Babszika, Neked kell mérlegelned!!! Én nem vagyok a Te helyedben, ezért nem is tudom, mit kell tenned.
Én skorpió vagyok, nem könnyű jegy, mindenki tudja... Főleg a férjem..
irányítok állandóan..........
De néhány hónapja történt velem valami....... teljesen átértékelődött az életem. Arra jöttem rá, hogy van egy szerető férjem, egy csodálatos kis házikónk, hatalmas kertünk, 2 rosszcsont kutyánk, és én igazából nem is vezető akarok lenni, hanem inkább ennek a portának a gazdasszonya....
Szeretnék gyerekeket nevelni, minél többet, és kutyákat tanítani, és szabni-varrni, főzni, sütögetni... amolyan tyúkanyó lenni....
Én ezt szeretném....... most már csak ezt.............
Sokáig dilemmát okozott, család vagy karrier. Sokan azt mondják, miért nem lehet a kettőt összehozni??? Tapasztalat........ Testvérem élettársa karrierista... igaz a gyerek magánbölcsiben, magánoviban, a legjobb cuccokban, a legszuperebb játékokkal játszik.............. de amikor találkozunk, az a gyerek nem bújuk az anyja karjaiba, ahogy más kisgyermekek, a legtöbb esetben sajnos aggresszív. Üt és ver............ pedig ezt sehol nem látja........... és nem egyszer azt mondja az anyjának, hogy nem foglalkozik vele.......... pedig az anyja mindent meg ad neki..........
no mindegy, ez is egy helyzet...
Babszika! Én azt kívánom Neked, hogy mielőbb legyen csemetéd!!!! És azt, hogy munkahelyedben is leld meg az örömöt!!!