Ibici!
Igen, nekem a 40. napon lett pozitív a tesztem, a 42.-en elkezdtem barnásan vérezni, elmentem dokihoz, nem látott semmit, csak valami szabad folyadékot a hasüregben, meg 14 mm-es nyálkahártyát, így azt mondták, hogy méhen kívüli. (amúgy 34-37 napos ciklusaim voltak a szülés óta) De a teszetm napról napra erősebb lett, kétnaponta uh-ztak, a folyadék elkezdett fogyni a hasüregből, így kaptam még haladékot a műtétre, majd egyszer csak ott voltak, két kis petezsák a méhben, jó helyen, egymás alatt, (egy 5 és egy 7mm-es) én elbőgtem magam az ágyon, olyan boldog voltam
Azóta szerencsére rendben vagyunk, igaz, csak egy baba maradt, de én nagyon nagyon boldog vagyok, ő élni akart nagyon!!!!!!!!! Amúgy a hőm alapján az a ciklusom 42 napos lett volna, mert utólag felvittem az adataimat a fertire és a 29. napra tette be a pé-t! Tehát elvileg a tesztet még a késés előtt csináltam. Mindegy, a lényeg, hogy Picurka itt van és jól vagyunk,majd elteszem neki a sztorit és elmesélem, ha elég nagy lesz hozzá
Viki&Peti