Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem vesztünk el mi sem, csak "nyaraltunk" pár napot. Már vasárnap este írtam ide, de valami miatt nem sikerült elküldenem. Egy hosszú hétvégét töltöttünk a Börzsönyben egy baráti házaspárral, ahol majdnem kétéves a kislány. Nagyon jó volt egy kicsit kimozdulni. Ráadásul ez volt az elsõ eset, hogy Karinám nem itthon aludt éjszaka. Egész jól viselte. A hosszú kocsikázást is jól tûrte.

Voltunk mázsálni a védõnéninél. Szerencsére már "csak" 30 dkg-t hízott, így most 11,20 kg.

Egyébként nagyon vegyes gyerek, mindkettõnktõl az akaratosságot, erõszakosságot örökölte, ami benne ráadásul még minimum négyzetre emelkedett. Szóval jó kis hisztis lányom van. Rendkívül erõsen tudja kimutatni az érzelmeit és legalább akkora szája van, mint a Bécsi Kapu. Azt hiszem, hogy bõven lesz még vele gondom.

Neva! Laurának én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Panka! Köszi az ásványvíz tippet! Már kerestem ezt a vizet, de nem találtam sehol. Szórólapot láttam már róla, de nem tudtam hol lehet kapni.

Szép napot mindenkinek!
Kata
killes

Sziasztok!

neva!
Akkor most itt szeretnénk Laurának Kép kívánni. Katáék

Gyöngyöske!
Gratula Hangának a felüléshez! KépKépKép
Aranyos lehetett Gyöngy is ahogy megdícsérte...KépKép

Zoli!
De!KépKépKép

Marika!
Dóri is kopaszodott egy idõben, de nagyon hamar elmúlt. Igaz neki "gyárilag" is sok haja volt.Kép
Ne izgulj, nem fogja eltörni a lábát.Kép Ezt minden gyerek csinálja. Ha ráérsz nézz be a friss babák topicjába. A napokban pont ilyen képeket rakosgattak fel a lányok.Kép

Panka!
A szuri után adjál neki egy fél kúpot, akár lázas lesz, akár nem. Én mindig így elõztem meg a lányoknál a lázat. Na meg én aznap mindig vizesruháztam is az oltás helyét, ha kellett, ha nem.Kép

Kata(k)!
Karina rendesen lekörözteKép Dórit, mert õ 1 évesen volt 11,67 kg.
Õ is mindig ilyen jó súlyban volt, aztán ahogy elkezdett mászni és járkálni igencsak megállt. Nem is bánom, mert elég nehéz volt már a lelkem ha ölben kellett valamiért vinni hosszú távon.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Sajna a mai nap nem volt igazán felhõtlen, mert anyukámat behozták a kórházba, a nõgyógyászatraKép
Délután be is mentünk hozzá, de míg a belgyógyász nem ad engedélyt addig nem csinálhatnak vele semmit. Szóval majd holnap.
Ott közölték velem, hogy a gyereket vigyem ki, mert nem lehet ott. Jó vicc.........Kép

Talán nem is írtam a múltheti vizsgálat eredményeit. Laura 72 cm és 8,1 kg. Bemutatta mászás-tudományát is. A kancsalságra újra rákérdeztem és a doktornõ szerint is ideje elvinni ismét szemészhez. Egyébként minden rendben.
Legközelebb akkor megyünk ha már jár. Ma ahogy bementem a kórházba kicsit elkapott a nosztalgia Hisz nem is rég még ott botorkáltam a folyosón a telefonig, hogy felhívjam a koraszülött osztályt, ahol soha semmit nem mondtak, mégis
jó érzés volt érdeklõdni az én icike-picike babám felõl...

neva
neva

Neva!

Laurának Boldog Névnapot kívunk! Kép
Csak nem nosztalgiázol egy pici baba iránt??? Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!Kép

Neeeeeeeeeeeeeeeeem!!!Kép

Anyukámat holnap mûtik és végül is altatni fogják. Nagyon félek, de remélem nem lesz semmi gond.

Nem értem mi van Laurával, állandóan rajtam lógna. Eddig is anyás volt, de most....Kapaszkodik rám, ha elindulok a szobából kifelé már sír.
Ja és egy költõi kérdés: hogyan lehet rendet tartani egy gyerektõl???
neva
neva

NevaKép

Költõi válasz: SEHOGY!!! KépKép

Lina
lina

Sziasztok Lányok

Jó itt ujra, de úgy látom többen is megtértünk Kép

Zoli
bbendi

Lina!

És meddig tart ez az állapot????Kép
neva

Sziasztok!

Neva!
Nagyon "örülök", hogy másnak is vannak ilyen "anyás" problámái. A kislányom dettó ugyanazt csinálja, mint a tiéd. Elmehetek tõle, de maximul két lépésre, és ne tovább! De ezek szerint nem vagyok egyedül a problémával. Szerintem a takarítás addig marad így, amíg a gyerek is meg nem tanul takarítani (cirka 20 év?).

Kata!
Nem bánnám már, ha lassan megállna a kislányomnak ez a rohamos fejlõdése. A negyediken lakunk és a babakocsi a garázsban van, ami összesen 5 emelet. Persze lift nincs, úgyhogy nem mindegy, mennyit csipelek. Mivel erõsen "farnehéz" a drágám nem tudom, hogy mikor indul el. Már nálunk az is nagy fejlõdés, hogy forog és kúszik (persze hátrafelé).

