Új privát üzeneted érkezett!

Pá! Jó csajozást :lol:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Eladó egy ABC Designe Turbo 4 Jumpy 3 funkciós babakocsi bordó beige színben. A kocsit kb. 6 hónapot használtuk, gyönyörű új állapotban van. Tulajdonságai: Áll. mag. tolókar. Kétirányból tolható. Teljesen vízszintesre dönthető háttámla, 5 pontos biztonsági öv, övvédőkkel.Gyári mózesbetét, melynek merevítői kivehetők, később lábzsákként használható. Enyhén impregnált huzata, hibátlan, folt és szakadásmentes. Mosógépben mosható. Karfa. Nyáritetővé alakítható kupola. Kupolarekesz. Alumínium váz. Alsó nagy bevásárlókosár. 4 felfújható nagyméretű gumikerék. Központi fékrendszer. Gyári beépített testvérfellépő. Lapra összecsukható. Nagyon meg voltunk vele elégedve, de már régóta nem használjuk, mert kaptunk ajándékba egy másikat.
Ára: 45.000 forint. Brendonban vettük.
Esetleges postaköltséget állom, vagy a Kismama babaruhabörzén, most vasárnap átvehető. Telefonszámom: 30/227-5003.

Kép
Kép
Kép

További jó babavárást kívánok, sziasztok:

Kép
Kép
bogumil
 
 


Szia Bettó!

Elfelejtettem írni, hogy most szerdán sima UH-ra megyünk, a 3d-re majd egy hónap múlva kb.

Már rég megbeszéltem a dokimmal, hogy mennék hozzá a 24. héten, mert kíváncsi vagyok a nemére, ezért megyek. A 3d ötlet később jött, oda majd anyuval meygünk. Csak időpontot kell kérnem, és már mehetünk is.

Na, most alszom. Jóéjt!

Bogumil!

Köszi a babakocsis tájékoztatót, nekünk már van, de hátha a csajokat érdekli!

jutiboszi
 
 

 
 

A barátnőmnek kijött a nyákdugó! Pár rózsaszín folt formájában a fehérneműjén. Ez azt is jelentheti, hogy nemsokára elindul a szülés. Állítólag 1-2 napon belül is lehet!

Szorítsunk neki együtt, mert nagyon szeretne már szülni!

Hajrá Erika!!!
:lol: :lol: :lol:

jutiboszi
 
 


HAJRÁ ERIKA!!!!!!

De jó neki! :wink: Bár beelgondolva, alszunk egy párat és mi is ott leszünk a szülőszobán :)
Juti! Hogy vagy? Ma nekem is majdnem kijött a reggeli, de megint én voltam a hibás, mert későn bújtam ki az ágyból (míg a fiúk csinálták a másik szobát) és fél perc alatt bevágtam a reggelit, amjd gyorsan a vitaminokat. Még most is alig tértem magamhoz.
:(

Kép
bettó
 
 


Juti!

Most nézem csak milyen sokáig ébren voltál :D
A fiúk éjfélig tették lefele a lamináltat, én 11-kor bevonultam a másik szobába. Egy darabig hallottam őket, de utána már csak arra ébredtem fel, hogy gÉza is jön alukálni. :)

Kép
bettó
 
 


Csajok!
Akkor is érezhetem a pocakomban a keményedést, hogy forgolódik? Mert ma délelőtt egyem meg a kis édes olyan aranyosan intezíven rugdos, egyszerre a kezével és a lábával. Alulról is kapom, meg a köldököm felett is. Szóval van olyan, minthe egy fél percre keményebb lenne, de utána nagy a rugdosás is.
:)

Kép
bettó
 
 


Sehol senki :cry: :cry: :cry:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok ebben a szép időben??? Én az egész télben a sötétséget utálom a legjobban... :( Már 3-kor akár behúzhattam volna a függönyöket! :(

Juti - Hogy vagy??? Jobban van már a gyomrod??? Nagyon sajnálom a rosszullétet, de remélhetőleg hamar rendeződik!!! De ha mégsem, talán érdemes lenne mégis rákérdezni az orvostól, legalább hogy tudd, mi lehet a gond!
De jó Nektek, hogy buliztok!!! A képek alapján jó volt hangulat!!! :wink:
Megkérdezhetem, hogy ez a gyümölcsös szirup bevált-e??? Én is hasonló gondokkal küzdök ugyanis... :oops:
Sok szerencsét a barátnődnek, remélem, minden rendben lesz!!!

