Ágiboldi,
Akkor Thomas helyfüggetlenül nyerő
Ha bevennél gyógyit, mennyi időt kéne kihagyni a szopival? Boldi azért elég nagy ahhoz, vagy legalábbis hamarosan, hogy kb egy napig ne szopizzon, ha úgy hozná a sors.
Timi,
Jó pihit! Azért nem elfelejtkezni rólunk.
Arra a melegre én is jól emlékszem Máltán. Egyszer áramszünet volt, nem működött a légkondi. Csak feküdtünk az ágyon, vártuk, hogy levegőt kapjunk.
Nem tudom elképzelni, minek is kellett a keresztes lovagoknak és a törököknek is az a kőszikla, amikor az ő idejükben se légkondi se palackozott víz nem volt.
Az Állatkert helyett lehet, hogy jobb lett volna a MűvPalota. De ahogy olvasom, annál minden jobb lett volna.
Altatás:
Body, amilyen a kezembe akad, vmilyen rugi, 22 fok. Meg mami melegítő, amire felcuppan. Időnként megtűr egy kis takarót, de ha vastag a rugi, akkor azzal már túlmelegszik.
Linda,
Nem kell félni attól, hogy megmarad a sérülés helye. Ahhoz valami nagyon durva vágásnak kéne lenni. Ilyen piciknek, amibe még Nati is beleszámít, nagyon könnyen vérzik, elvágódik a bőre. Döbbenetesen gyorsan gyógyul, heg nélkül.
Pankaa,
Nem lesz baja az eséstől, csak ne legyen éles dolog a közelében és ne legyenek elérhető magasságban terítők és hasonlók. Nem kell mindig elkapni, inkább tanulja meg, hogy kapaszkodjon. Nemsokára elér addig, amíg már nem tudsz mellette lenni. Jobb, ha már most kialakul a veszélyérzete, mint amikor már több méter magasságban jár egy mászókán. Natinál ez az első szülinap körül volt, nincs is az olyan távol.
Mazsi,
A meggy az túl pici és túl szines. Nem kap.
De a sütőtök nálunk is nagy kedvenc!
Sírni hagyás nálunk sincs, nem is volt. Nem nőtt a fejemre Nati, korához képes szótfogadó és nem hisztis. Lehet, hogy majd Szaszával szívok.
Pelus:
Szabi csak eleinte volt nagyfogyasztó, olyan 8-10 naponta. Most 4-5. Persze a drága hajnali 5 körül szeret jelentkezni, mert addigra már zavarja, hogy tele a bugyi. De szerencsére most visszaalszik.
Lora,
Még szeretnék szoptatni, amíg Szabi olyan 1,5-2 éves. Utána meg kistesót. Rám nem lesz érdemes várni a bulival.
Bendegúz,
Gyere azért időnként
Úgy látszik, most mindenki hasonló cipőben jár. Utálatos ez az idő, a legrosszabbat hozza ki a kisgyerekes létből
Három fiú is jó dolog!
Már ha harmadikra is az sikerülne. Legalább jól ki tudnád használni a ruhákat!
Építkezés?
Brrrr
Csak a vége pozitív.
Nekem sokszor egy angol ismerős jut eszembe, aki elment egy hétre Spanyolországba, mert annyira elege volt a gyerekeiből. Most már megértem.
Akkor borzalmas szülőnek gondoltam.
Tény, hogy nem volt egy mintaszülő, de a gyerekek is szörnyűek voltak.
Én már terhességem (2004) óta azon gondolkodom, hogy mikor tudnék elmenni egy Izlandi hosszú hétvégére, ami 5 nap. Hát nem mostanában.
Rokica,
A legfontosabb pont a listán a segítség, anyós meg már bő 60-as. Sietnem kell, hogy még bírja erővel
. Saját szakállamra már nem merném bevállalni, az energiáimat a kettő már teljesen lefoglalná, ha nem lenne segítség majd minden nap.
Én is vágyok vissza a munka világába. Annyira azért nem, hogy elhagyjam érte lakásom kényelmes falait. Már csak ezért is lenne jó egy harmadik, mert akkor főállású anya lehetnék vagy 2015ig. Itthon azért kb minden napra van tanítvány, a héten is lesz egy csomó órám, mert az egyik intenzív tanul novemberig.
Szabi megfelel a 6. pontnak. Ha nem is alussza át az éjszakát, de jó kedéjű, könnyen szórakoztatható baba. Az éjszaka meg nem is számít, mert mi még mindig együtt alszunk.