Anita!
Nem nézted véletlenül, hogy van-e már a Sparban muffinsütõ?

Zoli!
Tényleg nagyon eltûntél mostanában! Remélem azért minden ok?!

Panka!
Hallgass Katára oltásügyben! Tudod a fél kúp és akkor semmi gondotok nem lesz a hétvégén. Legfeljebb az, ha neked kell lefogni a gyerekedet! Nekem mindig ez a legszörnyûbb!

Jó éjt mindannyiótoknak!
Kata
killes

Sziasztok!

neva, Kata!
Ne izguljatok az én Dórim is ilyen. Talán mert nem voltam még rákényszerülve, hogy más vigyázzon rá. Mindig megoldottuk apával. Bár az sem volt sok idõ. Sajnos sokszor én is még a WC-re is vele megyek ha felvan.Kép Viszont sokszor észre sem veszi, hogy ott vagyok, szépen eljátszik.

Kata!
Dóri is sokkal késõbb kezdett el mindent a nagy feneke miatt. Viszont amikor elkezdett mászni, leadta. Vagyis nem leadta, mert nem fogyott, hanem lemozogta. Az elindulás már kb. egyidõben történt a vele egykorúakkal (csak pár nap késésben volt hozzájuk képest). Most meg már szalad.Kép

Rólunk:
Már ha lemegyünk mászna ki a kocsiból az én drágám. A füves terepen ahol tegnap még elesett, ma már olyan magabiztosan ment, hogy még én is meglepõdtem.

Dancsi most kapott egy rollert, még most tanulja. A párom mondta, hogy vigyük le Dodó kismotortját, had tanulgassa õ is. Hát nem kedves????????KépKép Én meg kétfelé szaladjak a két gyerek után, mi?Kép

Többiek! Jól eltüntetek!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Bocsi, de nem enged utólag javítani!Kép

Szóval a Dodó az Dóri.Kép Így hívja magát egy pár napja, és már nekem is annyira rááll a szám (ezek szerint a kezem isKép), hogy ide is azt írtam. Bocs!Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Holnap lesz az utolsó vizsgám és szabadságon leszek. Persze már annyi dolgot beütemeztem magamnak, hogy ha a felét megcsinálom, akkor is ügyes leszekKép

NevaKép Gondoltam anyukádra, remélem minden komplikáció nélkül zajlott a mûtét és mielõbb fel fog épülni. Gyógyulást kívánok neki!

Kata007Kép Nagyon jók a leskelõdõs képek a topicodban!Kép

ZoliKép Hiányoztál bizony, de nem akarjuk mondani, nehogy elbízd Magad! Bendinek hogy megy az ülés?

GyöngyöskeKép Gratulálok a felüléshez! Biztos aranyosak voltak a lányok! Neked hány vizsgád van még hátra? Bírsz tanulni? Mert én nem...

PankaKép A holnapi oltáshoz sok sikert!Kép Kipihented már a sütést? Az a tágulat biztos nem fog gondot okozni.

KillesKép A múltkor láttam a Centrumban is mûanyag muffinsütõt, a teflonosok alatti polcon volt, piros színû.

MarikaKép Ne mondd már, hogy Dorka úgy néz ki, mint egy vénember! Szerintem õ is meghallotta, mikor ezt mondtad rá és azért kel fel éjjel.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Szegény anyukámmal a bolondját járatják. Ma reggel közölte a belgyógyász fõorvosnõ, hogy olyan rossz a vérképe, hogy nem lehet megcsinálni a mûtétet. Esetleg a jövõ héten. Sajnos a vérzés nem csillapodottKép Hétfõn jön vissza a dokim szabiról, talán majd nála jobb kezekben lesz.
Köszönöm a jókívánságokat.
neva

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van,mi igen,csak oly fáradt voltam,hogy nem kívánkoztam gép elé.
Most kipihenjük magunkat,megyünk anyáékhoz 1 hétre!
29.-én jövünk haza,addig is legyetek jók,vigyázzatok a babákra és persze magatokra!

Sok puszi!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Kicsit megváltozott itt minden?!

Képzeljétek mára kijött a kislányom 5. fogacskája. Ez most elég könnyen kijött.

Jó hétvégét mindenkinek! Puszi! Kata
killes

Sziasztok!

Nekem kifejezetten nem tetszik ez az új változat. Pláne, hogy nekem a miskolci topik elindul a Kedvencekből, de ott nem is hozta a Killesét, még frissítés után sem.. No mindegy.

Hanga ismét beteg. Kép Vagyis már 2 hete köhög ismét reggelente, néha esténként is. Tegnap harmadszor vittem vissza a dokihoz, mert előző éjszaka szinte csak az ölembe aludt, függőlegesen. Eddig csak tüneti kezelést kapott 3 féle orvossággal (Fenistil cseppek, Spiropent, Icapu), most még ezekhez kapott 2 félét, Ceclorettát, és hörgőtágító kúpot, mert nehezen veszi a levegőt. Estére már láza is lett, 38 fok. Ma éjszaka is az ölemben szunyókált 1/2 12-től hajnal 1/2 4 -ig. Közben persze többször is próbáltam betenni a kiságyba, de 10 perc után mindig felriadt. Olyankor mindig felült. Igaz volt egy időszak amikor látszott rajta, hogy nem is álmos, nézelődött, játszani szeretett volna a kis drága az éjszaka közepén. Mikor végre elaludt, utánna Gyöngy hurcolkodott át a mi ágyunkba. Kép Hozta a kispárnáját, takaróját, Balut és a fániját. Kép

Dodus!
Ügyi vagy, hogy kész vagy minden vizsgáddal.Kép Nekem még maradt a jövő hétre is, az az utolsó hét.
Utánna nyelvtanfolyam, szakmai gyakorlat.