Bettó - minden együttérzésem a felújítás miatt , mi is a közepén vagyunk. Szerencsésen beszerelték a kazánt, ami egy nap alatt megfőzte magát, természetesen a hosszúhétvége közepén... :evil: És a festés, meg a többi még csak most következik... :cry:

Egyébként valahogy nekem is az az érzésem, hogy nem kell sokat várni, és mindjárt itt a szülés... Alig hittem el, hogy terhes vagyok, és már majdnem itt a november... Most hirtelenjében nagyon rövidnek tűnik ez a 9 hónap!

A mozgolódáshoz nem igazán tudok hozzászólni, mert a mi kisfiúnkra a legkiszámíthatatlanabb időpontokban jön rá a táncolhatnék! :lol: A rendszeresség mondjuk úgy, távol áll tőle... :lol:

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 


Szia Ági!

Akkor most hidegben vagytok? Az nagyon nem jó. Ügyelet sincs náluk? Remélem azért garanciában ki fogják javítani! :wink: Nálatok mikor jönnek a festők?
Nem lenne bajom ezzel az egész felfordulással, hogy valahogy meg lehetne oldani a napközbeni pihit. De így is reggel 8-tól nálunk dolgoznak a fiúk, én meg 11-re jövök be a tékába 21-ig. Szerencsére jönnek is mint állat.
Viszont mire most hazamegyek, a mi szobánk elvileg teljesen készen lesz, még a bútotrok is bent lesznek :)
Remélem azér mert fáradt vagyok jó lesz Kincső szívhangja jövőhéten :)

Kép
bettó
 
 


Annyira hál' Istennek nem olyan rossz a helyzet!!! A kazán elvileg arra szolgálna, hogy le tudjunk válni a nagyon drága, ámde annál rosszabbul működő házközponti rendszerről. De a közös döntés az volt, hogy a kazán beszerelése után is megtartjuk alternatívaként a központi rendszert is, úgyhogy most arra visszacsatlakoztunk. Bár vasárnap tényleg hidegben voltunk... :( De mivel az elmúlt években nem ez volt az első alkalom, így kb. tudtuk kezelni...

A festők valamikor nov. elején jönnek, amikor szólunk nekik, ők lesznek az utolsó nagyobb meló, meg mellettük fut néhány kisebb - ablak-, függönyszerelés, a székeink is tropán vannak... stb. De megy a dolog folyamatosan.

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 


Amúgy meddig tervezed, hogy ilyen sokat dolgozz??? Este 9 azért elég későn van!?!?

Nem akarlak ijesztgetni, de kérlek, nagyon vigyázz magadra, mert a mi kisfiúnknak is egy nagyon stresszes nap után sikerült befordulnia úgy, hogy nyomta a belső méhszájat, és kaptam egy hét szigorú fekvést!!!! :(

Szóval vigyázz Magadra, please, és próbálj meg minél többet pihenni!!!

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 


Nem tudom, hogy vagy vele, de én mindenesetre nagyon várom, hogy készen legyünk, minden egyéb bútor a helyén legyen, hogy végre megrendelhessük a bababútort, és már csak erre a dologra koncentrálhassunk! :lol:

Már most másból sem állok ki, mint hogy az eddig megvett ruhákat, játékokat rendezgetem, bár még nem nagyon van hova... :D Mindenesetre már lelkesen járjuk a bababoltokat!!! De ezzel gondolom, nem vagyunk egyedül!!! :lol:

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 


Nem bizony! Bár eddig én csak nézelődtem, hogyha olyan bevásárlóközpontban voltunk. Venni én is csak akkor akarok, hogyha már meg lesz a bútora. Én először tesómmal fogok szétnézni és csak azokba a boltokba megyünk vissza Gézuval, ahol jó dolgokat találtam. Kikészülne, hogyha a város összes helyére elhurcolnám és mindenhol eltöltenék nem kevés időt. :lol:
Most volt bent Gézu, még nem tudunk a mi szobánkban aludni, mert még most egy utolsó réteg megy az ablakkeretre, de holnap már igen. :)

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Betti, pocakkeményedés simán lehet attól! Nekem pl. pocaklakó, ha odateszem a kezem, akkor odanyomul a hátacskájával, és akkor megfeszíti a méhemet. És ez olyan keményedés-érzés. Meg attól szokott még lenni, ha a beleim feszülnek esetleg, és nyomják a méhet. A gáz keményedés az szerintem az, amikor keményedik-elmúlik-keményedik-elmúlik, tehát rendszeres. Nekem Szonjával volt egyszer elég korán ilyen (még nem jósló volt), jól meg is ijedtem, rögtö lefelküdtem. Aztán többet nem.

