Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Igen pecsételő vérzéz.Mensi előtt 1 pár nappal nálam így jelentkezik.Nem hagy nyugodni ez a nagy késés és a jövő héten megyek dokihoz.Nekem ilyen még soha nem volt.
Lehet,hogy te teszed jól,hogy nem éled teljesen bele magad,igazad van majd jön,ha jönni akar.

dodó!
Drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Dodó!Megy drukk neked+++++++

Ibica!Kersed fel a dokit mert ez tényleg nem álapot és ha valami van jobb elöbb utána járni :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kiváncsiságból megmértem a hőmet 36,9 :shock: .Ez szerintettek jó vagy rossz?Úgy pufadok mostanában szerintem mostanában sokat ettem össze vissza meg nagyokat :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Csajok vettem lili tsztet, és rögtön nem mutatott semmit, de most kb 15-20 perc után ott a csík? Vagy ez már nem értékelhető?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Most este csináltad a tesztet, mert szerintem akkor holnap reggeli pisiből ismételj egyet, és akkor 10 percen belül ott lesz a csík! :D :D :D Vigyázz magadra nagyon és ne add fel, még simán lehet baba, sőt :wink: Esetleg vegyél a patikában egy a lilinél érzékenyebbet, és ha ott a csík, akkor nyugi, pihi, és egy hét múlva doki, nehogy téged is rémisztgessenek mindenfélével, mint anno engem a 42 napos ciklusom miatt! :lol: Én nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!

Az meg, hogy az uh-on semmit nem látott a doki, azzal ne törődj, mert a 42. napon még nekem sem látott semmit, csak 1 héttel később!!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki de az nem baj hogy ilyen sokára mutatja? Most este csináltam

Meg attól félek hogy ma már vettem be norculutot

Kép

gabi1

Sziasztok!

Kata!
Nem tudom a hőben nem vagyok otthon!!Mi jót ettél össze-vissza?

Gabi!
Amit én vettem Gabriellt azon 10 perc volt meghatározva.A te tesztedre nincs ráírva?Holnap kéne NEM meg jönni?

Kép
Kép
a.ibici

Viki!
Neked pozitív volt a teszted és késett??Nem látott semmit a doki?

Kép
Kép
a.ibici

Párom azt mondja az nem csík, csak a csík helye látszik jobban:(

Kép

gabi1

Gabi!

A koléganőmnek 30 perc után lett pozitív az első tesztje, és 3 nap múlva már a hogy lepisilte rögtön ott volt a 2. csík, ez változó, meg gondolom tesztfüggő is! A norcolutot elvileg asszem 5 vagy 7 napig kéne szedni, hogy hasson, egyszer,még Peti előtt nekem is kellett szednem, így szerintem holnap reggel ne vedd be,amíg nem tesztelsz és ha mégis ott reggel a 2. csík, akkor szerintem mégis irány a doki (a norcolut miatt, amúgy várhatnál vele)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

ibici elvileg igen, de miután az uh-on nem volt semmi, így már ma elkezdtem szednia norculutot

Kép

gabi1

viki akkor már most este se vegyem be?

ok, reggel veszek, mert már nincs itthon, amúgy tegnap csináltam lh-t is reggelés az is elég erős volt, ma nem csináltam, de akkor majd reggel csinálok megint

Kép

gabi1

Ibici!

Igen, nekem a 40. napon lett pozitív a tesztem, a 42.-en elkezdtem barnásan vérezni, elmentem dokihoz, nem látott semmit, csak valami szabad folyadékot a hasüregben, meg 14 mm-es nyálkahártyát, így azt mondták, hogy méhen kívüli. (amúgy 34-37 napos ciklusaim voltak a szülés óta) De a teszetm napról napra erősebb lett, kétnaponta uh-ztak, a folyadék elkezdett fogyni a hasüregből, így kaptam még haladékot a műtétre, majd egyszer csak ott voltak, két kis petezsák a méhben, jó helyen, egymás alatt, (egy 5 és egy 7mm-es) én elbőgtem magam az ágyon, olyan boldog voltam :) Azóta szerencsére rendben vagyunk, igaz, csak egy baba maradt, de én nagyon nagyon boldog vagyok, ő élni akart nagyon!!!!!!!!! Amúgy a hőm alapján az a ciklusom 42 napos lett volna, mert utólag felvittem az adataimat a fertire és a 29. napra tette be a pé-t! Tehát elvileg a tesztet még a késés előtt csináltam. Mindegy, a lényeg, hogy Picurka itt van és jól vagyunk,majd elteszem neki a sztorit és elmesélem, ha elég nagy lesz hozzá :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!
Akkor szerintem se veddbe a gyógyszert.Majd a holnap reggeli tesztet meglátod.Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Viki!
az én estem hasonló most,ha vissza olvasol!
6.napja késik most barnásodom nem fáj a hasam semmi mint ahogy mensi előtt szokott a tesztem negatív és én is a méhenkívüli terhességre gondoltam már :( :(
Majd pénteken megyek dokihoz,ha aadig rendesen nem jön meg.

