Sziasztok!
Ne haragudjatok!
Reggel nem tudtam jönni, mert este kikészültem idegileg. Majdnem kórházba kellett mennem. Kis híján agyvérzést kaptam, de mivel orrvérzős vagyok, ezért szerencsém volt, mert az orrom vérzett (és még anno mondta a dokim, h ez a szerencsém, mert a migrénem olyan mértékeket tud ölteni, h akár ebből agyvérzés is lehetne- de mivel az orrom vérzik, így nincs gond)
most az egyszer nagyon féltem, h meghalok.
Szóval, tegnap Bálint autóbalesetet szenvedett. Hosszú a sztori. Egy kereszteződésben ketten elengedték, a 3. nem... elég durván összetörte az autót (szerencsére használja a bizt. övet, így nem lett testi baja). persze, ő a hibás.
a gond az, h lelkileg annyira összetört, h egész nap zokogott és már azon agyaltam, h nyugtatót kellene neki adni.
valójában én úgy gondolom, h már annyira fáradt az éjszakázás miatt, h legközelebb tuti nem száll ki az autóból.... emiatt nagyon is aggódom!!!! (a hétvégén nem látott meg egy piros lámpát, és a sötétből elénk ugró kurvát sem és majdnem elütöttük)
szóval, azért is írtam, h testi baja nem lett, mert lelkileg kész van. nem tud pihenni és emészti magát.
persze, mindezek mellett a házzal is egyre több a gondunk. tudom, h mindenkinek van gondja, de úgy érzem, h nekünk sürgősen változtatnunk kell vmin, mert vmi baj történik velünk.