Új privát üzeneted érkezett!

Húú, úgy látom figyelni kell holnap az anyukámra mit etet :lol:

Sági, Boldi is tegnap kezdte a Chamomilla kúrát nyugtató célzattal. Még nem tudom, h működik-e. Ma nem!

Mónika, Boldi úgy kóstolt bele abba is ami később a kedvence lett, mintha konkrétan citromos sz@rt tettem volna a kanalára. Mint egy eltúlzott karikatúra amin fintorog valaki.

Timi, tényleg több infót a dolgozásról! Mit csináltál? Nekem már csak 5 mondat van hátra :D azaz már rég kész lennék ha nem itt lógnék!

Kép
Kép
agiboldi

Ringató:
Sajnos Ancsa, aki nekünk tartja, nem ér rá. De ha valaki tud olyant, aki ért hozzá és tartana, szóljon! :wink:

Pann,
Ki az a biológis, aki nem tudja, hány tejfoga van egy emberkének? :lol: Ha már áttörtek, akkor nemigen szoktak gondot okozni, hanem csak addig, amíg feszítenek és vágnak.
Natinak rég kint van mind a 20. Még ébred. :twisted:

Lora,
Szerintem térképezzétek fel a helyi balettintézetet. :D

Teszt:
Van, aki még egyetlen egyet sem csinált?

Sági,
Ha szerinted ezek csúnya sütik, akkor el sem tudod képzelni, én miket tudok összehozni. :lol: Ha van sütögetős kedved még, akkor szólj és szervezek gyorsan egy babatalit. :wink:

Május,
Kele mit csinál, amikor nem eszik délelőtt? úgy értem, amikor pont egy kis szopival akarnád kínálni? Lehet, hogy most kéne elutazni egy olyan országba, ahol a középeurópai hajnali 3 az esti 8 órának felel meg. :wink: Játszinkon az egyik anyuka is panaszkodott arra még a nyáron, hogy délelőtt nem hajlandó enni a gyerek. Ő éjjel pótolt. :?

Bozotka,
A másik anyuka, akiről tudok, nem az itteni topicból van, hanem a Várandós... akárhol, csak neki is ennyi idős a manója.
A repülő egyáltaln nem rázta meg Szabit. Kb fel sem tűnt neki. Szopizni főleg azért kellett, hogy csináljunk valamit az alatt a jó 2 óra alatt, amíg be voltunk suvasztva egyetlen ülésbe, ahol épp annyi hely volt, hogy a térdemet nem nyomta túlságosan az előző ülés. Egy ideig gyakorloltuk a helyben dobálást, de én inkább a szopit ajánlanám, mint gyerekszórakoztatást. :D A fülük főleg akkor fájhat, ha meg vannak fázva. Utaztam már úgy, hogy gyerek szó szerint végigüvöltötte a London-Bp utat. Az szörnyű volt. De szerintem ő félt.
Máltán volt a nászutunk. :P Melyik részre mentek? Voltatok már? A delfines úszás jó, ha bírod a hideg vizet. :lol:

Rókica,
Újabb terhesség. :D Az, hogy nagyon szeretném, szerintem valami hormonális félrenyúlás a szervezetemben. Tuti kiborulnék. Ez is olyasmi, hogy arra emlékszem, hogy a szülésnél azon gondolkodtam, hogy lehettem olyan idióta, hogy ezt másodszor is bevállaltam. Most meg megint ezen jár az eszem. Hihetetlenül fogom utálni magam, ha tényleg terhes leszek. :twisted: A nap végére azért én is kinyúlok rendesen. :?

A buborékos infúzióról: Szabinak úgy kötötték be, hogy volt benne egy jó nagy buborék és szépen haladt a lötyivel. Nekem kellett szólni, hogy nem kéne valamit csinálni vele? Már eljöttem volna, mert a szopi kész volt, csak tötyörögtem ott. Azóta időnként eszembe jut, hogy mi van, ha szépen eljövök, mint aki jól végezte a dolgát.

Linda,
Úgy látszik, Zsoltiapu még nem vált le az anyukájáról. Csak nehogy ez gondot okozzon a ti kapcsolatotokban. Anyósod egyébként milyen messze lakik tőletek? Nem tudom, ez nálatok mennyire érzékeny téma (annak tűnik) de lehet, hogy érdemes lenne mégiscsak megbeszélni.

Kép KépKép
lorca

Lorca:

Tudod mi a legfélelmetesebb? Hogy most már David is, aki pedig eddig ridegen elzárkózott a 3. gyerek lehetőségétől, mostanában elködösült tekintettel viccelődik arról, hogy ha 3. lány lesz, akkor biztos Vénusz lesz a neve. Most már túl gyakran hozta szóba, gyanús hogy nem véletlenül. :roll: Az az igazság, hogy amikor vártam a terhességi teszt eredményét, addig én is küszködtem az arcomra kiülni akaró vigyor ellen, mert azért az eszemmel tudom, hogy nagy-nagy bajban lennénk ha még egyszer teherbe esnék. El voltam szánva, hogy elvetetem, de ha ennyire örülök már egy nem kívánt terhesség lehetőségének is, nem biztos hogy lenne hozzá lelkierőm. Mindegy, érzem magamon, hogy nekem most kell egy pár év hogy regenerálódjak, visszaálljak a felnőttek sorába, elmenjek dolgozni, talnulni, stb. Aztán ha még 2-3 év múlva is ellágyulva emlegeti David "Vénuszkát" akkor jöhet a következő babaprojekt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lorca,
És hogy tetszett Málta? Azóta mióta befizettük már sok rosszat is hallottam róla (mármint privát véleményt). Sliemába megyünk (Valetta mellett), de eleve pici az egész sziget.
És egyre rosszabb az időjárás előrejelzés. :cry: :cry:

KépKép
bozotka

Jóreggelt! :evil:

Tegnap este Lillus 3/4 11-ig 2 percenként felsírt... aztán megciciztettem, dentinox és aludt fél 5-ig. Aztán most itt gubbaszt mellettem! :evil: :evil:

Bozotka!
Mi is voltunk már Máltán. Tetszett, de nem egy olyan sziget, ahová mégegyszer visszamennénk. Kevés a homokos strand, viszont nagyon szép a táj! A Blue Grotto vagy ilyenek. És ha tehetitek, menjetek át Gozo-ra is. Megéri! :D :D :D Szépek a kézműves termékek, fini a kaktuszpálinka és a szentjánoskenyér! :)
Biztos jól fogjátok magatokat érezni, csak úgy is induljatok el, hogy klassz lesz! Aztán majd képeket kérünk, ha hazatértek! :)

Mónika!
Lillus az első pár falatot a hozzátápinál szinte öklendezve köpte ki. Aztán 2 hét múlva újra próbáltam, akkor már gond nélkül megette az almát. És utána meg mindent! :)

