Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Timi,
ezek a horrorsztorik :( :( :( amúgy ahogy egykét doki UHoz nem is csodálom hogy ilyen megtörténik... :?

Drága fiam reggel 9től 11ig nézelődött, majd 11-től fél4-ig sírdogált. Én egyszerűen nem értem hogy bír ennyit ébren? :shock: Aludt egyet, fél 7-kor vacsizott, fürdött, most megint ébren van, sőt hallom is úgyhogy balra el...
Vendég

Váááá, Timesz, télleg, mint egy horrorfilmben... Brrrr. Szerencsétlenek. Nyitott hasfallal??? Basszus, pedig azt már tök korán nézik. Meg méhrepedés.... Iszonyat. Enyimgyerek tennap volt nyűgös, meg éjszaka, ma éjjel, hogy mi lesz, nemtom. Biztos a frontot érezte Olivér és Eliza.
Áfi, örülök, hogy megvagytok! Kitartást továbbra is a kis bagolyhoz! :lol:
Josi asszem téraránytalanság miatt lesz császáros, meg az első is az volt, mintha valami ilyesmit írt volna anno, de majd kijavít, ha jön, ha rosszul emlékszem... :wink:
Vendég

Timi! Ezek nagyon szörnyű dolgok, amiket írtál. A halva született babáról tudtam én is, a védőnő volt itt pár napja, ő mondta. Meg mesélte, hogy ez az új főorvos nagyon kemény, de nagyon jól helyre rakja a dolgokat, és úgy tűnik, hogy a többi orvos szemében van tekintélye!

Áfi! Nagyon kíváncsi Barnus a világra, nem akar lemaradni semmiről, bizti azért nem alszik. :)
Dominik esténként nem akar elaludni, sőt most az a legújabb heppje, hogy csak szopival alszik el, azelőtt elaludt úgy, hogy beraktam a kiságyba, odaadtam neki a teát, és pár perc múlva már aludt is - nélkülem. Most meg!!! Nem tudom van-e összefüggés, de azóta csinálja ezt, mióta nekem elkezdődött a suli, és 1-2 napot más vigyázott rá. Lehetséges, hogy bár elvolt a nagyszülőkkel, de azért megviselte a dolog, és így jön ki a ragaszkodása? Vagy ez már túlpszichológizált? :oops:

Ha rakok be ide két linket, szavaztok az én drága szép fiaimra? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Hopp, hát a link helyett a küldésre kattintottam :?

http://www.gyermekruha.hu/index.php?todo=szep2_galeria_2&kep_sorszam=2201

http://www.gyermekruha.hu/index.php?todo=szep2_galeria_2&kep_sorszam=2203

Ezeken az oldalakon meg lehet nézni, hogy hány szavazata van a szépségeimnek :D , és ha akar valaki rájuk szavazni, akkor úgy lehet, hogy bal oldalon a szépségverseny ősz-re klikkel, ott a galériára, és ott van bébi és lurkó kategória. Dominik a bébiben van, Dani a lurkóban. A szavazatok száma alapján ki lehet őket keresni (14-17. oldal körül szoktak lenni). Egyforma számú szavazataik vannak :)

Ha valaki szán rá egy kis időt és megkeresi őket, és még szavaz is rájuk, nagyon nagyon megköszönöm!!!!! :lol: :lol:

dadomi

Dadomi, én próbálok szavazni, de mindkét gyerkőnél valami visszaszámlálásba csöppentem bele és nincs türelmem kivárni, úhogy később próbálkozom! (Biztos ezzel akarják kiküszöbölni hogy valaki egymás után többször szavazzon... vagynemtom. De most nem sikerült.) Jóóók a képek! Sztem is az a baja Dominiknak, amit írtál, tuti átmeneti lesz a dolog.
Vendég

Dadomi nálunk is hasonló a helyzet. Kb 1,5 hónapja kezdődött. Ezt állítólag szeparációs szorongásnak nevezik az okosok. Erről mostanában hallottam én is. Bár nem tudom, hogy mi a szorongás abban, hogy a baba jobban ragaszkodik az annyához?
Vendég

