Sziasztok!
Képzeljétek, Emili az utóbbi időben nem akar vacsizni, legalábbis elég keveset(100-140 ml, az eddigi 240 helyett).Bár elégnek tűnik neki, mert ha később ébred, és kínálom, nem kell neki.És reggel 7kor eszik ismét.Csak ez nagy visszaesés az edigiekhez képest.meg mintha álmos lenne, és azért nem enne, pedig alszik napközben 3x is, és ha fürdés előtt etetném, akkor sem eszik jobban.
Na mind1, éhen nem fog halni, ebédre 2 üveges kaja a minimum, du. eszik gyümit is, abból is 200 körül.Lehet elég neki ez a kaja mennyiség amit napközben eszik meg.
Lora!
Emili is mindent nyal, a falat még nem kóstolta szerencsére, de ami a kezébe kerül annak vége
Hát ez az, hogy annyira kell nézni az Univeres cimkéjét, meg bogarászni rajta, hogy mi is van benne, hogy ezért nem szimpi.A Hippes egyszerű, átláthatóbb.Régen jáértam ilyen reklámkritizáláésra, vagy mi a neve, el kellett mondani egy készülő rklámról a véleményünket
Na ezt meg tudnám kritizálni, hogy a csomagoláson egyszerűsítsenek
Igen, van a hippesek közt is cukros
De pl. a paradicsom olyan savanya tud lenni, meg néha az őszibari is, hogy nem ennék meg a babák.
Ágiboldi!
A gesztenyés cuccot mi is komázzuk, most várom, hogy olcsóbb elgyen a piacon, és csinálok én is, vagy veszek fagyasztottat
Panki!
Tejszínhab!
Nem semmi!Apukám csak cukrozott reszelt almával akarta volna megetetni, de nem engedtem neki!
Nanica!
Köszi!Loptam
Timi blogjában láttam
Róki!
Én is átbgarászom, csak ah látom, ogy bonyi a cimke, nincs kedvem, és időm.na de kipróbálok majd többféle Univert is.Cukrot is jobban elnézem
Főzni én se főzök magamnak:férjem eszik főtt ételt a munkahelyén, én meg magamnak nem állok neki főzőcskézni+találjam ki mit egyek, vegyem meg a hozzávalókat, és legyen annyi időm,hogy délre kész is legyen!Na ez nem megy, így napi 650 ft-ért hozzák a 2 fogásos kaját.Ennyiből nem is tudnék főzni, és így minen nap más kaját eszek,nincs maradékevés.
Emilinek persze szeretek kotyvasztani, bár őis mindenevő!Ha meglátja a kajásüveget, már tátog.De egy kanál láttán is
Lorca!
Nestlével mi a gond???
Tehát:a rántást kukoricaliszttel csinálom!
Bocsi, a vessző kimaradt a múltkori hsz-ből
Ne is mond a tofúsat, nekem ez állatkínzás, és összeszorul a szívem!
Egyébként olyat evett amit írtál, hanem a teteje volt megszórva a hallal.
A pelusból kijövő darabkákkal én eddig csak a Tescos féle olcsóbb plenkáknál találkoztam, ezért is nem használok.
De allergia kezdődhet a leginkább szoros, dörzsölésnek kitett részeken is.
Ha tovább használják azt a pelust, akkor terjedhet tovább.
Bőrgyógyészaton dologztam, sokat láttam ilyet.
EdA-hoz én is kaptam éréstelenítést, és nem éreztem semmit, csak a roppanást hallottam, 2x is, mert csak 2.ra sikeerült
Mónika!
Citromfűteát én már 2 hónaposan adtam neki
Aranyosak afiaid!
Sno!
értem.
Hogy hogy Sebi van a reklámban?Melyikben?
Sági!
Emilit leteszem az ágyába, és elalszik.Kijövök a szobából, és ennyi.Ha nagyon sírna, de tudom,hogy álmos akkor felveszem 1 percre, majd visszateszem, és alszik.Vagy sír egy kicsit, de elalszik azért.Nekünk szerencséáre elaltatási gondok nincsennek.Tudom mikor álmos és akkr leteszem aludni.De Emili már 6 hetes kora óta egyedül aslzik a szobájában.Sötétítés csak ebéd után van, meg éjszakára, de akkor meg van éjjeli fény hogy lássak bebotorkálni.Éjjeli ébredésnél(és minden lefektetésnél)iszik vizet, maj beteszi a cumiját befordul a fal felé, és szép álmokat!
Csak ritkán van, hogy szerintem álmos,mmeg dörzsöli a szemét, de mégsem alszik el, ilyenkor kihozom(csak nappal), játszik, amjd ha már kint is sír, akkor megy vissza aludni.Olyankor már tényleg alszik, de ilyen csak ritkán szerencsére.
Emili is feláll az ágyban, vagy ülve bömbizik, de szerencsére ő le tud ülni.Peti ül egyébként?Esetleg ilyenkor próbáld meg beroggyasztani a térdét, hátha rájön, hogy is kell leülni.Emilinek párszor kell megmutatni az iylesmit,utánna rájön, és csinálja.A tornán is amiket mutattak neki, azokat azóta is úgy csinálja!Pedig előtte 1 órával még nem tudta, és mire hazajöttünk, már úgy csinálta!
Na lépek enni, amig alszik.