Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Mindenkinek jól telt a hétvége??!!
Juca annyira sajnálom,sajnos én is tudom már milyen pirivel találkozni, amikor már reménykedsz, de szerintem fogd föl úgy, ha egyszer már összejött, sikerülni fog másodszor is.
Én sajnos még ebben sem bízhatok, csak reménykedek hogy "egyszer" összejön.

Dreika örülök hogy jól vagy, tök jó dokid van, bár én is így megbeszélhetnék vele egy kis sürgetést :)

Luca 68 : A 68 a születési éved, vagy semmi jelentősége nincs a számnak a neved mellett.Én is 35 vagyok már, és nagyon félek hogy elszalad az idő felettem.
Vendég
 


Napsugár, a 68 a születési évem. Jövőre 40 leszek. :cry:
Vendég
 


Helló!

Tegnap rosszul fogalmaztam. Nem azt jelenti, hogy ne bíznék, hogy lesz még gyerekem, vagy azt akarnám, hogy egyke legyen, csak most kicsit másképpen látom a dolgokat.

A végére akarok járni annak, hogy miért nem maradnak meg a babák. Ha most a 32. napon tesztelek, tök poz. lett volna, a vérvétel eredménye híján optimistán szedem az utrót, akkor csak hetek kérdése és megint frankón van egy missed abom.

Ez már egyébként nem az első ilyen eset.

Így egy kicsit kevésbé vagyok hurrá optimnista, és bevallom baromira félek.

Valamint más dolgok is vannak, amiket ide nem írtam meg. Ketdek bedepizni itthon és szívesen mennék dolgozni. Viszont munkahelyem nincs, bölcsi még annyi sem. Ha nagyon akarnám biztosan sikerülne. Viszont szeretnék itthon is maradni, mert tudom, hogy az időt nem lehet visszafordítani, és hamar felnől a Stöpszlim, és vissza fogom sírni, ha nem maradok itthon.

Ugyanígy a baba is. Nagyon szeretném, de félek a kudarctól, a görcstől, és nem akarok ebbe belekattanni.

Szóval megannyi gondolat és érzés cikázik fel-alá, és kezdek kicsit belefáradni a sorozatos "veszeteségbe".

Persze jönni fog, de ne haragudjon most érte senki, de hasba tudnám rúgni, aki azt mondja, hogy

-máskor jobbnak látja beköltözni/még nem vagyunk készen...
-ne görcsöljek rá a témára/biztosan azért nem jön mert görcsös vagyok, vagy nagyon akarom

ezek amellett, hogy rém idegesítő megjegyzések nem biztos hogy helytállóak, nem biztos, hogy úgy helytállóak, és tuti biztos, hogy a sok vetélésemnek valami fizikai oka van és nem lelki, és mint Kofa mondta, hogy a vetéléseknek viszont biztosan van lelki következménye.

Bocsi mindenkitől, nem akartam ezt így ide, csak gondoltam jobb, ha tiszta lapokkal játszom, ha már én lennék a topikgizda.

Szebb napot!

tjuca
 
 

 
 

Bocs az agressziómért, egyszeri és szigorúan verbális.

Egyébként nov. 6-án megyünk a dokihoz, és hála az előző ciklusomnak cseszhetem a véreredményt. :evil: Valamit csak kihámoz belőle.

Ma még igyekszem táblával jönni, és visszaolvasni.

Pussz, és bocs még egyszer.

tjuca
 
 


Juca!

Nincs miért bocsánatot kérned.

Sztem inkább becsülendő, h leírtad. A lelkednek pedig vmivel könnyebb így, gondolom. (én legalábbis így vagyok vele, ha kimondom/leírom segít)

Teljesen egyetértek, már ami az orvosi utánajárást illeti.

Hedápkid!

Kép
zmimi
 
 


Juca, végtelenül sajnálom!!!
Vendég
 


Juca,
először is nagyon sajnálom :( Mi most vesztettük el augusztusban a negyedik babát (a változatosság kedvéért a 12. heti uh-n derült ki, hogy elhalt, kegyetlen dolog, mert már láttam dobogni a szívét, az előzőeknél eddig nem jutottunk el, ill. ha igen, akkor gyerek lett belőle).
Sok dolog kavarog veled kapcsolatban a fejemben, ezért is írok, remélem, sikerül valahogy értelmesen megfogalmaznom a gondolataimat.