Emma! Köszi, ari vagy! Nem tudom miért van visszaszámlálás nálad is, elvileg egy IP címről nem lehet fél órán belül újra szavazni, de erősen kétlem, hogy egyforma IP címünk lenne :?
Domival kapcsolatban akkor te is úgy gondolod, ahogy én, remélem jól gondoljuk, de még elég sok visszavan a suliból, csak júniusban lesz az államvizsga :( Bosziképző helyett nyissunk pszichológus irodát, hátha jobban bejönne :wink:

Megyek csinálok valami érdemlegeset, még mielőtt Dominik felébred :)

dadomi

Rékababa! Akkor kb. egyidősen kezdték el ezt a lurkók. Tanultam én is erről, tudom, hogy 9 hónapos kor körül nagyon anyához-ragaszkodók lesznek (meg majd másfél éves korukban jön ez elő újra) csak én ehhez a suli témához tudtam kötni, mert azóta változott meg a kis drágám. Hiába anya csak egy van! :D Majd túléljük, addig meg szopival alszik el, ha ez az igénye! 10 év múlva már a kezét se fogja hagyni, hogy megfogjam, ki kell használni ezt a ragaszkodós időszakot, még ha nem is könnyű.
Na tényleg megyek valamit csinálni.

dadomi

Dadomi!
Szavaztam!

Kép

Edina
edied78

Edied! Köszi, nagyon kedves vagy!!!! :lol:
Leskelődök ám vasalás közben :P

dadomi

Bakker, má megen visszaszámlálás van, én ezt nem is értem... :cry: Na, de nem adom ám fel! 8)
Dadomi, nyissunk pszichosulit. Hátha ahhoz jobban értünk... :mrgreen:
Vendég

Emma!
Nekem is visszaszámolt, azt csináltam addig neteztem és kb. mikor úgy éreztem, hogy lejár akkor ránéztem. Így sikerült szavaznom!

Kép

Edina
edied78

Csajok, ha ti is tesztek fel képet a lurkóitokról, én is szavazok ám!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Csak szóljatok!

dadomi

Dadomi szavasztak a fiúkra!

Nálunk Rékánál szószerint csak anya létezik. Nem hajlandó senkinek megengedni, hogy megfogják. Távolról mindenki szép és jó míg fel nem akarják venni. Akkortól kezdődik a hiszti ami krokodil könnyekbe megy át. Én sajnos nem tudom senkire sem bízni. Rajtam kívül csak az apjának engedi meg, hogy felvegye.
Vendég

Bocs úgy látszik már írni sem tudok, nem szavasztak hanem szavasztam
Vendég

Én akkor vettem észre hasonlókat Kristófomon,mielött a kórházba mentem. Sokat beszéltem neki arról,hogy anya majd el kell,hogy menjen,stb...aztán egyszercsak fordult a kocka olyan irányba,hogy nagyon apás lett,és mindent apával akart :D
Ezt mondjuk nem bántam..
Mostmeg olyan édes,mikor a hugi szopizik,akkor bújik ő is hozzám. Tudom,hogy ez a féltékenység miatt van,de nem baj,ennél rosszabb ne legyen. :shock:
Dadomi én is megkisérlem majd a szavazást,egyenlőre nálam is számolgat... :twisted:
Nem nyügösek a gyerekeitek a nagy szél meg a hidegfront miatt?
A pszichologus iroda tuti bejönne,lehet többet tudnak a gyakorló anyukák a gyerekek lelkivilágáról,mint akik tanulják a dolgot...
Vendég

Na, sikerült végre!!! Szavaztam én is a gyerkőkre.
Enyim kölykök is nyűgösek nagyon, főleg Hanna most.
Pszichosuli. Cseriani, igazad van. Hát, ha még tanulta és gyakorolja is az ember... :mrgreen: Osz így se tudja, mikor mit csináljon a gyerekével... :cry: Mámint én pölö soxor tudom, mi lenne a helyes, mégsem tudom azt tenni. Gáz.
Vendég

dehogy gáz Emma,egyszerüen csak van szived,és pl.nem tudod hagyni a gyereket üvölteni a kiságyban,holott tudod,hogy az lenne a helyes.
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

kkriszi és kelimoni együtt szervezitek a koncertet?? :lol:
Vendég

Cseriani, megen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Én is szeressem ezeket a reklámokat, jótékony idevagyoda... ) :roll:
Amúgy igazad van. Nem nagyon hagyom/tam őket sírni. De nálunk sajna Á. többet sír, mint H. annakidején, épp azért, mert ketten vannak és nem tok osztódni. Gondolom, mindenkinél így van a 2. vagy többedik gyereknél. Nem?
Vendég

