Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot Mindnekinek! :D

Heni: szerintem ez egy nagyszerű megoldás, és nagyon szép gesztus az egész család részéről. Közel van mindenki, és így nem tudnak "eltávolodni" egymástól :roll: :D
Testvérednek üzenem, hogy nagyon ügyes volt a szurinál, csak így tovább :roll: :P

Ki mint tölti a pihenőnapokat? :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

junko,heni!

Nagyon szépen köszönöm nektek a választ! :)

Kép
kicsimálna

Sziasztok Lányok!

Én ma melózok! Ti? Otthon vagytok?

Kicsimálna!
üdv itt! :D Látom, ikrekre gyúrtok :lol: :lol: :lol: Sok sikert hozzá! Én sem lennék elkeseredve, ha kettő babám lenne...

Gizmix!
Megértelek, hogy el vagy keseredve. :( Most engem is elkapott egy lefelé ívelő hullám :( , de igyekszem nem ezzel foglalkozni! Nem akarom, hogy rányomja a bélyegét az egész életemre. Nem akarok depis lenni. Normálisan akarok élni. De ez nagyon-nagyon nehéz, mert minden gondolatom, az , hogy gyereket akarok. Próbáljunk meg együtt kilábalni ebből és erőt gyűjteni januárig! :) Új év, új lehetőségek, új szerencse! :) Sikerülni fog! Itt mindenkinek sikerül! Fel a fejjel! Nem vagy egyedül, ha bánatos vagy, írd ki magadból! Itt mindig kapsz bátorítást :)

Heni!
pont ilyen családot szeretnék, hogy együtt, de mégis külön vannak a gyerekek a szüleiktől! Egy ilyenért dolgozom! Fantasztikus, ahogy éltek! Micsoda összetartás!
Huginak kitartást és Neked is! Nagyon drukkolok!

Kis-Csillag!
Hát jól megijesztettél tegnap! szerencsére, minden rendeződni látszik! Pihenj sokat! és ne ijesztgess :twisted:

Mnzsani!
:lol: én is nézem a barátokat :lol:
dezsina

Szia dezsina!

Hát nem cél,hogy több babó legyen,de én végtelenül boldog lennék egyből két babával! :lol: :lol:

bár egy is végtelen öröm lenne,csak jönne már...

Kép
kicsimálna

Sziasztok,
kicsit rég jártam erre :oops:

Dezsina, úgy látszik, most ilyen - hullámok terjengenek, többek között azért nem voltam én sem, mert kicsit el akartam szakadni a baba-lombik témakörtől.

De most már jobban vagyok, igaz, azért ebben az is benne van, hogy egy extra hosszú ciklus után végre megjött, 29-én megyek megbeszélésre, hogyan tovább.

Ma dolgozom 10.30-ig, utána meg megyünk anyóshoz hétvégére.

Jó pihenést mindenkinek és küldök ++++ energiákat, ránk fér :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Beadtam magamnak az első szurit.picit még mindíg remegek :oops:
azt hidtem olyan egyszerű mint a tollassal,de ez nehezebben megy át a bőrön és sok a lötty amit be kell nyomni,a Szerelmem nem is mert odanézni jobban félt mint én,vagyis féltett,de büszke hogy mikre vagyok képes,de nem is fájt várom a holnapit is :D
képzeljétek vágattam fufrut és jól sült el mindenki el volt ájulva,hogy milyen előnyös még fiatalít is :D :D :D mondtam köszi,most ovis lettem
Henitesó :D ügyik vagytok és Tiszteletreméltó szép család,le a kalappal,amúgy mit szúrtatok?
Katavirág szép pocis vagy :D
lanyané

allergobarbaro szupi végre megjött!!!én is volt,hogy azt hidtem jobb ha nem írkálok aztán rájöttem Ti vagytok akik igazán megértenek és a pozitívitásomat megtartják!Köszönöm!
lanyané

Lányok nehéz ilyen vonalzót csinálni,milyen oldalon és hogy kell,ha valakinek van kedve segíteni megköszönöm!
lanyané

Kismálna!
Tudom, csak mi már (lombikos társadalom) a kettőnek is nagyon-nagyon örülünk és nem esnénk kétségbe! Persze egyel is megelégszünk :lol: Csak már meglenne!

