Sziasztok!
Viki!
Én az ágyneműt felhúztam, persze, végülis úgyis utána is fel lesz húzva meg mondjuk nekem max egy hetem van ugye. A nappaliban leterítettem azért egy takaróval a kuty amiatt, de aztán kénytelen lesz megszokni a bébi a környezetét. Ráadásul a lányom tök taknyos lett, most mi a jó eget csináljak vele? Nem rakhatom ki a szűrét a szobából, ez van
Ja, meg a fenti kiságyba is kimostam két plüsst is ami bébiknek való, zenélő, meg egy sima, megyek fel 5 perc múlva benne az ágyban egy újabb plüss amit Emma talált és a kistesónak szánt, nanaá hogy mosás nélkül hever a kiságyban, de ez szerintem teljesen elkerülhetetlen, úgyis be fog neki rámolni dolgokat.
Sikee!
Itt is pocsék idő van azóta is:( Ami a rendet illeti, ha most tennék fel képeket
És engem sem illet dícséret mert anyukám és egy ismerősünk csinálta a nagytakarítást én Emmával elhúztam az ikeába. na jó, annyit csináltam hogy előző nap a rumlit elpakoltam Emma szobájában, ami egy 2 órás akció volt kb térden mászva. De már rakott vissza belőle
Babuci!
Igen, ez az elmélet, aztán a gyakorlatban nagyon nehéz ez, én reménykedem hogy elfolyik a magzatvíz mert a görcsök alapján nekem anno nagyon nehéz volt beazonosítani hogy mi van
vagy csak én vagyok béna, meg mondjuk nem si voltak "normálisak " a fájásaim. De végülis megszületett, tényleg csak annyit szívtama dologgal hogytúl korán mentem be a kórházba.
Emma a tesót nagyon várja, most hogy tudja hogy nagyon közel már minden nap emlegeti, milyen lesz a kistesóm, majd megyek látogatni, meg velem fog aludni stb. Tegnap az orvosi készletével viszgált
Aztán hogy mi lesz ha itt lesz, passz.
Mona!
Nekm is a Milán Krisztián tetszik jobban, nem azért mert a Zalán ne lenne jó név, de tényleg nagyon egyforma a Milánnal. A Milán nekem is nagy kedvencem, de a férjem nem akarta:(
Én már tippelni sem merem mikor lezs meg a baba, kb 3 hete egyfolytában szülni készülök, aztán sehol semmi. Most meg már le is mondtam róla, meglepődnék ha lenne valami. Szerintem jövő héten indítani fogják azt annyi:( Holnap megyek dokihoz és majd kiderül.
Anika!
Nekem kettő is
Anno Emmával BPD 91 mm FL 72 mm Ez szeptember 20-án volt és október 12-re voltam kiírva. És október 10-én született 3400 gr-al, 51 cm-el és 35
-ös fejkörfogattal.
Erre azt írták hogy 37-38. hét
Most Benivel épp 38. héten csinálták, amikor még 14 nap volt, neki a feje 94,8 mm. FL 74,2 mm. Ha jól emlékszem.
Tusimi!
Nekem csak a 37. héten kellettt először menni, Emmával anno a 36. héttől azt hiszem. De végülis ártani nem árt.
Szülés: Én az elsőnél abszolút nem féltem, úgy voltam vele baba bent még nem maradt
Ahhoz képest elég durva szülés volt, mármint inkább durva vajúdás, a férjem mondogatta is na ugye nem olyna mint a filmekben
Ennek ellenére most sem félek, inkább kiváncsi vagyok és nagyon túl lennék rajta. És figyeltem hogy az orvosom tudjon fájdalomcsillapítást adni ha úgy alakul, erre az egyre külön kitértem a dokiválasztásnál.
De elmondanám hogy a tizenórás vajúdűs után is 5 perccel már tök jól éreztem magam és mondtam hogy most már nem fáj semmim és abszolút nem éreztem magam gyengének. Szülés közben meg fetrengtem meg ordibáltam hogy én ezt nem bírom ki
Mondjuk tényleg elhúzódód volt és elég egyedi dolog, mert nem jó helyen fájtam állítólag, tehát iszonyúan görcsöltem de a ctg nem mutatott semmit, az ügyeletes doki meg a szülésznő szerintem emiatt azt hitte hogy csak gyenge a tűrőképességem. És így persze a tágulás csigalassú volt. Majdnem meg is császároztak a végén, aztán azt legalább megúsztam.
De erre én is csak most jöttem rá egyébként, merta múlt heti ctg-m, amikro ahidegfront miatt voltak fájdalmatlan méhösszhúzódásaim, szóval ugyanolyan vonalúak és erősségűek voltak, mint anno a szüléskor a kórházban éjfélkor (11 felé lett meg Emma), és akkor én már fetrengtem úgy fájt, most meg még a kellemetlen határát is épphogy súrolta ez az összehúzódás.
Szirom!
De jó lenne ha jönnél, nagyon kiváncsi vagyok hogy telnek a napok, mi van veletek:) De gondolom időd nem sok van.