Réka is nagyon hisztis ma. Nem is alszik úgy ahogy szokott és még egy kis takony is van. Remélem, hogy foga jön mert annyi nyálunk van, hogy napi 2 l lenne, ha mérném. Folyamatosan folyik. Csak szenved szegénykém.
Nálunk Réka nem sirdogál többet Evénél. Sőt nevetősebb vidámabb mint Evelin volt. Bár Ő is jókedvű baba volt.
Vendég

Rékababa, félreértettél (félreérthető voltam): Ármin azért sír többet, mert nem tudom rögtön felkapkodni, szórakoztatni, ha Hanna itthon van. Amúgy sztem nem sírósabb az átlagnál ő sem, csak kevesebb rá az idő. Sőt, úgy vagyok vele én is, hogy jókedvűbb, türelmesebb Hannánál, ez így hülyén hangzik mostmeg, mer egyfomrán drága mindkettő, de ebben látszik kicsit a különbség.
Na, jól megaszondtam... :cry: :shock:
Áááááááááááá...
Vendég

Tudom, hogy mire gondolsz. Nálunk is hasonló a helyzet. De az is igaz, hogy nekem valamennyivel könnyebb mikor Eve oviban van. Ilyenkor kicsit több időm van Rékára. Mikor mindkettő itthon van akkor nehezebb. Az biztos, hogy én is imádom a gyerekeimet, de valahogy Rékával másabb mint Evelinnel volt anno.
Vendég

Kedves Édesanyák, látogassatok el a következő honlapokra:

www.pszichologia.mlap.hu

www.pszichologia.multiply.com

Biztosan mindenki talál magának olyat, ami érdekli.

Nisreen
nisreen

hűha lányok,ennyire problémásak lennénk?? :lol: Vagy a gyermekeink problémásak?? :lol:
Ha valamelyikünknél kopogtat a családvédelmis,ne lepődjünk meg,és ne üssük tovább a gyereket :lol: :lol:

Bocsi nisreen,tudom,csak jót akarsz,ne haragudj,csak vicceztem... :lol: :lol: :wink:
Vendég

Cseriani, csak vicceztél? :lol: :lol:
Köszi, nisreen, majd ha alkalomadtán ráérek, megkereslek 1200-é... :mrgreen:
Amúgy, többiek, hogy telik a hétvégétek?
Vendég

nekünk tök jó,de.tescoztunk.Ebéd után kicsifiam úgy döntött ma nem alszik,most aptyával hordót mosnak-tökig vizes lesz,már látom előre :twisted:
Eliza megint egész nap alszik,este meg majd nem hajlandó elaludni. Ez volt tegnap is,Zoli fél tizenkettőig huribálta a fenekét.
:? Egyébként minden ok... :)
Vendég

Hűha lányok, csak annyit írtam be, hogy Dominik kicsit megváltozott valószínűleg annak hatására, hogy 1-2 napot más vigyázott rá (bár nem egész napos dolog volt, mert hazajöttem szopiztatni), erre már itt bombáznak minket a pszichológiai ajánlatokkal, mindezt csupán levelenként 1200 forintért. Emma! Most akkor mi lesz a pszichosulinkkal, ha már így belekontárkodott valaki? Olcsóbbak legyünk, vagy mit tegyünk? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mit mond az üveggömböd? :P Az enyém bekrepált, biztos pszichés sokk érte :shock:

Szóval én is tanultam pszichológiát, azon belül fő téma a gyermekpszichológia volt, lévén óvónéninek tanultam :oops: Sokszor én is úgy vagyok vele, hogy tudom, hogy a könyvek szerint mit kéne tennem, hogy minden oké legyen, de sajna a körülmények nem mindig teszik lehetővé, hogy úgy is cselekedjek. Pl tesóféltékenység ellen nem tudom megtenni, hogy minden nap 1 órát csak Danival töltök, Dominik nélkül, mert ehhez minden nap kéne valaki, aki vigyáz ez idő alatt Domira, ezt nem tudom megoldani. Sok dologra azt mondom, hogy ez életkori sajátosság (pl hiszti), sok mindent ellene tenni nem lehet, majd kinövik.
Hoppá, most rontom a "dilidokik" üzletét, pszicho-tanácsokat osztogatok ingyé :roll: :lol: :lol:

Ja, kicsi fiam felébredt az előbb, sírt nagyon, nem bírtam hallgatni a sírását, ezért bementem hozzá, odafeküdtem mellé (merthogy a mi nagy franciaágyunkon alszik, nem a kiságyban), mire ő elkezdte a számat piszkálni (még most is fáj, úgy megcsípte), és egyetlen hang nélkül visszaaludt. Na ehhez mit szólnának a dilidokik, meg a nevelési tanácsadók, meg az alvásszakértők? Őszinte legyek: NEM érdekel, a gyereknek így jó, mi meg kibírjuk (főleg én, éjszakánként kb 20 centis ágydarabkán nyomorogva). Ez az időszak olyan hamar véget ér, még néhány év, és más női személy mellett fog aludni :oops: Nincs igazam csajok? Ja és Dani is reggelre átszökik hozzánk, még jó, hogy nagy az ágyunk, és ugye sok jó ember kis helyen is elfér :wink:

Nisreen, ne hari nem téged akartalak megbántani, de ez most valahogy kikívánkozott belőlem. :wink:
Na léptem aludni, a kis szuszogó csomag már vár :D

dadomi

dadomi nyugi,Kristóf is sokszor alszik köztünk,így legalább végigalussza az éjszakát. Engem sem zavar,viszont bámulatos,hogy nem vagyok egy kis darab,de mekkora helyen elférek :lol:
Zoli általában fel van préselve a falra,én az ágy szélén félig lelógó pozícióban,Kristóf meg középen.De minket sem zavar :D
Még pár hónap,és Eliza is köztünk alszik :?: :twisted:
Vendég

Dadomi mintha csak én írtam volna. Nálunk is detto ugyan ez a helyzet. Réka is az ágyon alszik, kiságyba nem igazán. Evelin pedig mostanság hajnalban jön át hozzánk. Nálam is előfordul, hogy alvás közben felébred Réka és én is van mikor visszaaltatom.

Én nem szeretem, ha pszichológus akarja megmondani, hogyan neveljem a gyerekemet. Ha hisztizik, megnézném, hogy milyen jó idegzete van bárkinek is ahhoz, hogy egy órán keresztűl nyugodt hangon beszéljen a gyerekemnek, mikor nem lát és nem hall, csak üvölt. Ezzel nem akarok senkit bántani, de mikor kettőre oszlik a figyelem még nehezebb. És mi is szülők emberből vagyunk.
Vendég

emberből hát,akik sokszor fáradtak,stb...és máris kicsit megemeled a hangod,nem? És szerintem ez is természetes. Ha mindig nyugodtan tudnánk viselkedni elöbb-utóbb bediliznénk :twisted:
Kristófnak veszek majd egy boxzsákot-tegnap megígértem neki-legalább én is tombolhatok rajta néha :lol: :oops:
Vendég

Josi tegnap este írta, de ma találtam meg a telefonomat :oops: :
"Most beszéltem a dokival, ha magától nem indul meg, akkor csütörtökön elindítja és be is fejezi császárral, mert nagy a baba"
Írtam szegénykémnek, hogy biztos nem kell addig várnia, hát nagyon remélem, hogy tényleg így lesz. Drukkdrukkdrukkkk!!!
Pszichoizé: naja. Dadomi:
:lol:
Egyébként megnéztem má ezt a honlapot, csajszi beírta, hogy pszichológus vagyok, blablabla, de se azt, hogy hol végzett, se azt, hogy mikor, sesemmitöbbet erről nem. Azé nemtom, de ha valakitől ilyenformán kérek tanácsot ezerkéccázé ráadásul, akkor már tudni szeretném, hogy hol is van az illető szakmailag. Mer ennyi erővel Dadomi meg én is lehetünk pszichológusok, sőt. Na, szal egy pöppet kikattantam.
(Meghát ha bajom van, elmegyek egy kevésbé virtuális szakemberhez azé...)
Na, most elárulom nektek, hogy mi négyen alszunk egy ágyban. :oops: Nem reklámozom - üdv a kukkolóknak :P 8) - de nagy ívben lesz.rom, milyen szakember mit gondol erről. Nekünk így jó, oszt kész.
De örülök, hogy itt többen is hasonlóképpen gondolkodtok... :lol:
Vendég