Mariann!
Áron jár még oviba?
Gyöngy pénteken volt utoljára, szeptemberben megy legközelebb.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Katak! Gratulálok az 5. fogacskához. Lassan beéritek a többieketKép

Neva! Nem lennék sem a mamád, sem a te helyedben. Csak jobb lesz, ha már ismerős dokihoz mentek. Kívánom, hogy sikerüljön mindenKép

Dodus! Dorkát néha látni kellene, mikor az alsó ajkát behúzza, mint az öreg bácsikKép Nagyon édes. Mostanában megtalálta az öklét és ezerrel tömi a szájába, közben csorog a nyálaKép Eleinte kiszedtem, de rögtön visszadugta. A cumi már nem is kell nekiKép Most öklöt rágKép De nagyon aranyos. Sőt a csörgőt is olyan jól megtudja fogni (na jó én adom a kezébeKép), de jól elszórakozik vele. Kupánvágja magát, eldobja, de nem sír.

Kata! Láttam a kukucskás képetKép Nagyon kis tündérKép Tudsz már kétfelé szaladni???

Panka! Ugye nem lázasodott be kicsi Beni? Remélem szépen tűrte az oltást és nincs semmi gond vele. Szerintem mi jövő héten kapjuk még nem beszéltem a dokinővel. Babaúszás? Szikszón vasárnaponként van. Matesz Csilla csinálja Bp-ről, jár le. Telefonszám: 20/9448533. Mi már nagyon tervezzükKép

Zoli! Gép rendben van márKép Megy még a hajnali játék, vagy átszokott a nappaliraKép Zolinak jó nyaratKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika

Sziasztok!
Egy kép, hogy milyen ügyi vagyokKép (ha anya segítKép)
Kép
Marika

Sziasztok!

Mi is betegek vagyunk.Kép
Dóri tegnap este óta lázas. Más baja nincs, enni eszik (amikor a mandula gyulladása volt, csak folyékonyat evett). Az alsó rágó foga viszont marhára be van gyulladva, mint ha egy jó nagy borsószem lenne az ínyében. Mivel a kúp sem vitte le neki igazán, ma elvittem az ügyeletre. A doki szerint van egy enyhe mandula gyulladása, de inkább a foga miatt van a láz. Kaptunk orvosságot, megy a Germicid C és a Panadol.

Gyöngyöske!
Jobbulást nektek!!!!!!!!

Marika!
Köszi, nekem is nagyon tetszik a kis "kommandós"!Kép
Viszont a kicsi lányod nagyon tündéri.Kép Ha apa is ilyen bájos mosolyokat kap a kicsi lányától, gondolom olvadozik az örömtől.Kép
Ja, és már akartam modani, de mindig lemaradtKép, hogy Dorkát a papája ha akarná sem tagadhatná le!Kép Mondták már mások is?
Szerencsére a héten még nem kell kétfelé szakadnom, mert Dancsi az édesapjáéknál van. Viszont utána jön hozzánk Ancsa. Na ha őt meg a fiúk miatt kell szemmel tartani, akkor nekem annyi. Három lány háromfelé...KépKép Legfeljebb visszanyerem a régi alakomat.Kép

Kata(k)!
Gratula az új fogacskához!KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mi is meg vagyunk,csak nagyon keveset ülök a gép előtt a jó idő miatt.Szinte állandóan a kertben vagyunk,így Bálint már csokibarna.

Gyöngyöske!Áron májusban volt utoljára óviban,egész júniusban itthon volt már.Valamelyik nap a boltból visszafelé,beugrottunk az anyáknapi kazettáért az óviba.Áron ment volna a szokott útvonalon,de mondtam,hogy forduljunk be,mert megyünk az óviba.Erre kávéscsésze szemeket meresztett:"Éééén?!Az óóóóviiibaaa???" Teljesen ledöbbent.Biztosan lesz egy kis sírás augusztus végén.Úgy tervezem,ha aug.végén beindulnak a foglalkozások,akkor már járni fog.

Kata007!Dóri nagyon jófej a leselkedős képeken.(isKép)

Sziasztok!
Mariann

Ja,borzasztó,hogy nem lehet áttekinteni az oldalakat egyszerre.
mariann

Sziasztok Lányok
Bizom benne ti is mindannyian örültök ennek az enyhe időnek, végre nincs 100 fok Kép

Hát igen eltüntem, mert egy kis változás van a rendszerben és még tanulnom kell ugyanis néhány napja több kevesebb sikerrel a Linux müködik nálunk a gépen.

Meg azért egy néhány kerti munka is adódott, bár igazán semmi lényeges nincs, a munkahelyem is elfoglalt pár hétig, de most már túl vagyok a hajtáson.