A vetélés okaival kapcsolatban: azt tudom, hogy te már sok mindent körbejártál, de a vetélés ismétlődése és Kinga megléte miatt abba az irányba is el kell indulnotok - ha nem derül ki semmilyen definitív hormonális vagy anatómiai ok a vizsgálatokból - hogy genetikai okok állnak az életképtelen babák hátterében, ahogy nálam is. Az én orvosom elmondása szerint, ha ez van, alapvetően két féle eset lehetséges: az egyik, ha neked és párodnak ugyanazon gén hibás, és ez a terhességek egy részében életképtelen babához vezet (itt a vetélési kockázat kb. 40%). A másik, ha valamelyikőtöknek olyan géntörése van, ami szintén életképtelen babákhoz vezet, de szintén csak a terhességek egy részében, sajna itt az arány 60% fölötti. Én a saját statisztikám alapján az utóbbiba esem, f@sza dolog :? (vizsgálni nem vizsgáltuk, szintén a dokim tanácsára, aki azt mondta, nem feltétlen jó, ha tudjuk, ki a "hibás")

A jó benne az, hogy amelyik baba megmarad, jó eséllyel makkegészséges lesz, ill. hogy a beteg babák korán elmennek (ez elég hülyén hangzik, de tényleg pozitívumként fogom fel).
Az igazán sz@r viszont az, hogy tenni semmit nem lehet ellene, azt kell inkább eldöntenie az embernek, hogy vállalja-e ilyen kockázat mellett a terhességet. Olyan, mint az orosz rulett, csak sokkal több a golyó a tárban, mint az üres hely.

Igazából a döntés nem racionális gondolkodás, és nem is az elvégzett vizsgálatok eredménye, szerintem ha lecseng benned a nagy hullámzás, pontosan tudni fogod, hogy akarsz-e tovább próbálkozni a rizikókkal együtt, vagy hagyod a fenébe az egészet. Olvasgatva téged nem tűnsz olyan embernek, aki feladja, sanszos, hogy bele fogtok még vágni. Tényleg fontos, hogy előtte tisztázzátok, hol csúszott hiba a gépezetbe :? Drukkolok, hogy derüljön ki valami, és hogy kezelhető legyen :)

Az őszinteséget meg ne bánd, a vetélések bizonyos szempontból sokkal őszintébbé és keményebbé teszik az embert :wink:

(és OFF: ha jól sejtem, akkor Kofa fölöttem járt egy évfolyammal gimibe, ő az első eresztésben volt, én a másodikban :wink: üdv neki! )

Vera
kisün
 
 


Napsugár,
és beszéltél már erről a dokiddal amúgy, csak elzárkózik ettől?

KépKép
dreika
 
 


Juca!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Juca!
Teljesen természetesnek találom, hogy így érzel, és ezt le is írod.Miért is ne írnád?
Írásod egyik felével kapcsolatban: én is jártam ebben a cipőben, amiben Te.Akkor már 6 éve voltam itthon a gyerekekkel, és kezdtem begolyózni.(Sajnos ettől a házasságunk is megromlott, de ez más dolog.)
Kínomban elmentem pszichológushoz, segítsen rajtam.Azt mondta, nem mindenkit elégít ki az otthoni munka, Ő is így volt.A gyereknek is jobb az, ha abban az -esetleg kevesebb- időben, amit anyuka vele tölt, kiegyensúlyozottabb, jókedvűbb, és nem pedig rosszkedvű, feszült a depi miatt.Azt ajánlotta, hogy keressek valakit a kicsi mellé aki vigyáz rá, és napi pár órában csináljak valami könnyű munkát.Nekünk akkor volt egy induló vállalkozásunk, és délutánonként pár órát ott dolgozgattam. Néha a babámat is vittem magammal, nem volt ott rossz helye.(Az más kérdés, hogy az alkalmazottunk barátnőjével összeszűrte a levet az exuram, és lelépett, mert rájött, hogy mégsem kell neki a család, egy független gyermektelen csaj jobb lesz neki.Persze az üzlet ettől becsődölt.)
Mikor letelt a gyes, és visszamentem 8 órában dolgozni a munkahelyemre, hihetetlenül jól esett, hogy emberek között vagyok, pedig féltem tőle kegyetlenül.Egyedül voltam a gyerekekkel, minden nap küzdelem volt, de újra embernek éreztem magam.

A másik dolog: én is sokszor nem találom a helyem.
A munkahelyemen most nem szeretek, mert babát szeretnék.A terhességtől viszont kegyetlenül félek, mert ugye nem tudjuk, mik az esélyek...
Ennyi idősen már egyre több genetikai probléma is adódhat, lehet, hogy attól volt a missed ab.Még jól is jártam vele.
És én is sikítani tudnék, amikor azt mondják, legyek türelmes. Hogyan legyek közel 40 évesen?És attól is lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem erőltetem jobban a rásegítést, de attól is félek.
Mert aki szedi a clostyt, utána az utrot is kell, de azt meg csak akkor szabad adni, ha bizonyítottan a hormonokkal van a gond.Nálam meg az nem bizonyított, legalábbis a ciklus első felében jók az eredmények.Ellenkező esetben egy nem egészséges terhesség megszakadását is nehezítheti.
Az a doki, akihez jártam a missed ab idején,azonnal gyógyszereket akart adni,már peteérés elősegítéséhez is, de én nem akartam.
Egyszerűen gyógyszer téren hihetetlenül beszari vagyok.