Allegro!
Én képtelen vagyok elszakadni. Állandóan ez jár a fejembe. Most spontánozunk, a 9. naptól kétnaponta. Hát mit mondjak... ezt a ciklust még a 20. napig végig csináljuk, de többet ilyen hülyeséget nem találok ki! Ezt nem lehet kibirni. Már megint elegem van. Most már biztos vagyok, hogy ebből nem lesz semmi :? Így nem lehet. Csak be voltam lelkesedve. És az a legrosszabb, hogy pont mostanra, amikor is középidős vagyok, addigra veszítem el a türelmem és adom fel. :twisted: A köv. hónapban elég a 3 naponta....

Lanyané!
Gratula az első szurihoz! Nekem is longprotokolom volt, mindháromszor :!: Hát.... mostanság a harmadiknál már elegem volt a szurikból is :evil:
dezsina

Sziasztok!

Köszi szépen a dicséreteket én is büszke vagyok a családomra

Dezsi:
fel a fejjel, nehogy depis legyél most

Kis*:
hogy vagy ma?

Kicsimálna:
te mikor kezdesz szurizni?

Allegro:
de jó, hogy megjött, akkor már nálatok is indulhatnak a dolgok

Lanyané:
te mit szúrtál ma? fej-fej mellett haladunk
mi tegnap csak suprefactot, ma suprefact és gonal ez három napig
keddtől már csak gonal
+++++++++++++++++++++++++

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lanyané!
http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php
ha tudsz kicsit angolul, akkor menni fog. De ha nem, leírom a lépéseket!
dezsina

Én még várakozó állásban vagyok.Megvárjuk míg megjön,aztán elkezdem a fogigátlót,majd utána a szurit is. Nekem még arrébb van sajnos a teherbeejtésem... :(

Kép
kicsimálna

Málna,
Picit még várni kell de utána már jöhet is a baba :wink: nekem is fogis stimu volt és jól sikerült :wink: :lol:

Kis*,
Most lettem készen a takarítással jöhet a pihi :wink: megyek majd sétálni is kb. ennyi a programom.

Heni,
Ügyi tesód van :wink:

lanyané,
Gratu az első szurihoz :D
Vendég

Kicsimálna!
Hamar eljön az idő :lol: amikor, már szúrni kell, akkor úgy elrohan az idő, ohgy mire észbekapsz, már bent vannak a babák :lol: :wink:
dezsina

Heni én is suprafactot csak én jövhét péntekig,drukk nektek!!!
Dezsi köszi!mi várható a longal sok tüsző vagy kevés jobb,nem tudom mit várjak.
lanyané

jujjj dezsi légyszi inkább írd le ha nem gond.köszike
lanyané

dezsina!

Ne csak bent is legyenek,bent is maradjanak! :wink:

Pandácska!
Mesélnél nekem a te lombikodról?Mire kell pontosan a fogigátló,mikortól szedted,milyen szurid volt és hány tüsződ lett,hány lett beültetve,stb.Csak pár szóban légyszi,ha majd van egy kis időd!
Nagyon köszönöm!!!

Kép
kicsimálna

Málna,
Írtam privit.
Vendég

Kicsimálna!
Ezt pontosan így gondoltam! Maradjanak is :)
dezsina

Köszönöm Pandácska! Válaszoltam is neked!

Kép
kicsimálna

Heni
Mi is hasonlóan lakunk, csak nem kertesházban. Mi lakunk az elsőn, tesómék a második, a szüleim pedig a harmadikon és pont egymás alatt :lol: Szóval mi is jól egykupacon maradtunk. Jó ez igy, mert én általában minden nap felugrok anyuékhoz, ha csak 2 percre is, ők viszont nem jönnek, nem zaklatnak minket, csak ha hívjuk őket. A férjem pedig szereti őket és fordítva is - az ő szülei már meghaltak. A tesómékkal is jó a kapcsolat, igaz velük nem nagyon járunk össze, mert a nagyobbik gyereke (4 éves fiú) nagyon rossz, és én nem akarom, hogy a Máté annyit rossazságot lásson :oops: :roll: Persze szinte találkozunk minden nap, csak akkor nincs ott a Levi neki :oops:
Most viszont jó lenne költözni, de ez azért is jött, mert anyuék is épitkeznek a kertbe és kiakarnak költözni oda tavasztól őszig. Nekünk is lesz ott szoba, de azért én nonstop nem akarok oda költözni. Szóval kicsit széthullunk majd :roll:
Na bocsi, hogy ilyen hosszú lettem nem ideillő témában
:oops:
A tesó pedig nagyon ügyi :wink:

Dezsina
Én beteges Bari néző vagyok :oops: :lol: Ha nem alszik vmiért el a Máté addig, akkor video és jöhet ha már vége a tvben :lol: Igaz most, hogy nincs itthon az apa, időben elalszik :lol: Tőlem sokkal jobban tart, bár szerintem ez a normális. Ha itthon a férjem, akkor persze könnyebb, mert kicsit "lepasszolom" a Mátét, viszont mégis könnyebb a Mátéval, ha nincs itthon :roll: Na hát majd megtudod Te is :wink: Semmi depi, eddig olyan ügyi voltál :!: Bár elhiszem, hogy azért ez a 2 naponta akció....hát hogy is írjam :roll: Szóval "kötelességből", nem lehet könnyű...de ne hangoljon le, mert Te legalább az esélyt megadod :wink:

Lanyané
Csak ügyin a szurikkal. Először én nem mertem beadni, a férjem válalkozott rá. Akkor is csak úgy mertem, hogy nem néztem oda, mert ha már közelített, akkor elhúztam a hasam. Aztán jött olyan nap, amikor nem volt otthon abban az időben, és hát muszáj voltam beadni magamnak. Na az első nem volt egyszerű, de aztán rájöttem, hgoy nem is olyan vészes...ahogy Te is :wink:
Várom a vonalzód :lol:

Na eldugulok, mert megyek teregetni.....
Vendég

Dezsi: Tudod, hogy nem jóakarásból ijesztgetek itt mindnekit :lol: Én is megijedtem, de már rutinom van haematómából :lol: Bár persze, ilyenkor az a legrosszabb, hogy eü-s vagyok.. :?
Dezsikém, fel a fejjel, és rengeteg türelmet +++++
Lanyané: Grat. az első szurkához :D
Kicsimálna: hamarosan Neked is bent lubickolnak a Babók :wink:
Panda: ha ilyen ügyes voltál, meg is érdemled a pihit :D
Heni: köszönöm, megvagyok, még mindig szivárog vmi barnás, de szedem az antibogyókat, és fekszek - na meg alszok, nemrég ébredtem - hogy éhes vagyok :lol: :lol:

Csak legalább a múltkori szurka helye ne fájna ennyire :twisted: Ha hozzáérek, ég, és kemény is.. Na majd jól beborogatom :D Hülye voltam, pont a kedvenc fekvési oldalamba engedtem :lol: :lol:
Ráadásul pont az azoldali csípőízületem fájdogál, mondjuk inkább az mint az ülőgumócskáim és környéke :lol: :lol:
Majd lehet még leszek, ha el nem alszok, ha igen, akkor csak olvasó üzemmódban :wink:[/b]
Amindenit.. Holnap megint vége egy hétnek.. Hogy szalad az idő :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Mnzsani!
:lol: én is bari néző vagyok! :lol: igazság szerint nagyon nem vagyok megelégedve a tv-műsorral. Igy ezt az egyet mindig megnézem, ha lehet.
Ja, és dehogy nézem rossz szemmel a lóheréket :lol: Hozzon szerencsét! :D
A kertes ház pedig nagyon-nagyon jó!!!! Nyári estéken ülni a teraszon és bámulni a csillagokat! Nagyon szeretem... Remélem sikerül elköltözni és vágjatok csak bele a plusz szobába a tesónak! Hiszen úgy is lesz tesó! Fiatalok vagytok és van még lehetőség!!! :lol:

Kis-Csillag!
Tudom, hogy nem viccelődősen ijesztgetsz! :lol: De azért nagyon izgultam értetek! De Csodababa 190 nap múlva mutatkozik csak :lol: :lol:
dezsina

Sziasztok!