Tegnap a karbantartás idején szép hosszú és talán értelmes levelet irtam, de nem tudom hová rejtetem el, igy ujra megkisérlem leírni. A profilomban uj kép a két fiúról, és talán a jövöhétre készen lesznek a rövid nyárias frizurás Bendi képek is Kép,Kép,Kép

Dodus nem biztam volna el magam, mert elbízottan születtem már Kép
Bendinek nagyon pompásan megy az ülés amig nem vesz észre valami más érdekes dolgot, mert akkor keljfel Jánost csinál és eldűl mint egy zsák, mi a bajuszunk alatt kuncogunk mert olyan jópofi. Lába és keze egyformán alkalmas fogásra a kispárnákkal és játékokkal előszeretettel játszik egymaga 4 kezest Kép

Gyöngyös, Hangának jobbulást
Nem érdekes szerintetek, hogy ahogy bejött a jobb idő egyre több a beteg gyerek, felnőtt?
Ha kitörlöd a kedvencekből a régieket és amikor az kérdéses lapon jársz ismét hozzáadod akkor szerintem menni fog ismét úgy ahogyan szeretnéd.

Marika kész nagylány Dorottya, úgy gondolom az öklök és a nyálaskodás a fogzás előjele lehet nem ?
Kocsicsörgő hogyan juthat el hozzátok?
Szikszón mi az összel voltunk, akkor hideg volt a viz, nem tudom most milyen lehet, a felnőtteknek jó, de a kicsiknek???
Gép rendben, mint fentebb irtam nekem kell megszokni az ujdonságot, viszont sokkal gyorsabb, és nem annyira kényes mint a win.
Zolinak 2 db. 2-s a többi 3, 4, és torna 5.
Játszik még Katival Kép én kiköltöztem és Kata költözött be mert két három órai alvás még nekem is kevés volt már.

Kata, biztosan túl lesz hamar Dóri a mandulaGyuszin, pusziljuk. Képeket megnézem rögvest.

Mariann szia Kép

Tudtok valamit a kismamánkról???

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Szerencsére Hangának már nincs láza, csak pénteken este volt, viszont még mindig rondán köhög. Most már szinte mindig ül, ha le szeretném tenni aludni, akkor is rögtön felül.Kép Sajna éjszaka is, mikor köhög felébred és egyből ücsörög. Szóval már 4. éjjel nem sokat aludtam (4-5) órákat. Remélem ez a "csoda" újdonság csak 1 hétig tart, utánna visszarendeződik minden a megszokott mederbe. Amikor megtanult átfordulni, akkor is gyakorolta új tudományát még éjszaka is Kép
Tegnap szalonnasütése-grillezős partin voltunk, jól sikerült. Társaság is kellemes volt (helyi játszótéri anyukák-apukák-gyerkőcök), kajcsi is fincsi lett.

Kata!
Dórinak jobbulást! Én Nurofent adtam Hangának most mikor belázasodott.

Marika!
Dorka még mindig tüneményes! Kép

Zoli!
Jól néznek ki a fiúk a fotón!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Hááát... Valóban elég áttekinthetetlen az oldal. Vagy csak meg kell szokni?

A betegeknek jobbulást kívánok! Én régen mindig azt hittem, hogy ezek a légúti megbetegedések elsősorban ősszel-télen jönnek elő. Úgy látszik tévedtem.

A kislányom szerencsére most jól van. Ez az 5. fogacska úgy kibújt, hogy észre sem vettük. Bezzeg az előző kettővel annyira legyengült az immunrendszere, hogy két torokgyuszink is volt. Meg persze a szájpenész. Nálunk mindig azzal kezdődnek a dolgok. Most már hetek óta nincs (csak el ne kiabáljam!). Ennek ellenére folyamatosan törlöm a száját, legalább napi egyszer-kétszer. Meg kapja a homeopátiás gyógyszert is. Egyébként kap homeopátiás immunerőssítőt. Lehet, hogy az is segít. Akinek elalvási gondjai vannak tudom ajánlani a homeopátiás Caomillát (amit a fogzásra is adnak). Ez segített nekünk is. Már ott tartottunk, hogy rendkívül nehezen aludt el és éjjelente 5-8-szor felébredt. Most maximum 1-2-szer kel fel és "magától" elalszik. Mondjuk az elalvásba közrejátszott a sokak által vitatott módszer, hogy kicsit hagyom sírni, majd bemegyek megsimogatom, beszélek hozzá és újra kijövök. Így tudja, nem hagyom ott, de aludnia kell. Eleinte aggájaim voltak ezzel kapcsolatban, de már minden egyebet kipróbáltam és csak ez vált be.

Délután megyünk meggyet szedni. Mindenkinek szép napot! Kata
killes

Sziasztok!

Végre túl van anyukám a műtéten és szerencsére minden rendben volt a altatásnál. Még 5 napig kap szurit aztán mehet haza.
Nagyon megkönnyebbültem.
neva
neva

Neva!

Ez jó hír! Kép Kívánom, hogy anyukád minél hamarabb egészséges legyen!

Gyöngyöske
gyöngyöske

neva!

Ez tényleg jó hír!KépKépKép
Jobbulást anyukádnak!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Beni pénteken az oltást megkapta, és szerencsére nem lázasodott be.Kép Most is a karjába kapta a szurit és nem a popsiba.

NevaKép
Örülök, hogy jó hírekkel jöttél.Kép

Kata(k)Kép
Milyen volt a meggyszedés?

GyöngyöskeKép
Hogy van Hanga?

