Új privát üzeneted érkezett!

Figyu lányok, körkérdés mindenki véleményét várom

én azt nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a legjobb babógyártás szempontjából: ha a pé körüli pár napban minden nap huncutkodnánk a párommal, vagy ha minden másnap? És ha minden másnap akkor a pé napján kezdjük, vagy elötte egy nappal? Eddig úgy csináltuk, hogy pé napja elött egy nappal voltunk együtt, (hogy ha megérik a petécske már várják a kiskatonák), és a pé utáni napon. Az a baj, hogy így pont a pé napja marad ki, így azt gondoltam mi lenne ha mondjuk három nap egymás után.........

szerintetek?

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci:ha eddig nem voltál összezavarodva, akkor most leszel...mindneki mást fog javasolni.Szerintem kétnaponta az jó, én előtte kezdeném egy nappal, ha tudod, hogy mikor van pé-d.
Vendég
 


Kép
Vendég
 

 
 

Nóri! Tuti lett a tábla! Köszi a cserét!

Mirci! Szerintem is 2 naponta szex! Minimum!!!!
Vendég
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(ennyit a mai nega tesztről)

Magam alatt vagyok, mint állat. És metformint kaptam, mert ha nem szedem biztos cukros leszek... :shock: :cry: :cry: :cry:

Elegem van!!!!!!! Most egy kicsit utálom magamat, de majd elmúlik.
Remélem ez a gyógyi segít. Most torna, mert dieta. :(

Babszi, inkább válts...
Andi, jó újra látni téged!
Nóri, írd be a tábliba a metet.
Mirci, szex mindig minden mennyiségben. Amikor megkívánjátok. Állítólag a pasik megérzik mikor van aza a nap.(én ebben nem hiszek)
Ne állítsátok be! Nekünk volt ebben a hónapban muszáj a baba miatt szex.. jójó, de legjobb a spontán...Amikor elmúlik addig amíg meg nem jön!!!!! :oops: :D :D

Kép
Kép
gabi82
 
 


Nóri,
hát ez az!! Mondjuk eddig 3-4 napig tartott a menszim, na most majd meglátjuk...

Mirci,
Én úgy olvastam, h. azért jó a 2 naponta szex, mert a katonáknak is kell idő a termelődésre. Szóval Mirci hajrá, de gondolom Apa nem bánja... :wink: :oops:
Mondjuk én tartok az ilyen "kötelező" dolgoktól, mert pont a varázsát veszi el, de ha muszáj akkor egye fene :lol: :oops:

Én meg arra lennék még kíváncsi, h. mi a véleményetek arról a tesztről ami a pét mutatja meg? Nem tudom mi a neve...
Vendég
 


Óóó, Gabi!! Nagyon sajnálom, annyira izgatott voltál egész hónapban! :( Ne utáld magad, erről aztán igazán senki sem tehet!! Te egy rendes,aranyos lány vagy, csak türelem és kitartás.
Vendég
 


Szép estét!

Nóri:nekem a dokim fenruárban mondta,hogy szedjem az elevitet,és a szoptatásig ne hagyjam abba.Akkor elkezdtem,de most minden második hónapban szedem,kiegészítve folsavval,mert bálna leszek,mire ….JÓÓ a tábla nagyon!

Mirci:én kimondottan a spontánra szavazok,vagy a 2-3 naponta szeretésre.a csak PÉ környékén nekem túl direkt

Gabi:sajnálom,de semmiképpen ne utáld magad.Inkább „fel a fejjel”,mert a met 3 hónap alatt csodákra képes,és hidd el,neked is menni fog!!!!!
vedresandi
 
 


Arikon! Lh teszt=ovulációs teszt!
Szerintem pénzkidobás! Én is vettem még az év elején 1-et tudtam totál pozitívba produkálni. Egy dobozban 5 db van és 2500-ért lehet kapni a dm-ben rossmannban, tescoban is láttam már meg persze a gyógyszertárakban. Szerintem, ha 2 naponta szeretitek egymást apával, akkor hiba nem lehet. Szerintem a váladékod figyeléséből tudni fogod mikor van kb pé és annak a környékén szexeltek.
A döntés a tiéd!
Vendég
 


Gabi! Nagyon sajnálom! Nagyon tudom mit érzel!

KÉT CSÍKOSAT KARÁCSONYRA!