Juca, hidd el, megértelek, szerintem sokunkban kavarognak ilyen gondolatok, csak talán nem mindenki írja le,vagy ezért, vagy azért.

Azért szorítsatok nekem is, hátha most megtörténik a csoda...még nincs itt pirike...
Bár én csak akkor hiszem el, hogy babám lesz, ha már megszületik, és a kezemben tarthatom.

Kisün, nagyon tetszett, amit írtál!!!
Vendég
 


Dreika.
Őszintén ? nem is mertem volna neki ilyet mondani.
Nagyon laza, csap a kezével, és azt mondja hogy legközelebb sikerül.
Itt ő főorvos, nagyon jópofa, nagyon laza.
Biztos neki van igaza, csak bennem már dolgozik a türelmetlenség, és sajnos néha már én is oda jutok mint Juca, ha valaki egy szót szólna , behúznék neki.
Boltban voltam előbb, valaki aki tudta hogy babát várok megkérdezte, így megtudta, hogy nincs baba.
Basszus azt a jóindulatot....idézem-"neked már az isten sem akarja hogy babád legyen"-, elkezd jajgatni, alig bírtam leállítani, és még én vagyok a fuuuj hogy merek még próbálkozni.
Juca alig merek valamit mondani, tudom most úgysem ér semmit, de ha valakibe belerugnál tedd meg helyettem is!!!!!!!!!!
Vendég
 


Luca.
Egyetértek.Az exednek meg törjön le a ....
Én szedtem utrot most a hatodik héttől, aztán észre sem vettem hogy bent nincs minden rendben.
Arra gondoltam most hogy ha megint terhes leszek, nem megyek hozzá csak úgy a 8-dik hét körül, ha nincs semmi gond.Akkor vagy van szívhang vagy nincs, de ez a reménykedés hétről hétre... kiborító.
Nekem egyébként is a kétszarvuság tart be amig be nem pöccenek és kiszedetem onnan
Vendég
 


Napsugár,
aha, ismerem az ilyen típusú orvosokat ...
Az enyém fiatal nő. Persze ő sem tapsikolt örömében, mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy egészséges, fiatal(???) nő vagyok, bízzuk a természetre, mikor kész a szervezetem, akkor sikerülni fog és a missed ab nem ezzel függ össze, de tényleg jó fej, tudja, hogy a 3 év megszakadna, munkahelyem felszámolás alatt ...
Ezért mondta, hogy akkor januárban esetleg megbeszéljük a rásegítést.
De persze erre nem fog sor kerülni. :wink:

KépKép
dreika
 
 


Dreika.
Épp tegnap beszéltük a párommal, hogy nagyon egészséges lehetek ha még vissza sem rendelt, hogy megnézzen műtét után.
Mindenesetre ma este felhívom hogy esetleg nem gondolt e rá
Azért engem is érdekelne hogy mi folyik odabent.
Szerinted hény hétre fogunk mensisni?
Vendég
 


Napsugár,
az azért tényleg jó lenne szerintem, ha megnézne ...
Nekem hétfőn azt mondta a doktornő, hogy műtét után 4-6 hétre szokott megjönni általában és minél közelebb a 28 naphoz, annál nagyobb az esélye annak, hogy a szervezeted regenerálódott és lesz peteérés is már.
Nekem most hétfőn 13 nappal a műtét után nagyon pirinyó tüszők voltak csak, szóval most nincsen még peteérés. És még házasélet tilalmon is vagyunk másfél hétig.

KépKép
dreika
 
 


Én legszivesebben keresnék pesten egy dokit, csak kicsit nehezen hagyom a kényelmet.Itt van 10 percre a kórház.
Másik dokihoz menni, ilyen kisvárosban amikor ő a főorvos...
Meg attól félek, mehetek én bárkihez, velem van a gond ,addig viszont nem okolhatok senkit.
Jól lecsendesedtek a lányok a fórumon, rajtunk kívül nincs itt senki. :lol:
Vendég
 


Én is csak addig, míg a fiam fel nem ébred. :wink: Már majdnem 3 órája alszik. :shock:

Hol laksz?
Ha komolyan szóba kerül a váltás, akkor én tudom az enyémet ajánlani.

