Helló!
Ma már nem ettem brutálport, ismét a régi Juca vagyok, legalábbis igyekszem.
Fél órája találkoztam a védőnővel. Már harmadszor várt hiába. Múlt héten mikor itt volt, kérdezte miért nem mentem nyáron, mondtam miért, de mondtam, hogy most úgy néz ki egy hónap múlva megyek. Erre mondtam nem. Teljesen elkeseredett.
Pinkiné!
Nagy nagy grat, vigyázz magatokra. Örülnék, ha a továbbiakban is néha benéznél a fejleményekkel.
A táblába is szívesen betennélek.
Kisün!
Köszi, amit leírtál, nagy vonalakban emlékeztem. A statisztikák alapján nálunk is a "géntörés" valószínű, de még mindig lehet immunprobléma a részemről, és a PCOS-t sem zártam ki.
Lehet válogatni.
Kofában bíztam, természetesen az arcmemóriája mit sem javult, így nem ismert meg, viszont reüdvözöl. Ja és kérdezi, hogy Frank volt-é az osztálytársad?
Amúgy K. gimiben beindult a bababiznisz. Okt. 13 Esther Ryan Kristóf és Dot 3. számú gyereke, nov. közepe Hutus 2. gyereke és dec. közepére várható Veszelinov Eszteréknél is a második. Dömping.
Mondtam Kofának, hogy ideje felvennünk a ritmust.
Zmimi!
Gondolom már a falat vakarod, hogy mindenhol előjönnek az ismerősök.
Drukkolok, hogy már legyen szívhang, de mindenképpen egészséges legyen a bébi, és csaj!
Montana!
Nagyon szép a babókád, és nagyon nagyot nőtt.
Nati!
A fülszúrás kemény téma, de én magamról tudom, hogy semmi az előtte levő fájdalomhoz képest. Nálam sokszor próbálkoztak antibiotikummal, de vagy az lett, hogy saját felelősségre kértem bökjenek, vagy az, hogy kifakadt (ami a legrosszabb) vagy az, hogy hónapokig szenvedtem, és mégis szúrni kellett. Gyógyuljon meg mielőbb!!!Most már könnebb lesz neki, szegény kicsinek.
Linácska!
Nagyon szuper, hogy Lilit ennyire érdekelte a múzeum. És a múmia meg szarkofág érdekes dolog, csak mi ruházzuk fel negatív töltettel. Ha megnézed a legtöbb kicsi nem fél a sötétben vagy a hangos kutyáktól, hanem akkor ijed meg, ha az anyja majd fel ugrik a babakocsira, annyira fél egy dogtól.
Dreika! Napsugár!
Én a gyógynövényekben, teákban hiszek, mert azért régen is elmenedzselték magukat az emberek, mikor még nem volt gyógyszeripar. A homeopátiában akkor hiszek, ha az nem rezgéseket, meg hókuszpókuszokat takar, hanem valódi anyagtartalom van benne. Értem ezalatt, hogy az a Phosphoricum (foszfor ámúgy párásztosán) ami 1 milliomod higításban van parasztvakítás, de az az orrspray, amire az van ráírva, hogy homeopátiás készítmény, és tele van gyógynövénnyel, értelmes mennyiségben, meg balzsammal, az azért nem rossz.
Így érdemes megnézni a következő oldalt, és mindenki igyon belátása szerint, vagy ne.
http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml
Az oldalban külön értékelem, hogy többen próbálták ezt, azt, és leírják, ha bejön, és azt is, ha nem. Ez csak egy ötlet.
Én személy szerint most nem iszok semmit (ezelőtt azért nem ittam mert mentem vérvételre, és nem akartam, hogy befolyásoljam az eredményt), mert utána akarok járni a dolgaimnak, de nem vetem el a természetes vonalat.
Lília!
Igen mienk dokinál indítok, kíváncsi vagyok mit mond. Na meg a rákszűrés is aktuális.
Luca!
Nekem pont az lenne a lényeg, hogy ne egy törppel kommunikáljak, hanem emberekkel. Nem akarok nyelvet tanulni, hanem egy rutint, hogy napi hat vagy nyolc órát viszonylag hasznosan emberek között töltsek. Persze az idegbaj, meg elmebeteg főnök nem hiányzik.
Kicsit skizo a szitu, mert ugyanakkor itthon is szeretek lenni.
Sajnálom a férjed, de valszeg előbb utóbb amúgy is meglépett volna.
Nagyon drukkolok, hogy piri ne jöjjön.
Zsuzsu!
Merre vagy? Mit mondtak az O lábra?
Megyek, takarítok, teszek-veszek.
És akkor dobok pár képet. Egy sombreros sorozat, felteszem magam is viszonyításképpen, hogy mekkora volt a kalap, meg a tegnapi sütős műve
Lányunk eldöntötte, hogy mégis inkább pék szeretne lenni.