Szép jó reggelt mindenkinek
Látom, kezd beindulni az élet
Mivelünk semmi különös nem történt 1 nap alatt.... Ja, de, Zsombi már nem csak integet, de mondja is, hogy pá-pá
Sziszi!
Nagyon jók a képek Csanádról!!! Látom, ő is olyan helyeken csatangol, ahol nem kéne
Jázinak is van ilyen virágja, mint amilyen a Csanád kezében van, Zsombinak az az egyik kedvenc játéka
Júúúúj, nagyon gáz az a nappalis kép!
Na, én is biztos fejre állnék, ha ezt csinálná a két gyerek!!! A mostani Ikea (vagy Kika) reklám is hasonló.
Khm,khm, itt mindenkinek van muffin sütője? Én nem hogy még muffint nem sütöttem, de még muffin sütő sincs. Már felírtam a karácsonyi listámra.
Winnie!
Hát igen, mindennnek eljön az ideje. Nekem ugye tavaly jan.29-én volt az utolsó menszeszem. Nyáron bejelentkeztem a nődokihoz egy keddi napra, és hétfőn reggel mit ad isten???? Pont akkor kellett megjönnie 1,5 év után, amikor végre rászántam magam a turkálásra
Na, azóta sem jelentkeztem még be....
De azért örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Alvásmizéria
Miért nem próbálod meg úgy, hogy melletted aludjon el? Igaz, Zsombi is szokott ilyenkor pityeregni, mert meg akar fordulni, de én meg nem hagyom, hanem szépen mondom neki, hogy most aludni kell. És akkor utána berakod a kiságyba, ha jól bealudt. Aztán ha ez megy pl egy hétig, utána berakod a kiságyba, te meg ülsz az ágy mellett és így próbálod elaltatni, aztán ha már így is elalszik, akkor minél távolabb ülj a kiságytól, addig, amíg már a szoba előtt kell ücsörögnöd, vagyis nem is kell majd bent lenni, hogy elaludjon ez a Rékapanka
Rena!
Én nem hiszem, hogy bármilyen vitamint is fogok adni a gyerekeknek. Max. ha meg lesznek fázva, akkor egy kis c vitamin (bár Zsombi olyan Milupa teát iszik, ami c vitaminos), de semmi komolyra nem gondolok. Hogy miért? Passz. Talán nem akarom a szervezetüket telenyomni vitaminnal. De tényleg nincs épkézláb magyarázatom.
Ezen nagyon jót nevettem:
[quote]a írta:z ablakra matricaként tapadva nézte az esküvői menetet
(bocsi Falexa
)
Sziszka!
Jó hallani felőletek!
Sajnálom, hogy Lyli is bekerült a lepotyogós babák közé
Vizsgáid hogy állnak?
Jaj, hát nagyod édes ez a csajszi! Látom, van neki is bőven játéka
A dvd-ket még nem rámolta le a tv alól? Nálunk ez nagyon menő volt....
Csniki!
Na, pont teírod, hogy milyen pörgős hétvégéjük volt Renáéknak??? Azért te sem panaszkodhatsz
Én nem használok spirált.
Szuperek a képek!
Az első (szerintem) a legjobb!
Ja, gyerkőcök elférnek a kádban, mert beletuszkolom őket
De mozdulni már nem lehet
Amúgy csak egyszer fürödtek így, pont azért, mert már kettejüknek kicsi a kiskád. Persze tudom, hogy a nagyban is lehetne, csak ami volt Jázinak csúszásgátló, azt már kidobtuk, újat még nem vettem, így azt még kerüljük.
Kniki!
Sajnálom, hogy Kiara is takonypóc. Zsombi is az volt, igaz csak egy napig volt komoly. Ilyenkor nem szoktam fürdetni, meg velünk alszik, hogyha éjszaka felkel, egyből tudjam az orrát tisztítani, meg párnára szoktam ilyenkor fektetni.
Livi!
Sajnálom, hogy te is lebetegedtél
Azért vigyázz magadra!!! (nem kell elevit? 60 db van, odaadom 2000 pénzért)
Falexa!
Szerintem akkor Balázs zseni lesz. NAgyon ügyi a fiacskád.
Daninak és Rékapankának boldog hófordulót!!!
Brigó