoszekbe adom neki, akkor elfogadja este is. Toletek olvastam, igy két napja a maradekot megspékelem péppel, igy tejbegriz hatasa lesz :) ezt is ette (amugy táp indult 40 majd 50-100 most már volt, hogy bevagott 150-et, de nem viszi tulzasba)
Nemrég egy ulto helyeben megtudott enni, kicsit tobb mint egy bébikajat, mostmeg orulok ha egy FÉL bemegy :( ugyanigy a hazikoszt. Bébikajabol az egyetlen slager a Körte őszibarack- pulykahússal. De ezt inkabb akkor adom ha faj a foga, és ezert nem eszik, vagy ha nincs idom fozni (vasarnap). De az árak miatt inkabb főzök...
Szoval egy jo honapja alig eszik, de azert eszik... Na de mindegy, jokedvu :) Mult honap ota nincs sulyban valtozas.

Babatej: mi kaptunk rossemannban hippes termekmintat, abban volt babatej. Én kicsit késon kinaltam meg vele, egy nyugos napon, de tobb reszletben megitta (ezutan kezdtem ujra a tapot), én anyak elszomoritoja, utana vettem észre, hogy par napja lejart... mert ugye mindig csak neztem... hogy majd..még nem adom...aztan tessek :)de nem lett semmi baja ;) szerencsere
Boltba azota sem lattam, milyen formatumban van. Pedig nem volt rossz ;)

True: én is 1000-en centrizek. Csak az "unneplos" goncot vasaljuk, de inkabb olyat huzok amit nem kell-ha sietek. Férjem maganak vasal ha muszaj, már ő is leadta ;) :D amugy nem vasalunk, ha szaritorol szepen rogton osszahjtom, nincs gond, meg ha mosas utan idoben kiteregetek (nem mint most, én most már nem :( pfff, hulla vagyok, ezt is allva irom, mert féllábbal már megyek is aludni :D

Szulinaposoknak sok boldogsagot, utolag is, bocsesz!!!!!!!

Olvasni mindig olvasok, jubit is (koszi), de irni már nincs erom. Pont mint ahogy edi irta. Pedig gondolatban jarna a "szam"-kezem.
Még irnek, de faradtsag gyozott. Sziasztok, bocsi
zi


Sue, nalad volt, hogy nem evett a kicsi napokig semmit? Ez elmult? Mi volt?

KépKép
rizibizi
 
 


Tina!

Marvin még mindig nagyon jó srác! :D

Vasalás: én is 800 fordulaton centrizek, póbálok rendesen teregetni, de valahogy nekem így sem elég simák. Az itthoni dolgokat nem vasalom, de a Párom ingjeit és a legtöbb ruhánkat igen. Két hete bevezettem, hogy a megszáradt ruhát még aznap kivasalom, így nem nő a vasalnivaló hegy, nekem így sokkal jobb. Esténként kb. negyed óra, ami sokkal jobb mint a kampányszerű nagy vasalások.
Aranyos Beusa kupis lakás - boldog gyerek párhuzama :D , de nálunk nem működne, a Párom akkor érzi jól magát, ha rend van körülötte - mondjuk tesz is érte. Az a jó, hogy ha mindig elpakolunk magunk után, akkor nem lesz olyan nagy kupi, hogy órákig kelljen takarítgatni.
A fiúk két év óta maguk rendezik a szobájukat. Először volt nyávogás, de már megszokták. Nappal lehet játszani, szétgórni a játékokat, de fürdés előtt szobapakolás van. Nem mondom, hogy ez a kedvenc programjuk, de megcsinálják, és amikor kész a rend, büszkén mutatják.
Nálunk egyébként munkamegosztás van. Ha mindent én csinálnék, akkor nem is tudom, hogy bírnám. Az asztal megterítését és leszedését a fiúk csinálják, van hogy a mosogatógépet is ők pakolják ki, megágyaznak/beágyaznak maguknak és rendbentartják a szobájukat. Most kezdem Benire rábízni a porszívózást is néha, de ez még döcög, nem baj, majd belejön. Dani porttörölni szeret.
De nehogy azt gondoljátok, hogy terrorizálom a gyerekeimet :D :P :oops: Egy ismerős anyuka, akinek 9 gyereke van azt mondta nekem egyszer, hogy két dolgot mindenképpen szerettessek meg a gyerekeimmel: a munkát és a tanulást. Próbálom megfogadni a tanácsát.

Képzeljétek, tegnap Miskolcon voltunk, összejött a család, együtt volt a 10 unoka. A legfiatalabb (Jazi) 1 éves, a legidősebb pedig 11. Jó buli volt. :D Próbáltuk leültetni őket egy kanapére, hogy közös fotó készüljön, alig fértek bele a képbe :shock: :D

Szép napot nektek!! Nálunk tegnap délután óta szakad az eső...jót tesz a füvemnek :wink: ..de azért most már elállhatna...

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Sziasztok!

Mire elolvasom a hozzászolásokat én is elfáradok, de azért irok pár sort.

Tina
Marvin nagyon édi, és milyen jo a sérója, és kiszőkült? Jol látom?

Timi
Mikor jöttök Gyöngyösre, most már jöhetne egy tali. :D

Jubi
Nekem is nagyon tetszett a történet :D

Melodia
Boldog szülinapot utólag Pistikének.
Jajj szegénykém, de szerencsére ebcsont beforr.

Manó beteg lett, náthás, folyik az orra. Kiszivom neki és máris szipog megint.
:cry: Igy az alvás is nehezen megy, és nem is eszik ugy mint szokott. Remélem hamar túl leszünk rajta.

Ezek a fránya képek, amiket megigértem miert nem tudnak felrepülni ide? :lol: Jo lenne érteni hozzá, na de még a fényképezőn vannak, ugyhogy a leszedéshez is kéne érteni.

Házimunka: Én probálok nagyjábol megcsinálni mindent, kivéve a mosogatást, azt nagyon utálom, de mostanában megy. Vasalni viszont már rég nem vasaltam, valahogy elmarad. ugy teregetek hogy ne kelljen. Ma anyossal kitakaritottuk a spajzot, hát mi volt ott, még tavalyi egérszar is. :oops: De mostmár rendben van.
A héten jön le megnézni a helyzetet, aki majd megcsinálja a cirkót. Jo lesz, már várom, habár most meleg van igy is, sőt, a kandallótól meg lehet sülni, 28 fok van.