KépKép
dreika
 
 


Priviben megírom hol lakom.
Vendég
 


Nézd meg átment e
Vendég
 


Nem, de én is írtam. :D

KépKép
dreika
 
 


Napsugár, engem is visszarendelt a doki kontrollra.Még uh-n is megnézett.Mindenképpen menk vissza.
Az én dokim is ilyen, mint a tiéd.Nagyon laza, közvetlen és barátságos, és szerinte nem kell semmi bigyó-bogyó, majd összejön egyszercsak!
A régi dokim meg minden vizsgálat nélkül akart rásegíteni...az sem jó.
Én olyan dokit szeretnék, aki azért nem bíz mindent a véletlenre, pld. egy uh-s peteérés-nézegetés jólesne.Aztán ha nincs pé, muszáj rásegíteni, akármennyire is utálom a gyógyszereket.

Én úgy gondoltam, 3 hónap spontán próbálkozás elég volt, ezután elkélne a segítség, ha most sem jön össze.Vagy nem is tudom...várjak még egyet?
Az tény, hogy a jelenlegi dokim nem partner ilyenben, ha rásegítést akarok, elmegyek egy másik orvoshoz.Kedves topiklakók már ajánlottak. :wink:

Egyébként van ám sok trükk, amik segítenek, és nincs mellékhatásuk sem!Juca tudja a teákat, mikor milyent kell inni, ha megkéred, biztos szívesen leírja ide,én az Aloe verás termékekkel próbálkozom.
Pár napon belül kiderül, milyen sikerrel. :lol:

SZORÍTSATOK, CSAJOK!
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok, kicsit zűrös volt a hétvégém. :roll:

De először is: Juca, nem tudok okosat mondani, így csak azt tudom mondani, hogy sajnálom.

Luca! Napsugár! Az én orvosom is alapvetően ilyen várakozós típus, mindig mondta, hogy majd összejön, legyek türelemmel. Viszont amikor azt mondtam, hogy eddig és ne tovább, a tettek mezejére akarok lépni, rögtön partner volt benne és lám, kiderült az első hónapban, hogy nincs megfelelő peteérésem. Innen már egyenes (na jó, némi vargabetűvel) út vezetett Mazsolámhoz.

Linácska! Neked nagyon szorítok! (És persze Luca neked is! :lol: )Mit tudtatok csinálni Debrecenben ebben a nagy esőben? :roll:

Rólam: hétvégén nagyon rosszul voltam, nagyon el kezdett görcsölni a hasam. Mivel az előző terhességet is ebben az időben veszítettem el, meg voltam győződve róla, hogy kész, nekem ennyi jutott megint a kismamaságból. Mára azért egy kicsit jobb lett, de azért elmentem a dokimhoz. Megvizsgált, teljesen zárt a méhszáj. Csinált egy uh-t, hogy a babóval mi van: már 19 mm-es, tehát szépen növöget, és változatlanul ver a kicsi szíve! Látszik a méhlepény, látszik még a szikhólyag is, azt mondta, hogy az is nagyon jó jel. Szóval vetélésnek semmi jele! :lol: Hogy mi ez a hasgörcs? Ja, hát azt nem tudjuk! :roll: :twisted: Most szednem kell ipari mennyiségben a Magne-B6-ot, hátha jobb lesz. Ja táppénz így tuti a 12. hétig, szó sem lehet róla, hogy visszamenjek november elején dolgozni. :roll:
Azért felteszem az új képet a babámról.
Kép

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Monti!
Biztos nem lesz semmi gond, pihenj sokat!Én ha újra babás leszek, nem fogok dolgozni, az első hónapokban biztos nem...Az UH képen a két X mit mutat?
Neked hogy derült ki, hogy nincs péd?Mértél hőt?
Vendég
 


Kép [/img]

Nézzétek meg ezt a babát!A babakiállításon csináltam a képet, nem túl jó a minősége, mert telefonnal készült.De annyira aranyos!Azt hiszem, Mirinda a neve.
Vendég
 


Teszek még fel ugyanonnét pár képet: Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Juca,
akkor engem érdekelnének a teák. Légyszi ha van időd írd le mikor mit. Köszi!!!

Luca,
milyen Aloés cuccal próbálkozol?
Nagyon jók ezek a babák. Hol van a kiállítás?

Monti,
nagyon szép a babád! Pihizz sokat, nem lesz semmi gond!

