Sziasztok!
Juti!
Látom megtaláltad a lapunkat
Remélem tetszik, sokat dolgozom rajta
Hogy mitől lehetett a pecsételés? Lehet, hogy tényleg az is közrejátszott, hogy megfordult, mert előző este mondtam is Gézának, hogy szerintem most máshogy fekszik, mint eddig. De a valódi ok, a sok meló. Hétvégén csak én voltam a tékában, és bizony egy nap alatt, 150-200 ember fordult meg nálunk. Így kissé lefáradtam. Tegnap reggel meg hajatmostam, úgy hogy előre hajoltam. Valószínű, hogy ez sem használt neki. Most sógornőm próbál beállni minden nap, amikor meg nem tud. Meg Pöszörő is segít. Még a cipőfűzőmet is beköti a drága
Juti nekem is punist mutat
Sajnálom, hogy nem mutatta a kis huncut, na majd a 4d-n. Ott úgyis addig nézik, míg meg enm mutatja
Egyél előtte egy kis szőlőcukrot, attól fel fog ébredni
Tök, jó, hogy még ilyenkor is tudtok menni. Én is szerettem volna, hogyha jelen van a család, felejthetetlen élmény lesz! Nem csoda, hogy annyira várod
Ja nem is mondtam, ma elmentünk a terhelésre, mert holnap jönnek megint a munkások. Egyeltalán nem volt vészes. Nekem sem olvadt el a cukor teljesen, így előtte azt elszopogattam, majd szépen megittam. Hazamentünk, kiteregettem, lepihentem és visszamentem. Szerencsére még csak szédülni sem szédültem. Remélem ezek alapján minden rendben lesz.
Még egy jó hír! Kedves körzeti dokim nyugdíjba ment!!!!!!!!!!
Adri!
Köszi, hogy aggódtál, meg tényleg mindenkinek köszi!
Már akartam régen írni neked, hogy van egy jó módszer arra, hogy ne fájjon a vádlid napokig, hogyha begörcsöl. Sajna nekem rendszeres
Ahogy érzem, hogy görcsölni kezd, megpróbálok ráállni, hogyha fekszem, felhúzom a lábam és úgy próbálok "tapsni" addig, míg el nem múlik az érzés. Nekem bevállt
Giga!
Várunk vissza