Jövő utáni héten én is szívesen bevállalok egy babatalit, de nálunk is létszámmax. van. 10 fő kábé! :cry: :cry:

Panki!
Hát ez nagyon jó lehetőség a férjed számára. Utólag belegondolva, én el sem tudtam volna képzelni, hogy élem túl segítség nélkül az első 2 hónapot? Meg visszaemlékezve, hogy Roki mennyit panaszkodott... de ő tök jól megvilágította neked! És persze nem vagyunk egyformák, a gyerekek sem azok. De ha kimentek, akkor legyen net, hogy tudj jelentkezni! :lol: :lol: :lol:

Lorca!
Finomfőzi: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lora!
Képzeld, Lillus most csinálja azt, amit Brigi. Mármint, hgoy felhúzza az orrát és erőteljesen szuszog! Olyan édi! :D

Sági, Ágiboldi!
Remélem hatásos lesz a homeobogyo! :)

Na, munka: egy nemzetközi 700 fős orvoskonferencián kellett a vendégekkel foglalkozni. Olyan szinten, hogy pl. kifizettetni vele a részvételi díjat, elmondani neki mi-hogyan-hol-mikor zajlik stb. Ügyesbajos kérdésekben segíteni. Hasonlók. Örülök, hogy nem felejtettem el angolul és tök jó volt a kollégákkal találkozni, beszélgetni. De rájöttem, hogy ezt gyerekkel nem lehet már csinálni. Napi 10-12 óra munka konferencia szezonban nem megy... :( :(
Ja, akartam jelentkezni rendezvényszervező diploma utáni szakirányú továbbképzése. Ugye a kismamák tandíjmentessége megszűnt. A tandíj: 190 000 Ft/félév! :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, Sági!
Igen, jövő héten hazamegyünk. Kedden és csak vasárnap jövünk haza! És ma megcsinálom az almásodat! :)

Lillust is beveszitek a B betűsek nyígós táborába? :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

mmónika!
Emili igen, így kezdte.Az almától ráta a hideg, és öklendezett a rszelt változatától.Utánna vettem üveges kaját, na azt már ette.Ő nyitotta aszáját,mint egy fióka :lol: .Ezzel nem volt gond.Ha már nem tátogot, akkor elég volt neki.Ez mosz is így van, addig adom neki, amig nyitja a száját.Utánna szájzárat kap, és egy morzsánnyi kaját sem tudnék beleerőltetni. :lol: Meg ugye meg kellett tanulni, hogy mit is kezdjen a szájába került izével,amine nincs tej íze, és pépes, nem folyékony.Eleinte egy csomó kifolyt a szájából, de nem azéárt mert nem ízlett neki.Viszont néha még most is rázza a hideg, de nem tudom mitől, mikor a megszokott kajákat kapja. :roll: Talán hirtelen ahogy özehúzódnak a szájában anyálmirígyek, és beindul a nyálelválasztás, akkor csinálja.De ezt csak én gondolom így, néha nekem is húzódik ilyen esetben a szám :roll: :oops: :lol:

Lorca!
Mi szerencsére már csak 1x megyünk anyósékhoz idén:-D
Disznótorra:-DKíváncsi vagyok, vajon a malac farkát, vagy a fülét fogják a kezébe adni?:-D

Emili most egész jól aludt, bárste nem nagyon akart vacsizni, meg aludni, de szerintem a pocakja fájt, mert pukik után evett, és aludt is, egészen 5 ig, akkor ivott, majd szunya tovább fél 7ig.De csak 3/4 7kor mentem be hozzá, adig eljátszott. :D

És most megint szunyál, szóval mehetek vasalni :evil:

Ja, és reggel havas volt a háztető egy darabon(É-i oldalon) :!: :(
Nagyon útálom a havat, a telet, a hideget!!!! :evil:
Mikor lesz már tavasz?????? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Móni,
Az első kanál mindig fintor, de utána már az elején is tátogatott rendesen. Most a körte viszi a prímet, egy fél főzelék maradék után még simán megeszik egy egészet, és olyan tempóban kell lapátolni, hogy a fiókáját etető madármama kutyafüle hozzám képest.

Lorca,
Tesztcsinálás, a szülés óta, én nem, ugye biztonsági okokból. Amúgy meg úgy emlékszem, hogy azt az egyet csináltam, ami pozitív lett, ill. még jóval előtte vettem egyet, de pont akkor jött meg, amikor indultam tesztelni, lehet, hogy azt később elhasználtam.

Lin,
Nyugodtan dühöngj itt, ebben a témában nekem az a legfőbb problémám, hogy nincs akinek jól kipanaszkodjam magam (még ide sem merem). Nem akarok senkit ellene hangolni, csak szeretném levezetni a feszültségemet.

Panka,
Jó kis hagymás sültvéres hozzátápi, de csak a levéből. :lol:

Orsi
Kép Kép
sno

Timi, Bella, Panki:

Na igen, azt bele kell kalkulálni, hogy én drámaian tudom megélni a helyzeteket, és hogy ide járok panaszkodni ha valami bajom van. Tehát lehet hogy másnak nem lenne olyan látványosan szörnyű az első pár hónap, bár én még mindig tartom magam ahhoz, hogy a következők szükségesek ahhoz hogy az ember kis korkülönbséget bevállaljon:

1. önismeret: ha már egy mellett is túlterhelt vagy, a kettő hatványozottan rosszabb lesz...
2. strapabírás: ha jókedvvel és türelemmel bírod hogy magadra nem jut egy perc idő sem, sőt, egyes gyerekeidre sem jut elég idő, és jól bírod a kialvatlanságot és a stresszt
3. bombabiztos RENDSZERES segítség: napi, de legalább heti többszörös szinten, olyan akire lehet számítani, megbízható, és a sok feladat közül ideálsan többet is levesz az anyuka válláról: az idősebb gyerek gondozását, a takarítást, főzést, bevásárlást
4. gyerekbiztos lakás: de legalább egy helység ahol biztonságban tudhatod az idősebbet ha el kell tűnni egy félórára a kicsivel
5. elég pénz a kényelmi/biztonsági eszközök beszerzésére mint pl ikerbabakocsi, biztonsági rács, vibráló hintaszék, stb

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok!
Mit derítettem ki:a Brendonban most akciós(nem kuponos) Concord Trimax ülés 9-18 kg-ig, ugyanaz,mint ami a katalógusban van ugyanezen a néven, de 9-36 kg-ig ajánláják!!!!!! :shock: Mosthívtam fel őket, és kérdeztem rá.Ui. a gyártó méretre, mindenre ugyanazt az ülést gyártja, csak más cimkével>9-18 kg-ig, ui. ez az új rendelet vagy mi.Kvázi ezt az új ülést is használhatod 36 kg ig, méret ügyileg, csakhát a cimke más rajta.Gondolom sokan választották ezt, így jobban megéri neki, ha ketté bontják, és később veszel még 1 ülést, 18-36 kg-osat.Gondolom én.N amind1, csak leírtam, ha esetleg már tudtátok, akkor bocsi.
A másik ülés amit még néztem, az a Maxi cosi Tobi, de ez 74 000 ft, de azért belepróbálom Emilit.Ui. eddig csak a Concordba fért bele a maga 8 kg-val! :shock: A Römerbe nem! :?