Gnesa, és hogy derült ki ez a méhszáj-dolog? Vagy ez fájdalommal jár, onnan tudtad?

Lecsó, semmi gond, én is örülök, hogy csak hírből ismerem a dolgot. Egyébként meg az a lényeg, hogy itt van neked Levi, és a kis pocaklakó kiscsajszi (ez tuti már, nem?)

Képzeljétek, a barátnőimtől kaptam csomó kispasi ruhákat. 56-os bodyból összesen 18 darab van :lol: Ez már a sok kategória. Viszont én fogok venni vagy 2 db 50-eset, mert Szonjának nem volt, és kellett volna. Igaz, hogy korábban született, de annak ellenére nagy volt (55 cm, 2650 gr), de egy hónapig elkelt volna az 50-es. Annyira nem lehet kiszámítani ezt, hogy mekkora lesz... Meg az uh is csak 70%-os biztonsággal saccol - ha jól tudom.

Mi hazajöttünk, mindjárt mutizok pocakképet - nagyon megnőtt!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Ábel 21 hetesen anya pocakjában :)

Kép

Kép

(a képminőségért bocsi, csak ilyet sikerült)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Ezúton is gratulálok Erikának, drága barátnőmnek, aki hősiesen helytállva megszülte édes drága kisfiát, Kovács Botond Pétert ! Okt. 23-án 14.00-kor bújt ki a kis trónörökös, 3 kg és 51 cm. Sok Boldogságot kívánok neki, bár tudom, hogy nem olvassa ezt a fórumot, de tudja, hogy nagyon szeretem Őket, és ez nekem elég. Puszi Erika! Ügyes voltál!!!!

jutiboszi
 
 


Megint ilyen későn jöttem csak! Ennek 1 oka van, nem tudok elaludni. Már mindennel próbálkoztam, amit a védőnéni ajánlott, de nem vált be semmi. Általában 1-2 órát forgolódok, mire elalszom.

Sajnos nem vagyok jobban, még mindig néha hányok, ma meg kb. 6x voltam nagywc-n. Én nem tudom mi van. Szerintem a nem alvás is kikészíti a gyomrom. Felborult teljesen a napirendem.

A gyümölcslét nem iszom 2 napja, úgyhogy nem tudom, hogy használ-e. Nem merem, mert félek, hogy hasmenésem lesz megint. Most amúgy is diétázni próbálok, főtt krumpli, párolt csirkemell, húsleves, ilyeneket eszek. Mást meg se bírnék enni.

Ma (szerdán) megyek nődokihoz, drukkoljatok Ti is, hogy megmutassa magát Picurka. Elmondom a dokinak is, hogy hányok, hátha tud ajánlani valamit. Nagyon rendes volt, amikor időpontot kértem, pedig telefonban nem szokott túl kedves lenni. Ezt egy jó jelnek veszem. :lol:

Lili! Nagyon édes a pocid! Szép gömbölyű.

Lányok, most megpróbálok aludni! Jó éjt! Ja, mire olvassátok, már min. reggel van! :lol: Akkor jó reggelt!!!

A lakásfelújítóknak, költözőknek kitartás, nemsokára jönnek a boldog hétköznapok!!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek puszi!!!!

Jutiboszi

Kép Kép Kép

jutiboszi
 
 



Lányok!

Egy gyors bekukk :lol:
Ha lessz ídöm jövök bővebben :lol:

Egézséges kislányom lessz!Néhány fotó!!!! Kép Kép Kép Kép
m. reni
 
 


Sziasztok!
Én is csak gyors bekukk. Aztán megyek pakolni.

Juti!
Gratulálok én is a barátnődnek. Hamar meg lett a babóca a nyákdugótól számítva. :lol:
Jók a bulis képek! :lol:

Lili!
Szépen alakul az a pocak. Jó nagy! :lol:

M.Reni!
Nagyon jó képek! Annyira édes ahogy dörzsöli a szemét!!! :wink:

Tegnap Lili anyósoméknál volt egész nap. Tök jól viselte. :D Mi meg konyhabútort szereltünk a férjecskémmel a lakásban. Egy ici-picit dideregtem, mert még nem volt fűtésünk, kabát ugyan volt rajtam, de azért hamar átfagytam... Olyan szép lesz a kis kéglink, hogy csak na! Már alig várom, hogy takaríthassak csütörtökön. Pénteken meg már költöztetés. Egészen biztosan még nem fogunk tudni átköltözni, de már ott fogunk aludni szerintem. :wink:
Megyek is dolgomra!