Na azt hiszem megyek, jo éjt!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok4

Néztétek tegnap este a Szabadság szerelem-t? Én nagyon kíváncsi voltam rá, nagyjából sikerült is megnézni (persze közben még kellett társasozni, mert meg volt ígérve, stb) de azért a lényeget sikerült. Hát nekem nagyon tetszett, nagyon a hatása alá kerültem... Szerintem marha jól megcsinálták ezt a filmet. Még Dobó Katának sem sikerült elrontani :lol: Olyan furcsa, persze az ember nagyjából ismeri a történelmet (mondjuk én még a másik szemszögből tanultam anno :oops: ), de azért amikor így szembesül vele, akkor egészen más... Ez nagyon szörnyű volt szerintem, és hihetetlen, hogy csak 50 éve... Ez megtörténhetett :cry:

Leviről: képzeljétek, egyre többet gagyog, valamelyik este, mikor apa hazajött, elémászott, felnézett rá, és nagy örömmel azt mondta: ABUGYI!

Hettie: a spájz nálunk is kényes kérdés :oops: Oda már egyszerűen nem jutok hozzá, azt tényleg csak alváskor lehet, akkor meg ugye mindig van mit... Nekem nincs olyan, aki eljön segíteni :(

Jubi: ti valahogy olyan kis mintacsalád vagytok.... Sajnos, nálunk apa nem ilyen rendes, sőt... Egyszerűen nem bírom utánuk a pakolást, főleg, ha mindenki itthon van. Ilyenkor még azért összepakolok, aztán max Hanna rámol, na meg Levi, ha kijut az előszobába, észre sem veszem, és azt a cirka 30 cipőt a polcról.... Az a gáz, hogy olyankor mindig jön valaki, én meg nem is tudom, milyen állapot van az előszobában... :oops: Egyébként Marcika nekem is segít, rendet rak, játékokat összepakol, sőt mosogatógépből is szokott kipakolni, teríteni, stb. de sokra megyek vele, ha fürdéskor amerre megy, arra vannak a ruhái. Ezért is mondom, hogy ti mintacsalád vagytok, mert Marcinak pl. SEMMI nem számít, lehet verés, ordibálás, dicséret, kaffogás, akkor sem tanul belőle. Azt mondta a tanítónéni, hogy nem biztos, hogy ez kinőhető nála, ez a "szórakozott professzor" habitus, hülyén hangzik, de azt mondta, ilyenek a zsenik.... :oops: Hogy marhára jól tanul, és az élet hétköznapi dolgaihoz meg semmi köze.. :( Mondjuk ennek nem nagyon örülök, dehát a fő, hogy EGÉSZSÉGES, és ez mindennél többet ér.

Melodi: ezt nem tudtam... és Pistike meg Fati is lombikbaba? Sajnálom a balesetet, remélem, hamar elfelejti! Én is félek, mert nekem a két nagy mindkettő nagyjából 1 éves korában evett meg cuccot, Marci a cipősdobozban lévő szilikongyöngyöket, Hanna a popsikrémet, úgyhogy ez ilyen hülye kor, résen kell lennem, nehogy Levi is.... Ezt a képet most készítettem róluk... Sziasztok Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!

Mintacsalád :shock: :D Egyébként én csak a Páromhoz igazodtam ezen a téren. Engem sajnos egyáltalán nem neveltek az "életre". Nem tudtam főzni, egyáltalán nem értettem a házimunkákhoz, amikor férjhez mentem. Zoli tanítgatott meg rá. Én biztos másképp nevelem Jazit...
Marci szórakozottsága ismerős, Beni is ilyen :D Néha nagyon felhúzom magam rajta, néha csak nevetek. Az elmúlt három hétben elhagyta az új dzsekijét, az új sapkáját, aztán a másik sapkáját is. Most az a bünti, hogy januárig nem kap könyvet. A könyv neki a kincs, szóval ez remélem használ. (Mondjuk könyvtárba járunk, tehát van mit olvasnia.) De csinált már olyat is, hogy fürdésnél a levetett szennyes ruháját a szennyesláda helyett a wc-be akarta tenni. A múltkor a farmerjára akarta felvenni az alsógatyóját :shock: Ugyanaz, mint Marci. Nagyon kis okos, az agya olyan, mint a szivacs, de gyakorlati érzéke nulla. Én azért nem adom fel, próbálom alakítgatni, hogy könnyebb legyen az élete...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Fú, Jubi... Hát Marci ugyanez... Csak neki semmi sem használ, sajnos... Neki a Play Station és a szgépezés, amit nagyon szeret, de hiába a letiltás, sajnos ez sem ér semmit... Ő is elhagyja a ruháit. És ezt nagyon nehezen bírom idegekkel, mert amire egyszer kiadtuk a pénzt, az nagyon bánt, ha ilyen hülyeség miatt kell újra kiadni rá....Dehát ez van. Csak sajna az keserít el, amit a tantónéni mondott, hogy ez nem biztos, hogy kinőhető.... Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


SziasztoK!

Jól megszaporodtak az irományok,amióta nem voltam....anyósom nálunk járt és nagyon rosszul lett,elkapott egy hányós hasmenős vírust,még haza se bírt menni,nagyon rosszul nézett ki,a fia bepánikolt,én meg hypóztam mindent,nehogy Réka is elkapja...egyébként szegény gyerek nem értette,hogy miért nem engedjük oda a nagyihoz,hát az előbb együtt játszottak!

Melódia!
Szegény Pistike,azért fájdalmas lehet egy seb...igazi férfi,hogy így tűrte a dolgot,meg ti is,én nagyon pánikolós vagyok,biztos fel alá szaladgáltam volna. Harmadik bébi? Király? Azért irígy vagyok,hogy ilyen jól szervezitek a dolgokat! Néha sajnos úgy érzem,hogy vergődök csak.

True!
Nálunk is történt hasonló felkiáltás Babppa=apa
Bocs lányok,megyek felébredt és követelődzik...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy megint bepofátlankodok hozzátok, csak a segítségeteket szeretném kérni!
Az egyik barátnőm most fog államvizsgázni és a szkdolgozatához kéne kitölteni kérdőívet! Nem nehéz, és nincsenek benne olyan kérdések, amiket nem válaszolna meg az ember amúgy is, ha megkérdezik. (Legalábbis szerintem) A lényeg, hogy 1 vagy 2 gyerkőce legyen az illetőnek! Tehát ha valaki szívesen segítene és kitöltené, legyen szíves íron erre az email címre: oriandy@freemail.hu és elküldöm neki a kérdőívet!
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Na akkor megint..

Jajj Melódia,bocsi,a Király után felkiáltójelet akartam szóval nagyon jó hogy vállaltok harmadik gyereket...végül is kinyögtem mit akartam mondani.