KataKép
Dórika gyógyulgat? Aranyos nagyon a képeken.

MarikaKép
Nálunk ez az ökölszájbadugós időszak már kezd végetérni, most a lábát fedezte fel Beni.Kép Meg már fogdosná a játékait, de nem mindig tudja úgy irányítani a kezeit ahogy szeretné, na ilyenkor aztán begurul.
Babaúszást már mi is várjuk, már az úszópelust is megvettem, remélem összejön minél hamarabb.
Dorottya is édi nagyon.Kép

Mostanában kicsit ritkábban leszek, mert mióta elkezdődött a szünet három fiam van.Kép Öcsémék egész nap itt vannak nálam, de van hogy itt is alszanak (pedig a szomszéd utcában laknakKép). Néha nagyon lefárasztanak.
Meg itt van a befőzőszezon, mindig van mit csinálni. Már Beninek is fagyasztottam le pár dolgot.

Azért ha időm engedi jövök. Addig is puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Sajna nincs javulás, ma már a csúnya köhögés mellé orrfolyás is társult Hangánál.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Kata007, Gyöngyöske!
Remélem már sokkal jobban vannak a kis betegek Dórika,Hanga.
Marika!
Dorottya nagyon aranyos a képen.Kép
Lina!
Köszönjük a Martinról készült fotókat. Ebben a korban már nincs olyan látványos változás mint csecsemőkorban, viszont amiket csinál, az édesKép
Nagyon helyes kisfiú.
Anita!
Férjem szerint láttam a férjedet Kép
Kriszta!
Elnézést a múltkoriért de abban a helyzetben nem jutott eszembe, hogy kinek mit ígértem. Ha gondolod lemehetünk a hétvégén valahová (Tapolca-Arnót)Gyerkőcök hogy vannak? Férjed megijesztettKép
Dodus!
HiányzolKépHa megyünk Arnótra meglátogatlak.
Kata!
Alvás nálunk is olyan változó mint a jó idő. Pici korában sokkal jobb alvó volt.
Panka!
Hogy bírsz ennyi gyerekkel?Kép
Zoli!
Wincsi téma lefújvaKép Egyszer 's mindenkorra. Talán jobb is így. Van egy jó híremKép Szeretnéd????Kép

Mindenkinek szép napot!
neva

Sziasztok!

Ma végre sikerült levizsgáznom! Elég kalandos volt ez a vizsgám. Elmentem ugyanis pénteken, de a tanár nem vizsgázatott. Elment egy szabim. Hétfőn hívtam az egyetemet, mondták, hogy kedden vizsgáztat a tanár. Elmentem kedden. A tanár nem vizsgáztatott. Azt mondták, hogy szerdán. Ma elmentem és tényleg vizsgáztatott!Kép Egy jegyemet még nem tudom, de a többi négyes, ötös.

Neva! Örülök, hogy anyukádnak jól sikerült a műtét és jobbulást kívánok neki! Jöhettek nyugodtan, ha otthon vagyunk várunk szeretettel! Nagyon titokzatosakat írtál különböző férjekkel kapcsolatban!KépKép

Marika, Panka! Mitől függ, hogy mikor kezditek az uszit? Nem hathetes kortól lehet menni? És milyen az az úszópelus? Panka, nálunk is jöhetnél befőzni. Nekem még befőzős edényeim sincsenek.Kép

Lina! Köszi a képeket, Martin nagyon édes. Te miért nem vagy rajta egyiken sem?Kép Legközelebb olyat küldj!

Kis betegeinknek jobbulást kívánok! És gyógypuszkókat is küldök!

Ez az új dizájn elsőre nem volt túl szimpi, de már kezdem szokni. Nem értem viszont, hogy miért kell bal oldalra az a sáv, csak elveszi a helyet a hozzászólásoktól.

További szép napot kívánok mindenkinek!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteketKép

Dodus! Gratulálok a vizsgákhoz.Kép És mind 4-es 5-ös, szép eredményKép Az utolsó vizsgád jó kalandosra sikerültKép, a lényeg, hogy túlvagy rajta.
Ha jók az értesüléseim, Tapolcára lehet menni 6 hetes kortól, de azt mondják nagy a tömeg és elvesznek benne a babákKép Szikszóra csak 3 hónapos oltás után lehet menni. Hogy miért azt nem tudom.

Zoli! Tény Szikszón jó hideg a víz, amiben úszni lehet, de a kis medence elég kellemes. Nekem a tapolcai is nagyon hideg víz volt. De ha nem lenne megfelelő a hőmérséklet, akkor a babákat nem engednék bele. Gondolom énKép Kicsi ZolinakKép gratulálok a jegyekhez, egész kellemesekKép

Neva! Mamádnak jobbulást. Itt a szép idő, hátha jól fogy gyógyulni. Kép Lassan már mehet hazaKépKép

Panka! Mi pénteken kapjuk az oltást, remélem nem lesz gond. "Jó" lehet 3 férfivalKép Akkor megy a főzőcske 1000-rel. Én kihagyom a befőzést, a család nem nagyon kedveli, amit megkívánunk megvesszük a boltbanKép Beninek mit fagyasztottál le?
Úszópelust hol vettél?

Kata007! Tudom, hogy jobban vagytok márKép Talefon jó kalandos, most akkor majd új számod lesz/van?

gyöngyöske! Hangával mi van? Gyógyulgat már?