Kép
pankaa

Panka,
erről írtam, hogy háttámlát kell cserélni, mert nem elég széles 36 kg-ig, és a háttámla magában annyi, mint egy új ülés.

Orsi
Kép Kép
sno

Sno!
Ezt nem tudom, hogy lehet rajta cserélni :roll: Mindenesetre most belefér, és elég bő, legalábbis az összes többihez képest, ez volt a legszélesebb :?
Na akkor milyet vegyek? :roll: :lol:

Kép
pankaa

Nekünk a Concord 0-18-ig van, de nem ajánlgatom, mert nem vagyok meggyőződve. Szóval passz.

Orsi
Kép Kép
sno

panki
én tutira mennék, de én amerikafan vagyok. a kismamában (róki :wink: ) láttam egy könyvajánlót "gyesen voltam new yorkban" címmel. biztos n gyakorlati oldalról közelíti meg a kérdést. de sztm pl ha blogok között rákeresel, tuti találsz a neten is életszagú sztorikat.

sági
n kivi vagyok, petinek bejön-e a chamo, bízom benne!

ágiboldi
nálatok volt eredmény?

kele is elég sokat nyöszörög egész nap, viszont ő a cumizással elég jól elvan :oops: csúnya, rossz anya(és apa) :oops: :oops:

timo
örülök, h tetszett a munka. mondjuk jobb lenne, ha vlmi olyat csinálnál, ami közben tudsz bnetezni :wink:

alvás
rem, nem kiabálom le, de egyre jobban alszik a külön szobában. fél tizenegyig 3x cumivisszaadás, aztán félháromkor kaja és alvás negyed hétig. akkor cumivissza és fél nyolcig szundi. mondjuk én folyton felébredek, egyszer át is mentem, h sír, de aludt :) az a tény egyáltalán nem érdekelt félálomban, ha bébiőr meg se szólalt :lol:
sztm tuti, h el van csúszva a nemevése, mert pl most éjjel csak egyszer evett, és így evett vlmennyit fél nyolc körül. egyébként ilyenkor szopiztatni próbálom, de egyértelműen elutasító. a hozzátápis kaját mindig a déli szopi előtt kapja, ill ha n fintorog akkor a következő kajánál

bozotka
hátihordó nem kell?

majus3

Május,
Köszi, de ha kölcsönadod, akkor nem lenne miért rád haragudni (Az a baj, hogy már így felajánlva is nagyon kedves vagy). :wink: Szerintem még megpróbáljuk kengurúval. Meg ha végig esni fog az eső, akkor úgysem megyünk sehová. :twisted:
Nagyon gyorsan pótoltad a Kismama elmaradást (Lehet én is veszek az útra. Érdemes?).
KM ezek szerint kis privát szférára vágyott.

Ágiboldi,
Gratula Boldinak az előrehaladáshoz! Zsófi is csak hátra halad még (bár múltkor pár centit előre is sikerült). Ülni ugyan tud, de felülni még nem (de ma majdnem sikerült), viszont állandóan követeli, hogy ültessük fel és ettől nagyon boldog (tehát ha nyűgös akkor többet ül).

Timi,
Kösz az infókat.

Lorca,
Bevallom, én is csináltam tesztet már szülés után (már pár hónapja), de szerencsére semmi. :lol:

Na, megyek pakolni (aztán meg babaúszásra).

KépKép
bozotka

Pankaa-
tapasztalatból- a Maxi Cosi (9-18 kg.-ig) ülés jó, nekünk az van. És ha nem a legújabb verziót veszed, amin apró újítások vannak, akkor sokkal olcsóbban is megkapod.
Ja, attól nem kell félni, hogy nem használod ki, mi kb. 3 éve használjuk ezt, sőt Berci is ezt fogja örökölni a nővérétől. Sokkal jobban kihasználjuk, mint a 0-13 kg-sat, azt ugye kb. egy évig lehet használni.

Homeós bogyók- chamomilla pl. nem nyugtatózza le a gyereket, nem lesz tőle kis kómás, vagy aluszékony. Én úgy tapasztaltam, hogy fájdalmat csillapít, javul a kedve a gyereknek tőle.
Másrészt ha valaki tud valami negatívumot ezekről a homós dolgokról, akkor ne titkolja el, mert egy kicsit persze tartok én is az egésztől.
Azt szokták mondani, hogy van akinek hat, másnak meg nem. Én a köhögéscsillapítókat használtam eddig Lucánál, és egyértelműen hatottak.

Róki-
hát igazad van az észérvekben. Sztem, ha a Segítség pont megoldott, akkor a többi már nem okozhat olyan nagy gondot.
Lásd Lorca már a 3. tervezi.

B. betűsek nyavalygós tábora? Ott a helyünk! Bár Bercikém inkább éjjel alakít.

Bella

Kép

Kép
bella2

Ahogy olvasom, ti direkt reménykedtek, hogy pozitív lesz a teszt! :lol: :lol: :lol: Eddig én még az kezdetek kezdetén csináltam egyet, mert annyira be voltam tojva, hogy terhes leszek. Pedig töbszörösen is védekeztünk! :oops: :lol: Azóta nem csináltam.

Május
Nálunk Brigi akkor nem evett de. amikor bevezettem tejszaporítás céljából az éjszakai szopit. (Akkor bezzeg átaludta az éjszakát!) Ő is kb. 3-4-kor evett éjjel és legközelebb csak 11 körül volt hajlandó. Konkrétan elfordult tőlem. (akkor még csak szopi volt) Úh. tuti elcsúszott időben!

Timi
Édi lehet Lillus! Tökre el tudom képzelni! Csinálj róla képet!!!!

Mmóni
Nagyszülőkkel kapcsolatban lehet, hogy igazad van. Majd meg is mondom nekik!

Sági
Párom is pont azt mondta, hogy lehet izomláza van Briginek. El is hiszem neki, amennyit mozog. Meg tényleg nehéz lehet feldolgozni, hogy most már áll. Meg a rengeteg új infó! Brigi is 2 napja kapja a chamot, de eddig nem sok eredmény.

Lorca
Az uszis csaj is pont ezt mondta! Ott is uezt csinálta, csak épp háton, mikor a mellkasomon húztam! :lol: Konkrétan el kezdte csócsálni a lábujját! :lol:

Lin
Próbálj ne foglalkozni az anyóssal! Tudom én beszélek, nekem sem megy. :cry: De semmiképp ne hagyd, hogy a kapcsolatotokra rámenjen. Pont ma mi is vitáztunk egy kicsit a párommal anyóson, de nagyon igyekszem visszafogni magam.