Jók legyetek is vigyázzatok a picurikra!

Kép
Kép
giga1
 
 


szép jó reggelt!


Gratulálok Juti a barátnődnak!Jó babázást kívánok neki,teljen sok öröme a babókában!!!
Sajnálom,hogy még mindig rendetlenkedik a gyomrod,nem vagy jól!Jobbulást még mindig!

Giga:Mindjárt itt a péntek!Hále lúja! :D Sok-sok erőt küldök feléd hozzá!

Mi jól vagyunk!Csak az idő is lehetne jobb! :? A kedvem változó!Nagyon befolyásolják a külső hatások!Igyekszem szépet,jót látni,hallani! :D

Legyetek jók!
Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Csajok!
Majd vissazolvasok, csak szólok, hogy irány a Klinika!!!!! Pecsételek! Remélem nem lesz semmi gond, nem fogok tudni írni, mert csak itt a tékban van net!
Majd jelentkezem!

Puszi

Kép
bettó
 
 


Bettó!
Vigyázz magatokra!
Reméljük nem lesz semmi vész!
Pihizz amennyit tudsz!

Kép
Kép
giga1
 
 


Betti!!! Nagy-nagy drukk megy!!!!! Gondolunk rád ezerrel! Remélem minden rendben lesz!!!

Most az orvosra várok, mert Szonja éjjel belázasodott. És csak nem ideérni ez a hülye doki, Szonja már el is aludt... Bölcsibe persze nem tudtam vinni. Nem tudom mi lesz így ebből, olyan vacak...

Juti! Gratulálunk a barátnpdnek és küldünk neki sok-sok energiát innen a topikból az elkövetkezendő napokhoz! Majd mutass képet, ha lehet.

Puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Bettó!!!

Nem lesz semmi baj, Veled vagyunk!!!!! Szorítunk!!!!

Puszi!

Köszönöm a jókívánságokat a barátnőm nevében, mjad átadom neki. Most én is futok, megyeh UHra. Este jövök! Beszámolok!

Puszi mindenkinek!!!

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Lili
Tök véletlenül derült ki a méhszáj dolog. Egyik héten csütörtökön vizsgázott a férjem, és elég stresszes voltam, aztán hál' Istennek következő héten hétfőn elmentem a szokásos vizsgálatra, ahol szólt a doki. Igazából, eléggé megijesztett, úgyhogy bár ő csak javasolta a pihenést, én kilőttem magam egész hétre... :) Végülis dolgozni egy laptoppal bárhonnan tudok!!! Következő héten még már minden rendben volt!!! Igazából előtte kicsit laza voltam, azóta figyelek még jobban magamra!
Jaaa, és nagyon szép ám a pocakod!!! :lol: Olyan jó látni ezeket a képeket, ilyenkor mindig megnyugszom, hogy az enyém is a korának megfelelő... :oops:
Hogy van a kislányod????

Juti
Mi volt a nőgyógyásznál???? Mondott valami használhatót??? Megmutatta magát a picur??? :lol:
Gratula a barátnődnek, nagyon ügyes volt!!!

Reni
Gratula a babához, nagyon-nagyon aranyos!!!

Giga
Minden együttérzésem a költözés és a pakolás miatt!!! De már tényleg mindjárt itt a péntek!!! :D
Vigyázz Magadra mindenképpen! Óvatosan a hidegben és a pakolgatással is!!!!!

Bettó
HOGY VAGY???? MINDEN RENDBEN???? Nagyon szorítok!!!! Vigyázz Magadra!!!

Nem tudom lányok, hogy vagytok vele, de én mostanában még inkább észreveszem a beteg gyerekeket, és ilyenkor bár nem szép dolog, de csak arra tudok gondolni, hogy "Jaj Istenem, csak a miénk egészséges legyen!!!". :oops:

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 


sziasztok!!!!