Jubi!
Képzeld,felmentem az oldalra csak úgy kalandoztam,tényleg vannak tök jó dolgok ott. Viszont az a keselyűs kép nagyon megrázott,még most is a hatása alatt vagyok... :(

True!
Meg akartam nézni a filmet,de Santos talált valami igen fontos jégkorong meccset és azt kellett bámulni,a másik tv meg Réka szobájában...hát ennyit erről,szóval az első kétperces kiállítás után elaludtam....engem Illyés Gyula Egy mondat a zsarnokságról c. verse ...gondolkodtat el.

Megyek sziasztok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


sziasztok,
Tina, HAsználjátok a Quinny Zappot? Mit adsz Marvinra ebben a hidegben? Az a bajom, hogy ebben nem lehet olyan jól bebugyolálni, mint a Chicconkban, viszont most utazáshoz nem cipelném azt.....

Jó ez a "mások hogy vezetik a háztartást" kérdés:-)

Beuka, Edi, merre vagytok? Hiányollak Titeket... És Kriszti sem írt ezer éve...

B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!
Köszi a dicsértetet mindenkinek.

Beusa:
Mi már eladtuk a Zapp-ot.Vettünk helyette egy ABC design Astro-t.A zappot nem használtuk utcán,csak utazáshoz vagy vásárolni ha mentünk tesco/auchan.Van mellette egy pierre carden is ami egy nagy batár..De ugy láttam a Zapp-hoz lehet kapni lábzsákot bár elég huzos az ára. :shock:

Hettie:
Tényleg dobhatnál képet a fiatalurrol.régen láttam.Marvin kiszökült igen.

Látom többen irtatok a vasalással kapcsolatban.Én 600 fordulaton centrizek és semmit nem vasalok.Abszolut felesleges.Kilogja magát szépen.Kivéve az ingek.

Melodia:
Jobbulást Pistikének.Látszik rajta stramm kis gyerek ,szerintem te jobban megijedtél mint ö.

True:
édesek a lurkoid.Gondolom mi lehet nálatok egy esös napon,az aproságokkal.Az én fiam kikel magából.Meg sem áll egész nap.Szemmel láthatoan hiányzik neki a levegö.

Mennem kell.Leugrunk anyuékhoz.
Santos, Melodia üzentek haza valamit ujvárosba?? :P
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Először is lenne egy kérdésem/kérésem. Nincs véletlenül Békéscsabán ismerősötök, rokonotok? Azért kérdezem, mert a békéscsabai Brendon áruházban - az internetes oldaluk szerint legalábbis – van még az a testvérbabakocsi, amit szeretnénk venni, máshol itt a közelünkben pedig már nincs, mert ez kifutó széria. A típusa Graco Stadium Duo Gaia. Azt szeretném kérni, ha van Bcsabán ismerősötök, rokonotok meg lehetne-e kérni, hogy megnézze tényleg van-e, mert a telefont nem veszik fel, nekünk viszont 160 km oda-vissza, potyára nem szeretnék elindulni. Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni.

True! Igazából az fárasztóbb, ha sétálni kell vele, bár mint írtam már csak az egyik kezét kell fogni, de akkor is le kell picit hajolni hozzá, és attól elég rendesen elfárad a derekam. :?

Santos!
Igazából Manóval még az a baj, hogy nem követ, hanem vinni kell. :( Ha követne az sokkal jobb lenne, mert így ha kimegyek a szobából ordít utánam, ha tudna már egyedül járni, vagy legalább mászna, akkor jönne utánam. Musical Farm a neve, és a Brendonban vettük, de biztosan máshol is lehet kapni.

Linda! Manó is halandzsázik, és tényleg olyan édesek olyankor, mikor valaminek „magyaráznak”. Ja, és persze hízeleg, akkor meg lehet zabálni. :D Ügyes Laura nagyon, hogy már így lépeget. Mi is próbálgatjuk, hogy leülünk egymással szemben és hívjuk magunkhoz, de ő még sokszor nem meri elengedni a kezünket. De igazából nem is problémázok ezen, nincs ő elkésve még a járással. Csak sajnos vannak olyan családtagok, akik piszkálnak vele, mert nem megy még egyedül. :evil:

Timi! Manó is pakol, még így is, hogy nem tud egyedül menni. De én nem nagyon hagyom neki, mert ha a kicsi megszületik már nem lesz időm és energiám mindent kétszer megcsinálni. Sőt én már tanítom arra, hogy ha valamit szétpakolt, akkor azt pakolja is össze. Persze még csak a játékoknál tartunk, de nagy eredmény, hogy néha már hajlandó visszapakolni a játékokat a ládájába. :)

Melódia! Nagyon jók a képek, és Pistike annyira szép ezekkel a hatalmas kék szemekkel. Nagyon szeretném, ha Kornél baba a párom kék szemeit örökölné.

Rizi!
Én a DM-ben vettem HIPP babatejet, asszem fél literes kiszerelésben van.

Én szinte egyáltalán nem vasalok, én 800 fordulaton centrifugázom a ruhákat - kivéve a vastagabbakat - de szinte egyáltalán nem gyűröttek. Van a páromnak egy-két ingje, meg Manónak néhány pólója, ami kicsit gyűrött mosás után, azt kivasalom, de sokszor 1 hónap is eltelik, míg előkerül a vasaló.

Most megyek, csók mindenkinek.

goodfairy
 
 


Sziasztok!

True,Jubi!

Megvan a fiaitok ideális menyasszonya! Fati detto!Mindenét elhagyja,rendetlen,trehány,úszik a szobája állandóan!Van amikor több napos könyörgésre hozza haza a pulóvereit,persze húzza földön őket,lóg rajta a ruha,stb. Nem érdekli,hogy mi van rajta,hogy áll a haja.. :roll: .A tornacipőjét,ruháját is elhagyta már!Viszont gyönyörűen olvas,egy felnőtt is megirígyelhetné,jó matekos,szépen énekel!Néha ezektől a dolgoktól azért a falra mászok,mondtam,mostmár szeretnék egy LÁNYT is!! :lol: Aki szereti a szép ruhákat,lehet hosszú a haja,stb!Persze imádom őt így is,de néha azért kiakaszt a dolgaival!

true!

Csak Pistike lombikos,mivel Fati nekem is az elöző kapcsolatomból van!
Az orra szépen gyógyul,nem is kell rá kötés!

Tina!

Mi pénteken "ugrunk" le a városba,már várom,nem voltam lassan 4 hónapja... :?