További szép napocskát, puszika mindenkinek, Marika
Marika

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Úgy látom, akkor be kell vetni a gyógypuszikatKép Kép

NevaKép
Meddig leszel még netközelben?

DodusKép
Te nem szabin vagy?Kép
Befőzés nem nagy dologKép, az Oetker cuccaival csinálom, így pikk-pakk megvan. Különböző lekvárokat és saviubit szoktam elrakni. Csak egy nagyobb fazék és egy fakanál kell hozzá.Kép Szerintem egy próbát megér.

MarikaKép
Beninek eddig meggyet, cseresznyét, sóskát, sárgabarackot fagyasztottam le.
Úszópelust a DM-ben vettem, ha jól emlékszem 12db van benne és 1700 pénz körül volt.
A szikszói babaúszásról írhatnál egy kicsit bővebben. Arra emlékszem hogy vasárnap van, de hány órától? És oda ugye kell orvosi igazolást vinni. Be kell előre jelentkezni vagy bátran lehet menni?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Dodus! Gratula a vizsgádhoz. Akkor végre szusszanhatsz egy kicsit.

Neva! Nagyon örülök, hogy anyukád már jól van, bizonyára így neked is nagy kő esett le a szívedről.

Panka! Én is befőztem egy kis meggyet. Remélem, hogy sikerül. Én a hagyományos módszerrel próbáltam, tudod szalicínnel. Lehet, hogy ezt az Oetker cuccos dolgot is ki kellene próbálnom. Most mi a következő gyümi amit be lehet főzni?

Zoli! Hol vagy már megint?

Lina! Én is köszönöm a képeket, nagyon cuki a kisfiad.

Itt miskolcon létezik egy pelenka csomagküldő szolgálat. Én már rendeltem tőlük, elég jó pelusaik vannak és nagy a választék is. 28-38 Ft között van a Maxi. Akit érdekel e-mailben megküldöm a telefonszámukat. Küldenek egy próbacsomagot 5-6 db pelenka/típus, összesen 50 db. Ki lehet próbálni, hogy melyik válik be. Van például bio-, aloés-, vékony-vastag, stb. pelenkájuk.

Puszi! Kata
killes

Sziasztok!

Jó, hogy van egy kis élet ittKép

Net, erre a hónapra ki van fizetve viszont a követezőre már nem fizetünk, tehát júl.1-ig van. De a jó hír az, hogy lesz egy ismerős aki szólt, hogy néha netezhetek ha akarok nálaKép
Fenntartom a freemail-es címemet és ott majd el tudom olvasni. Szóval azért nem szabadultok meg végleg tőlemKép
neva
neva

Sziasztok Lányok

Neva, igen de mit? Hiányozni fogsz Kép

Dodus nagyon gratulálok, ügyes vagy Kép

Marika talán elfelejtettem irni, hogy mi októberben voltunk, akkor is benne voltak az egészen picik is, de én hidegnek éreztem a vizet. 3 Bendi is vesegondos volt, valahol irtam már erről. talán, de lehet, vagy mégsem????
Zoli köszöni, de én nem vagyok elégedett, de te is tudod miért, lustasága. Ugye ha jól emlékszem a mostani jegyei már számítanak felvételihez, de ezekkel az osztályzatokkal hová???

"Úszni" mi a Gyek-ben fogunk szeptembertől, az meg nem tudom miylen lesz. Szerintem mindenki megtalálja a legjobb megoldást majd, és nagyon jó a kicsiknek Kép

Hát és sem leszek túl sokat július 15-től, mert a voda a jelenlegi 1 GB árát 4x-re emelte fel. Szeptemberig csak havi 200 MB-m lesz, be kell osztani Kép
De utánna Chello, és száguldok ismét veletek

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Teljesen rendbejött az én kis "Dodó"-m.Kép
Úgy néz ki mégis a foga volt a bűnös /ami mellett volt ugye egy enyhe mandula gyulladás/, mert úgy néz ki kint van a 10. foga.Kép Mérget nem mernék rá venni, mert nem engedi megnézni, de úgy látjuk kibújt.Kép
Most már tudom milyen amikor nem enged a szájához nyúlni.Kép Azt hiszem Gyöngyöske panaszkodott ilyenre, ugye?Kép

Panka!
Ha elküldöd excelben a táblázatot, én feldobom néha!

neva!
Köszi!Kép
Anyukád, hogy van?

Dodus!
Hatalmas gratula!Kép
Ügyi vagy!KépKépKép

Marika!
Nem, a számom marad a 70-es!Kép

Gyöngyöske!
Jobbulást Hangának!
Szegényke, ebben a jó időben betegeskedik. Én is küldök neki gyógypuszit:Kép

Zoli!
Chello???Kép
Az szuper lesz.KépKépKép

Pusssz! K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Jó, hogy írtam, hogy ritkábban leszek, azóta minden nap jövök.Kép

KatakKép
Befőttet nem nagyon szoktam készíteni, inkább lekvárt és saviubit. Most a málna, ribizli, sárgabarack a soros.

NevaKép
Az már csak pár nap.Kép A freemailes címed elárulod nekünk?