Kép
Kép
a.ibici

Gabi!

Szerintem már most este se vedd be, ha baba van semmiképp nem jó, ha meg nincs, akkor egy napon már nem múlik, hogy mikor jöjjön meg,nem?????????
Tegnap az lh-d is pozitív lett!!!!!!!!!!!!! :shock:az jó,nem???

Szerintem ha van még lh-teszted csináld meg reggel, meg vegyél egy terhestesztet is, és ha az pozitív, akkor doki, és ha nem látsz semmit a méhben az uh-n ne lepődj meg!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

De jó,hogy jöttél Viki,úgy örülök neked most 1 kicsit megnyugodtam:):)

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

A teszt a méhen kívülinél is pozitív lesz, csak lassabban erősödik! Nyugi, nem méhen kívüli, az állítólag nagyon nagyon fáj! Legalábbis nekem azt mondta a doki, hogy kévézaccszerű barnás vérzés, késszúrásszerű egyoldali hasi fájdalom, és hirtelen ájulásszerű rosszullét! Ezek a tünetek. Nekem nem fájt semmim, még csodálkoztak is rajta, aztán ugye kiderült, hogy miért! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

viki ok. igen meg csináltam tegnap reggel első pisiből az lh tesztet, és majd nem ugyan olyan erős mint a control csík, talán csak egy árnyalatnyi a különbség. Ma reggel nem csináltam.

Amúgy a hőm ma is 36,8 volt

Kép

gabi1

Gabi!

Akkor én már csak nagyon drukkolok Neked és várom reggel a híreket, hogy mi van azzal a fránya 2. vonallal. Ha már veszel tesztet, akkor valami érzékeny darabot válassz,mert valszeg még Te is nagyon az elején vagy! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magi feltett a multkorába a tesztjeit. a 79. oldalon van. Nekem olyan volt az lh a peteérés után mint maginak a 11. napon. És most ez a teszt szintén olyan mint Maginak a terhestesztje a 11. napon.

Kép

gabi1

Viki sajnos a patikában a legérzékenyebb a gabriel, más nincs:(

Vagy még a clear blue

Kép

gabi1

Azt hiszem ezt a 3 napot megadom a dolognak,ha nem jönne meg pénteken megyek dokihoz.Ha meg megjön akkor itt a köv.hónap csak ne legyen méhen kívüli,mert attól nagyon félek :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Gabi!
Én ma a Gabrielt csináltam!!
Holnap várjuk a fejleményeket!!

Viki!
Képek a szobáról még nem sikerültek megcsinálni?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Nyugi, nem méhen kívüli, elhiheted, hogy én is nagyon féltem tőle, de valahogy éreztem belül, hogy minden rendben és nekem lett igazam! Amúgy mindig pontos szokott lenni a mensid? Hány naposak a ciklusaid általában, hőt nem mértél a hónapban?

Gabi!

A Clear Bluet nem ismerem, a gabriel meg asszem 20-as. Ha az van, hát az van, a Lili is 20-as azt hiszem, és reggeli pisiből mindenképpen jobban kell látszódnia! De ha az lh pozitív lesz, szerintem annak is hihetsz! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ibici!

De megvannak a képek, csak még a gépen! :lol: Le kéne őket tölteni, de ahhz meg kéne párom, mert én analfabéta vagyok hozzá :oops: így ha sikerül akkor talán még ma este,ha nem akkor holnap jönnek a képek! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Igen pontos szokott mindíg lenni 28 nap nem azt mondom,hogy 1-1 hónapban nem volt +1-1 nap csúszás,de általában 28 napra megjött még a napszak is stimmelt mindíg.Ezért nem értem a mostani helyzetet 6 napos késés nega tesz........................
Oké,várjuk a képeket.

Kép
Kép
a.ibici

Viki!
nem tudod még a baba nemét?Mikor mész UH-ra?

Kép
Kép
a.ibici

Ja az lemaradt,hogy hőt nem mértem.Miért?

Kép
Kép
a.ibici

Megy a drukk mindenkinek aki holnap tesztel++++++

A méhen kívüli terheséget is pozítivnak vesz a teszt.Barátnömnek nem jól fogant meg és pozítiv lett az uh derült ki nem a méhében és nem is méhen kívül fogant a baba :shock:

Akiknek hosszu a ciklusa én úgy hallottam késöbb lesz pozítiv a teszt legalább is a környezetembe igy volt csak nagyon késön lett teszt de volt már baba csak valahogy nem mutatta ki.Drukk csajok+++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Hol volt a baba a barátnődnek?

Kép
Kép
a.ibici

Magi és a többiek merre vagytok?

Kép

gabi1

Ibici!