Santos!
Majd akor megbeszéljük a randit! 8)

Megyek,mert holnap megint meló! Puszik nektek!Köszönjülk mindenkinek a jókívánságokat!
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


szasztok,
Ti hogy levegőztök ebben a hidegben? Játszótéren lehet még vmit csinálni egy nem stabilan járó babával? Kissé nehéz most lefoglalni...

1 éves szemészeti vizsgálatra tud vki jó helyet PESTEN?
jó éjt.B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Szaiasztok!

Csak hamar tőmondatokban,el vagyok havazva,tudi gyártom a koszorúkat,közben meg minden mást is amit kell :roll: Nem sokára megyünk a bölcsibe játszani.Laura végre jól van elmúlott a hasmenése egy hét után,az étvágya is visszajött,fog még sehol :roll:

Anita,Laura sem szereti ha fogjuk a kezét,ő egyedül szeret menni,most már nagyon ügyi 20 lépést is megtesz,aztán totty. :lol: Ne törödj másokkal,sokkal jobb ha önállóan tanulja meg a gyerek,mert félő hogy kélsőbb majd mindig fognai akarja a kezed.

Beusa,hát igen az uszi!Imádjuk!Kedden voltunk Kehida- termálfürdőben,nagyon klassz volt az is,volt pancsis pici medence,gyerek játszó-pihenő szoba,kellemes délutént töltöttünk ott. :wink:
laura mozgása perfekt,nem is kell többet vinnem kontrollra.Nagyon ügyesen feláll,megy egyedül,nem szereti ha segíteni akarunk neki,kis nyughatatlan,örökmozgó egy pillanatra nem áll meg,még ölben sem szeret lenni,nem nagyon bírja az ölelgetést,csak este,ha már nagyon-nagyon fáradt :shock: De mind emellett:anyámasszonykatónája :lol: :lol: :lol:

Tina,klasszak a képek Marvinnról :wink: Azért csak írj aha tudsz!

Melódi,szintén klasszak a képek,remélem pihenni is marad ídód a sok meló mellett.

Timi,szívesen taliznék veletek még1x!Benne vagy?Kehida nincs messze tőlünk,együtt pancsizhatnának a gyerekek! :wink:

Edi,de jó hogy írtál és tettél fel ari képeket Katáról!Gyere gyakrabban,hiányzol ! :wink:

Santos,nem tudtam hogy nem ehet réka tejes cuccott :cry: Tápi hogy megy?Laura Mildibé 3-as banánaosat iszik reggelente,ma 260 mlt :shock:

BEUKA :?: :?: :?:

Én sem vasalok,csak Laura gönceit meg amit igen muszály,jól kirázom majd lógatva szárítom a cuccokat.Rendrakás:mániákus vagyok,mindennap elpakoklok mindent :oops: :lol: Na mennem kell mert megkelt a buktám,fini mami féle birslekvárral töltöm :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Elnézést a kisbetükért meg az ékezetekért,nem olvastam vissza,rohanok....

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Visszafelé haladok:

Linda: marhára irigy vagyok Rátok a termálpancsi miatt! Mifelénk nincs ilyesmi :( Az nem baj ám, ha a babus fogja a mama kezét, mert akkor az utcán később lesz, amikor majd elszalad! (Az is eljön persze...) Amíg fogja az ember kezét, addig jó! :wink:

Beusa: szerintem ilyenkor csak a babakocsi marad... Én abból is max. félóra, ha nem megyünk be a városba, itt kint céltalanul sétálgatni a hidegben... az is elég. Levi még menni se tud, és bár Beuka tanácsára amíg jobb idő volt, leraktam kint az udvaron, hogy másszon, de mostanra ez kilőve :cry: Úgyhogy marad a babakocsizás. Nem tudsz olyan lábzsákot belerakni a kocsiba, amibe bele lehet cipzározni a gyereket? Ha tud sétálni, akkor egy picit lehet sétáltatni, de nálunk az még messze van... Igazad van, kicsit sok a háztartástan, de hát nekünk, földi halandóknak sajna a napunk nagy részét ez teszi ki :wink:

Anita! Nagyon király, hogy Manó pakol... Én ezt a 10 éves fiamnál sem tudom elérni ! :lol: :lol: És Hanna sem túlságosan jeleskedik ebben. Elkezdi, de hamar megunja és megy a dolgára. Levi is persze pakol lelkesen, de aztán fogja és az egészet kiborítja.... Ez olyan hülyeség, hogy téged piszkálnak, hogy nem megy egyedül.... Nekem szerencsém volt: Hanna 17 hónaposan indult el, és soha, senki nem piszkált vele. Ha én idegeskedtem, a doktornő mindig nyugtatott, meg bíztatott, hogy nincs elkésve, és örüljek, hogy mászik. Úgyhogy egyik füleden be, a másikon ki...

Tina, hát igen, rossz, ha nem tudunk kimenni... Nagyon lefáradok, amikor a szobában játszunk bent, mert mindent elvesznek egymástól,és egyfolytában nyávognak... Hol az egyik, hol a másik. De olyan rossz, ha ki akarsz menni félórára, félóra, mire beöltözünk :o Hosszú lesz a tél :x

Jubi: a múltkor Marci mikor este vetkőzött fürdéshez, akkor vettük észre, hogy a pólója alatt ott volt az alvós pólója.... No comment...

Levi este (valszínű éhes volt, mert du. csak banánt evett) megevett egy fél szelet vajaskenyeret, egy szelet párizsit és egy szelet sajtot, kiskockákra vágva, és kivételesen csak 2-3 kenyérfalatka volt a földön. Ez a megoldás: ki kell éheztetni!

Na, megyek, már megint halvány gőzöm sincs, mit főzzek....

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Na most aztán megkapjátok! Vigyázat mert sok kép jön, bocsi. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Huuu ez sok lett. :oops: Az ajto még nincs kész, még nem néz ki jol, csak tettem már képet erről is.

A férjemmel mi is elkaptuk artitól a megfázást. :(

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!


Itt vagyok, megvagyunk!!!! Csak egy gyorsan jöttem, mert Beusának szeretném írni, h jó szemészet a Heim Pál kórházban van. A tel számuk: 459-91-00. Pont ma voltunk egészséges rendelésen, és nekünk is el kell mennünk, és időpontot kell előtte kérni. Mjad a körzeti doki ír beutalót! Nekünk azért kell menni, mert apa tompalátó, és jó ezt lelőre kiszűrni.