Emma tudod hány olyan emberke van,aki tagadja,hogy a gyerekkel aludna egy ágyban,aztán egy véletlen elszólásból stb...kiderül,hogy mégis :lol:
Minek kell ezt tagadni? És szerintem nem is szégyellnivaló.
Josinak drukk,sokszor eszembe jut,nem lehet neki most valami leányálom. Már túlhordta a kiscsajt,minek nem császározzák meg ilyenkor,mire várnak?? Én ezt nem értem. :shock:
Vendég

Emma! Én is megnéztem azt a honlapot, a véleményem a tiéddel megegyezik. De jó pénzkereseti lehetőség, nem? :wink: Nyithatnánk rögtön egy pszihotanácsadót, meg egy jósdát :lol: :lol: , és mi csak 1000 forintot kérnénk, hm? Nem ám 1200-at! És a számla róla? :shock: Apeh bácsi felé bizti nem reklámozza a honlapját :P Ráadásul ha már én ilyen internetes pszihológus lennék, nem érném be holmi freemail-es címmel, nem igazán komoly egy ilyen e-mail cím. Meg pl befizeted neki a pénzt, várod a levelét, aztán nem jön, azért freemail-es címből azt sem deríted ki, hogy ki is az illető.
A másik meg a végzettsége, ahogy te is írtad, erre csinálhatott volna egy külön oldalt, ahol kicsit prezentálja magát tanulmányokat, tapasztalatokat illletően, és talán hihetőbb a története.
De én is úgy gondolom, hogy ha bármiért rá lennék egyszer szorulva dilidoki segítségére, akkor inkább élőt keresnék, nem virtuálist.
Úgy érzem egyenlőre maradunk feltáratlan pszichológiai esetek, igaz csajok? Már ami a gyereknevelést illeti, mert látom egyikőnk sem a nagykönyvek szerint neveli csemetéit. Hihetetlen, hogy ezek a gyerekek nem tudják, hogy melyik korban mit kéne csináljanak :lol: :lol: :lol: Nagyon elrontottuk őket, mi? Úgy látszik a szeretetnek nagyon nagy rontó hatása van rájuk nézve.
Na megyek mert elrontott gyermekem felébredt, és nem is értem miért engem követel :P

dadomi

Pszichoizé:
poénnak jó, semmi másra nem főleg nem így és ennyiért... :?

Josinak nagy nagy drukk hogy ne kelljen csütörtökig várnia!

Mi Enikővel sosem aludtunk együtt, és nem is gondoltam hogy valaha is bármelyik gyerekemmel meg kívánom osztani az ágyamat, de most az élet mégis úgy hozta hogy Barnával együtt alszunk (hiszem hogy csak átmenetileg aztán lehet hogy túl naív vagyok...) nagyon sokszor kel éjjel, most is óránként, és ha elalszik sem lehet pakolgatni mint anno a nagylányomat mert visszaébred, és mivel nagyon problémás gyerek úgy éjjel mint nappal energiám sincs felugrálni a kiságyhoz futkosni még akkor se ha a mi szobánkban van... szóval a körülmények bárkinek hozhatják úgy hogy akarja nem akarja együtt fog aludni a picivel.
Vendég

áfi,ugyanígy voltunk Kristóffal.Vigyázz,könnyen megszokják :evil:
Vendég

Mindenhol nyügössek a gyerkőcök v. csak nálam? Evelin a szokásos értetlenségét sikeresen felülmúlta, Réka pedig folyamatosan kínlódkik nyüglődik. Már harmadszor alszik. Kíváncsi vagyok, hogy most meddig fog tartani. Az előzőek fél-egy órácskák voltak.
Vendég