Akkora nagy itt a csend, hogy meg kell hogy törjem egy jóhírrel.. Ahogyan az természetesen tőlem illik..
Tudom, sokat nyavalyogtam, de lenyugodtam, igyekszek a lehető legoptimistább lenni - :lol: :lol: :lol: ...

Jelentem, az én pocakom csíkosodásra hajlamos :lol: :lol:
Tegnap este felfedeztem két szimmetrikus szép csíkocskát, hát azt hittem hátrahőkölök :lol: :lol: :lol:
Így nem is tudom, hogy merjek tenni pocifotót :oops: :oops: :roll:
Amúgy sem vagyok vékony alkat, de ezen nagyon meglepődtem, így tegnap estétől megy a kencefice.. :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

bocsi, hogy olyan rég jártam erre :oops:

bella: drukk a szurikhoz+++

hajnoca: nagyon édesek vagytok együtt :wink:

kis *: pihizz sokat!

brumi: a páromat tömöm e, c vitaminnal, maca vibevel, szelénnel és cinkkel.

julika: kitartást!

dezsi: drukk a spontán babához!

kata79: drukk az uhhoz!

kismamik: hogy vagytok?

alle: örülök, hogy tovább nem kell várnod a mensit!

zsani: mit néznek a vérvételkor?

heni: grat a vizsgához és az első szurihoz is!

pandus: örülök, hogy minden oké.

lanyané: ügyes vagy!

rólam: még mindig beteg vagyok, de legalább tudom most már, hogy mi a baj. van egy gége és mandulagyulladásom. szedem a gyógyszereket, napok óta szinte egész nap csendben vagyok. sajnos, lehet, hogy ki kell majd vetetnem a mandulámat.

katica
katica30

Halihó :D tényleg nagy volt a csend,de itt vagyunk.
Kis csillag,hú de örülnék 2 csíknak.csak a teszten :D :D :D azért pocakfotó jó lenne,lássuk milyen jó kis pocókád van,és ha érdekel van homeopátiás golyócska is íhogy ne legyen több csíkod rajta.
Katica,jobbulást,remélem mihamarabb meggyógyulsz!
remélem jól telik mindenkinek a 7vége,én halálra eszem magam,Anyukám szülinapja volt,minen fini,sok sok süti torta,pedíg nem szeretném visszahízni azt a 10kg.ot amit ledobtam most(hogy ha pocakosodok legyen mit visszaszedni :D remélem)
lanyané

Sziasztok :D

Katica: remélem minden jól alakul, s ha a mandulád ki kell venni, jobb túllenni rajta, a szervezetben góc szerepét töltheti be, akár egy lyukas fog, illetve az idült mandula gyuszi még okozhat panaszokat az ízületekben, szívben és vesékben.
Gyógyulgassál ügyesen azért :D és kíméld a hangod :) :roll:

Lanyané: hogy mennek a szúrkák??
Egy húzósabb hétvégén még nem megy vissza a 10kg :wink:
Golyócska? Miféle golyócska?? Mesélj róla kérlek, bár szerintem sok minden nem tudja meggátolni.. Máshol is van, még abból az időből amikor hirtelen fogytam sokat.. :roll:
Valamelyik nap, esetleg holnap dobok fel pocifotót :lol: üsse kavics :D
Én pedig akkor a pocimról a két zebracsíkot felajánlom a tesztedre :wink: De másnak is átküldöm nagyon szívesen :wink:

Mi: rengeteget pihenünk.. de ma felvetődött bennem egy kérdés.. Mivan, ha ez a mostani iciripiciri frisssecske vérpacácska /bocsika/ :roll: már nem is a méhemből jön, hanem mi van abban az esetben, ha az utró felmarta a méhszájat és ott reped meg egy picinke erecske?
Van valakinek tapasztalata? És nem mindig van, de ha van is, csak wc után.. a papíron..
Azért, ha 29én megyek kontrollra, megnézetem a doktorral a biztonság kedvéért, olvastam, hogy a tartós kémhatás-változás a hüvelyben okozhat pl. méhszájsebet is.. Ami szintén pecsételő vérzést okozhat :roll:

Ehh :) lehet kár, hogy eü.-s vagyok?? :lol: :lol: :lol:

Mindettől eltekintve nagyon sokat pihenek, de ma sütnöm kellett Négerkockát :D, rendesen szedem a gyógyikat + c-vitamint és nagyon kitartó vagyok, hogy minden rendben lesz :wink:

Többiek? Mindenki pihizik? :D :roll:
Pusza Nektek és remélem Mindenki jól van ebben a hideg időben :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis csillag!mennek a szurkák már a kezem sem remeg,arra leszek kiváncsi utána milyen szurit kapok és milyen tűvel hova kell beadni,ezt még beadom magamnak,de ha nagyobb a tű akkor már nem bizti.
a striák kötőszöveti gyengeség miatt a hirtelen növekvő súj miatt lesznek,ezek a homeopátiás golyócskák a saját kötőszövetedet sekentik hogy erősődjenek a neve CALCIUM FLUORATUM 9CH napi 1szer 5 gyolyócska a nyelv alá elolvadni hagyni,előtte utána semmi mentolos(fogmosás,rágó,cukor)Se enni,inni max csapvíz,3hónapig érdemes kúraszerűen.első 20nap-10nap szünet-20nap-10........
a homeopátiás készítményeket kismamáknak is lehet hiszen gyógynövényhigításból vannak.túladagolni nem lehet,mellékhatása nincs,akit érdekelnek a homeopátiás gyógyszertárakben kézségesen segítenek,az 1759óta a homeopátiát.mindenfélére van(influenza,aranyér,nyugtalanság,sebgyógyulás,stb
lanyané

Sziasztok lányok!
Hát, tényleg nagy itt a csend... párom már dolgozik, így szabad vagyok ....

Lanyané, nagyon köszönöm a kineziológus számát!!! Fel is hívtam, megyek hozzá, aztán meglátjuk, mit mond... Ártani biztos nem árthat :) Pláne, ha annyi dologra van.... :) Ügyesen a szurikkal! szerintem már nagyobb tűt nem fogsz kapni, ha már adtál be felszívósat, akkor az a legnagyobb...

Katica! Gyógyulgass ám! Hangod azért van? Csak mert ha nincs, akkor tényleg kíméld... én egyszer 1,5 hónapig nem beszélhettem, mert hangszálgyulladásom volt, és nem kíméltem a kritius pár napban...
Nekem 18 éves koromban vették ki a mandulám, és nagyon szivesen gondolok vissza rá.. szerelememmel együtt feküdtünk be a kórhzázba, egymás után műtöttek minket, nagyon élveztem... 5 egész napot együtt lehettünk!

Pandus!
Én is takarítok szortírozok.... ez a legjobb idő rá, kint sötét van, fúj a szél, párom dolgozik...
Vendég

Kiscsillaaaag,
Tényleg nem jó, ha az ember túl sokat tud... :) Ne gondolj rosszra rögtön! Kitartááááááás! az utrót pedig már el is hagytad teljesen, ugye? mert akkor még ha attól is lett, már csak gyógyulhat, rosszabb nem lesz!
Én nyelvtanár vagyok, és én is ott hagytam a nyelvtanfolyamot a 2. órán, mikor elkezdtem egy új nyelvet tanulni, és nyilvánvaló volt, hogy az a tanár nem jó... Módszertanilag olyan dolgot csinált, hogy lejött azonnal, reménytelen, és az ő segítségével nem fogok megtanulni..
Vendég

brummadzag!örülök,remélem neked is sokat segít!igen ez amit most adok az felszívós és inzulinossal adom be,neked milyen protokol lesz?melyik intézménybe jársz?mi a bibi nálatok ami miatt csak Most lesz babátok?bocs ha túl kiváncsi vagyok
lanyané

Brumm: hát bizony tényleg nem jó - tapasztalat.
Igen, szerencsére elhagytam az Utrót, az utolsó 2 szemet inkább szájon át vettem be a vérzés miatt pénteken és szombaton.