Bettó:VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!PIHENJ NAGYON SOKAT!!!AMINT TUDSZ ÉRTESÍTS MINKET!!!SZORÍTOK!!!
Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a biztatást, nagyon jól esett, még pityegek is picit!
Nos megnézték Kincsőt Uh-n, vele minden rendben van, mostmár kivételesen nem keresztben van, megfordult, de rossz irányba :) popsi lent :lol: Egy hét alatt 1cm-t nőtt a buksi átmérője :wink: Amilyen szerencsénk volt, a dokim előttünk ment haza, így más "irányította" a dolgokat. Nagy túlzással. Még csak meg se nézte, hogy nem vagyok-e egy picit nyitott, vagy valami, de még szívangot sem hallgattak Kincsőnek. Jövőhéten szerintem tanácsadás után egyből megyek ki a saját dokimhoz, feltéve, hogyha ügyelni fog. Így most próbálok pihenni. Ja meg kaptam vérfalerősítő vitamint, meg a béres magne b6-ot 1dbal növelni kell. Magpróbálom pont úgy bevenni, hogy 12 órára rá, hátha nem lesz gond.

Juti!
Mi volt a dokinál?

Lili!
Édes a pocakot :wink:

Reni!
Csodaszép leányzó!

Giga!
Óvatosan azért holnap! Én már egy kis tárgyat is alig merek megemelni, nem hogy takarítani :wink:

Ági!
Nem szabad a rosszra figyelni! Mindenkinek egészséges babája fog születni!!!! Képzeld, engem Kincső egész idő alatt nyugtatott, intenzíven rugdosott, hogy vele minden rendben van! Nálatok is, hidd el :wink:

Remélem nem maradt ki semmi! :roll:
Puszi mindenkinek!

Kép
bettó
 
 


Bettó!!!

Nagyon örülök, hogy visszajöttél! Ne aggódj, az hogy nem nézett meg mindent a doki, még nem jelent nagy gondot. Szerintem tudta abból a vizsgálatból is, hogy minden rendben van. Az ilyesztőbb lenne, ha agyonvizsgálgatna, mert gyanús lenne, hogy valamit talált, és azért vizsgálgat annyit.
Mindjárt írok még!

jutiboszi
 
 


Amikor nekem halványrózsaszín pöttyöm volt, úgy megvizsgált a doki, még fájt is, azt hittem, utána biztos vérezni fogok, de semmi. Én nem is láttam rendesen semmit az UH-n, de szerinte minden okés volt. Ilyenkor azt nézik, hogy nincs-e valami bevérzés, vagy ciszta, vagy hematóma, és az pillanatok alatt kiderülne. Szóval nyugodj meg, minden rendben van. De természetes, hogy menj el a saját dokidhoz is, az még jobban meg fog nyugtatni.

jutiboszi
 
 


Szóval!

Voltunk sima UH-n. Nagyon rendes volt a doki, kb negyed órán keresztül nézegettük a babucit, DE NEM MUTATTA A LÁBA KÖZÉT! :(

Szépen fejlődik, mindent rendben talált nála, csak úgy fekszik, hogy takarásban van a micsodája.

De láttam a szemecskéjét, csukva volt, és láttam ahogy tátogott. Ásíthatott. Még ezen a 2d-sen is jól ki lehetett venni. Épp csuklott, amikor elkezdtük a vizsgálatot.

jutiboszi
 
 


Nagyon édes volt, ficergett össze vissza. Pont úgy fekszik, ahogy elképzeltem. Lent a feje, fent a popója, és valahol alul a keze, meg befelé a lába. De érzem is, hogy mikor hol kapirgál.

És még egy jó hír!!!!

Nov.4-én megyünk 4d-re!!!!!!! Már alig várom. Nagyon rendesek voltak, vasárnap is lehet menni, úgyhogy jön apukám, anyukám, férjem, a Picur a pociban, meg én. Egy élmény lesz, már nem is tudom, hogy fogom kibírni addig. Nagyon türelmetlen vagyok ezzel kapcsolatban.

jutiboszi
 
 


Bettó!

Te mit gondolsz, mitől lehetett ez? Stresszelsz? Nem pihensz eleget? Mert ez is lehet az oka! Vigyázz magadra, és a Kincsőre!

Puszillak!

jutiboszi
 
 


Még valami!

Teljesen jól vagyok, ma már nem is hánytam!!!!!

És iszom megint a gyümilevet is. Hm, fincsi. A doki is azt mondta, hogy az nagyon jó!!!!

És elfelejtettem megkérdezni, hogy mitől hányhattam. De már úgyis jól vagyok, meg a Picurka is jól van, szóval mindegy is! Szerintem összevissza ettem meg biztos túl sokat egyszerre, és ez nem volt jó. Nem tom, de most jól vagyunk, az a lényeg.

Bettó!