Nálunk ma eddig minden ok,remélem este is így lesz :?
Vendég

Kép [img]
Na,itt remélem már látszik a fülbevaló :lol:
Vendég

Jajj, de meseszépséges a fülcsi! Pont, mint a gazdája! :D
Áfi, hát ezaz. Gyerek nélkül nekem is meggyőződésem volt, hogy én ugyan nem altatom velünk, de Hanna köbö olyan szinten volt, mint Barnus - na jó, annyira nem, de majdnem - és nem bírtam. Mikor már hallucináltam a fáradtságtól meg a kialvatlanságtól, akkor odavettük. Apja hasán jókat aludt szegénykém. Utána meg cumit kapott - az akkori védőnőm fogyókúrás ötlete alapján :evil: - és, mikor azt kiejtette éjjel, üvöltött. Nekem se volt energiám ugrálni fel hozzá és dugdosni a szájába vissza.
Hát, így szokott közénk... Villámgyorsan és könnyen, ahogy Cseriani is írta. Árminom is kb 1,5 óránként ébred még most is, nem is próbálkozom visszatenni már az ágyába, mert végeláthatatlan kínlódás volt/lenne belőle. És nappal is anyának kell lenni, és kelni kell, és éjfélig dolgozni is kell.... Nem megy másképp.
Hát, így van ez nálunk... :roll: :wink:
Vendég

Gyorsan beugrottam egy kép erejéig. Szerintetek is hasonlít Kádár Jánosra? :wink: :lol: :lol:
Kép

Cseriani,
nagyon szép a füli!!!
Vendég

Áfi! A nem alvás megártott neked! :P :lol: Kádár János???? Fáradt Áfi = Lökött Áfi :lol: :lol: - meg ne haragudj, csak vicc volt!!!!!!!!!!!!!!!! De hogy te milyen cseles vagy, így akarod elterelni a gyanút a postásotokról :?: :?: :oops: Vigyázz, mert te is kapsz még linket ide valami "hasznos segítőtől", ha ilyeneket írsz :wink:

Off topic:
Néztétek a forma1-et? Hát én nagyon-nagyon örülök, végre Kimi lett a bajnok! :lol: :lol: :lol:

dadomi

Cseriani, szép a fülbevaló, de most meg a kis hercegnő nem látszik :P
Ennyi sok szép baba!!!!!!!!!!!

dadomi

Áfi, te télleg lökött vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: Láccik, h fiatal vagy és nem tod, hogy nézett ki Kádárjános... :lol: Hát, nem így. :mrgreen: Sztem Barnus még mindig tiszta apgya.
Vendég

Dadomi,
a falu összes postása nő! :lol:
Emma,
épp nemrég láttam a TVben egy felvételt Kádárunkról, valami vonatablakból integetett kifele, a feltűnően nagy toka és kopasz tojásfej miatt gondoltam enyhén hasonlítanak egymásra a csemetével. :D De ha nem hát nem... :D
Vendég

áfi látnád kicsilányom tokáját...még hátul is hurkás a nyaka :D
igaz,csak egyszer láttam a párod,de szerintem is hasonlít rá.Mindenesetre nagyon édes...már írtam egyszer a férjednek,hogy hozzuk össze Elizával :lol:
Vendég

gratula Barnusnak és persze mamájának-Barni ma 2 hetes :D
Vendég

csajok felétek is ilyen ... idő van? Még kimenni sem lehet. Undorító.
Mindenki tiszta nyomott ma-nálunk legalábbis :?
Vendég

Sajnos felénk is ennyire ... az idő. Egész nap csak esik és esik és még mindig esik. Cseriani nagyon csini a fülbevaló.

Nálunk a két lány marja egymást folyamatosan. Evelin mindent elvesz Rékától, ha valamivel a pici el kezd játszani. Folyamatosan bántja a kicsit. Réka, pedig csak állni akar és sétájni. Mindenhol fel áll és kapaszkodva megy.

Dadomi a férjem is örül, hogy Kimi nyerte F1-et. Ő szoktatott rá F1 nézésére. Bár én nem neki drukkoltam, de megérdemelte.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?