Végre ma éjszaka csik iciripiciri friss volt a papíron és reggelre csak picinke barnácska a tiszt.betéten, olyan jó érzés :oops: :roll: :wink:
De azért ha 29én megyek kontrollra, megkérem a dokit, hogy necsak vizsgálat legyen hanem kukucskálja is meg :oops: :oops: :lol: :lol: és egy meglepetésUH-t is lehet kérni fogok :roll: :roll: /de mocok vagyok/

Lanyané: megkérdezhetem mi az a felszívós szuri?
Szerintem a másik az már "előretöltött" fecskendős lesz - emlékszem, nekem is olyan volt.. Kezdetben felszívós, naponta 3 ampulla /én Menopur-t kaptam/, ez volt az érlelő, majd Cetrotid szuri jött, ez is hasikába, ez volt az amelyik meggátolja hogy ne repedjenek meg, majd végül 2 db Ovitrelle szurit kaptam a leszívás előtti meghatározott időpontban.. Ez utóbbi is hasiba kellett adni és előretöltött fecsis volt :)
Úgyhogy szerintem nem lesz nagyobb tűd már :wink:

Eztetet küldöm Mindenkinek :arrow:
Kép

És egy kérdés :!:

Ki mit Kép ma :?: :?: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

De buta vagyok, valamit kihagytam!

Lanyané!! Érdekelne azért az a bogyó, de ha hagyom elolvadni nyelv alatt, milyen íze van :?: :?: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis!Cukor íze van,finom :D
most Apával immunerősítőset szopogatunk,hogy ne kapjunk el nyavalyát,meg a pánikomra is ilyet szoktam ha úgyérzem esetleg...mindeggyik cuki ízű és nem is drága 500ft körül van.
előretöltött ceruzásat is be tudom adni csak azt nem amit vissza kell szivni hogy nehogy véres legyen,na mindeggy pénteken kiderül mit kapok még.
én ma nem főzicskéztem,tegnap Anya pakolt sokat,meg van a fagyiban tavaszitekercs azt bedobom a sütőbe,és nézzük a romantikus filmeket,most a holdayt kezdjük.......
(remélhetőleg nincs semmi gond,és ez nagyon jó hogy nem sokkolod magad szét,nyuginyuginyugi pocisimi :D
lanyané

sziasztok!

lanyane: szurikkal hogy haladsz?

kis *: minden rendben lesz, ne aggódj! :wink:

brumi: priviben, vagy msnen mesélnél a mandulaműtétről? jó takarítást!

én sem főzök ma, anyóséktól kaptunk sok finom kajcsit. továbbra is pihenek, és a hangom is pihentetem. nem sok hangom van még mindig. holnaptól újra meló, még gondolkodom, hogy menjek-e vagy sem. ennyi hanggal nem tudom majd végig dolgozni a napot.

mindjárt dobok táblákat.

katica
katica30

Lanyané: nyugi a nyavalyákkal kapcsolatban..
Én a beülti napján este úgy benáthásodtam mint mostanában soha!! És hát nem tehettem semmit!! Se orrspray se köptető..
Mégis.. Úgy gondolom volt értelme a náthámnak..
Mert ugye olyankor a szervezet immunrendszere a náthával van elfoglalva, s így a babó szépen be tudja magát fészkelni..

A visszaszívós miatt nem kell nagyon aggódni, pocakbőr alá adott szuri esetében igen kicsi az esélye, hogy véreset szívjál vissza.. Nekem viszont előfordult viszont, hogy utána egy icipici vércsepp kijött a szúrás helyéből - de az sem baj - legfeljebb nagyokat mókázva mutattam apának a térképet a hasamon..

Mivel eü-s vagyok rengeteg szurit adtam már be, és /biztosan ismerik néhányan/ a Clexane injekciót /véralvadás-gátló/ is hasba kell adni, és volt páciens aki már a rengetegiket kapta és olyan volt a pocakja mint egy sünmalacé :lol: :lol: - és mindig mosolyogva mondtam nekik: "Ezzel a bökéssel kész a Magyarország-térkép" :lol: :lol: - persze a beteg is csak vigyorogni tudott ezen :lol:

Bocsánat - de emlékrohamom támadt - egyre gyakrabban mostanában :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica: én aggódni? dehogyis :roll: :lol: :lol: már sikerült leszoknom róla - szerencsére!