Sno, Pann
Ti már az új autósülésben utaztatjátok a babákat? Pann, a Römer king befér a clio hátsóülésére? Próbáltatok az autóba másfajtát is?

Róki
A 2. pont az nagyon nem illik rám. A többi még ok. (Az összes pontnak meg kell felelni, vagy elég a 4 pont? :lol: ) Ja az 5. pont meg a pénz sosem elég. Viszont már nagyon sok mindent megvettünk az elsőnek ami jó lesz a másodiknak is.
lora7

Bella!
Köszi, de pontosan milyen típusú ülésetek van?
A M.X. Tobi elég drága, 75 000 ft!Most a Chicco key 1 és a Concord Trimax van versenyben :D

Kép
pankaa

Sziasztok!

Bella,
A chamomilla nem csak fogzásra jó a szakirodalom szerint, szeszélyes, nyugtalan babáknak is javasolják. Természetesen nem egy erős szedatívum, nem kell aluszékonynak lenni tőle csak nyugodtabb. Na és ha meg a foga is jön akkor duplán jó.

Május,
Kelemackó egyre ügyesebb!!! Beszélnie kellene Petivel hátha tudna segíteni rajtunk!!! :D Milyen a torna, sírós még? Fordulás azóta is megy?

Lorca,
Ha lesz tali viszek sütit! :wink:

Bozotka,
Jó utat! Érezzétek jól magatokat!!!! :D

A második "sírnihagyós" éjszaka elég jól sikerült. Fürcsi után megkapta homeos bogyókat, szopi, alvás fél 8-tól egészen fél 11-ig. Simi, cumi, puszi, víz, ölbe ringatás, meg egy adag bogyó, dentinox, ölben ringatás, simi, puszi- semmi hatás, ajtó becsuk, sírni hagyás. Nem tudom mennyit sírt mert nem az órát néztem, de egyszercsak csend lett. Összességében olyan 30-45 percet sírhatott. Aztán éjjel valamikor felkelt, csak sírdogálás volt, kb 5-10 perc aztán aludt reggel 8-ig. Ma folyt.köv!!!!
Voltunk ma ergos kiránduláson Dobogókőn. Nagyon szuper volt. 2,5 órát meneteltünk. Peti jól el volt háton, nézelődött, aludt. :D
Kép
Kép
Vendég

El is felejtettem írni mi is voltunk ma kirándulni! A Budakeszi Vadasparkban. Nagyon jó volt, bár Brigi majdnem végigaludta az egészet, mert nem aludt de.
Sági nagyon jók a képek. :D Nálunk Brigiapu úgy látom valamiért nem akarja az ergot kipróbálni. De majd egyszer úgy is ráadom! A régiben szerette cipelni. :roll:
Kép
(Ezt csak azért fotóztuk így le, hogy lássa az anyós, hogy hordjuk a rucit amit kaptunk. Kívételesen ez tényleg jó és meleg.)
lora7

Pankaa!
Nem tudom, mi a neve. :? 35 ezer körül volt az ára, régebbi modell volt már akkor is.

Bella

Kép

Kép
bella2

Holnap megyünk Művészetek Palotájába, nekem, a kis lustinak inkább az jön be, mint a túrázás. Tavasztól már amúgy sem úszom meg a túrázást, de amíg legalább a hidegre rá lehet fogni (25 fok alatt), addig szobapenészkedek.

Bella,
A homeos dolgoknak csak egy negatív oldalát látom, az összetételét. A chamomillában kb annyi kamilla van, amennyi egy szem virág kifőzése eredményez egy vödör vízben. Azután azt pici, édeskés mázba töltik és drágán eladják. De a lényeg végülis az, hogy működjön. :wink:

Panka,
A mikor lesz már tavasz kérdés elég sokszor bennem is felmerül. Nálam az élet 25 foknál kezdődik, úgyhogy nem csoda. 8)

Segítség, két gyerekkel:
Még emlékszem, hogy a nyáron, amikor anyós lebetegedett, lesápadtam a hírre, hogy egész héten egyedül leszek a két gyerekkel. Szerintem ez az első pont :lol: Róki lista fontossági sorrendje nekem: 3, 4, 1, 2, 5 8) És egyetértek vele.

Timocska,
A kismamáknak a nappali szakirányú továbbképzés nem ingyenes? Vagy ez nem az?
Mikor voltatok Máltán? Mi 2003ban.

Bozotka,
Nekem Málta nagyon tetszett, mert szeretem a hommokkőből készült házakat, pálmafákat :D Nyáron dög meleg, ilyenkor talán jobb. Gozo szerintem is jó volt, ami nekem nem tetszett, az a belső kirándulás volt. Elvittek egy néhány házból álló turistákra specializálódott sorra, ahol költhettem a pénzem. De Valetta, a buszok - olcsó, érdemes kipróbálni, a motorcsónakozás, a yacht - nem túl jó idő esetén uncsi lehet - nagyon tetszett. Az időjárás remélem, azért jobbra fordul. Nagyon köves a part, de mostanában csináltak pár homokos részt mesterségesen. Esetleg rozmárklub? Ha jól emlékszem, Sliemaból mentek a hajók, sajnáltam, hogy elég kevés időt töltöttünk ott.
Helyi halat ne rendelj, az arrafele nem úszik :D
Búvárkodni nem voltunk, amit nagyon bánok, de Robi egy kicsit tart a víztől. Minden utcasarkon van egy mini utazási iroda.
Mi egy jó hétig voltunk, ennyi idő alatt be lehetett járni teljesen.

Rokica,
Én is megterveztem az életünket. Megszületik a mini, elválunk, mindketten eljövünk gyesre és külön-külön felvesszük a szocpolt. :D Majd boldogan élünk, amíg meg nem halunk. :lol:
Nekem azért "sietős" egy kicsit, mert igaz, hogy Szabi gyorsan jött, de Natira azért elég sokat kellett várni. Amolyan félek, hogy kifutok az időből dolog. Ha valaki megmondaná, hogy 35-6 évesen tuti teherbe esek, nem kezdenék neki már jövőre(34), ahogy szándékozok. Persze ha addigra sikerül letörni Robi ellenállását. :wink: Ezen a projecten már rajta vagyok. Szinte napi téma hármaska.