Nem tudom még a nemét, majd nov. 15-én megyünk 4d-re, talán akkor kiderül, de ha nem, akkor meglepi lesz! :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ibica!A petevezetékben megfogant és ott is maradt.Ha akkarta volna se tarthatta volna meg :cry: (de 17volt és nem is szerette volna)mondjuk ez ami vele lett azt mondta a doki kb1000 nőből egynek lesz ilyen szóval nem ritka.

Viki!Reméljük megmutattja magát a Picurka :wink:

Gabi!Drukk++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Csajok!A ciklus.hu-ra beírtam a mensiemet áprilisig visza menöleg mert nekem akor jött me elöször mióta szültem(vagy is tudtam,hogy ez már az)És azt írja igy,hogy 26 napos a ciklusom és szombaton kéne megjönnie :shock: Most már izgulok egy kicsit bár szerintem nagy meglepi nem fog érni mert megjönn de lehet ma veszek egy tesztet :roll: Szerintetek?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jó reggelt.

Csináltam tesztet, nem volt csak gabriel, de sajnos negatív, így........

Lh teszt ugyan olyan erős mint a kontroll csík.

Szerintem kellene már mutatnia.

Hőm 36,9 volt.
Kettő tesztet vettem, azt hiszem adok magamnak még egy esélyt, ha ma nem jön meg. Reggel megcsinálom a tesztet, és ha az is negatív akkor elkezdem szedni a norculutot.

Kép

gabi1

Gondoltam azért felteszem a hőgörbémet.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 84000_.png

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

hogy vagytok ma?

Gabi!
Ha az LH eros, akkor igen a tesztnek is mutatnia kellene.
Mikor en voltam UH-n a + teszt utan, nekem sem latszodott semmi, csak nagyon picit megvastagondott nyalkahartya es eleg sok sargatest a petefeszkemnel, ami lathato a terhessegek nagy reszenel. neked ilyet nem mondott?

Furi, hogy az LH eros a sima meg -.
En nov 5-en megyek UH-ra a genetikaira.

Lanyok!
En ma nagyon ramatyul vagyok.
Igy megyek is pihenni.

Magi
Vendég

Magi de nézte de a petefészeknél semmi nem nem volt

Kép

gabi1

Gabi!

Nem tudom mi lehet.
Az egyszer furi, hogy az LH eros a terhes meg -

Lehet, hogy nem volt ped, csak probalkozasok es most is az van, de irtad, hogy mar tobb napja eros, igy az sem lehet.
Irj a babatervezok oldalon a lanynak mailt, biztos vissza ir

Magi
Vendég

Magi Most rohannom kell, de fogok írni neki.
Amúgy a petefészekben tüsző sem volt. Csak a 15 mm-es nyálkahártya látszódott, én is láttam.
Reggeli az lh teszt amiket csináltam, nem nappali, de majd este lefényképezem, és felteszem neked.

Pihenj sokat

Kép

gabi1

OK

Varom a kepet.

Magi
Vendég

Lanyok!

Merre vagytok?

En ma huslevest foztem, mar kesz is.
Ettem is es fincsi lett. :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!
Még mindig nem a saját gépről. De remélem ma meglesznek az alkatrészek.... mert jövő héten nincs suli, igy nagyon unatkoznék ha nem lenne addigra gépem!

Nekem még ma is 37,1 volt a hőm.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 84000_.png

Éjjel meg nem tudtam hogy feküdjek, hogy ne nyomódjanak a melleim, ugy fájtak!!!

Gabi!
Megy a drukk!

a.ibici!
Neked is megy a drukk!!!

d.dodó

Sziasztok!

Gabi!

Nem értem :( Azért én még drukkolok Neked! :wink:

Dodó!

Ez a görbe egyre szebb lesz, remélem az eredménye is 2 csík lesz majd, de most várd meg a mensi kimaradását a teszttel :wink:

Magika!

Egészségedre! :) Én tejfölös krumplilevest főztem, és az is nagyon fincsi lett! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Ez a krumpli leves is jol hangzik.
Legkozelebb megprobalom.

Masodikat nem csinaltam, mert nem jutott eszembe semmi. :oops: :shock:

Lanyok!
Meg mindig 0kg feleslebbel buszkelkedhetek.
A hasam no, a fenekem es a combom fogy. :lol:
Az a terhes farmer amit vettem egy honapja nem tudom hordani annyira log a fenekemen. :shock:

Magi
Vendég

Magika!Te mázlista :lol: Mondjuk azért most már van sok tenni valod mint az elsö terheségednél Most gondolom rohangálsz te is a kisfiad után eleget :wink: Ti mikor mentek dokihoz?Megkérdezitek a nemét?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Írtam Leonak és már válaszolt is, azt modnta hogy szerinte sem volt peteérés, és hogy nyugodtan vegyem be a norculutot.

Most mit csináljak......

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?