KépKép
dreika
 
 


Dreika, már régebben volt a kiállítás, csak most találtam meg a képeket. :lol:
Én a Forever "Pomesteen"-t iszom, meg a Multi Maca-t eszem.Aztán ha a Maca elfogy, a Gin-Chia-t kell szedni.Egyik ismerősömnek Kaáli-s ismerős orvos javasolta.A doki nem foglalkozik vele, tehát nem üzleti céllal ajánlotta, hanem tapasztalatból.
És gyorsan teherbe esett, pedig előtte nagyon sokáig nem sikerült.Nem mondom, hogy ettől, de az biztos, hogy azután, hogy ezeket használta.
Az biztos, hogy nem árt.
Vendég
 


Luca! Az egyik X a popsija, a másik a feje búbja. Hogy melyik melyik én sem tudom. :oops: Az orvos állítólag látta a két kis kezét is, de nekem azt már végkép nem sikerült kivennem. :oops: Következő uh már csak a 12. héten lesz, akkor már igazi baba formája lesz. :lol:

A pé hiányát úgy vette észre, hogy a ciklus 14. napján kellett mennem uh-ra, ahol is megnézte a petefészkemet és csak egy 10 mm-es tüszőt látott. Utána megnéztük a 21. napon is és akkor is még csak 15 mm-es volt. Egy normálisan fejlődő tüszőnek naponta 2 mm-t kellene nőnie, az enyém 7 nap alatt nőtt 5 mm-t. Tehát így hormonvizsgálat nélkül is meg lehetett állapítani, hogy FSH termelődésem nem jó. Erre kaptam a Clostit, ami az agyalapi mirigyre hat és FSH termelődésre ösztönzi. Az FSH meg hat a petefészekre és tüszőérésre serkenti. Mivel a petefészeknek nem volt semmi baja, ezért szépen reagált a Closti által feltúrbózott FSH mennyiségre és már rögtön az első hónapban lett szép nagy tüsző, csak baba nem, de a második hónapban már mindkettő összejött. :lol:

Ja, és erre az egészre azért került sor, mert a hőmérő mindig mutatott pé-t, néha többet is egy hónapban. :roll: Meg a legvalószínűtlenebb időpontokban. :roll: Apát ilyenkor mindig riadóztattam, aztán mégsem lett soha baba. Lh tesztet viszont nem használtam.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e rám, régebben írtam ide :) Bocsánat, az eltűnésért. :oops: :oops:

Most viszont jó hírrel jövök:

Íme Flóránk/Péterünk első életjele:
Kép

16. dpo, délutáni pisi :) 4. Clostys hónap.
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Hurrá Niki! Most aztán vigyázz magatokra nagyon! Kell szedned valamit? Duphaston, Bromo,stb? Mekkora volt a domináns tüsző? Kaptál tüszőrepit, vagy megrepedt magától? Na, most már nem kérdezek többet. :oops:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Montana!

Igyekszem magunkra vigyázni! :)

Nem kaptam semmit, mert a doki szabin van (nov. 5. után lesz) és nincs se barnázgatás, se semmi.
Mekkora volt a tüsző? Nem tudom. :oops: Akkor utaztunk el Apával romantikázni 4 napra, amikor menni kellett volna uh-ra. Így nem volt se tüszőrepi se semmi :)
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Juca!
Sajnálom :(
Egyben biztos vagyok, hogy lesz kistesó, hogy mikor, nem tudom. Én idősebb vagyok nálad és jó reményem van.
Csak elképzelni tudom milyen lehet otthon. Ki tudod jelölni, hogy miket csinálnál szívesen? Akár nyelvtanulás, vagy kisebb lélegzetvételű dolog is jó lehet.
Milyen dokihoz fogsz menni? Mienkhez?
Sok sikert a vizsgálatokhoz! A legjobbat teszed.

lilia

Kép
lilia
 
 


Niki,
gratulálok neked!!!

Luca,
nálad mi a helyzet? Nálam ma még semmi, de kicsit már fájt a hasam, úgyhogy szerintem max 1-2 nap és lesz.

Monti,
hát... voltunk Aquaticumban, Nyíregyházán állatkertben, meg a Déry múzeumban. Lilit már régóta el akartam vinni múzeumba, most volt rá alkalom. Anyósék is ott voltak a Da Vincin, hoztak prospektusokat, Lili közölte Da Vincire, hogy télapó. Meg a múzeumban is az egyik festményre. Na meg fontos dolgokat tanult a múzeumban: 22 hónaposan elengedhetetlen pl. a múmia, szarkofág.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina, még nálam sincs semmi...

Monti, köszi a részleteket!

Niki, ez szuper!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok.
Sajna nem sikerült beszélnem a dokival, de nem adom föl, pénteken úgyis megyek föl a kórházba hasi ultrahangra megpróbálom megkeresni.
Szerintem nekem volt pé-m ma reggelre leesett a hőm, kiváncsi vagyok elindul e fölfele, bár ahogy én mérem, nem tulzottan biztonságos.

