Hűha lányok, csak annyit írtam be, hogy Dominik kicsit megváltozott valószínűleg annak hatására, hogy 1-2 napot más vigyázott rá (bár nem egész napos dolog volt, mert hazajöttem szopiztatni), erre már itt bombáznak minket a pszichológiai ajánlatokkal, mindezt csupán levelenként 1200 forintért.
Emma! Most akkor mi lesz a pszichosulinkkal, ha már így belekontárkodott valaki? Olcsóbbak legyünk, vagy mit tegyünk?
Mit mond az üveggömböd?
Az enyém bekrepált, biztos pszichés sokk érte
Szóval én is tanultam pszichológiát, azon belül fő téma a gyermekpszichológia volt, lévén óvónéninek tanultam
Sokszor én is úgy vagyok vele, hogy tudom, hogy a könyvek szerint mit kéne tennem, hogy minden oké legyen, de sajna a körülmények nem mindig teszik lehetővé, hogy úgy is cselekedjek. Pl tesóféltékenység ellen nem tudom megtenni, hogy minden nap 1 órát csak Danival töltök, Dominik nélkül, mert ehhez minden nap kéne valaki, aki vigyáz ez idő alatt Domira, ezt nem tudom megoldani. Sok dologra azt mondom, hogy ez életkori sajátosság (pl hiszti), sok mindent ellene tenni nem lehet, majd kinövik.
Hoppá, most rontom a "dilidokik" üzletét, pszicho-tanácsokat osztogatok ingyé
Ja, kicsi fiam felébredt az előbb, sírt nagyon, nem bírtam hallgatni a sírását, ezért bementem hozzá, odafeküdtem mellé (merthogy a mi nagy franciaágyunkon alszik, nem a kiságyban), mire ő elkezdte a számat piszkálni (még most is fáj, úgy megcsípte), és egyetlen hang nélkül visszaaludt. Na ehhez mit szólnának a dilidokik, meg a nevelési tanácsadók, meg az alvásszakértők? Őszinte legyek: NEM érdekel, a gyereknek így jó, mi meg kibírjuk (főleg én, éjszakánként kb 20 centis ágydarabkán nyomorogva). Ez az időszak olyan hamar véget ér, még néhány év, és más női személy mellett fog aludni
Nincs igazam csajok? Ja és Dani is reggelre átszökik hozzánk, még jó, hogy nagy az ágyunk, és ugye sok jó ember kis helyen is elfér
Nisreen, ne hari nem téged akartalak megbántani, de ez most valahogy kikívánkozott belőlem.
Na léptem aludni, a kis szuszogó csomag már vár