Sziasztok!
Ma autóba ültettem a visító társaságot és meglátogattuk apát a munkahelyén. A vezetés mindíg pihentet, persze, ha nem ordítanak a fülembe
A kölkök értékelték a próbálkozásomat, így egész jól sikerült a kiruccanás
No azért itthon megszívtam egy kicsit, mert alig bírtam a felélénkült csajokat elaltatni
Anyakati
Jobbulást a gyerkõcöknek és neked is! El tudom képzelni, milyen "jó" lehet most neked, mert nálunk extrasírós napokkal jár a betegség
Azért elrettentõ példád ellenére én még el-eljátszom a 3. gyerek nem túl távoli gondolatával
Franyó
Ha ez megnyugtat, én se tudom igazán megkülönböztetni a sírásokat (igaz, nálunk a hiszti az alaphangja minden válfajnak
) még így a 2. babánál sem. Lehet, hogy reménytelen eset vagyok, szülhetek én akármennyit
Én mindíg megkínálom kajával, fõleg mostanában, hogy pocsék az étvágya
Ti még jól álltok a rendes evések számával, nálunk egyedül az éjjeli (2-3 órakor) szopi nevezhetõ csak tisztességesnek. Már fejni is szoktam, mert be vagyok sz..va, hogy mire megéhezik a ded, már csak bámulhatja a ciciket
És nekünk még mindíg csak álom a 6 kiló...
Szerintem azért Annácska esti mûsorába azért egy kis színészi játék is vegyül. Pontosan tudja, hogy akkor kap tejcit, amikor csettint egyet és ezt esténként ki is használja. Nekem Timi csinált hasonlót, de én két evés után becsuktam a bótot és véglel ágyba tettem. Csak néhány napig volt reklamáció. Persze, ha nem bírjátok a sírást, inkább ne fussatok neki ennek a verziónak, inkább reménykedjetek a ded józan belátásában
Ne félj, mire errõl leszoktatod, majd jön az esti mese, a "csak még egy pohár víz" és a "Pisilnem keeeell!" random használata
Andi
Nagyon helyesek vagytok. Én is szeretnék ilyen fiatal lenni és tiramisut kapni..brühühü
Myssnia
Együttérzek veled nagyszülõ ügyben. Nálunk is volt egy-két hajmeresztõ beszólás (pl anyósóm az 5 hónapos Timinek: Ezt a töltött csirkecombit neked csináltam és van utána fincsi csokitorta is...BRRRR) aztán ahogy kezdtem fáradni, már nem tiltakoztam a nagyszülõi hülyeség ellen. És láss csodát, Timi általában ahhoz ragaszkodott, amit én tanítottam neki és simán kiverte a palávert, ha a nagyi nem úgy csinált valamit
Bízz a fiadban, nem hülye, csak gyerek
Egy kis csokitól meg nem lesz baja, de a fogmosásra azért idõben kapasd rá
Norka
Én naggyon úúútálok költözni, el is határoztam, innen már csak visznek
De az tényleg tök jó, amikor az ember újabb bútorokat vehet
Nálunk minden albi után szaporodott a készlet, a házikónkba már nem is kellett semmit venni nagy bánatomra
Én a szemedbe vágom: Babanetfüggõ vagy és kész
Úgyhogy tessék rádörrenni a telefoszerelõkre
Gombóc
Látom, neked se jobb
De legalább amíg fent van Zsombi, elszórakoztatja magát? És hogy álltok az evéssel, még mindíg fogyózik a pasi?
Csucsuka
A két gyermek naggyon aranyos a fotókon
Szóval Nõk Lapját kell vennem, hogy üdén, táskátlanítva lássalak?
Noémi
Ti aztán korán cápásodtok
Timinek 7 hónaposan jött ki az elsõ két foga és utána se siette el. Én meg turmixolhattam minden kajáját
Toffi
Szegény Szandi
Az én Timim is elég mimóza lélek, félek is rettenetesen, hogy viszem majd fogdokihoz. Szerintem senki nem meri elvállalni, mert harap
A gyerekdokinkat múltkor bosszúból a torokkukucskálásért sugárba lehányta, pedig idõbe tellhetett, mire elõkereste a gyomrából a 3 órája elfogyasztott joghurtot
Nem egy könnyû eset, na
Remélem, a levelezés beválik
Kangi
A drukkról már lekéstem, de azért gyere hamar, hogy gratulálhassak
Szeeeegény ledöfött Julcsi baba
Remélem, gyorsan elfelejti
A pároddal kapcsolatban meg nem tudom, hogy álltok, de szerintem vegyél egy mély levegõt és fussatok neki még egyszer a beszélgetésnek. Nálunk Timi elég sok hullámvölgyet hozott a kapcsolatunkba, de mindketten akartuk és kimásztunk belõle
Igaz, nekem egy kis elõny, hogy a férjem már elvált egyszer és bármibe belemegy, hogy ezt többször ne kelljen átélnie.
Zsuzsi
Te kis beteg, hová tûntél?
Leszter
Még mindíg irígykedem Petrára
Nálunk a babakocsis séta is ki van csukva, mert Zsebi végigordítja. Egyszerûen rühelli a kocsit, de ezzel a nõvére is így volt
De tegnap támadt egy egész jó ötletem, az autósülést raktam a babakocsivázra, ebbõl klasszul kilát és kényelmesen ül a gyerek (a sportkocsi ülésben még eldõlne szegény). Egy órát el is volt benne ordika nélkül
Miszike
Engedd el a füled mellett a védõnõ hozzátáplálási tanácsait! Én is ezt tettem ,amikor ezügyben csalódtam a gyerekdokiban
Õ mondta, én meg nem kötöttem az orrára, hogy nem csinálom...ennyi
Egyszerûen nem jut eszembe, mit akartam még írni, mert apa elõbb felhívott, hogy hoz valami sütit
üdv
Momo