ÉN a gyógyteákban nagyon hiszek, nagyon jó tapasztalataim vannak , vese gondjaim voltak, nem kicsi... mikor a páromat megismertem, mikor rájött hogy szenvedek... és mitől, ő ajánlotta (tapasztalatból)a vesevédő teát.
Előtte már antibiotikummal kezeltek, attól sem múlt el.1 -2 hét után teljesen helyrejöttem, iszonyú kíntól szabadultam meg.

Lányok hallottatok az aviva tornáról?Nézzetek utána neten, állítólag már klímaxolo hölgyek peteérését is visszahozta. érdemes megpróbálni.
Én csak annyit szoktam, nem túl sűrűn, hogy fejre álok 1-2 percig.
meglódul a vérkeringés, nem sok mindenben hiszek, de ami a mozgással kapcsolatos, hülyeség nem lehet.
Vendég
 


sziasztok!

Pinkiné, GRATU! Vigyázz magatokra!

Monti, előfordulhatnak görcsök, de elhiszem, h megrémültél. Jó, h rendben minden, nagyon kis ari a Mazsitok!

Luca, nagyon drukkolok! Hess piri!

Lina, örülök, h művelitek a kiscsajt! :lol:

Én ma este megyek dokihoz, majd referálok, h mi volt. Remélem minden okés, és vígan él a babánk odabent.

Kép
zmimi
 
 


Sziasztok lányok!

Niki gratula a zebrához!!!!

Tegnap este fel kellett szúrni a babám mind a két fülét, már 4. napja 39 fokos láza van :cry: . Remélem most már meggyógyul.
Legyen szép napotok!

Monti, helyes kis pofija van a babának :wink: !
Vendég
 


Nati!!!!
Gyógyulást a babádnak minél előbb.
Nagyon szenvedett?
Vendég
 


Igen, eléggé fájt neki,és az éjszaka is sokat felsirt még, és láza is volt. Remélem lassan vége lesz ennek a rémálomnak, sajna igy a nagyokra sincs elég időm, és türelmetlen is vagyok velük :cry:
Vendég
 


Pinkiné,
gratulálok! :)

Nati,
jobbulást a babádnak!!!

Szép napot mindenkinek, a "gyönyörű" őszi idő ellenére! :D

KépKép
dreika
 
 


Nati,
jobbulást a pici babádnak!!!

Zsuzsu,
régen írtál! Képzeld, most tudtam meg, hogy november végén, és decemberben a fél életemet Szegeden fogom tölteni. Ott fogok tanítani a telefonos ügyfélszolgálaton.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Helló!

Ma már nem ettem brutálport, ismét a régi Juca vagyok, legalábbis igyekszem. :twisted:

Fél órája találkoztam a védőnővel. Már harmadszor várt hiába. Múlt héten mikor itt volt, kérdezte miért nem mentem nyáron, mondtam miért, de mondtam, hogy most úgy néz ki egy hónap múlva megyek. Erre mondtam nem. Teljesen elkeseredett.

Pinkiné!

Nagy nagy grat, vigyázz magatokra. Örülnék, ha a továbbiakban is néha benéznél a fejleményekkel. :-) A táblába is szívesen betennélek.
Kép

Kisün!

Köszi, amit leírtál, nagy vonalakban emlékeztem. A statisztikák alapján nálunk is a "géntörés" valószínű, de még mindig lehet immunprobléma a részemről, és a PCOS-t sem zártam ki. 8) Lehet válogatni.

Kofában bíztam, természetesen az arcmemóriája mit sem javult, így nem ismert meg, viszont reüdvözöl. Ja és kérdezi, hogy Frank volt-é az osztálytársad?
Amúgy K. gimiben beindult a bababiznisz. Okt. 13 Esther Ryan Kristóf és Dot 3. számú gyereke, nov. közepe Hutus 2. gyereke és dec. közepére várható Veszelinov Eszteréknél is a második. Dömping. :D Mondtam Kofának, hogy ideje felvennünk a ritmust. :lol:

Zmimi!

Gondolom már a falat vakarod, hogy mindenhol előjönnek az ismerősök. :twisted:
Drukkolok, hogy már legyen szívhang, de mindenképpen egészséges legyen a bébi, és csaj!

Montana!

Nagyon szép a babókád, és nagyon nagyot nőtt.

Nati!

A fülszúrás kemény téma, de én magamról tudom, hogy semmi az előtte levő fájdalomhoz képest. Nálam sokszor próbálkoztak antibiotikummal, de vagy az lett, hogy saját felelősségre kértem bökjenek, vagy az, hogy kifakadt (ami a legrosszabb) vagy az, hogy hónapokig szenvedtem, és mégis szúrni kellett. Gyógyuljon meg mielőbb!!!Most már könnebb lesz neki, szegény kicsinek.