Kedves Jézuska!
A topiklakók nevében írok NEked! Mi mindannyian kétcsíkos tesztet szeretnénk a karácsonyfa alá! Mi mind nagyon jó szülők leszünk vagy már vagyunk is, kérlek ne felejts el minket!!!!
A lelkes babára vágyók tábora a Babaprojekt 2007-ből!
Vendég
 


ÁMEN

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sziasztok!

Köszi a tippet, kipróbálom a cickafarkfüvet én is!
Nóri, beírsz engem is? 1980.01.31. és július óta megy "élesben":)
Csak jönne meg, mert már rekordokat döngetek. Bááár, a nővérem az első babájánál 3 tesztet is csinált, mert az első nem mutatta ki, hogy terhes, csak az 50. nap körül a 3. teszt...:)
agisol
 
 


Krisztinka, Krisztinka, ÚGY LEGYEN!!!!!
Kérünk szépen Jézuska!!!!
Megígérjük, hogy a legszuperebb anyukák leszünk a világon!!!! :roll:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, h nem reagálok semmire. Ahogy írtam reggel: agyhalott vagyok.... és ez sajnos csak fokozódott....

Megint nem jöttek a munkások, ráadásul baleset érte Bálintomat .... na, szóval bocsi, h nem írok, de ígérem, h holnap majd benézek.

Ja, azért egyvalamit szeretnék írni: felhőtlenül boldog vagyok, h végre nem én vagyok a legfiatalabb!!!!!! :lol: :lol:

Jó éjt nektek!

U.i: Az előző oldalon írt egy új lány, aki kérdezte, h valósak-e a tünetei. Hát, mivel ma elég nyomorék vagyok, elfelejtettem a nevét és már lusta is vagyok visszamenni (bocsánat)- neki üzenem, h ez mindenkinél más. Lehet, h a baba, lehet, h nem.

babszika
 
 


Sziasztok!

Gabi,
sajnálom, de ne keseredj el és ne figyelgesd annyira magad, akkor sikerülni fog! Ja, még azt akartam irni, hogy én is a kétnaponta dolgot akartam csinálni, mivel mértem a hőmet, tudtam, hogy mikortól kellene együtt lenni, de az persze nem jött össze, meg a párom hülyeségnek is tartotta kényszerből szeretni egymást. És érdekes, hogy pont akkor akarta, amikor pé-m volt, lehet, hogy akkor is fogant a babó, még viccelődtem is vele, hogy tudja, mikor kell együtt lenni. Úgy néz ki ez nem csak vicc volt, lehet, hogy a pasik tényleg megérzi????????

Babszi,
mi történt Bálintoddal?
sirkici
 
 


Agisol:kellene a többi adat is, ami a tábliban szerepel.Köszi.

Arikon:én használtam pg53-at és csúcsszupermindentmegmondó maybe baby minimikroszkópot is a pé megállapítására.Pár hónap után úgy elhajítottam őket, pedig nem olcsó, a mikroszkóp 10 ezer felett volt.... :oops: Felejtsd el ezeket gyorsan!!!Az lh teszt is csalóka...Állítólag a hőmérőzés a legtutibb módszer, de én abban sem hiszek teljesen.(bár én még sosem próbáltam....)A váladék sem mérvadó, nekem amikor tuti pé-m volt az uh szerint, néha elmaradt a tojcsi.Szóval drága Arikon, most jól lehangoltalak, de hidd el csak azért, hogy ne költsd felesleges dolgokra a pénzt!Inkább egy jó minőségű bort vegyél és romantikázz férjecskével. :wink:

Gabi:
:cry: :cry: :cry: Sajnálom...

Babszi:de ugye nem lett komolyabb baja Bálintodnak???

A jézuskának én is ajánlom, hogy teljesítse a kívánságainkat, különben beszélek a krampussz haverjával...
Vendég
 


Sziasztok Csajszik,

Bocs, hogy tegnap nem jöttem, de órákat ültem az endo dokinál, aztán meg be kellett pótolnom a kimaradt időt a munkámban.

Na, szóval:

Gabi, sajnálom, de nyugi, eljön még a Ti időtök :wink:

Babszika, mi történt Bálinttal????