ZoliKép
Az csak 1,5 hónap (de ugye néha benézel?), de szeptembertől nincs mentségKép

KataKép
Örülök, hogy Dóri meggyógyult, és gratu az újabb fogacskához.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Az mint a régi, csak @freemail.hu Kép

Zoli!
Az irodaházban a könyvvizsgálómnak lesz chello-ja és előre szólt, hogy ha internetezni szeretnék akkor bármikor átmehetekKép Ő gyakran nincs bent. Nagyon rendi és tudja, hogy milyen fontos nekem a babanetKép Szerintem kulcsot fogok kérni az irodájáhozKép
Majd cserébe kitakarítok nála néha KépKépKép Bár ezt még neki nem mondtam.

Dodus!
Gratulálok, ügyes vagy.

Anyu ma megy haza, szerintem hamarosan indulok érte csak várom a hívását.
neva
neva

Sziasztok!

Úgy látom fellendült a forgalomKép Köszönöm a sok gratulációt a vizsgámra. Bár tegnap kissé elszontyolodtam, mert a főnököm szerint nem sok értelme van ide járni.Kép Nekem viszont nem ez a véleményem, ezért is járok ebbe a suliba. És nem is volt igaza!! Na!Kép Kép Kép

Zoli, az a 200 Mb nagyon kevés? Én nagyon tudatlan vagyok ilyen téren, de ha valaki csak olvasgat, játszik, de nem tölt le, akkor az nem elég? Nálunk sajna nincs Chello, vezetékes telefonunk nincs, így a Vodát tervezgettük otthoni netezésre. Akkor már nem nagyon éri meg az új csomag?

Neva! Szerintem csinálj még egy postafiókot, biztos, ami biztos, ha a másik betelne tudjuk hová küldeni a leveleket, mert biztos sok lesz!Kép A takarítást inkább ne említsd a kv-nak, nehogy félreértse!KépKép És gyere gyakran majd!

Kata007! Örülök, hogy Dóri jól van már. Újabb képek?Kép

Killes! Vettél már muffinformát? Ja, tegnap a Metroban már láttam az Óbudai gyermek ásványvizet. Az árát nem tudom. Nekünk is van egy kis meggyünk...Kép

Marika! Bár korábban azt írtam, hogy Dorka nem tiszta apja, most meg kell, hogy változtassam a véleményem. Nagyon-nagyon hasonlít a papájára, de persze Rád is!Kép Amúgy nagyon édes kis tündér a kisasszony!

Gyöngyöske! Hanga már jobban van? Szegény kis manó, biztos nagyon rossz lehet neki most. Gyógypuszikat küldök én is!Kép

Panka! Beni nem panaszkodik, hogy olyan sokat sürögsz-forogsz a konyhában?Kép Ahelyett, hogy vele lennél?

További szép napot kívánok Mindenkinek!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok
Örülök, hogy ennyire hiányoznánk nektek, de a 1,5 hónapban a 200 MB tartanom kell, ezért letiltok majd minden képet, animációt,meg amit lehet.

Egyébként ma már rengeteg ajánlatot kaptam a netmegoldásra lehet, hogy nem is Chello Kép.

Neva, elmult már 16 a vizsgálód, férje van, stb-stb, mert takarítást válalok Kép.

Dodus, te részben jó részben rossz helyzetben vagy. Az irodában van csak net, ez rossz, amennyit netezel azt nem kell figyelned ez jóóóó Kép.
Nálunk ugye négyen netezünk 1 vodáról, igy kb. havonta 700-900 MB megy el.

Egyébként a matek nem volt az erősségem, mert a jelenlegi net előfizetés 3.125 Ft ( nem számolom a telefont ehez ami ugyanennyi ) az új árakon ha 0,5-t meghaladjuk, de az 1 GB-t nem érjük el akkor 3.125+7.000+13.000=23.125 Ft ha a számokra pontosan emlékszem. Igy akkor közel 7x-s az emelés Kép,Kép,Kép.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Dodus!
Muffinsütőt még mindig nem vettem, pedig ma a Corában is néztem. Az a szilikonos, ami a Centrumban van, nem tudom, hogy mennyire jó. Egyenlőre el sem bírom képzelni, hogy a sütőbe berakok egy olyan műanyag vackot és nem olvad el?

Panka!
Én is szeretnék sárgabarack lekvárt készíteni és ki fogom próbálni az Oetkert. Én még kicsit magasnak tartom a barack árát, hét elején még 400 Ft volt. Egy kicsit azért még várok, hátha lejjebb megy.

Kata!
Ezek a fogacskák csuda dolgot tudnak művelni. Ha minden igaz a 6. fog csücske már Karinámnál is kint van, de hasonlóan a kislányodhoz ő sem engedi megnézni. Most a fogát sem engedi mosni, pedig máskor jól esett neki ilyenkor a fogmosás. Így most azt sem tudom, hogy van-e még szájpenésze (bár gyanítom, hogy nincs). Azért látatlanban mindig leápolom a szájacskáját.

Egyébként újságoltam, hogy a hétvégén felállt a lányom? Felkapaszkodott a kiságy rácsain, s annak, hogy állt, úgy megörült, hogy rögtön el is engedte a rácsot. Volt jó nagy paff, aztán óriási ordítás. Átlagban naponta 6-8-szor elesik. Túl nagy baja talán nem lesz, amíg nem jön ki a szobájából, mert ott padlószőnyeg van, azon meg játszószőnyeg. De, ha egyszer elindul és a nappaliban-konyhában a járólapon elesik, nem is tudom, hogy hogy lesz tovább? Mászni továbbra sem akar, illetve mászik, de kizárólag hátrafelé. Így mindig beszorul a bútorok közé és onnan "ugat", mint a bodri.

