Sziasztok!
Leszter
Na jó, csak homokbányácska
, de már csukott szemmel is ismerem
Én jobban szeretnék hegyet mászni (Börzsöny), de hova tegyem Zsombit? (költõi kérdés volt
, lehet, hogy 1-2 órát én is kibírok, ha külön leszünk)
Petra elõbb-utóbb megszokja a változásokat maga körül és nem fog sírni, türelem
Egy ideig én is imádtam strandolni (egy barátnõmnek volt éves bérlete, így teljes nyarakat lent töltöttünk), csak egy idõ után észrevettem, amikor bunkó emberek belevágják a körmüket a medencébe, belefújják az orrukat, és láttam, egyik-másiknak milyen gombás a lába, azóta én nem rajongok érte, elég, ha napozni tudok és elérhetõ közelségben van egy zuhany. Az élõ Tiszára meg most nem akarunk kimenni, Szandi még kicsi hozzá (vagy kimegyünk, de csak kettesben).
Bocs az off-ért.
Momo
Szandi már volt egyszer fogdokinál, barázdazáráson, de az egy nagyon fiatal nõci volt, ott volt húgom és a fia is, meg kellett mutatni a "néni" hasában a babát (7 hónapos kismama volt, a mi kedvünkért ment be dolgozni a férje rendelõjébe)
Szerencsére Szandi már nem harap
, akkor lehet, hogy két órán át is tartott volna az a kis tömés. Gyerekdokitokat nem irígylem
, de láthatta volna, mi lesz.
A "csak még egy pohár víz" és a "pisilnem kell" mellé tudok még verziókat: "kakilni kell", "éhes vagyok", "félek a sötétben", "félek egyedül", "szörny van az ágyam alatt" (meg kellett mutatni, hogy ágynemû tartó és üres), "nem is vagyok álmos" (fél éjfélkor)
Manó2
Akkor szép csendben:
Kangi
Gratula az újabb ötöskéhez
Franyó
Most olvasom a kúpost. Szóval tegnap este 5 elõtt 10 perccel kapott Zsombi egy felet (mivel a lázmérõ megint nem segített), másfél óra múlva sem volt semmi eredmény, már izzadtam, mit mondok majd doki néninek (puki jött közben ezer
), aztán 7-kor elkezdtünk vacsorázni, közben nyomott Zsombi kettõt, hogy én hogy örültem
. Átpelenkáztam, majd elkezdett szopizni, közben hatszor nyomott
, már féltem felvenni a szopis párnáról (vajon mennyi cucc folyt ki?), na meg amilyen szag terjengett, a pelenkalevétel után még nyomott két adagot, én még ennyi kakit egyben nam láttam
És azóta nincs nyüszögés
Remélem, mostanában nem kell ilyen segítséghez fordulni
Myssnia
Majd a szájába teszi Szilárd a lábikót, ha annyira érdekli
Nagyon ari Szilárd
Köszi a homokozó szettet
(van vagy 5
)
Norka
Az tuti, hogy anyujánál nem netezne, de milyen az az együttlét, ahol a négytagú családhoz még plusz hárman vannak? Mert ugye ezt is megkaptam, hogy nem is lennénk együtt csak mi, a kis család, ezért megyünk anyósékhoz!!!
Mi 3,5 év alatt 3-szor költöztünk
Szandi állatait mosógépben mostam, valamelyik túlélte
, valamelyik nem
.
Jó pakolászást
Heni
Köszi a drukokat
, remélem bejön
Én 169/64 vagyok, már híztam 2 kilót, úgyhogy sürgõsen ki kell találnom valamit
Nagyszülõi csoki
Ez gondolom, már erõs túlzás, de húgom anyósa naponta egy-egy táblás csokival és egy-egy 100 g-os csipsszel "kedveskedik" a két unokájának, látszik is az eredmény
, nem egészen fél év alatt plusz 5 kiló, a gyerek kövér, nehezen mozog, összeér a combja (ki is dörzsölõdik, ami ugyebár nem kellemes érzés) stb, húgom nem tud mit csinálni, annyit dolgozik, mint egy barom
, muszáj anyósra hagynia a gyereket (mivel az apja sem foglalkozik vele napközben). Nem baj, ha csokit kap a gyerkõc a nagyitól, de ne a csokival érje el, hogy szeressék !!! Szandi mamamegkülönböztetõ jelzõi: "engedõs" mama, "másik" mama, de érdekes, hogy a "másik" mamánál jobban elvan, mint az engedõsnél
És most már a nevüket használja, de ledermedtem, amikor elõször kimondta
Gombóc
Kakit leírtam Franyónál, de tényleg rengeteg kaki kijött, közben meg vigyorgott rajtam
, fõleg amikor a pelenka levétel utániakat nyomta
Zulu
A pasik semmit nem találnak meg sem a hûtõben, sem a lakásban!!! (még jó, hogy a ruháit megtalálja) Nálunk is úgy van, hogy nekem kell mindent tudni, hol van, mennyi van belõle, esetleg hol, mikor vettük és mennyiért
Na, de ha elfogy a margarin, azért is én vagyok a hibás, mert nekem tudnom kellett volna, hogy el fog fogyni.
Lányom dettó, apja lánya
, csak õ a ruháit sem találja egyedül
Én beígértem az üvegajtós hûtõt, ha saját lakásba költözünk
Nadine
Zsani szép baba
Fürdõbaleset
, elõfordul
, a gyerek lelkivilága pedig sok mindentkibír
Cicifogás ínnyel:
ismerõs a téma, Szandi is csinálta, Zsombi is csinálja, Zsombi olyankor is megszorítja, mielõtt elengedné a cicit (jelez nekem, hogy befejezte
)
Maci_2
Nekem nem jött be a narancshúsos Hohes C, pedig tegnapelõtt is ittam 1 litert és tegnap is egyet.
Beu
Haláli jó pasi Lõrinc is
Timici
Ez genetikai dolog, hogy 6 hónaposan elapad a tejci? És aki még a 3 éves gyerekét is szoptatja, annak miért nem apadt el?
Önbizalom vissza
Drnõnek, védõnõnek sûrû bólogatás, hogy hát persze
és mindent úgy csinálj, ahogyan Te gondolod
Ha még csak szoptatni akarsz, akkor szoptass nyugodtan
Eldugulok, mert egyszer majd megkapom, mennyit írok
Pussz Mindenkinek
Toffi + Zsombi