Ami egymás "programozott szeretését" illeti, az én véleményemre ne adjatok.Én eddig bevetettem minden praktikát, időzítést, hőmérőt, LH tesztet, stb., és közben lehet, hogy nincs is PÉ-m... :roll:

Mindenesetre, tegnap az endo doki gyakorlatilag hülyének nézett, hogy mit is akarok, mert szerinte nekem nem lehet PCOS-om, persze mindezt csak ránézésre mondta... Aztán nagy nehezen végül vért vett tőlem, amelynek eredményét ma reggel megmutattam a nődokimnak - eszerint minden hormonom OK, a tesztoszteron volt magasabb a normál szintnél (15 a felső határ, nekem 18 volt). Pénteken terheléses cukor vizsglatra kell mennem, és inzulint is néznek, aztán kiderül, mi a helyzet - de eszerint valszeg nincs PCOS-om - persze várjuk ki a végét :wink:

Jó munkát mindenkinek!

Pusza,

Bien
bienvenue
 
 


Szép reggelt Mindenkinek!

Krisztinka, Nóri,
Köszi a lebeszélést! :D De tényleg!! Ebben a hónapban tök jól kikapcsoltam, nem agyaltam stb. és szépen 28. napra megjött. Jó, most kicsit ez is volt a cél, hisz antibiotikumot szedtem és kicsit aggódtam volna ha pont most sikerül a babó. És tök jól éreztem magam, h. nem jár mindig a babán az eszem. Nyugodtabb és és kiegyensúlyozottabb is voltam.
Erre, egy másik topicot olvasgatva kedvet kaptam az LH tesztre és rögtön jött az agyalás is. Úgyh. köszi, h. meggyőztetek, mert ha megvenném, tuti, h. megint agyon idegelném magam és Férjecskét is. :lol:

Nóri!
Nagyon drukkolok Neked, hogy érzed magad?
Vendég
 


Jó reggelt csajszik!

Akkor maradunk a minden másnap akciónál :) :oops: Én is hallottam erről, hogy a férfiak megérzik mikor van pé, és úgy tudom (magamon is tapasztaltam :oops: ), hogy a nőknek is nagyobb kedvük van akkor hozzá.

Arikon: én is próbáltam már minimikroszkópot, lh tesztet, de nekem egyik sem mutatott semmit, holott a hőgörbémen meg teljesen jól látszott, hogy volt pém, úgyhogy szerintem se költs ilyenekre, inkább hőmérőzz.

Gabika: ne rágódj, és főleg ne utáld magad. Rendbe fogsz jönni a gyogyitól, és lesz babókád is, csak türelem.

Jesszuska én is kérlek ...kérlek mindenki nevében, hogy küldj minél több két csíkos tesztet karácsonyra.

Babszi: remélem Bálintodnak nem lett komoly baja.
A helyedben örülnék, hogy eddig te voltál a legfiatalabb. Én meg pont fordítva érzek.......ki vagyok akadva, hogy én vagyok itt a legöregebb akinek még nincs egy gyerkőce sem.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Tényleg Nóri nagyona finisben vagy. Érzel valamit?

Kép
Kép
mirci74
 
 


Arikon:megvagyok, kicsit pesszimistán.Egy hete fájdogál a hasam, cickóim bedurranva...minden jel pirire utal, de majd holnap kiderül, hogy jön e.Amiért jól érzem magam, hogy a drága most először úgy nagyonnagyon igazán akarja és beszél is róla.Ez nagyon jó érzés.Eddig is akarta, de csak úgy tipikus férfiként, tudod...semmi érzékenység, meg bő lére eresztés bébi témában, semmi csacsogás róla.Szerintem megérett a feladatra! :wink: :lol:
(én meg szerelmetesebb vagyok, mint valaha)
Tényleg felesleges dolgok, bocsi, ha ezzel bárkit megbántok... :oops:
Tudod, ha ezek tényleg megmutatnák a tutit, akkor mi nem leveleznénk hónapok óta!
Vendég
 


Csajok, kiszedem a tábliból az évszámokat, hogy ne érezze senki magát rosszul!!!Mindneki annyi, amennyinek érzi magát.(én speciel kb 8) :roll:
Vendég
 


8

ez lemaradt az előbb
Vendég
 


Nóri miattam ne szedd ki az évszámokat, eddig is tudtam, hogy én vagyok a "legöregebb" :) szóval felőlem nyugodtan maradhat