Móni,
Nekem Ágiboldi mondata jut eszembe, nem idézek pontosan: Sokkal könnyebb lett a hozzátápi, amióta Boldi kinyitja a száját. :D Egyszer csak megtörik a jég. :lol:
Szabi is összerázkódik időnként.
Már én is készülök arra, hogy milyen nagymama ne legyek. Remélem, a szenilitás nem előbb fog beütni. :wink:
Natinak Robi szokott néha szalonnát adni, amikor ő eszik. Szerintem többet evett már, mint én. Ő csak a ropogós dolgokat nem szereti, mint a rántott hús bundája vagy a sültkrumpli. Micsoda fura izlés. :lol: Csokit még mindig nem kap. Ellenállok :twisted:
Náluk házimunka terén teljes egyenlőséget tervezek, ha fiú, ha lány, mosogasson! 8)

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Éjszaka: Most az utolsó kettő az jó volt, nem kelttünk fel egyszer sem, bár mostanában meg rászoktunk, hogy későb alszunk el. Eddig 8-kor fürcsi, utána kajcsi és alvás, most kajcsi után még fent vagyunk f10-10-f11-ig és utána alvás. Reggel meg annyiban változott, hogy a 7 helyett f8-kor kelt.

Anyós, Zsolti: Sajnos nagyon közel laknak :evil: :evil: , kb kocsival öt perc, ezért is jönnek állandóan. Sajnos igazából velem is biztos van gond, mert én meg ha valaki nem tetszik, vagy valami rosszat tesz ellenem, akkor nagyon nehezen bocsátok meg, nehezen tudok nyilni felé és a jót láttni benne. Anyuval szoktam még az anyósról beszélgetni (és nekem nagyon aranyos anyukám van) és mindig mondja, hogy sokat változott anyósom, amióta együtt vagyunk Zsoltival. Jó hatással voltam mind a kettőjükre, meg szerintünk az egész család. Zsoltiéknál elváltak a szüleik, de mai napig együtt élnek, állandóan veszekedések voltak, Ugye egyik fiút se akarta igazából és nem igazán viselkedett anyaként szerintem. A mi családunk meg boldogan él, anyuék a 24 éva alatt nem veszekedtek még igazán. Szerintem ezt látja Zsolti is és az anyjáék is, hogy jó helyre kerül. De én sajnos nem tudok ilyen gyorsan megbocsátani, hogy próbál közeledni, jót tenni nekünk, mint a drága fia például. Ilyen vagyok, te próbálok változtatni.

Képek: Nagyon jók a kirándulós képek.

Én már nem nagyon bírok a kisasszonnyal, egyfolytában állni akar, csimpaszkodik fel ránk, ha le akarom tenni a földre akkor kifeszíti magát és rááll a talpára, alig bírom leültettni. Illetve már gyönyörű szépen elkezdte pakolgatni a lábait is, már járni is akar. De még ne igazán kéne egy ilyen pici babának, nincs még eléggé megerősödve a lábacskája.

Fog: Nekünk továbbra is kettő van és nem is láttam , hogy indulna bármelyik.

Ja és tegnap megtámadta a konektor a drága szentem, így vakdugókat kellett vennünk.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Lin!
Csimpaszkodás ismerős. :D Emili is mindig fel akar állni, a kanapé szélébe kapszkodva sikerül is neki.De azt mondták most a tornán, hogy még legalább 2 hónapig a földön kéne lennie :? Hát majd meglátjuk a kisasszony hogy dönt :wink: :lol:
Szerencsére a konnektor még nem játszik, de a kábelek az angyon tetszik neki.

Lorca!
Akkor várhatunk türelemmel, én is 25ben érzem jól magam,bár a terhesség óta a nagy kánikulát nem bírom.Vagy csak öregszem? :twisted: :lol:

Bella!
Köszi.

Lora!
Aranyosak vagytok, sztép a termos ruci is.
:D Azt a vadasparkor mi is szerettük.Már szeretnénk menni állatkertbe, mert Emili él-hal az állatokért, meg minden élőlényért :wink:
Szinte remeg, ha kutyát lát.Nem is szinte, hanem tényleg :lol:

Sági!
Aranyos a "felkenődött" Peti apa hátára. :lol:
Férjem is szereti vinni a kenguval, de abban csak előlről lehet.

Ma finit főztem, tejszínes-fokhagymás csikre, krumplipürével. 8)
Holnap meg akarok Emilinek főzni paradicsomos-krumplit pipihusival.
Ma brokkolifőzit kap.
A tegnapi spenóttol még most is büdi a szája, tiszta fokhagyma :oops: :lol:

Kép
pankaa

Teszt: Én se csináltam még, de én inkább azért mert nem mertem. Már több mint egy hete nem jött meg, meg úgy is megyek csütörtökön dokihoz, legfeljebb ott ájulok el ha terhes leszek.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lin
És amúgy már rendszeres a mensid? Én biztos be lennék sz@rva. Mivel nekem még nem jött meg, így ez a cidrizés kimarad. Max megint meglepődök 4,5 hónap múlva. :lol: :oops:

Lorca
Pedig kirándulni inkább most jó! Melegben én inkább víz mellett szeretek lenni, és nem hegyet mászni! Így legalább melegem van hidegben is!

Nagymama szerep
Én már kb. 10 éve jegyzetelgetek a fejemben, hogy én mit nem fogok csinálni a gyerekemmel, főleg amiket anyuban nem szerettem. Eléggé olyan vagyok, mint anyu, úh ezeket jól a fejembe kellett vésni! :lol:
Most kezdhetek el jegyzetelni, hogy milyen nagymama nem szeretnék lenni. (Erre mintha hosszabb lenne a lista! :? )
Nem hiába mondják, hogy jó pap holtig tanul! :lol:

Panka
Fini lehet a csirkéd! Én olyan lusta vagyok a főzéshez! Főleg kitalálni,hogy ma mit is főzzek!
Na de ma a párom főz! :D :D :D Egybesült malackaraj tökmagvas burgonyával és szilvás gombamártással! Remélem olyan fini is lesz, mint amilyennek hangzik! :D :D :D
lora7

Lora!
Jelentem fini lett 8) Bár ez Knoros rafinériás szósz volt rajta, de meglepően finom volt.
A ti kajátok is nagyon jól hangzik,nyami-nyami!!!És miylen kis házias a párod!Gratulálok neki!

Lin!
Akkor izgalmas lesz a csütrötök!
Én is teszteltem már 1x, de csak azért, mert nyaralás előtt késett, és nem akartam nyaralás alatt mensizni, így vettem be rá gyógyit, hogy addig ne jöjjön meg, de ehez tudnom kellett, hogy nem-e baba miatt késik. :wink: Bár védekezünk, de ugye az ördög nem alszik :twisted:
Viszont én szívesen babáznék megint, meg a férjem is, de megbeszéltük, hogy majd csak jövőre.

Kép
pankaa

Sziasztok! :)

Még én sem teszteltem, de múlt hónapban megjött egyszer rendesen, azóta nem... egy hete kellett volna hivatalosan.