Linácska!

Nagyon szuper, hogy Lilit ennyire érdekelte a múzeum. És a múmia meg szarkofág érdekes dolog, csak mi ruházzuk fel negatív töltettel. Ha megnézed a legtöbb kicsi nem fél a sötétben vagy a hangos kutyáktól, hanem akkor ijed meg, ha az anyja majd fel ugrik a babakocsira, annyira fél egy dogtól. :lol:

Dreika! Napsugár!

Én a gyógynövényekben, teákban hiszek, mert azért régen is elmenedzselték magukat az emberek, mikor még nem volt gyógyszeripar. A homeopátiában akkor hiszek, ha az nem rezgéseket, meg hókuszpókuszokat takar, hanem valódi anyagtartalom van benne. Értem ezalatt, hogy az a Phosphoricum (foszfor ámúgy párásztosán) ami 1 milliomod higításban van parasztvakítás, de az az orrspray, amire az van ráírva, hogy homeopátiás készítmény, és tele van gyógynövénnyel, értelmes mennyiségben, meg balzsammal, az azért nem rossz.
Így érdemes megnézni a következő oldalt, és mindenki igyon belátása szerint, vagy ne.
http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml

Az oldalban külön értékelem, hogy többen próbálták ezt, azt, és leírják, ha bejön, és azt is, ha nem. Ez csak egy ötlet.

Én személy szerint most nem iszok semmit (ezelőtt azért nem ittam mert mentem vérvételre, és nem akartam, hogy befolyásoljam az eredményt), mert utána akarok járni a dolgaimnak, de nem vetem el a természetes vonalat.

Lília!

Igen mienk dokinál indítok, kíváncsi vagyok mit mond. Na meg a rákszűrés is aktuális.

Luca!

Nekem pont az lenne a lényeg, hogy ne egy törppel kommunikáljak, hanem emberekkel. Nem akarok nyelvet tanulni, hanem egy rutint, hogy napi hat vagy nyolc órát viszonylag hasznosan emberek között töltsek. Persze az idegbaj, meg elmebeteg főnök nem hiányzik.
Kicsit skizo a szitu, mert ugyanakkor itthon is szeretek lenni.
Sajnálom a férjed, de valszeg előbb utóbb amúgy is meglépett volna.

Nagyon drukkolok, hogy piri ne jöjjön.

Zsuzsu!

Merre vagy? Mit mondtak az O lábra?

Megyek, takarítok, teszek-veszek.

És akkor dobok pár képet. Egy sombreros sorozat, felteszem magam is viszonyításképpen, hogy mekkora volt a kalap, meg a tegnapi sütős műve 8) Lányunk eldöntötte, hogy mégis inkább pék szeretne lenni.

Kép Kép Kép Kép

tjuca
 
 


Juca,
mi az a valami, amit szétszort Kinga? Valami sütipor? Lili soha nem csinált ilyet, nem pakolt. Néha a CD-ket leszedte, de ennyi. Vagyis inkább azt is az egyik polcról pakolta a másikra.
Csináltunk Horvátországban videót, és rajta van, ahogy felsikítok egy rák láttán. Konkrétan "jaj, ott egy rák" szöveggel. Na ezt minden nap meg kell nézni, és Lili hatalmasakat nevet rajta. Szó szerint kiröhög :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!!

Nati!
Nagyon aranyosak a fiaid, gratula!! gyógyulást a kicsinek, sok erőt a nagyokhoz!

Mimi!
Nagyon ügyes a fiad!! Várjuk a híreket este!

Erika!
Örülök, h minden rendben, hajrá!!!!!

Juca!
Előttem mindent leírtak a lányok, én csak annyit írok, h NAGYON SZERETÜNK!!!


Luca!
Szorítok a CSODÁÉRT!!!!!!!!!

Monti!
Érthető az aggodalmad, az a fontos, h minden rendben odabennt! A kép nagyon jó,teccik :D én látni vélem a buksiját és a testét..

Pinkiné!
Gratula Flóra/Péterhez! Jó egészséget Nektek és lécci gyere amikor tudsz, örülünk a jó híreknek!

Linácska!
Érdekes szavakat tanult Lili :D Szegeden is fogsz lakni vagy ingázol? Megvan még a rosszulléted? Örülök, h hiányoltál! :)


MI: megvagyunk, Ábi tegnap kapta meg a 15 hós szurit+ egy ajánlott oltást is. HŐS, mert nem sírt, csak a második szúrásnák egy pillanatra. A rendelőben van egy parafa faliujság és rajta egyetlen fotó: kicsi fiam egyéves tortás képe :D :D :D (vittünk egy képet a dokinéninek és a védőnőnek is) Annyira jólesett!!! Ábel pedig puszikat dobált a fényképének :)

Én is megvagyok, többször émelygek, de csak rövid ideig tart. Tegnap a szuri után szerettem volna csavarogni egy kicsit, de előszőr olyan furcsa ízt éreztem a számban, aztán pedig kavargott a gyomrom így hazajöttünk....