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci,
egy cseppet se akadj ki azon, h. Te vagy a legidősebb a csapatunkban. És akkor mi van!!! Férjecske szerint 25-35-ig nem számít a korkülönbség. Majd minden nő családot, babát akar, úgyh. tök mindegy 25 vagy 35 éves. Ráadásul az iwiw-es fotódat elnézve nem vagy több 25-nél, úgyh. erről ennyit. :wink: :D

Nóri,
Csak semmi pesszimizmus!!! Bármi is legyen, a legfontosabb, h. ott van mellett a drágád akibe halál szerelmes vagy és ő szintén beléd, és ilyen szeretetteljes családhoz a babó is egyszercsak beköszönt, ez tuti!!! Ha esetleg nem most, hát akkor kövi hónapban, de előre ne is gondolkodjunk ilyeneken. :)

Férjecske mondjuk már szeretne babát, és ezt mondogatja is, csak a rafinériáktól szokott kiakadni. Amúgy Ő tök nyugis béketűrő emberke, de például a hőmérőzéstől tök mérges volt. Valahogy idegesítette, stresszelte. Úgyh. inkább maradok a "semminél" egy kis cickával megfűszerezve. :wink: No meg, majd elfelejtettem: szex amikor csak akarjuk :oops: :D
Vendég
 


Jó regg!

Mirci,én idősebb vagyok nálad :wink:
vedresandi
 
 


Hali!

Mindenkinek derűs, esős napot! A hangulatom a béka segge alatt.

A hasam fáj, de a tegnapi enyhe barnázáson kívül semmi. HA JÖN PIRI? AKKOR LEGALÁBB LEGYEN RENDES!!

:(

Majd ma felvidítom magam egy kis vásárlással!!!!!

Babszi, mi történt Bálintoddal?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sziasztok!

Szerintem nem számít ki hány éves, az a lényeg, hogy egy célért vagyunk itt mindannyian és az az , hogy babát szeretnénk!

Babszi! Szeretnék én olyan fiatal lenni! Jobbulást apucinak! Ugye nincs nagy baj???

Nóri! DRukk hegyek!!!!

Puszmák mindenkinek!
Vendég
 


Csucsu,
Nagyon-nagyon szorítok és gondolok rád!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Andi: tudom, hogy te idősebb vagy (amúgy te sem nézel ki annyinak). Úgy értettem, hogy nekem még nincs gyerekem és így vagyok a legöregebb. Na de nem akarom ezt túlragozni, nem is érzem magam öregnek, csak a baba szempontjából egy kicsit.........

Arikon drága vagy minnnyyááá elpirulok :oops:
Tényleg legjobb a sponteneitásra törekedni, de azért nem árt egy kis "segítség"

Kép
Kép
mirci74
 
 


Csajok!
Én sosem foglalkoztam ilyen praktikákkal, de ha tojásfehérjés a nyákom az akkor jó?
Ma kellene lennem pont félidőben, a hőmet nem mértem, mert nem akarok görcsölni, hogy mikor, mennyit?!
Úgy gondoltam, jobb, ha csak szeretgetjük egymást apucival, amikor jólesik... :oops:
Vendég
 


Hahóóóóóóóóóó!!!!!
Sehol senki?
Mi tagadás, nagyon jól elszórakoztattam magam a vonalzógyártással, de azért mégiscsak túlzás, hogy ennyi ideig egyedül vagyok!!!
Irgumburgum!!!
Hol vagytok?
Vendég
 


Gabi,
Nem szabad elkeseredni, attól nem lesz jobb...sőt! Tessék elmenni vásárolgatni, az mindig jót tesz az ember lelkének. :wink:

Maria,
én úgy tudom, h. az jó, pét jelző "dolog". Úgyh. mindent bele! :oops: :wink:

Hát Lányok asszem a mai jónás-napot elfelejthetjük. :( De szerintem sem ezen múlik! Marad még 25 napunk... :oops: :D
Vendég
 


szia mária, szerintem mindenki dolgozik ezerrel. A tojásfehérje nyák jó jel, úgyhogy apára fel!

Kép
Kép
mirci74
 
 


Persze, tudom, hogy mindenki dolgozik, közöttük én is...
Lassan indulnom is kell, de ebben a vizes időben én utálok kimenni!!!
Brühühü... :cry:
( kötetlen a munkaidőm, de már nem tudom tovább húzni az indulást, úgyhogy most arra irigykedem, aki egy meleg, fűtött helyen csücsül.)
Vendég
 


Hát igen, én lettem a legfiatalabb. :D De én örülök neki!!!