Mi hagymás rostélyost csináltunk ebédre kettesben Balival. És Lillus olyan jó kislány volt, hogy több, mint fél órát eljátszott a járókájában úgy, hogy mi a konyhában voltunk! :lol: :lol:

Hát én nem tudom, hogy nálunk mikor következik be újabb fejlődési folyamat, mert Lillus jól elvan azzal, hogy gurulva eljut mindenhová. És tök nehezen motiválható a "kukacolásra" is. Mászás, egyedül felülés, felállás a fasorban! :wink:

Lorca!
Mi is 2003-ban voltunk Máltán! :lol: :lol: Mit csináltok a Müpában?
Sajna 2007 januártól már semmi nem ingyenes a kismamáknak az oktatásban! :(

Panka!
A kábelek Lillusnak is nagyon tetszenének. Meg az elosztó földhöz csapkodása. :roll: Előbb-utóbb kellenek a vakdugók is.
Nekem vlaki azt mondta, hogy semmi nem káros a babának, ha azt magától csinálja és nem erőltetik.

Klasszak a képek! :) Mi délután megyünk az Állatkertbe, majd próbálom nem itthonhagyni a fényképezőgépet! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

sno
boldog Orsi napot! ha ma tartod :lol: ha nem akkor is :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sno!
Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
pankaa

Sno!
Boldog Orsi napot kívánunk!!!!!!! :D :D :D
lora7

Csajok! Ugye holnap lesz uszi? Elvileg jön az anyós is! Még szerencse, hogy Brigiapu is jön!

Timi
Voltatok állatkertben? Milyen volt?

Panka
Nagyon fini lett a malacka! :D
lora7

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Orsi
Kép Kép
sno

Szép jó estét!

Egész hétvégén vendégek voltak nálunk! :)

Sno! Nagyon boldog névnapot! :D :D :D

Én teszteltem már kb 4 hónapja! Húúúú nagyon izgultam! 8)

Lora! Hát én ugyan nem járok usziba de holnap elvileg munkaszüneti nap! De persze attól lehet uszi! :roll:

Timi! Állatkert hogy tetszett Lillusnak? :)

Nagyon jók a kirándulós képek! :D

Voltunk a soroksári outletbe! Végre találtam hálózsákot nagyon-nagyon jó áron. Amit múltkor vettem kicsi lett! :evil: Most rutinosan lemértem az itthonit és vittem cm szallagot! Még jó mert 86-ost kellet vennem :shock: Na nem azért mert olyan nagy Beni hanem így el vannak számozva! :evil: Tényleg 8 hós adat 7500 gr és 72 cm! :D

Na megyek mert nyígás van! :lol:

KépKép
csongria

Megjártuk a Művészetek Palotáját, meg kell állapítanom, Nati még nem bábszínház-érett. :roll: Pedig reménykedtem, hogy már vihetem, de kb 10 percig bírta. Azután visszament a terembe játszani. Nem csoda, hiszen még vasaló is volt, nagy volt a csábítás. :D
Szabi is élvezte a bulit, igaz, ő inkább az alvással mutatta. :) Robi sétálhatott vele egy jó órát, amíg én Natival bent játszottam.
Ha rossz lesz majd az idő, mindenkinek tudom ajánlani, mint vasárnapi kirándulást. :)

Sno,
Boldog Névnapot! :D

Timocska,
Nálunk is jól elvan Szabi a gurulással. Most mintha készülne valamire, de nem tudom, hogy a fog, vagy a mászás. De szerintem egyiket sem az őszre tervezi, csak készül rá. Pedig a fogát most már nem csak én látom az ínyén keresztül. 8)
Emlékeim szerint van még valami kismamakedvezmény a már megkezdett tanulmányokon kívül. De persze lehet, hogy csak az optimizmus szól belőlem. :wink:
Málta:július 19-29 kb. Ti? Már ha emlékszel :lol:

Lora,
Nálunk anyukám csak a nagymamaszerepben kritikus, anyának jó. :D Szerintem a legnagyobb gond, hogy ütköznek a szerepek nálunk. Lassan már elvárnám, hogy felnőttként kezeljen. :lol:
Robi is azt mondja, hogy ez az ideális kirándulásidő. Most meg az a kifogásom, hogy tanítok. :oops: Mire nem jó a meló :D

Linda,
Szerintem amit egy baba magától csinál, az nem árt. Ha állni akar és tud, hát tegye. Ha összehasonlítom Szabit mondjuk Brigivel, akkor látszik, hogy mekkorák az egyéni különbségek, pedig súlyra, hosszra, kb korra szinte egyformák. Nem Szabi javára :twisted: De ez így természetes. A vezetgetés a helytelen szerintem, már csak azért is, mert a veszélyérzetük nem fejlődik ki jól, így később lehet gond.
A szopit akkor abbahagytátok? Mintha a múltkor azt írtad volna, de most látom, még a vonalzód azt mondja, megy.

Van előnye a hétvégének. Ilyenkor nem vagyok úgy lemaradva a nap végén :D

Kép KépKép
lorca

Május:

Kismama: :lol: pirospont! :)

Bella:

Sztem Lorcánál már az önismeret és strapabírás pontok is ki lettek pipálva :) Ő ezért vállal harmadikat, én meg azt lesem, mikor tudok visszamenni dolgozni...

Lora:

Persze, nem kell feltétlenül minden pontnak megfelelni, de szerintem akkor a legkönnyebb, mondhatni élvezetes. Ja, és egy olyan pontot is kellett volna oda rakni, hogy a következő gyerek legyen olyan szíves és legyen egy angyalbaba aki elejétől fogva átalussza az éjszakát, és nappal is csak mosolyogva gőgicsél mikor éppen nem alszik. :D Ez lenne a 6. pont... Én is mindent megtartottam a két gyerek között (magamat ismerve amúgy se jutott volna eszembe bármit kidobni másfél év alatt) de azért néha egy-egy átbömbölt nap után sóvárogva nézegettem a 40e forintos vibrálós hintákat, hogy hátha abban csendesebb lenne Szilvi... ;) Lehet a füldugó olcsóbb lett volna.

Lorca:

Csodállak hogy egyáltalán arra van erőd hogy ilyesmivel ostromold a férjed... nálunk én voltam aki régen hármat akart, de most már látom magamon, hogy muszáj egy kicsit magammal foglalkozni, mert különben bekattanok. Felmértem hogy jelen pillanatban én nem lennék alkalmas még egyszer az anyaságra. Sem fizikailag sem lelkileg.

Sno!

Boldog névnapot! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Ismét itt vagyok :oops: figyelemmel követlek ám titeket csak általában időhiányban szenvedek (mint mindenki, csak én még lusta is vagyok).
Jó ide benézni, mert ha nem is kérdezek, de általában választ kapok a paráimra.
Pl. hozzátápi maga a rémálom, nem ül, nem kúszik-mászik, újabban éjszakai kelések, a nagyobb le se akar feküdni, időnként a hasamon magzatmozgást észlelek :shock: 3. baba még nincs érkezőben, nem is lesz, de majd megveszek érte :shock: stb.stb.