Majd este még jövök


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk egészséges rendelésen, és Dóri 79cm, és több, mint 10 kg. Ma adták be az agyhártyagyulladás elleni szert. Egy picit sírt, de nem volt annyira vészes. Én oda sem néztem. Már megint egy picit folyik az orra. Ezek szerint ez mostantól kezdve így lesz? 2 HÉTIG LESZ VALAMI BAJ, UTÁNA 2 HÉTIG SEMMI? Múltkor amikor írtam, h folyik az orra, utána be volt rekedve. De a lényeg, h jó a kedélyállapota, és nincsen láza. Dóri egész nap folyékonyan mondja a magáét baba nyelven. Egyetlen egy szót értek tisztán: ANYA! Olyan nagyon jó érzés, h el sem tudom mondani! Imádom amikor a meleg pici kezével megfogja az arcomat. Ájulásig tudok lenni Tőle. Imádom minden porcikáját. Ma 10 percen keresztül beszélt a könyvhöz. Egy bibi volt, h fejjel lefelé volt a könyv, és amikor megfordítottam, már ott is hagyott a könyvvel. Ennyi röviden Rólunk.

Hettie!

Jól elbánt Arti a tortával. Ilyenkor akkor cukik amikor a maszatos kezüket, szájukat törlik beléd. Dóri imádja ezt csinálni. Csoki pudingot amikor adok Neki, akkor nem tudom miért , de jön, és törli belém a száját. Szóval annyira dörgölődik, h vegyem fel, h akaratom ellénere is tiszta csoki leszek. De persze ez minden kaja után így van. Azért ez a találka majd csak összejön. Most az utolsó évemet kezdem meg, és remélem azért 2 hetenként le tudok menni majd vizsgázni. Majd úgyis írok előtte, h mikor megyek le.


Linda!

Remélem amikor talizni fogunk akkor már látható lesz egy-két fogacska. Akkor majd megint csörizünk egymásra. Ma kókusz kockát csináltam, tegnap meg egy nagyon egyszerű piskotás, lekvárosat. Most süthetnékem van. Persze apa ennek örül, mert azt mondta fini lett.


Beusa!

Játszótér az nálunk eleve majdnem, hogy ki van zárva, mert Dóri a homokot igen szereti enni, és a kavicsokat is marék számmal dugja a szájába. Kész szívinfarktusom van amikor a szájából szedem ki a kavicsokat. Nem tudom, h mikor fogja ezt elhagyni, de így minden másodpercben a szemem rajta kell, h legyen. A játékdobozait is úgy alakítottam ki, h véletlenül se kerüljön bele apró darab. Levegőzés nálunk annyiból áll, h áttolom anyuékhoz, meg vissza. Persze amikor valamivel kellemesebb az idő, akkor nyilván többet vagyunk lent Dórival. Nem is tudom, h mi lesz itt a zord, hideg téli időkben.

Anita!

Ügyi vagy, h elpakoltok már magatok után. Igazad van, mert csak így lehet, h később ne legyél feszült, és sok türelmed legyen Velük. Bár egy ici-pici babától, és egy kicsi babától miért is lennél feszült? Én el nem tudom képzelni, h 2 gyerekem legyen. Persze nyilván szeretnék, de olyan nehéz elképzelni Dóri után, h milyen lesz? Milyen lesz ha fiú lesz, és milyen ha lány? Járás miatt meg egy csöppet sem kell idegesíteni magadat. Még alig múlt 1 éves. Mit akarnak ezek a családtagok??????????

Melódia!

Hüledezek amikor ilyeneket olvasok! Remélem, h most már nincsen semmi nyoma ennek a csúnya balesetnek. Olvasom, h Fati milyen kis belevaló csajszi. De hát mit vársz tőle, hiszen tini lány. Bocsi, h ilyet kérdezek, de neked nem is próbáltak inszeminációt? Azért előtted is le a kalappal, h a 3. babán gondolkodtok. Én még a 2. babát sem érzem. Pont most érzem, h milyen jó Dórival, és milyen nagyon jó lesz, amikor már tudatosan fogunk játszani, és beszélgetni. Várom már nagyon azokat a pillanatokat.

Santos!

Mikor derül ki pontosan az allergia vizsgálat eredménye?

Edi!

Gyönyörű nagylány lett Kata! Mindjárt megzabálom. Milyen édes kis arcocskát vág. Mizu az alvással mostanság? Örömmel olvastam,h átaludta az éjszakát. Nálunk a tegnapi valami katasztrófa volt, és kb 5ször volt fent. Csak cicin megy a visszaaltatás. Vajon mikor érem meg azt, h egy nyugodt 8 órás alvásom legyen?


Tina!

Elképesztő, h milyen gyönyörű MARVIN! Nyertetek már valamit a szépségével?





Egy friss kép az én babámról [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1193346338.83
95.jpg[/img]






Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


[KÉP]

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok.. csak egy gyors:

Hettie: nagyon nagyon jók a képek! Úgy nőnek ezek a babócák! Arti is kiszőkült, emlékszem, tiszta fekete baba volt! tündéri, az ajtó pedig nagyon frankó!

Timi: Dóri Detto! Hatalmasat nőtt, és komolyodott, igazi nagylány! Nagyon szép ő is!

Téliesített gyerkőcök: (Marcika mindig lemarad, mert ő napközben nincs itthon) Kép

Most nézem, mindkettőnek ugyanúgy áll a szája :lol: :lol: Csupa apjuk...
sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok egyet,mert teregetnem is kell meg mindenféle házimunkát nyomatni (hiába kéne egy bejárónó,plusz egy szakács és valaki,aki bevásárol)

Gyönyörű gyerekek vannak ebben a topicban,eddig mindig azt gondoltam,hogy nincs csúnya kisgyerek,és VAN undok, randa nagy ormánnyal megáldott, buta kislánnyal találkoztunk tegnap a ,aki egyáltalán nem volt barátságos...szóval megdőlt az elméletem.

Beusa!
Én kétszer sétálok a kölökkel,ha esik ha fúj :
1.bevásáró körút + hinta,vagy mászkálás 10 perc totyogás
2. délután ha van ismerős akkor játszótér,hinta vadgesztenye szájbatömés...stb hideg van ezer ruha rajta

Mindenki aki mostanában képet töltött fel:
Hihetetlen,hogy egy- két hét alatt mennyit nőnek a gyerekek! annyira furcsa ez a rohamtempó...minden esetre tök jó követni,hogy kinek hogy fejlődik a babája. Szépek vagytok!

Hettie!
Helyes a kisfiad!
Király az ajtó!!!! A múltkor én is elkaptam Réka egyik fincsi vírusát,hát jobban lezúzott mint más "felnőtt" betegség.