Nem lehet, hogy azért pecsételtél, mert épp akkor fordult meg, és megnyomta a méhszájadat belülről? Ez csak egy feltevés...

Lehet, hogy szokatlan odabent, hogy lent van a lábicskája, és érzékeny lehet a méhecskéd. Ki tudja?!

jutiboszi
 
 


Betti, hű de jó! Most jöttünk haza, és itt izgultam! Olyan gyakori ám ez a kis pecsételés, és Juti tök jól leírta. És most pihi, de ezerrel (mondom magamnak is)!

Juti, a másik, akiért izgultam! Kár, hogy szégyenlős a drága! Pedig azt hittem megtudjuk, hogy kislány. :) Nem tudod kb. mikor volt peteérésed, és mikor fogant meg? Mert abból lehetne következtetni.

Puszi, jó éjt,

Szonja jobban, de ahéten még nem mehet bölcsibe :(

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de nem volt se erőm se időm írni.

Betti!
[size=24] Nagyon szorítok! Nem lesz nem lehett semmi baj![/size
Nagyon édi Alíz ezekkel a kérdésekkel! :lol:
A bab úgy tudom, hogy az utolsó hetekben is befordulhat. A barátnőmnek a 36.héten még keresztben volt és utána fordult be!

Edina!Rossz lehetett ez a sok költözés, de gondolom megérte.

Juti!Remélem hamar elmúlik ez a hasmenéses és hányásos dolog. Tényleg mi volt ma a dokinál?
Nekem a dohányzásról való leszokásról más a véleményem sajna tapasztalat. Én ha csak egyszer is beleszívtam volna újra megint függő lennék. Eljututtam odáig, hogy nagyon rosszul vagyok a cigi füsttől.

Ági!
Szupi, hogy már pénteken költöztök, de nagyon ismétlem nagyon vigyázz magadra!

Gnesa Betti!Kitartást a felújításhoz! Ti is nagyon óvatosan ám!

Lili!Nagyon édi a pocid! Majd rakok föl én is!

Reni!
Neked pedig a baba fotók nagyon édik! Már alig várom , hogy mi is menjünk!

Nekem is szokott keményedni a pocim ha vmi nem tetszik a babáknak. Ha sokat vagyok talpon vagy ilyesmi. Sokszor érzem, pl. most is hogy vmi test részüket kinyomják, ott tök kemény a hasam.
Ja és ha Zalán rugdos azt a végbelemnél érzem ha Anna Azt a bordáimnál.
Tegnap meg valószínűleg túl ehettem magam mert fájt a gyomrom ha egyik oldalról a másikra fordultam, de mára szerencsére elmúlt.

Kép a pocimról: 24+6 naposan Kép

Kép


Felvidító képek:

KépKép
KépKép
jadika
 
 


A felvidító képeket nem sikerül felraknom

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Hű! Lányok Nagy kő esett le a szivemről!

Betti! Nagyon jó hír, hogy jól vagytok, nagyon izgultam ám!

Juti!Örülök, hogy te is jobban vagy már. Kis szégyenlős a pocaklakód! :wink:


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Lili!

Az utolsó mensim 1. napja május 15. Ez alapján kb. május 29-június 2-ig tehető a fogantatás. Van egy csajszi, akinek írtam ezeket az adatokat, meg az én és a férjem születési dátumait, és ő azt írta vissza, hogy szerinte kisfiú lesz. Ha Te is tusz valamit, akkor várom a véleményed!

Egyébként érdekes, mert most már erős a gyanúm, hogy kukis a mi kis bébibabánk. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy kislány lenne. Ez most más, mint az eddigi megérzések. Ha rá gondolok, mindig egy erős, egészséges fiú jut az eszembe. Nem tudom. Van neten a Jónás naptár. Nem tudom, hogy hallottatok-e róla. Aszerint is fiú lesz. Ott is úgy van, hogy be kell írni minden adatot, amit tudok, és az alapján egy táblázatból megmutatja, hogy melyik peteérésnél mi az esélyesebb. Ott is fiú lett. De jövő hét végén már biztosan kiderül. Édes volt a doki, azt mondta, ha megyünk 4D-re mondjuk el neki is az eredményt, mert látott ő is valamit, de nem merte mondani mit, mert nem volt benne biztos.

Legszivesebben minden nap elmennék egy UH-ra, hátha megmutatja magát valahol. Csajok, ha fiú lesz, Ábel lesz a második neve. Ez már biztos. na, megyek menézem mégegyszer ezt a Jónás naptárt. Aztán leírom nketek, hogy hogyan tudjátok Ti is megcsinálni! Aki már tudja, hogy mi lesz, az is megcsinálhatja, csak ellenőrzésképpen jó lenne.

