Sziasztok!
Mit csinlátok ebben az esős, szürke időben? Mi már tegnap sem voltunk levegőn, mondjuk látszik is Levin... Ma meg kizárt, zuhog az eső reggel óta.
Délelőtt elvoltunk Hannival kicsit csavarogni, kapott egy ari csizmát. Kínaiban vettem, de bőr a felsőrésze, és marha jól néz ki. Az a helyzet, hogy bakancsa van neki 2 is, és van tavalyról egy csomó nacija, akiket kinőtt, de a fenekén még jó (lekerült a pelus), így azokat az idén csizmanacinak simán lehet használni
Úgyhogy ilyen kis divatbébi lesz
Már amúgy is az, senki nem állja ki szó nélkül... Ja, és képzeljétek volt a kínaiban ilyen szőrös kis szütyő, barbi rózsaszín, Princess felirattal, és benne 3 bugyi, és 300 ft-ba került... Amikor meglátta, majd elájult, és mondta, hogy az neki kell, és majd abban a táskában viszi a rúzsát és a barbis mobilját:)))) Ezek a kiscsajok... Állandóan ellopja a szemspirálom meg minden. Én nem tudom, honnan szedi ezeket én azért nem azzal kezdem a napom, hogy smink meg parfüm... Remélem, ez még változik.
A fiúk itthon maradtak. Apa mostmár büszke magára, mert neki is ad Levi olyan csókos puszit, hogy nyitott szájjal rányal egyet:))) Eddig ez az én privilégiumom volt. Persze, felborult a nap, mert apa 10 helyett 11-kor rakta le aludni, aztán aludt 1-ig, most meg nem akar aludni, de elvan az utazóágyban... cuppog, hallom kintről. Néha teljesen olyan dolgokat mond, mintha értelmesen mondana valamit, annyit nevetünk... Pl. miju, az szerintem mi az? lehet, mert valamit néz, rámutat, és kérdezi: miju? A bijura még nem jöttünk rá.
Marci meg elvett tőle valamit, és azt monda:aenyé. De ez lehet, hogy csak véletlen...
Beusa: megnyugtató sorokat írtál.... Egészen jólesett. Lányok, már többen mondtátok, hogy nem vasaltok. De az hogy lehet? Nekem olyanok a ruhák, mintha a kutya szájából húztam volna ki. Igaz, hoy 1000-en centrifugázok mindent, mert nem szeretem, hogyha napokig száradnak a ruhák, de főleg, ha bent szárítom, még kivasalni is alig lehet, szóval nálunk olyan ruhában nem lehetne kitenni a lábunkat....
Tina: Marvinnak haláli ez a trendi retró sérója
Milyen édesen csodálkozik a katicabogárra
Merci is milyen szép nagylány lett... Egyébként Levinek is nagyjából ilyen az étrendje, kivétel a bébiétel, mi már kevesebbet eszünk. Egy időben egyáltalán nem ette meg, valamelyik nap próbáltuk, akkor igen, úgyhogy most megint vettem neki néhány db-ot... De nem az 1 évesből, azok marhára drágák.
Melodi: nagyon jók lettek a képek! Pisti babának van ám szemecskéje!
Micsoda, újabb baba?? Nem is tudtam, hogy akartok még... Te biztos jól meg fogsz birkózni a helyzettel, ha most is megállod a helyed, meló mellett babázni... És aznap, amikor nem vagy otthon, nem csinálnak nagyon nagy kupit? Én nem tudom, de délelőtt nem voltam itthon, de mire hazajöttem
Fú szörnyű volt. Igaz, hogy apa megfőz, meg ellátja őket, de mindnek, ahol kiesik a kezükből bármi, az ott marad. Valószínűleg ezt én rontom el, de mit csináljak velük????????? egyenlőre csak üvöltözök, de az nem használ...
Na, abba is hagyom, mert Levi úgy néz ki, ma már nem fog aludni.... Sziasztok