Anita!
Szerintem még nem gáz,hogy nem követ a bébi,a barátnőm kislánya nagyon későn indult el már több volt mint másfél éves,mondtak neki mindenféle zöldséget és símán elindult a saját kis ütemében teljesen egyedül...

Timi!
Háát fogalmam sincs,hogy mikor derül ki az allergia eredmény dec.4-én megyünk a Heim Pálba,addig meg kell 3 negatív kaki eredmény (nem tudom mit vizsgálnak a kakiban és minek kell negatívnak lennie,de kb egy hónap,mire az megjön) azt mondta a védőnő,hogy január előtt ne várjunk eredményt,viszont,mivel addigra betölti az egy éves kort,nem tudnak neki eü térköteles tápit felírni az eredmény hiányában,így két hónapig jó drágán kell a vacakokat megvenni,ami csak azért is bosszant,mert most voltam a patikában kiváltottam az összes tápszerét (1 havi adag) és így fizettün 7200 pénzt,plusz 3000 a meningetic oltás szóval egy vagyon. Na ezt jól elmondtam egy körmondatban. Megyek,mert megint itt ragadok

pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Hol vagytok?

Vettem egy Béres Alexandra- Détár Enikő Dvd-t, hát elég kemény, direkt szülés utánra való. Olyan izomlázam van, na meg persz etorna közben felveszem azt az övet is ami karcsúsit, belül olyan gumis. Hát igy még hatásosabb. Remélem látványra is az lesz.

Arti még mindig náthás

:cry:

True
Köszi :) Amugy nem szőke az Arti, barna, de az igaz hogy kivilágosodott a haja. Jo fekete volt.

Timi
Hát igen az jo. A multkor otthagytam a szobában és volt még egy doboz bonbon is, hát nem mondom mit művelt, amugy az egyik képen láthatod, amin ül a sárga szőnyegen.

Santos.
Köszi. Engem most ez a megfázás annyira nem ver le, de ami volt kb 3 hete, na az jo volt. És Arti nem kapta el, csodálkoztam is.

Megint megvolt az éjjel egy botrány otthonszülés közben. Érdekes hogy most megsokasodtak. :roll:

Na megyek, mire ujra megnézem a topikot addigra tessék irni ám :!: :!: :!: Milyen dolog ez :?: :?: :?:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Lányok! Én is ilyen mindent elhagyós gyerek voltam. Pl. a zárat nem győzte apukám cserélni a lakáson. :oops: Aztán szépen kinőttem, sőt egyesek szerint idegesítően precíz és pedáns lettem. Vagyis voltam Manó születéséig. :lol:

Beusa! Mi, amióta hideg van nem járunk játszóra, mert Manónak a homokozó a kedvence, oda pedig már nem merem leültetni, a hintát viszont gyorsan elunja, mert az van itthon is. Mi általában délelőtt is meg délután is sétálunk valamennyit, amennyit bírok, illetve itt van mellettünk egy tér, ott szoktunk leülni kicsit, ha süt a nap. Manó elég sokáig elnézelődik a babakocsiból, általában ilyenkor uzsizik – szabadban jobban esik neki bármi – ha pedig elunja magát, kiveszem és kicsit sétálgat. Kedden és csütörtökön pedig anyósoméknál és anyuéknál vagyunk, ott elszórakoztatják a mamák. :D

Hettie! Nagyon szép Arti, milyen nagy szemei vannak neki is. :D Az ajtó tök szuper lesz, én észre sem vettem, hogy még nincs kész. :oops: Milyen botrány volt? Nem is hallottam.

Timi! A keresztlányom, ha jól rémlik 4 éves koráig ilyen volt, hogy mikor bejött a rossz idő 2 hetente „meg volt fázva” - ami igazából nem megfázás volt, mert csak az orra folyt, de az veszettül – aztán semmi. A rekedtség is bejött nála, de épp csak piros volt a torka, gyógyszert szinte sosem kapott, azt mondta a doki nekik, hogy egyen sok C-vitamin tartalmú gyümit. Aztán egyszer csak elmúlt ez a dolog, talán kinőtte. Hogy miért is lennék feszült? :roll: Már most is az vagyok. :( Bár most inkább csak azért, mert még semmink nincs a babó fogadásához, Manó kinőtt ruháit leszámítva.

Sajnos nem csak azzal piszkálnak, hogy nem jár, hanem pl. miért nem szobatiszta, miért nem beszél, miért nem kap tejet, miért nem mászik stb. :evil: És én nagyon fel tudom húzni magam ezeken a dolgokon, mintha lóverseny lenne a gyerek fejlődése. És hiába mondogatom, hogy majd mindent akkor fog csinálni, mikor Ő elérkezettnek látja az időt, falra hányt borsó. :( Komolyan mondom, sokszor olyan érzésem van, mintha azt akarnák belemagyarázni a dologba, hogy valami baja van a gyereknek. Az persze senkit nem érdekel, hogy eszik, iszik egyedül, ráadásul pohárból iszik már 10 hónapos kora óta. :(

Kis tőszavakat egyre többet mond az én drágám. Ma pl. meglátott egy macskát, és mondta, hogy „cicc”. Mikor telefonálunk, vagy csörög a telefon, mondja, hogy „haaa”. Tegnap őrült édes volt, mondogattam neki, hogy „Mondjad, már, hogy a-nya.”, így szótagolva. Nézett rám a nagy szemeivel, és mikor már sokadszorra mondtam neki, rámvillantotta a leghuncutabb mosolyát, és azt „mondta”: „aaaaa” és kacagott egy nagyot. :D Aztán egy pár órával később ült anyukámmal a kanapén, és mikor bementem a nappaliba rámnézett és tisztán kimondta, hogy ANYA. Azt hittem megzabálom. Eddig is volt már, hogy mikor nyafizott úgy hallottam, mintha mondaná, de azt hittem, hogy csak belemagyarázom a hisztijébe. De most már rájöttem, hogy akkor is tudatosan mondogatta.