Kép mai napi bölcselet:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Nati

Mi nagyon témában vagyunk a fülben és a szúrásban sajna. Nekünk muszály másfél évesen vagy legkésőbb 3 évesen egy orrmandula műtét. A Balázsnak idén januárban volt. A Csabi fiamnak volt egy másfél évesen és még egy 3 és fél évesen de ott a torokmandulát is ki szedték neki. Az orrmandula 99.9%-ban vissza nő. Ami jó mert az egy szűrő az orrban csak ha túl nagy vagy ilyesmi akkor el dugaszolhatja a csövet ami a fülhöz vezet az arcon keresztül és ezért gyullad be lényegébe véve a fül. Nekünk többször fakadt ami tényleg nem jó. Inkább szúrják sokszor csak ne fakadjon mert az hallás csökkenéshez vezethet.
Hamar gyógyuljon meg a babód.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Juca,
gondoltam, hogy emlékszel :wink: Azóta "csak" annyi fejlemény volt, hogy elment még egy baba, és ezért valószínűsíthető a rosszabik génhiba.
Védőnőt én is szoktam keseríteni, szegény nem igazán tud mit kezdeni velem, de hát még gyereke sincs :wink: Elhatároztam, hogy legközelebb csak akkor szólok neki, ha már zsebemben a 12. heti uh :) Általában a környezetemben nem is tudják az első trimeszterben, hogy babát várok, nem azért, mert "ciki" lenne visszamondani, hanem mert az ismerősök feszengenek, nem tudnak igazán mit kezdeni egy ilyen helyzettel, és inkább megkímélem őket. Meg attól is, hogy még hülyébben érezzék magukat, ha humorizálni kezdek... de hát néha csak így lehet elviselni.
Kofa: megbocsájtom, hogy nem emlékszik rám, az igazság az, hogy úgyis csak futtában, a folyosón találkoztunk. És hát a magasabb évfolyam átka, hogy a kispisisek nagy áhitattal tekintenek rájuk, és jól megjegyzik őket maguknak :D
Én egyébként bés voltam, Salamon Attilát ismerheti pl. az osztálytársaim közül (ő Mike volt nékünk, de lehet, hogy a felsőbbévesek körében Frank álnéven fut mivel arrafelé már volt egy Mike, ki tudja :lol: ) Christopherékről tudok, Hutusék marhára belehúztak :shock: később született a kislányuk, mint másodszülött Marcim, aki most 15 hós :lol:

vera
kisün
 
 


Ja, és lányotok csúcs :lol: Ritmust meg tessék felvenni 8)
kisün
 
 


Kisün!

Hát ez jó áhitat. Ilyet még nem hallottam, hogy Kofára áhitattal nézett volna valaki. Tény, hogy azóta fogyott 20 kilót rövid a haja, és nekem csak annyit mondtak vigyorogva, hogy meg se ismerném, ha akkor találkozunk. :lol: Nagyon rejtegette a tablóképét is. :wink: Ja és amikor egyetemista korában levágatta a haját a saját kutyájuk sem ismert rá. 8)
Kofa nagyon rossz arcmemóriával rendelkezik. Ha bemutatok neki egy rokont két hét múlva megkérdezi, hogy ez a tag meg ki volt?

Igen Hutuséknál véletlenül gyorsabban jött a második, mint gondolták. Lília most töltötte a 15 hónapot.

Neked most is spontán elment a baba?

Köszi Kinga dícséretét, tényleg nem semmi. Ezt konkrétan egy pisilésnyi időben művelte. :wink:

Lina!

Liszt volt, meg egy kis kalácskeverék. :lol:

tjuca
 
 


Köszi lányok a jó kivánságotokat!

Sajna én is képben vagyok fülfájás témában, én gyerekkoromban haza jártam a fülészetre, tudom magamról, hogy iszonyú, a középső fiam is átesett a fülszúráson nem egyszer, csak ő 2.5 évesen kezdte, és ki kellett venni az orrmanduláját. Csak hát ő még 7 hónapos, de én is ugy voltam vele egy szurt seb könnyebben gyógyul, mint a repedt. Most folyik a füle ezerrel, de legalább nincs láza, és megkönnyebült. Még egyszer köszi lányok :) .

Mindenkinek nagy pusza, megyek mert felkelt a törpi.
Vendég
 


Juca,

írtam pü-t

v
kisün
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?