Sziasztok Csajok!!
Hazaérkeztünk.
Mindenhol jó, de legjobb a kis megszokott környezetben. Az utazóágy és a
zsákocska nagyon bevált :D (Köszi, köszi, köszi!!!!!
) Végülis az idegen környezettel sem volt semmi gond, de hát el kell fogadnom, hogy az én kis Atim koránkelő....mint az anyja
A hajnali 5-6 órás szopi után már nem alszik vissza. Ellenben este 8-9-kor már húzza a lóbőrt újabban hajnali 2-ig. Szóval nem is próbálkozom már ezen változtatni, én is így működöm. Este hamar kidőlök, reggel pedig már korán tele vagyok energiával
Na jó, mostanság nem annyira, de normál esetben igen
Urtica-t szedem, beszereztem Karamalz-ot, és eddig ment csak tejcivel, pótlás nélkül....és reménykedem.
Mona
Te hogy állsz a tejci kérdéssel? Megoldódott?
Váratlan vendégek
Pláne ha ilyen kedvesek.......
Örülök, hogy Dani jobban van!
Mi habos vízben pancsizunk, és utána testápolóval masszír van. Olaj fürdés előtt a hajlatokban. Kamillás sampon heti 1x a fejecskére.
Járóka - fából. Jól bele tud majd Ati kapaszkodni, és természetes anyagból van. Mi már most is használjuk
Igaz, még csak kiságyként
Többen kérdeztétek a szobát. 30ezerért csinálta a srác. Bármit megfest. Kimegy, megbeszélitek az elképzeléseket, és megállapodtok. Az oldala:
http://www.barthadekoracio.extra.hu/web ... /index.htm
Márkanyuka
Bukás változó. Van hogy nincs, csak egy szuperhangos böfi
, ma reggel viszont már a pizsi után a második cucc van rajta. Mikor - hogy....
A szobában még valójában nem lakik senki. Úgy tervezem, hogy ha Ati fél éves lesz, akkor költöztetjük át tőlünk. Addig akár beköltözhető, nappal meg majd együtt babázunk
kaki - örök téma
Bogyót én még Atitól nem láttam. Ellenben múlt hét pénteken a pelust is csak a csapban tudtam levenni róla. Csurig volt. Ehhez egy csomag popsitörlő is kevés lett volna. Úgyhogy maradt a csapban pancsi
De nagyon élvezte.
Dincuska
Köszi a bogyótippet, eszem. Lehet folyamatosan is szedni?
Szuper a családi fotó
Viki
Szörcsögés - nálunk például azét van, mert ahogy a tejcit felbüfizi, bekerül az orrába is.
Mamiblue
Kutacs - férj......
Kerítés
-
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Bár az ára nem éppen baráti......Lehet, hogy máshol sokkal olcsóbb........
Sziszike
Sajnálom, hogy nem sikerült a balatoni út
Mi is dugig pakoltuk a kocsit, kádat nem is vittünk. Mindkét este velem együtt fürdött Ati a nagykádban. Ha kádat viszünk, anya már nem fér be sehova
Bogesz
Pacskeros kép nagyon édes!!!! -
Jók a rugik is. Egyébként én is arra gondoltam, hogy novemberben megejtjük a karácsonyi vásárlást. Én decemberben be nem teszem a lábam sehova. Iszonyú tömeg, és az üzletek is ki vannak fosztva.......
Na megyek pakolászni, mert tegnap csak ledobáltuk a cuccokat....szóval a lakás egy házkutatás látszatát kelti
Ha most jönne egy védőnő..........
Szép napot mindenkinek!!!!