Akkor pusszancs!

Juti

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Lili!

Az utolsó mensim 1. napja május 15. Ez alapján kb. május 29-június 2-ig tehető a fogantatás. Van egy csajszi, akinek írtam ezeket az adatokat, meg az én és a férjem születési dátumait, és ő azt írta vissza, hogy szerinte kisfiú lesz. Ha Te is tusz valamit, akkor várom a véleményed!

Egyébként érdekes, mert most már erős a gyanúm, hogy kukis a mi kis bébibabánk. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy kislány lenne. Ez most más, mint az eddigi megérzések. Ha rá gondolok, mindig egy erős, egészséges fiú jut az eszembe. Nem tudom. Van neten a Jónás naptár. Nem tudom, hogy hallottatok-e róla. Aszerint is fiú lesz. Ott is úgy van, hogy be kell írni minden adatot, amit tudok, és az alapján egy táblázatból megmutatja, hogy melyik peteérésnél mi az esélyesebb. Ott is fiú lett. De jövő hét végén már biztosan kiderül. Édes volt a doki, azt mondta, ha megyünk 4D-re mondjuk el neki is az eredményt, mert látott ő is valamit, de nem merte mondani mit, mert nem volt benne biztos.

Legszivesebben minden nap elmennék egy UH-ra, hátha megmutatja magát valahol. Csajok, ha fiú lesz, Ábel lesz a második neve. Ez már biztos. na, megyek menézem mégegyszer ezt a Jónás naptárt. Aztán leírom nketek, hogy hogyan tudjátok Ti is megcsinálni! Aki már tudja, hogy mi lesz, az is megcsinálhatja, csak ellenőrzésképpen jó lenne.

Akkor pusszancs!

Juti

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Lili!

Az utolsó mensim 1. napja május 15. Ez alapján kb. május 29-június 2-ig tehető a fogantatás. Van egy csajszi, akinek írtam ezeket az adatokat, meg az én és a férjem születési dátumait, és ő azt írta vissza, hogy szerinte kisfiú lesz. Ha Te is tusz valamit, akkor várom a véleményed!

Egyébként érdekes, mert most már erős a gyanúm, hogy kukis a mi kis bébibabánk. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy kislány lenne. Ez most más, mint az eddigi megérzések. Ha rá gondolok, mindig egy erős, egészséges fiú jut az eszembe. Nem tudom. Van neten a Jónás naptár. Nem tudom, hogy hallottatok-e róla. Aszerint is fiú lesz. Ott is úgy van, hogy be kell írni minden adatot, amit tudok, és az alapján egy táblázatból megmutatja, hogy melyik peteérésnél mi az esélyesebb. Ott is fiú lett. De jövő hét végén már biztosan kiderül. Édes volt a doki, azt mondta, ha megyünk 4D-re mondjuk el neki is az eredményt, mert látott ő is valamit, de nem merte mondani mit, mert nem volt benne biztos.

Legszivesebben minden nap elmennék egy UH-ra, hátha megmutatja magát valahol. Csajok, ha fiú lesz, Ábel lesz a második neve. Ez már biztos. na, megyek menézem mégegyszer ezt a Jónás naptárt. Aztán leírom nketek, hogy hogyan tudjátok Ti is megcsinálni! Aki már tudja, hogy mi lesz, az is megcsinálhatja, csak ellenőrzésképpen jó lenne.

Akkor pusszancs!

Juti

jutiboszi
 
 



Na, hopp és kopp. Elnéztem én nagyon azt a Jónás naptárt! Mert az alapján kislány lesz bizony! Megcsináltam a barátnőmnek is, és neki kijött, hogy abban az időben kisfiú foganhat meg. Így is lett!! Nekem meg kislányt mutat.

Kép


Május 15 körül az utolsó mensi, amit fekete pötty jelöl. Júni 1. körül a sárga pötty, a peteérés. A piros vonal a kb. fogantatás napjai. És a kis jel szerint lányocska. Ha nem tévedek!

Akit érdekel, írja meg a következő adatokat:

-Név
-Születési hely, idő, aki tudja, óra, perc pontosan.

Aki már tudja, hogy mi lesz, az is írja meg legyenszíves, mert kíváncsiságom határtalan.

