Heni
Mi is hasonlóan lakunk, csak nem kertesházban. Mi lakunk az elsőn, tesómék a második, a szüleim pedig a harmadikon és pont egymás alatt
Szóval mi is jól egykupacon maradtunk. Jó ez igy, mert én általában minden nap felugrok anyuékhoz, ha csak 2 percre is, ők viszont nem jönnek, nem zaklatnak minket, csak ha hívjuk őket. A férjem pedig szereti őket és fordítva is - az ő szülei már meghaltak. A tesómékkal is jó a kapcsolat, igaz velük nem nagyon járunk össze, mert a nagyobbik gyereke (4 éves fiú) nagyon rossz, és én nem akarom, hogy a Máté annyit rossazságot lásson
Persze szinte találkozunk minden nap, csak akkor nincs ott a Levi neki
Most viszont jó lenne költözni, de ez azért is jött, mert anyuék is épitkeznek a kertbe és kiakarnak költözni oda tavasztól őszig. Nekünk is lesz ott szoba, de azért én nonstop nem akarok oda költözni. Szóval kicsit széthullunk majd
Na bocsi, hogy ilyen hosszú lettem nem ideillő témában
A tesó pedig nagyon ügyi
Dezsina
Én beteges Bari néző vagyok
Ha nem alszik vmiért el a Máté addig, akkor video és jöhet ha már vége a tvben
Igaz most, hogy nincs itthon az apa, időben elalszik
Tőlem sokkal jobban tart, bár szerintem ez a normális. Ha itthon a férjem, akkor persze könnyebb, mert kicsit "lepasszolom" a Mátét, viszont mégis könnyebb a Mátéval, ha nincs itthon
Na hát majd megtudod Te is
Semmi depi, eddig olyan ügyi voltál
Bár elhiszem, hogy azért ez a 2 naponta akció....hát hogy is írjam
Szóval "kötelességből", nem lehet könnyű...de ne hangoljon le, mert Te legalább az esélyt megadod
Lanyané
Csak ügyin a szurikkal. Először én nem mertem beadni, a férjem válalkozott rá. Akkor is csak úgy mertem, hogy nem néztem oda, mert ha már közelített, akkor elhúztam a hasam. Aztán jött olyan nap, amikor nem volt otthon abban az időben, és hát muszáj voltam beadni magamnak. Na az első nem volt egyszerű, de aztán rájöttem, hgoy nem is olyan vészes...ahogy Te is
Várom a vonalzód
Na eldugulok, mert megyek teregetni.....