Neked viszont sok-sok gyógypuszika!! :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

táblák:

Kép

Kép

Kép

szóljatok, ha vmit kihagytam! :wink:

katica
katica30

Lányok!ha Valaki leírná nekem hogy milyen lépésekkel tudok valami szép vonalzót készíteni azt megköszönöm,nem tudok angolul max,amit elsőben tanultam :D
lanyané

lanyané: vagy msnen vagy skypeon? ott gyorsan el tudnám neked magyarázni, hogy mit kell tenni.

katica
katica30

Szisztok...:)
Szebb napot...mert ma igen trugyi idő volt.
Kis* Párom kacsát sütött délre és tepsis krumplit ettünk mellé...lila káposztával.. :wink: :lol: nyami....nyami...fincsi volt... ja és vacsira is maradt..lassan ismét ránézünk... :shock: gondolom nem lesz rosszabb az ebédnél..:)
Kicsimálna, üdv. itt közöttünk..jó helyre kerültél! Jó kis csapat gyűlt itt össze..:)
Katica 30, Ismét köszönjük a részletes táblázatot!!!!! :wink: :lol:
jövő héten megyünk cukor terheléses vizgálatra (vérvétel)
Ja és a kicsik nagyon akaratosak és aktívak! Poci nő és 7 kiló plussznál járunk. :oops: :roll:

Heni, Lanyané, drukkolunk a szurikhoz!!!! Várjuk a híreket...
MINDENKITŐL!!!
Vikimi??...Hogy bírod?Kitartás...
Hajnoca?? Mizú?
Bella??
CSibe???
Pandácska, ha nem vagyok tolakodó Te hány kiló+nál jársz?

üdv.
Apacs..
u.i én is BK rajongó vagyok 8)

Kép
apacs

Apacs,
3,5 jött fel rám eddig. Én most pogival tömöm a fejem nagymamám csinálta :lol:
Vendég

Szia Pandácska.... :lol:
CSAK 3,5 kg????
Párom kérdezi, hogy hogyan csináltad?
Nálad is erős a pocak mocorgás? Voltál terheléses vizsgálaton? (cukor) Milyen volt?

Pedig Ő is vékonykaaaa[size=7].....(volt)[/size]
üdv.
András

Kép
apacs

Apacs,
Voltam terhelésen tej+zsömi ez a jobb. Voltam már olyanon is ahol cukros lötyit kell inni. Ha olyanra mentek egy citromot rakjatok a lötyibe úgy iható lesz és az eredményre nincs hatással. Sokat mocorog Dorka bár most már talán kevesebbet mint 20 hetesen. Viszont erősebben érzem néha nagyon vad :lol:
Vendég

Szia Pandácska,
Köszi, a citromot nekünk is említették. Ez szerintem így se-úgy se túl jó... :? Én a zsömisről nem tudok, de Párom azt mondta, hogy hallott róla, de a védőnője szerint az nem annyira célra vezető mint a cukros "butykos" :shock: :) én ehhez nem értek...
A mocorgás nálunk erősödik napról napra.. Lassan már nem lesz helyük... :? :)
Lassan Dorkának sem lesz akkora tere a mozgásra, de a lába és a keze (ökle) egyre csak nőőőő 8) :lol:
Jó éjt.
Apacs...

Kép
apacs

Sziasztok!

Na ezen a héten már többet leszek, a múlt héten lement a hajtás.
Remélem mindenki jól van.

Jelentem tegnap este átestem az első szurimon és saját magamnak adtam be! :D
Vendég

Szisztok Lányok!

rossz hírekkel kezdek!
Kiscsillag éjjel 1 órakor kórházba került erős vérzés miatt. Ma lesz UH. utána újra jelentkezem!
dezsina

Üdv itt is mindenkinek :)

Ma és holnap itthonról dolgozom, mert csinálják a ház körül a járdát, így többet tudok lenni :) Viszont 7végén munkahelyi kirándulás lesz, úgyhogy akkor teljes elvonás lesz.

allegrobarbaro

Dezsi,
ha megtudsz valamit azonnal szólj!
Nagyon szorítunk Kis*-nak.
Vendég

:oops: Jaj ne...Nagyon szorítok Kis*-nak és a babának

allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?