Hajrá csajok!

jutiboszi
 
 



Sziasztok!
Bettó!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! SZUPER!!!

Most igazából csak elköszönni jöttem.
Holnap ugye cuccolunk, és az új lakásban nem tudom még, hogy mikor lesz net. Majd igyekszünk...
Addig is mindenki nagyon vigyázzon magára és a picurijára!!!

Csók!

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Juti!
Látom megtaláltad a lapunkat :wink: Remélem tetszik, sokat dolgozom rajta :)
Hogy mitől lehetett a pecsételés? Lehet, hogy tényleg az is közrejátszott, hogy megfordult, mert előző este mondtam is Gézának, hogy szerintem most máshogy fekszik, mint eddig. De a valódi ok, a sok meló. Hétvégén csak én voltam a tékában, és bizony egy nap alatt, 150-200 ember fordult meg nálunk. Így kissé lefáradtam. Tegnap reggel meg hajatmostam, úgy hogy előre hajoltam. Valószínű, hogy ez sem használt neki. Most sógornőm próbál beállni minden nap, amikor meg nem tud. Meg Pöszörő is segít. Még a cipőfűzőmet is beköti a drága :)
Juti nekem is punist mutat :wink:
Sajnálom, hogy nem mutatta a kis huncut, na majd a 4d-n. Ott úgyis addig nézik, míg meg enm mutatja :wink: Egyél előtte egy kis szőlőcukrot, attól fel fog ébredni :wink: Tök, jó, hogy még ilyenkor is tudtok menni. Én is szerettem volna, hogyha jelen van a család, felejthetetlen élmény lesz! Nem csoda, hogy annyira várod :)

Ja nem is mondtam, ma elmentünk a terhelésre, mert holnap jönnek megint a munkások. Egyeltalán nem volt vészes. Nekem sem olvadt el a cukor teljesen, így előtte azt elszopogattam, majd szépen megittam. Hazamentünk, kiteregettem, lepihentem és visszamentem. Szerencsére még csak szédülni sem szédültem. Remélem ezek alapján minden rendben lesz. :) Még egy jó hír! Kedves körzeti dokim nyugdíjba ment!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Adri!
Köszi, hogy aggódtál, meg tényleg mindenkinek köszi! :)
Már akartam régen írni neked, hogy van egy jó módszer arra, hogy ne fájjon a vádlid napokig, hogyha begörcsöl. Sajna nekem rendszeres :( Ahogy érzem, hogy görcsölni kezd, megpróbálok ráállni, hogyha fekszem, felhúzom a lábam és úgy próbálok "tapsni" addig, míg el nem múlik az érzés. Nekem bevállt :wink:

Giga!
Várunk vissza :wink:

Kép
bettó
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


sziasztok!

Ezt az üzit kaptam ma!


Babamama expo 2007
2007. október 26-28.
Syma Sport- és Rendezvényközpont
Holnap nyílik az ország első baba-mama tematikájú nagykiállítása, melyre Önt, mint előzetesen regisztrált látogatónkat, kiemelten várjuk!
Apait, anyait beleadtunk és végre egy olyan baba- és szülőváró kiállítás született, ahol a fogantatástól az iskoláztatásig minden gyermekekkel kapcsolatos termék és szolgáltatás egy helyen megtalálható. Felsorolni is nehéz lenne, hogy mi mindenre lehet szüksége a porontyoknak, szüleiknek és az egész családnak a gyermeknevelés során.

Táplálkozás, egészség és mozgás, ruházkodás, tanácsadás, oktatás és nevelés, szórakozás és játék: több mint 100 kiállító, közel 60 tematikában. A Babamama expón mindent megadhat annak, aki a világon a legfontosabb.

A rendezvényre látogatókat sztárfellépők, kismamaruha divatbemutatók, óránkénti nyereménysorsolások, folyamatos egészségügyi- és szaktanácsadás, műtermi fotózás és ingyenes 4D ultrahang várja!

Ne feledje a rendezvényen kitölteni és a színpadnál bedobni látogatói regisztrációs kártyáját, hiszen Ön, mint a honlapon előzetesen regisztrált látogatónk így indulhat a három európai fővárosba vezető út sorsolásán!

Részletes program és további információ a www.babamamaexpo.hu oldalon.


Nyitva tartás: péntek: 12-18, szombat: 10-18, vasárnap: 10-16.
A belépőjegy ára levásárolható a MiniManó Bababoltokban és a Rayher Kreatív Centrumban.

Kép

Kép
lecso
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?