Babszi: régebben írtad, hogy a párod éjszakás lett. Az én uracskám állandó éjszakás mióta összejöttünk, szóval tudom, hogy nem egyszerű.

De most megyek is, lejárt a mosógép. :D
Vendég
 


Sziasztok Csajok,

Képzeljétek, most hívtam a dokim rendelőjét, hogy mi lett a rákszűrésem eredménye, és közölték, hogy nem lett meg és csak 2 hét múlva érdeklődhetek - így összesen 3 hetet fogok várni rá - 9 ezer Ft-ért :evil: :evil: :evil: Ennyivel elmegyek egy sima TB-s rendelésre, ott is megvan 2 hét alatt... Jól összevesztem az asszisztenssel, de ezzel nem jobb :roll:

Na, megyek visszaolvasok
bienvenue
 
 


Picuranyu,
hát nem lehet könnyű neked! Nekem egyszer egy félévet dolgozott 3 műszakban és azért az se volt kutya. Hála istennek mostmár egyműszakos, sőt együtt megyünk, együtt jövünk.

Babszika, mi van drága Bálintoddal? Jobban van? Veled is együtt érzek, hiszen az éjszaka a legrosszabb egyedül...


t.maria,
apára el! Holnap is, meg utána is, meg mindig!!!!!!!!!! :oops: :)

Kép
Kép
gabi82
 
 


Na, úgy látom, mindenki Apázik - nagyon helyes :wink:

Én elköszönök megint egy jó időre - ma sem voltam a Top 10-ben - mindenkinek sok sikert kívánok!

Üdv,

Bien
bienvenue
 
 


Sziasztok!
Én még új vagyok itt.Gondoltam csatlakoznék hozzátok hátha kapok valami új infót baba projektel kapcsolatban. Mi és babát szeretnénk a párommal. Épp most hőmérőzök minden reggel, de olyan a görbe mint a hullámvasút. Bár nem igazán tudom, hogy ez most jó vagy nem?Szóval mi is már próbálkozunk egy ideje.
Krisz
Vendég
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok!
Reggel nem tudtam jönni, mert este kikészültem idegileg. Majdnem kórházba kellett mennem. Kis híján agyvérzést kaptam, de mivel orrvérzős vagyok, ezért szerencsém volt, mert az orrom vérzett (és még anno mondta a dokim, h ez a szerencsém, mert a migrénem olyan mértékeket tud ölteni, h akár ebből agyvérzés is lehetne- de mivel az orrom vérzik, így nincs gond) :shock:
most az egyszer nagyon féltem, h meghalok. :?

Szóval, tegnap Bálint autóbalesetet szenvedett. Hosszú a sztori. Egy kereszteződésben ketten elengedték, a 3. nem... elég durván összetörte az autót (szerencsére használja a bizt. övet, így nem lett testi baja). persze, ő a hibás.
a gond az, h lelkileg annyira összetört, h egész nap zokogott és már azon agyaltam, h nyugtatót kellene neki adni.
valójában én úgy gondolom, h már annyira fáradt az éjszakázás miatt, h legközelebb tuti nem száll ki az autóból.... emiatt nagyon is aggódom!!!! (a hétvégén nem látott meg egy piros lámpát, és a sötétből elénk ugró kurvát sem és majdnem elütöttük)
szóval, azért is írtam, h testi baja nem lett, mert lelkileg kész van. nem tud pihenni és emészti magát.
persze, mindezek mellett a házzal is egyre több a gondunk. tudom, h mindenkinek van gondja, de úgy érzem, h nekünk sürgősen változtatnunk kell vmin, mert vmi baj történik velünk. :(

babszika
 
 


Kriszi!

Kép

Sztem tegyél fel egy képet a görbédről és seegítünk neked kiértékelni. :roll:

Na, megyek, azt hiszem, jobb lesz ha alszom, mert még mindig fáj a fejem. (sztetek ez normális? kb. 24 órája fáj 1-2 óra kihagyással) :shock:

babszika
 
 


Köszi Babszika. Csak fogalmam sincs, hogy kell ilyet föl tenni.Próbálkozom. Eddig még nem sikerült.
Krisz
Vendég
 


Babszi,
Nagyon szomorú amit írtál!Megértem, h. kikészültél Bálint miatt. Szegény, biztos már tök fáradt a sok éjszakázás miatt. :( Esetleg nem tudna otthon maradni, pihenni egy pár napot. Ha jól kialudná magát és sokat beszélgetnétek biztos jót tenne neki és Neked is.
Félelmetes ez az erős migréned! Szedsz rá valamit?

