Sziasztok Lányok
Bizom benne ti is mindannyian örültök ennek az enyhe időnek, végre nincs 100 fok
Hát igen eltüntem, mert egy kis változás van a rendszerben és még tanulnom kell ugyanis néhány napja több kevesebb sikerrel a Linux müködik nálunk a gépen.
Meg azért egy néhány kerti munka is adódott, bár igazán semmi lényeges nincs, a munkahelyem is elfoglalt pár hétig, de most már túl vagyok a hajtáson.
Tegnap a karbantartás idején szép hosszú és talán értelmes levelet irtam, de nem tudom hová rejtetem el, igy ujra megkisérlem leírni. A profilomban uj kép a két fiúról, és talán a jövöhétre készen lesznek a rövid nyárias frizurás Bendi képek is
,
,
Dodus nem biztam volna el magam, mert elbízottan születtem már
Bendinek nagyon pompásan megy az ülés amig nem vesz észre valami más érdekes dolgot, mert akkor keljfel Jánost csinál és eldűl mint egy zsák, mi a bajuszunk alatt kuncogunk mert olyan jópofi. Lába és keze egyformán alkalmas fogásra a kispárnákkal és játékokkal előszeretettel játszik egymaga 4 kezest
Gyöngyös, Hangának jobbulást
Nem érdekes szerintetek, hogy ahogy bejött a jobb idő egyre több a beteg gyerek, felnőtt?
Ha kitörlöd a kedvencekből a régieket és amikor az kérdéses lapon jársz ismét hozzáadod akkor szerintem menni fog ismét úgy ahogyan szeretnéd.
Marika kész nagylány Dorottya, úgy gondolom az öklök és a nyálaskodás a fogzás előjele lehet nem ?
Kocsicsörgő hogyan juthat el hozzátok?
Szikszón mi az összel voltunk, akkor hideg volt a viz, nem tudom most milyen lehet, a felnőtteknek jó, de a kicsiknek???
Gép rendben, mint fentebb irtam nekem kell megszokni az ujdonságot, viszont sokkal gyorsabb, és nem annyira kényes mint a win.
Zolinak 2 db. 2-s a többi 3, 4, és torna 5.
Játszik még Katival
én kiköltöztem és Kata költözött be mert két három órai alvás még nekem is kevés volt már.
Kata, biztosan túl lesz hamar Dóri a mandulaGyuszin, pusziljuk. Képeket megnézem rögvest.
Mariann szia
Tudtok valamit a kismamánkról???
Zoli