Jó éjt mindenkinek! Kata
killes

Sziasztok!

NevaKép
Takarításért cserébe hozzánk is jöhetsz netezniKép

DodusKép
Hát persze, hogy nem volt igaza a főnöködnek.Kép
Nem emlékszel, a Metróban volt 1,5 literes babavíz is, mert a Spárban már csak 0,5 l-es vanKép(persze nekik az a jobb üzlet).
Beni nem panaszkodikKép. Azért annyira sokat nem vagyok a konyhában, befőzni pedig este szoktam, miután már őt leraktam aludni.

ZoliKép
Hát ez az áremelés nem semmi.Kép

KatakKép
Karina nagyon aranyos lehet, mint bodri.Kép
Várhatsz még a barackkal nyugodtan 1-2 hetet. Most még csak a korai érik, az igazi barackszezon még nem indult be. Azért mikor ilyen árakról hallok örülök, hogy nekünk szinte minden megterem.Kép
Oetker Zseléfixből én a 2:1-bent használom, de idnén kijött a 3in1 is, azt is kipróbáltam. (Ezek a számok a gyümölcs cukor arányát jelzikKép)
Na jó off voltam.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

PankaKép
Én csak a másfél literes ásványvizet láttam. Félliterest nem, de azokat nem is szoktuk nézegetni.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Janka!
Úgy látom, hogy ma délelőtt nem bírtál magaddal! Hogy van időd ennyi "baromságot" összeszedni?

Dodus/meg akit még érdekel!
A Tescoban is van babavíz. Tegnapelőtt vettem egy kartonnal. De már nem is tudom, hogy 69, vagy 79 Ft volt-e? Megyünk nyaralni és gondoltam én is viszek pár öveggel, mert nem mindig tudom forralgatni. Egyébként ezt megissza a lányom, a forralt vizet viszont nem.

Neva!
Nekem is van netem, ráadásul Chellos, úgyhogy ki lehet használni. Meg vannak jó mocskos ablakaim is!?

Kata
killes

Sziasztok lányok

A pontosítom a voda árakat, tudom nem érint benneteket, de a helyes ár 1 GB-ig 13.000 Ft, és igy visszafelé is.
De akkor is több majdnem a jelenleginél a felhasználásom alapján 10 E magyar forinttal
Bocs ha valakit félrevezettem.

Zoli
bbendi

Zoli!

Igen elmúlt 16 és felesége vanKép

Panka,Kata!

Úgy tűnik ez a felajánlás elég vonzóKép Hát akkor csak szóljatok, ha koszosak azok az ablakokKép

Hétfőn jönnek a modemért, tehát már csak a hétvége van. Hiányozni fogtok Kép
Remélem hamar tudok jelentkezni, addig is mindenkinek minden jót kívánok.
neva
neva

Sziasztok!

Tegnap megkapta Dorka a 3 hónapos szurit. Egy kicsit sírt csak és mostanáig nem lázasodott be. Egy kicsit piros és kemény a helye, de vizes vattázom, remélem elmúlik neki. Jókat aludt eddig, biztosan még az esti fél kúp eredménye.

Neva! Kár, hogy már nem leszel itt olyan gyakran, azért próbálkozzKép

Katak! Hová mentek nyaralni? Mennyi időre? Lesz most már miért aggódnod, ha megindul. Én is előre féltem már a "járólapoktól"Kép Egyébként még mindíg "ugat"Kép Kép esetleg???

Zoli! Képzeld el a korlátlan chello, felszólított minket, hogy közelítünk a max-hoz, így vegyük vissza magunkat, különben lassítják az internetet nálunkKép Ennyit a korlátlanságról.

Na jó, megyünk sétálgatni lassan.
Puszika mindenkinek és további jó hétvégét, Marika
Marika

Sziasztok!

Neva!
A felajánlásom ablakpucolás nélkül is él!!!

Marika!
Esztergomba megyünk egy hétre nyaralni. Három gyerekkel! A barátnőméknek ikreik vannak (3 héttel kisebbek az enyémnél) és együtt megyünk. Remélem, hogy bírni fogjuk a picikkel! Majd készítek "ugatós" képet, jó?!

Egyébként az egyik kismama barátnőm Nyéken lakik, tegnap voltunk nálunk. A minap járt náluk valamiféle internetes cég és hétezer valahányszáz forintért korlátlan netet ajánl. Nem tudok közelebbit, csak annyit, hogy nem kell hozzá semmilyen telefonvonal, hanem a tetőre feltesznek valami jeladót és azon keresztül jön a net. Gondolom, hogy valami rádióhullámos dolog lehet, viszont a 12 ezres Chellohoz képest ami "korlátlan" nagyon jó ajánlat. Sajnos én egy évet aláírtam a Chellonál.

Ja! Kibújt a 6. fogacska! És mindenkinek ajánlom a Chaomillát, mert semmi gondunk nem volt a két utolsó foggal, szerintem ez segített!

Puszika! Kata
killes

Hát viszlát lányok, fiú!Kép
Remélem hamarosan tudok jelentkezni. Addig is legyetek jók és tartsátok életben ezt a topicot.
Sok puszi
nevaKép
neva

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?