Kriszi,
Üdv közöttünk! Sajna én nem tudom pontosan leírni a görbe feltételének útvonalát, de a Lányok biztos segíteni fognak.
Mesélj egy kicsit magadról: mióta próbálkoztok, van már babátok stb. Mindenre kíváncsiak vagyunk és majd jó sok őrült praktikával ellátunk, amit nem kéne betartanod... :D
Vendég
 


Babszi,
sajnálom, ami történt, ez tényleg nagyon szörnyű nap volt! De fel a fejjel, és ne idegeskedj annyit, nehogy nekem itt agyvérzést kapj! Persze könnyű ezt mondani, én is nagyon ideges tipus vagyok, migrén is valószinűleg ezért gyötör, de akkor is valahogy pozitivan kellene felfogni! Mielőbbi jobbulást mindkettőtöknek!
sirkici
 
 


Halihó!

Arikon!
Anno voltam kivizsgáláson, de nem találták meg a fejfájás okát. De most eldöntöttem, h újra megcsináltatom, mert ez már nagyon durva. (nem akarom mondani: most is fájogat, de most még gyógyszer nélkül is elviselhető)
A szedek vmit rá kimerül az Algoflex Forte-ben.

Bálintom most volt itthon egy hét betegácsiban. és egyszerűen úgy látom h ez is kevés volt neki.
Az az egy reménnyel tölt el mindkettőnket, h ma megy állásinterjúra és ez már a 2. forduló. Hátha! Ma egész nap csuriban ülök, mert nagoyn jó lenne, ha le tudna a Tetyóból lépni. Igaz, ez is kereskedelem, de legalább csak 9ig van nyitva :roll: és boltvezető is lehetne! (megjegyzem: sztem nyert ügye van) - a fizetésében is megjelenne :wink:

Krisz!
Le kell mentened a görbédet.
Legyen sztem .jpg formában, mert azzal nincs gond. (esetleg, ha nem abban van, nyisd meg a total commandert, kattints rá kettőt lassan és így át tudod írni a formátumot)
le kell kicsinyíteni 600x600-as felbontásúra és máris be tudod csatolni. :roll:

babszika
 
 


Sziasztok Lányok.

Nemrég bukkantam rá egy új blogra, az egyik babanetes csaj kezdte el írni pár napra.. Szerintem idővel nagyon hasznos tanácsok lesznek oda összegyűjtve:)

Majd nézzetek el arra:) Tetszik a kezdeményezés... Mert mi beszélünk róla, és rengetegszer előjön de ott gyorsan rá is lehet majd keresni egy-egy témára... (Ezt nagyon sajnálom, hogy a babaneten a kereső funkció nem működik...) Pl. lássuk a mostani dolgot.. görbe.. kimondhatatlanul sokszor leírtunk már róla mindent.. de mindig visszatér témába:))

Ezért remélem minél többen fogunk oda is kommentelni:)))

Puszka és üdv az újaknak:) Név szerint: kriszi27-nek!

http://babaproject.freeblog.hu
Vendég
 


Babszi: remélem minden megoldódik Bálintoddal... Szörnyű, amikor nem tuunk segíteni ezeken a munkahelyi dolgokon... Én is látom , hogy Kincsem mindig kikészül a sok utazástól... :(

((ölelés)) És kitartás Nektek! Szorítok a sikeres állásinterjúhoz!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Én itt új vagyok, van egy 13 éves lányom, és szeretnénk megint babát. Áprilisban hagytam abba a gyógyszerszedést, azóta próbálkozunk. Épp most szerettem volna kipróbálni az ovulációs tesztet, de látom nem sok pozitívumot tudtok róla mondani. A másnaponkénti szeretkezés megvan, hát akkor azt hiszem már csak az van hátra, hogy várjuk a babát. Vagy nem? :? :)
anyaanya
 
 


Szia anyaanya... Első körben ez tökéletes hozzáállás!!! Szurkolok a mihamarabbi kistesóhoz!! Mindenesetre az LH-teszt szerintem nem olyan rossz dolog... de aki használta, biztosan többet tud majd mondani róla..
Hőmérőzni nem szoktál?
És üdv közöttünk!!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?