Nos, ennyi voltam, jól kidicsekedtem magam, bocsánat érte. :oops:

Jó éjt mindenkinek.

goodfairy
 
 


Anita
Mi van??? Nem szobatiszta? Nem tudom ezek hol élnek? még jo hogy egy egyéves gyerek nem szobatiszta. A szomszédban levő kislány teljesen csak 3 éves korában lett az. Ne is foglalkozz velük. :!:
Az a botrány annyi hogy az éjjel egy szülő nő majdnem elvérzett, és a gyerek is gondolom rosszabbul volt, mert a méhlepény még bent volt, Meg a köldökzsinór sem volt elvágva, ugy vitték korházba. De mire a mentő kiment a bába el is eltünt. :x És az a jo hogy az első szülésénél is ugyanez volt. Én nem egészen értem miért jo ez, ha valaki azért szül otthon hogy minél otthonosabb meg természetesebb legyen az egész, ezt megteheti egy jol kiválasztott korházban is. Én is ugy éreztem az általam választott korházban. Na de mindegy, mindenki maga dönt mit akar, ez csak az én véleményem. A volt barátom is mindenféleképpen arra akart rábeszélni hogy otthon szüljek-ha majd eljutunk oda- mert ő is volt már egy ilyenen jelen egy barátjánál. Mondtam neki hogy én biztos nem fogok, mert hiába, hogyaddig minden ugy tünik rendben van, hirtelen adódhat valami, amit előre nem lehet megmondani és akkor annyi. Na inkább befejezem.
Köszi a bókot Arti nevében is. :lol:
Nem teszel fel egy mostani pocakos képet? Olyan jo nézegetni, nosztalgiázni. :)

Na megyek mert ordít, nem akar aludni, tegnap is ezt csinálta.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Anita!

Ne idegesítsd magad!! Mondd meg nekik, hogy van egy ismerősöd (én), akinek a kislánya elmúlt 14 hónapos, és kapaszkodás nélkül még egy lépést sem tett meg, csak cumisüvegből iszik, a csőrös pohárral is csak játszik, ha azt mondja neki az anyukája, hogy a-nya-a, akkor rávigyorog huncutul és szépen, tisztán azt mondja, hogy ba-ba, ráadásul naponta ötször-hatszor pelenkát kell rajta cserélni. És az anyukája teljesen nyugodt és elégedett a kislányával :D
Én is szívesen látnék pocakos fotót!
Pussz: Jubi
Átállítottátok az órákat?

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Igen, Jubi, átállítottuk, és most úgy érzem, időmilliomos vagyok:)))) Na nem kiabálom el, mert ilyenkor, ha van egy perc időm lazítani, utána mindig elúszok sajnos :cry:

Annyi mindent akartam nektek írni, de mindig elfelejtem nagyrészét, mire ideülök. A cumisüvegről: Hanna már több mint fél éve nem abból issza a kakaót, mert szétszakadt a cumi, és úgy döntöttem, hogy 2 és fél évesen nem veszek már rá azt a bazi drága avent cumit, mert Levi meg nem cumisüvegezett. Viszont most hosszas hezitálás után visszaadtam neki a cumisüveget, mert pohárból nem hajlandó meginni a kakaót. reggel - este megcsináltatja velem, és utána megy a csapba, mert 2 kortyot iszik belőle. Tejterméketk csak sajtot eszik, és a folyadékfogyasztása katasztrófa. Van, hogy egy nap 1 pohár folyadékot nem iszik meg. Ezért tegnap este elővettem neki a cumist, és így legalább 1 deci kakaót megivott reggel is és este is. Úgyhogy nem foglalkozok vele. Na ezt mondd meg a rokonaidnak, Anita :wink:

Nagyon szenvedünk ebben a rossz időben, mert itt aztán nem sok látnivaló van séta közben :( Mostanában meg nem voltam bent a városban, úgyhogy klausztrofóbiám van már. Persze levegőzni ki szoktunk menni, de az... Hangulatom is mélyponton, most párologtatok illóolajakat, de azokat is frissítenem kell. Nekem már most olyan karácsonyi hangulatom van, annyira várom már!!!

Jubi: Levi sem sieti el a járást, ha az egyik kezét nem fogom, már megáll, és néz. A járássegítővel szépen megy, de ugye azt a küszöbön nem lehet áttolni... Egyébként az vigasztal, hogy akik későn tanulnak meg járni, azok sokkal óvatosabbak, Hanna sosem esett járás közben, mert másfél évesen sokkal ügyesebb volt már...

Most tanult egy újat Levi, majdnem szívrohamot kaptam múltkor... Eddig is azt csinálta, hogy a mi ágyunkról az ágyvégnél akar lemászni, de mindig elirányítottam, és mondtam, hogy a szélénél másszon le. Tegnap mentem be a szobába, és látom ám, hogy az ágyvégnél evickél lefelé, azóta már többször láttam.... :shock: Átrakja a lábát, aztán a hasán hintázik, és végül lecsúszik.... De nagyon tündéri.

Timi, olyan szemléletesen írtad le az anyai érzéseket, hogy csak na! Én is ugyanezeket érzem... csak HÁROMSZOROSAN! Nem kell ám félni a több gyerektől, a szeretet megsoksorozódik! (Sajnos, az idő nem....)

Na sziasztok, megyek főzni! Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!


Nem szeretem, h ilyen hamar sötétedik! :cry: Gyakorlatilag 17 óra után nem nagyon tudok mit csinálni. Mármint úgy értettem, h ugyebár sétálni, és lent lenni Dórival már nem lehetséges. Szerintem a d.e mindig olyan gyorsan elszalad, és d.u meg elég nehézkesen. Bár már már sokkal jobb, h ilyen nagy, mert már maga is elvan a lakásban. Elszórakoztatja magát. Kár, h még nem köti le ha olvasok Neki. Ma kint voltunk Bettivel a babaruha börzén. Megint nem jöttünk haza üres kézzel :lol: Humana tápszert is vettem, és nagyon olcsó volt: 1500 Ft.Csak olyan nagy, és annyira hatalmas volt a kínálat, h egy idő után szinte untam.



True!

Hercegnődőn az a kabi nagyon komoly :lol: ! Simán én is felvenném. nagyon szépek még mindig a gyerkőcök.


Santos!

És ennek a tápszernek van valami íze? Mire kell oltás?


Hettie!

Détár Enikő?

:roll: Mit bohóckodik dvd-n? Mert Béres. A az más, de Enikő mit tornázik? Felkérte B.A,h vegyen részt? Én a Cindy Crawordra esküszöm, mert az nagyon jó. A csoki képen még jó, h parkatta van :lol:


Anita!

Én is hüledezve kérdezem, h az ismerősöknek ELMENTEKOTTHONRÓL???????? Mi a frászt akarnak már, h szobatisza legyen? Ismerje már a számokat, és olvasson????? Na de az ilyen miatt nem szabad egy grammot sem idegeskedned. Amúgy miket csinál Manó?


Jubi!