Ja, és mostanság sokszor eszembe jut hogy fogok 1 karton sört, 1 doboz cigit és eltűnök 2 napra, ez gáz???

Viszont elkezdődőtt az építkesés!!!!

Bigsis!
Ti hogy álltok?

Kösz Lorca ez most nagyon kellett :D

Kép
Kép
bendegúz30

Boldog Orsi napot! :)

Most reagálni nem bírok, mert második napja olyan migrénem van, h bedagadt az arcom és hánynom kell... ha végre nem fogok szoptatni bevehetem a gyógyszert! Már csak 4 hónap. Ria, két port is ittam, ezzel most az se bír.
Kérdés: ugye lesz uszás holnap? Mintha azt mondta volna a fickó, h változatlanul lesz minedn hétfőn.. mert holnapra bizti elmúlik a fejfájás és akkor megyünk, még Boldiapu is jön.

Ja, és második éjszaka ébredünk 2-3-szor :?

Kép
Kép
agiboldi

Jóreggelt! :evil: :evil: :evil:

Nincs fűtés!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Arra ébredtem, hogy majd meg fagyok! Szegény Lillust is jól bebugyoláltam, mire felébredt... én meg már nem tudok visszaaludni!!!

Tegnap nem voltunk Állatkertben, ugyanis nem találtunk parkolóhelyet, mert a Hősök terén volt a Magyar Gárda avatása és kábé ezren voltak kinn. És még jól be is dugultunk. Kitaláltuk, menjünk el a csodák palotájába. Persze, a Millenárison a Titanic kiállítás volt!! :x Na, aztán hazajöttünk végül. Lillus a kiborulás határán állt...

Szerintem lesz uszi.

Ágiboldi!
Húú, ez nagyon rosszul hangzik!!! Sajnálom, remélem már tényleg elmúlik! Biztos Boldi is emiatt ébred éjszaka! (megsúgom, amúgy Lillus is...de ő nem tudom miért)

Lorca!
Mi is júliusban voltunk és pont úgy, ahogy írtad. És majd megdöglöttünk a melegtől! :D :D :D
A bábszínházat én még ovis koromban sem értékeltem túl sokáig. Max. fél órára kötött le, aztán szaladgáltunk a többiekkel.

Orsi!
Így utólag is Boldog Névnapot kívánunk Lillussal együtt! :)

Sági!
Megcsináltam a sütid, Bali még a keksz megpuhulását sem bírta kivárni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

lora
tuti, h lesz ma uszi, én emlékszem!

timo
lillusapu is jön?

ria
gratu a zsákmányhoz. én csak egyszer voltam az outletben, de akkor irtó béna volt a felhozatal, de rémlik, h ti már az első bkocsitokat is ott vettétek

sno
boldog snorsi napot! mivel telt?

sági
harmadik éjszaka?

majus3

Jól van, akkor megyünk az usziba. Jön ma az anyós is...

Ágiboldi
Nagyon vacakul hangzik ez a migrén! Szerencsére az én kobakom ritkán fáj. Ám tegnap nekem is fájt. Azt hittem már beteg leszek, mert fáztam is. És az is lettem volna szerintem, de bevettem egy aszpirint. Felmértem, hogy jobban ártanék mindenkinek, ha beteg lennék. Így legalább Brigi aludt egy kicsit. Bár 2 ébredés így is volt!

Timi
Tegnap már nem is mentünk sehová, mert mondták, hogy már lesznek rendezvények, meg lezárások emiatt.
Lillus és Boldi nekem gyanus! Eddig egyszerre aludtak, most meg egyszerre kelnek? Most már kíváncsi vagyok mi lesz ma az usziban!
Fú tegnap meg is haltam volna fűtés nélkül! Bár általában nálunk olyan meleg van, hogy szinte folyamatosan nyitva van az ablak. Épp ezért nagyon gondolkodom, hogy kell-e nekünk egyáltalán olyan nagyon vastag hálózsák!

Ti miben altatjátok a bébiket?
Ja és kb. hány pelust használtok el / nap?

Jól emlékszem Bozotkáék ma utaznak? Jó utat Bozotka! Irigy-irigy! :D

Párom nővére meg épp az Adrián hajókázik. Azt mondta, hogy ott is kb. 15fok van, viszont a tenger még 20-22 fok. Tegnap pont Dubrovniknál jártak! Az olyan szép hely!!!!

Bella
Szerintem nem gáz! Nekem is eszembe jutott már egy párszor. Főleg én Brigi előtt eléggé bulizós voltam. Haza max aludni jártam, vagy még azt se. Ez igencsak megváltozott azóta...

Csajok
Majd ha már nem szoptatunk tartunk egy elválasztós/elválasztódos partit babák nélkül?
lora7

Tényleg Ria
Ti most visszatértetek a mindenevős táplálkozásra? Beni hogy van?
lora7

Május!
Igen, jön Bali is! :lol: :lol: :lol: Ő lesz ma a paparazzi, nem hajlandó habtestét mutogatni nagyközönség előtt! :)
Hogy vagytok? Keleapu is jön?

Lora!
Én pamut hosszúujju body és pamut ujjatlan rugi és takaró. Ennél többet nem szeretnék ráadni, mert félek, hogy megizzad és megfázik. Bár, most hogy vacakol a fűtés, erősen gondolkodom...
Napi 4 pelus kábé. De ált. mindig akkor kakil be, mikor új pelust adok rá! :evil: :evil:
A buliban benne vagyok! :)

Timi
Kép Kép
timocska

sziasztok!

Lea f9től f4ig aludt kajcsi azután f7ig alvás majd kajcsi és f9kor rugdosott ki az ágyból :lol:

elmentünk overallt venni de elfogyott a méretünkben úh vettem a kínaiban egy jó kis kabátot 2600ért h legalább a levegőre kimerészkedjek vele, az ünnep után pedig útra kell kelnünk mert ebben a nyavalyás városban nem lehet norm gyerekcuccot kapni :twisted: :twisted: :twisted:
babkocsiban már ne mmertem kivinni így kenguruztunk de a polár kezeslábas és a pulcsi ebben a szeles időben már kevés szerintem

éjszaka
hát vszínű Lea tényleg fázott szóval most hosszú ujjú body pmut pizsi+zokni és egy vastagabb hálózsák és 23-24°C a szobában :lol: azóta alszik éjjel :lol: de pl valamelyik este 21-22°C volt a szobájában és hideg volt keze-lába úh még kapott egy takarót is :lol: nem izzad viszont jót alszik :lol: olyan mint én paplan+pléd+pizsi+zokni :oops: :lol: nem túl sexy de ez van :lol: :wink:

ja és tud feleselni a kisasszony :shock: :lol:

lora
mi 4-5 pelust használunk de nem várom meg míg full tele lesznek mert lea popsija kipirosodik akkor

timi
Lea is tiszta pelusba kakil :lol:

