Holnap megyünk Művészetek Palotájába, nekem, a kis lustinak inkább az jön be, mint a túrázás. Tavasztól már amúgy sem úszom meg a túrázást, de amíg legalább a hidegre rá lehet fogni (25 fok alatt), addig szobapenészkedek.
Bella,
A homeos dolgoknak csak egy negatív oldalát látom, az összetételét. A chamomillában kb annyi kamilla van, amennyi egy szem virág kifőzése eredményez egy vödör vízben. Azután azt pici, édeskés mázba töltik és drágán eladják. De a lényeg végülis az, hogy működjön.
Panka,
A mikor lesz már tavasz kérdés elég sokszor bennem is felmerül. Nálam az élet 25 foknál kezdődik, úgyhogy nem csoda.
Segítség, két gyerekkel:
Még emlékszem, hogy a nyáron, amikor anyós lebetegedett, lesápadtam a hírre, hogy egész héten egyedül leszek a két gyerekkel. Szerintem ez az első pont
Róki lista fontossági sorrendje nekem: 3, 4, 1, 2, 5
És egyetértek vele.
Timocska,
A kismamáknak a nappali szakirányú továbbképzés nem ingyenes? Vagy ez nem az?
Mikor voltatok Máltán? Mi 2003ban.
Bozotka,
Nekem Málta nagyon tetszett, mert szeretem a hommokkőből készült házakat, pálmafákat
Nyáron dög meleg, ilyenkor talán jobb. Gozo szerintem is jó volt, ami nekem nem tetszett, az a belső kirándulás volt. Elvittek egy néhány házból álló turistákra specializálódott sorra, ahol költhettem a pénzem. De Valetta, a buszok - olcsó, érdemes kipróbálni, a motorcsónakozás, a yacht - nem túl jó idő esetén uncsi lehet - nagyon tetszett. Az időjárás remélem, azért jobbra fordul. Nagyon köves a part, de mostanában csináltak pár homokos részt mesterségesen. Esetleg rozmárklub? Ha jól emlékszem, Sliemaból mentek a hajók, sajnáltam, hogy elég kevés időt töltöttünk ott.
Helyi halat ne rendelj, az arrafele nem úszik
Búvárkodni nem voltunk, amit nagyon bánok, de Robi egy kicsit tart a víztől. Minden utcasarkon van egy mini utazási iroda.
Mi egy jó hétig voltunk, ennyi idő alatt be lehetett járni teljesen.
Rokica,
Én is megterveztem az életünket. Megszületik a mini, elválunk, mindketten eljövünk gyesre és külön-külön felvesszük a szocpolt.
Majd boldogan élünk, amíg meg nem halunk.
Nekem azért "sietős" egy kicsit, mert igaz, hogy Szabi gyorsan jött, de Natira azért elég sokat kellett várni. Amolyan félek, hogy kifutok az időből dolog. Ha valaki megmondaná, hogy 35-6 évesen tuti teherbe esek, nem kezdenék neki már jövőre(34), ahogy szándékozok. Persze ha addigra sikerül letörni Robi ellenállását.
Ezen a projecten már rajta vagyok. Szinte napi téma hármaska.
Móni,
Nekem Ágiboldi mondata jut eszembe, nem idézek pontosan: Sokkal könnyebb lett a hozzátápi, amióta Boldi kinyitja a száját.
Egyszer csak megtörik a jég.
Szabi is összerázkódik időnként.
Már én is készülök arra, hogy milyen nagymama
ne legyek. Remélem, a szenilitás nem előbb fog beütni.
Natinak Robi szokott néha szalonnát adni, amikor ő eszik. Szerintem többet evett már, mint én. Ő csak a ropogós dolgokat nem szereti, mint a rántott hús bundája vagy a sültkrumpli. Micsoda fura izlés.
Csokit még mindig nem kap. Ellenállok
Náluk házimunka terén teljes egyenlőséget tervezek, ha fiú, ha lány, mosogasson!