Nem fogod elhinni, de kész a DVD! :lol: Szerintem jövő héten fel is adom.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy így megnyugtattatok. Igazából tudom én is, hogy semmivel nincs Manó elkésve, de mégis fáj, hogy piszkálnak. :cry: Ma is megkaptam, hogy én ilyen idősen már önállóan jártam és szobatiszta voltam. Nagymamám, pl. minden pelenkázáskor az orrom alá dörgölte, hogy azért nem szoktatom le Manót a pelenkáról, mert nekem kényelmesebb átpelenkázni, mint ülni mellette amíg elvégzi a dolgát. :evil: Na, ekkor telt be a pohár és elég durván odaszóltam neki, hogy persze meg párom sz@rja a pénzt és ezért költünk havonta több ezer forintot pelenkára meg popsitörlőre. :x Aztán megkértem a kedves családom, hogy majd akkor adjanak tanácsot, ha én kérem, és egyszer és mindenkorra szálljanak le ezekről a témákról, mert előbb utóbb kiborul a bili és csúnya veszekedés lesz belőle. Nem tudom, meddig bírják, kicsit megsértődtek, de igazából nem érdekel, mert már annyira untam, hogy másról sem tudnak beszélni, csak erről. :( Azt persze senki sem kérdezi meg, hogy hogy vagyok, vagy a Pocaklakóm hogy van. :x Ettől függetlenül persze én is boldog és elégedett vagyok, hisz nekem Manó a legokosabb, legszebb, legügyesebb, mondhat bárki bármit. És ugyanígy leszek Kornél babával is. :D

Mi elfelejtettük átállítani az órát. :oops: És ráadásul párom reggel ment vadászni, szegény fél órát állt a kapuban, várta, hogy jöjjenek érte. Aztán felhívta a cimboráját, aki közölte vele, hogy várjon még egy kicsit, mert még csak fél 6 van, nem fél 7. :roll:

Ezt az otthonszüléses cirkuszt most hallottam épp a TV-ben, és ismét felháborodtam egyes nők felelőtlenségén. :evil: Nem igazából az otthonszüléssel van bajom, bár nekem ez meg sem fordult sosem a fejemben. A baj az, hogy ezek a nők bele sem gondolnak abba, hogy esetleg gond is lehet, és akkor sürgősen kell egy orvos. Legalább annyit megtehetnének, hogy értesítik a legközelebbi kórházat, hogy amennyiben baj van tudják-e őket fogadni. Persze sokan mondják, hogy kórházban is halnak meg babák, és ez sajnos így van, de szerintem akkor is biztonságosabb kórházban szülni, mint otthon. Nem véletlen intézményesítették a szülést a 60-as években. Na, nem okoskodok itt tovább, sok lesz ez már így késő este. :wink: :)

Holnap megkérem a Párom, hogy készítsen pár új képet, - a szülinaposokon nem igazán látszik, hogy mekkora a pocakom - és majd felteszem.

Jó éjt mindenkinek.

goodfairy
 
 


Timi! Bocsi, majd elfelejtettem válaszolni, hogy miket csinál Manó. :oops: Szépen eszik egyedül - kézzel, nem kanállal - egyedül iszik pohárból. Próbál kanállal is enni, de az még hagy kivánnivalót maga után. Kapaszkodva végigmegy a bútorok mellett, rövid ideig egyedül megáll. Próbál beszélni, szótöredékeket mond, amiket korábban írtam, de egyébként is kifejezi magát. Pl. mutogat, hogy merre akar menni, vagy nyúl a pohár felé, ha szomjas. Ki-be pakol dobozokba, egyik homokozó vödörből a másikba, lapozgatja a könyveket és közben "magyaráz". Ilyenek. Lehet, hogy ezek nem csodák, de én annak élem meg. :D :wink:

goodfairy
 
 


Timi!
KÖSZI SZÉPEN!!!
De jó nektek, hogy eljuttok ilyen babaruha börzékre. Nekem marad a turi és a tesz-vesz. Találtam egy nagyon jó turit Debrecenben, de mi ugye a kertvárosban lakunk (5km-re). Én eddig csak itt nálunk Józsán vezettem, most gyakorolom a városi közlekedést, már kétszer én vittem be vasárnap a családot Istentiszteletre. Még pár alkalom, és egyedül is el merek indulni, és akkor Jazival tudunk turizni kettesben is, nem kell hozzá Apa-sofőr. A múltkor is vittem magammal turizni, és nagyon jól elvolt. Csináltam neki egy kis helyet a pulton a ruhák között, oda beültettem, nagyon cuki volt, mindenkire visszamosolygott és türelmesen megvárta, míg végzek.
Hiába, nőből van :D

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Azt akartam kérdezni tegnap, hogy láttátok a Minimaxon ezt az új mesét, Symphonis, vagy mi a neve? Nincs benne semmi szöveg, mondjuk a grafika elég bugyuta, de nem is az a lényeg, hanem mindig valami komolyzenei művet játszanak el, persze olyat, amit a gyerekek is értékelnek. Hát nekem mind a két kicsim tátott szájjal hallgatja, tegnap Vivaldi volt. Örülök neki, mert - bár nekünk is van ilyesmink - de bevallom, mi soha nem hallgatunk ilyet itthon.

Jubi: én is csak úgy tudok elmenni turkizni, ha apáék kint ülnek a kocsiban, mert csak ezért nem megyek Szekszárdra egyedül. Az nagyon rossz, mert hát ugye egy férfi nem igazán érti, hogy mi abban a jó... Ha Hanna megy oviba jövő hónapban, akkor már én is lazábban leszek... (Bár a turit Levi nem igazán értékeli, hiába, ő is FÉRFI! :lol: :lol: :lol: ) sZIASZTOK

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Annyi dolgom van,hogy alig látok...

Anita!
Micsoda hülyeségeket tudnak az emberek mondani,néha anyósom is előhozakodik ilyenekkel,de aztán észreveszi,hogy lilul a fejem és abbahagyja...szerintem fel se vedd ezeket.

Jubi True!
Jó nektek,hogy jó turi érzéketek van,én voltam párszor túrni és olyan béna cuccokat vettem egy csomó pénzért,valami olyan elgondolásból,hogy ahoz képest,hogy turi..egész jó,otthon meg már nem is tetszett. Ámde a párom nagyon jó cuccokat tud túrni persze csak magának...

True!
Én szoktam Vivaldit hallgatni Rékával és nagyon szereti (csak a 4 évszakot szoktuk,táncol rá meg minden,de akkor is ugyanígy táncol,ha metál vagy hardrock megy otthon :lol: )

Megyek,felkelt...mostanában nem alszik 4-ig nemtudom mi lett...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?