ágiboldi
rem jobban vagy

mennem kell bepörgött :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

meggy
csajok ti hogy kínáltátok a meggyet? nyersen? főzve? párolva? magában(így talán nagyon savanyú nekik bár én imádom) vagy pl banánnal? esetleg krumplival?

a sütőtök (eddig csak sütve adtam bár találtam már főzős receptet is hozzá) nagy kedvenc lett :lol: anyatejjel keverem ki neki és imádja :lol:
ja és tök norm a széklete tőle :lol:

sno
milyen hosszú vonatozást vállatál be eddig Sebivel egyedül? miben viszed olyankor? bébihordó vagy kenguru? a vonaton az öledben ül?
gondolkodom én is egy kis vonatozáson de a babakocsit nagyon macerás lenne felcipelnem+gyerek+a cuccok stb.

sági,ágiboldi
hogy válnak be a homeós bogyók?

nekem nem megy a sírni hagyás :oops: :oops: :oops: a fejemre fog nőni ez a gyerek :lol: bár talán nem olyan gáz a helyzet csak néha :lol: :wink:

Málta, Adrián hajókázás... hmmmm de szép is lenne :lol:

nagymamák
tegnap anyuéknál voltunk és elmeséltem mit alakítottak a nagyik a finomfőzivel és a vajas kenyérrel...enyhe nevelő célzással :oops: :wink: ill megelőzésnek szántam de anyukám nem értette mi a problémám/nk vele? :shock: :shock: :shock:
ő pl simán adott volna tegnap is a Leának a húslevesben megfőtt zöldségből, a ketchupos csirkemellből egy falat husit stb.
:shock: :shock: :shock: és jött a szöveg h mi is felnőttünk ezen
próbáltam megmagyarázni h OK de már van tudományos magyarázat h mit mikor és miért akkor és az allergia, merth apa allergiás+ aszthmás és így sokkal nagyobb az esély mindenféle allergiára stb ....a válasz :shock: h így majd akkor attól lesz allergiás h mindentől megvédem :shock: :shock: :twisted: itt rövidre zártam a témát és mondtam h akkor majd nem lesz Lea a felügyeletére bízva csak 2 éves kora után oszt kész :lol: itt meglepődött :lol:
úh klassz kis időszak lesz ez nekünk is :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Lora!
Emili hosszúujjú body+talpas nadrág, pamut, nem vastag+Bélelt hálózsák, ujjatlan.A szobában 23 fok van kb.Nem izzad, és reggel jó meleg a tapancsa is. :D
Amíg kicsi volt :twisted: addig 3-4 pelust fogyasztott, de amióta eszik rendesen, azóta van hogy 6-7 is elmegy egy nap :evil: :D Kis pelus zabáló a "drágám" :lol:
Természetesen ha már kifolyik a pisi a pelusból, és tisztába teszem, na tutira akkor kakkant be, nem előtte 2 perccel. :twisted: Dehát a végtelenségig nem várhatok a cserével. :? És a tiszta pelusba alegjobb kakilni. :l

Timi!
Fűtés: :twisted:
Én nagyon útálom a panelt főle ezért.

Nézem a Ghostot, Emilivel
:lol: :oops:

Mostmár mindenhol feláll, nincs biztosnásgan már a notebookom!Most is meg akarja kaparintani :lol:

Főztem paradicsomlevest, meg neki krumplit husival, és turmixoltam hozzá a levesből is.Hát majd holnap kiderül mit szól hozzá :roll:

Reggel néztem a Hüvelyk Matyit, de nagyon brutál volt, ahoz klépest, hogy mese!Tiszta horror meg kegyetlenség volt :(

Kép
pankaa

Mazsi!
Én overált a C&A-ban vettem, elég jó, 7000 ft lett volna, de volt DM-es kuponom 50%-os, amit a bababónusszal kaptam, így 3500-ért nagyon megérte.
Meggyet pont az előbb ivott, vagyis a levét.Már régebben is adtam neki, akkor almalévekl, mert rétest sütöttem :wink:
De tervetek neki turmixolni holnap befőtt meggyet almával.Anyukám tette be, magozott meggy.Vagy banánnal, azzal édesebb.Én tenni szoktam még a savanykás gyömikhez babakekszet, daráltat, a Fosfovitot.
Anyósnak én is tudtára dtam már egy párszor, hogy amíg Emili ki nem jelenti maga, hogy ott akar maradni, addig nem is fog :lol:

Lányok!
Emili annyit esik, koppna a feje, ha feláll, és elbillen. :( Nem tudom mindig elkapni, mindenhol feláll.Ugye nem lesz semmi baja ettől a sok esésétől???

Kép
pankaa

Lora: Mensi: Miután el kezdtem szedni a bogyót megjött, utána 24-28 naponként barnáztam (mintha meg lett volna) és mikor öt hónaposan abbahagytuk a szopit akkor megjött rendesen meg azóta még egyszer, de most már lassan másfél hete késik. Csak még az nem volt beálva, hogy nem 4-5-6 napig van meg, hanem 10-14 napig, ezért is küldött el már Zsolti a dokihoz.

Panka: Nálunk is ez van, mindenre fel akar már kapaszkodni, fel áll a járókába és mindig koppan egyett, ha nem figyelek. Szegénykémet úgy sajnálom már, de én se tudok minden pillanatban ott lenni mellette. Gondolom ha nem túl nagyott esik nem lehet gond. Csak multkor is a száját ütötte meg Gréta és félek, hogy inkább meg fog maradni a helye.

Holnap mi meg anyósékhoz megyünk, előre is várom :twisted: :evil:

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Mi is megyünk a héten vastag sapkát, overált stb. venni, mert qurva hideg lett.

Éjszaka: hosszúujjú body, vastag hálózsák és nálunk 23-24 fok van.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Hali!

Ágibold! Nagyon nagyon sajnálom! :cry: Nekem ilyenkor sokat szokott segíteni ha jól kihányom magam!

Tegnap nekem nem fájt a fejem viszont még ülve is szédültem és kicsit hányingerem volt, pedig megittam 2 kávét egy kakaót egy pohár kólát és végül egy redbullt! Ez se segített! :roll:

Overál! Nagyon jók vannak az outletbe 3900-ért persze a lányos szinek jobbak :evil:

Altatás! Hosszúujjú body vastag ujjatlan hálózsák és zokni! 22 fok!

Apa vett sapit a kengurugoldba de mivel nem jött át msn-en a kép nem tudtam megnézni és pont olyat vett amilyet én nem akartam!!! :evil: Nem baj lényeg hogy nem fázik a buksi! :)

Buli! Menjünk minnél hamarabb! :D

KépKép
csongria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?