Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mona76"]H írta:mona76át Dani rendesen megtalálta a kezecskéit, ha egy pillanatra nemfigyelek rá, máris a szájába próbálja gyömöszölni :?
Csajok a fizetős szúrik hogy mennek? A doki felírja, és ki kell váltani? Vagy nála kell fizetni? Mi még erről nem beszéltünk a gyerekorvossal, november elején megyünk hozzá, remélem nem lesz késő.
Olvastam egy másik topicban, hogy egy 3 hónapos babónak, fityma szűkűlete van :? Hát nálunk még ezt sem ellenőrize az orvos :?


Fizetős szuri... receptre felírja a dokitok és kiváltjátok a patikában, aztán legközelebb a dokitok beadja...

Fütyi... a Ti dokitok csinálja jól... nem szabad ilyenkor még bántani a kicsi fütyiket... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is voltunk oltáson, de a dokim nem mondta, h. fizetős szurikat javasolna. Pedig én szeretném, hogy minden oksi legyen. Sabine! Ezeket a fizetőseket be lehet (érdemes) adatni nagyoknak is? 2,3,7 éveseknek is? Illetve nem gond-e ha két hósan nem kapta meg Mesi? Nem csúsztunk le róla? Én eddig fizetőset csak a kullancs ellenit oltattam Danusnak (felbuzdulva azon, hogy én már kétszer voltam Lyme-kóros - csak megjegyzem, hogy mind a két alkalommal várandós voltam). Tudom, a Lyme-ra nem jó az oltás, de az agyv. agyh. gyull. sem játék ám!!! Sőt!
A három kicsit még nem oltattam, de gondolkodom rajta.
Szerintetek bárányhimlő ellen érdemes oltatni?

Hát, lányok... ez a Dominik-ügy.... Istenem, az a csepp gyermek! Nekünk is van két kutyánk. Ők nem bántanak, újfoundlandik, vízimentők... de SOHA egy percig nem hagyom őket felügyelet nélkül a gyerekekkel! Jézus! Talicskával kitolni a halott gyerekemet az erdőbe és elásni???!!!! :shock: Borzalmas érzés még hallani is!

Fütyi... nálunk is problémás. Danusnál már ekkor teljesen levált a makkról a fityma, Gergőnél még abszolút nem lehet hátrahúzni. Azt mondta a doktorbácsink, hogy minden fürdés után (akkor felpuhul a bőr, nem reped be) felhúzod addig, amíg enged, és három-négyszer "ráhúzol" óvatosan egy kicsit. Doktorbácsink itt megjegyezte, hogy nem úgy, mint apánál... :wink: :lol:
Kétéves kora előtt nem bántja. Mondd Sabine, szerinted nem csinál rosszat a doki, ha ő választja le a gyerek kétéves korában? Nem tudom vigyem-e inkább sebészhez? Félek, hogy csak egyszerűen felrántja és az nagggggyon fájhat!!!! :shock: Hogy csinálják ezt a beavatkozást?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


nálunk ma lesz a második hónapos oltás és a doktorbácsi adott két vényt (mind2 fizetős szuri) az egyik rota virusra a másik meg a sok apró virusra. A két vény összesen 37eFt és a következő hónapban még a rotának van egy folytatása.
Az egyiket beadatom a másikat nem.
Egy dolgot viszont nem értek: Soha senki nem vizsgálta meg a gyereket hogy esetleg allergiás-e valamira, vagy birja-e és mi van ha valami baja lesz az egyik gyógyszer összetevőjétől, vagy a jövőben jön elő valami károsodás ezmiatt.
Napok óta ezen rágódom hogy mit csináljak, de mára eldöntöttem hogy az egyiket beadatom
Nekem is nagyon bejtt a suttogós lánc és álometetés, a gyerek még most is alszik. Mondjuk mi nagy lustik vagyunk általában 11ig minden nap ágyban vagyunk :D:D, azaz a gyerek, mert én reggel 7-8ig apát inditom útnak, rendet rakok itthon stb. és utána zsupsz vissza a kishölgy mellé az ágyba.

Képzeljétek elutazunk holnap délután 4 napra fonyódra. Várom is meg nem is. Tök jó hogy megyünk, de az egész lakást szinte viszük magunkkal. A kocsiba egy fingásnyi hely sem marad :D

Legyen mindenkinek szép napja, pusz Szilvi

Kép
sziszike77
 
 

 
 

belépnék én is a klubba, de én nem vagyok szőrös (tesom gyantáz) és nincs lenőve a hajam (sógornő fodrász), ellenben örökké büfis a rucim, sőt a tegnap esti fürdésnél még kakit is kaptam :D

Kép
sziszike77
 
 


Sabine! Dincus! Pfranciska! Mona! Copfi! Pattogó! Sziszike! Horvviki! Kispupu!
Nagyon édesek a babócáitok! Így képen olyan óriásoknak tűnnek. Tök fura, hogy ők is csak akkorák életben, mint a mi Miránk.

Mikegirl! Mona!
Köszönöm a játszószőnyeges fotókat. Keresztelőre mi is veszünk egyet Mira babának.

Mi minden tisztábatételnél 1 popsitörlőt használunk, ha extra adag kaki van akkor mosdóban popsimosás. Mi a DM-es kamillás, aloés Babylove popsitörlőt használjuk. Jó vastag és elég nedves és feleannyiba kerül, mint a nagyobb márkák. ( 4x80db 1500 Ft, tehát nincs 5 Ft egy db)

Copfi!
Nekünk nagyon jól szuperál az Angelcar légzésfigyelő és bébiőr. Engem nagyon megnyugtat, egy lépést sem teszek nélküle, ha nem lenne biztos egész nap ott ülnék a kiságy mellett és éjjel sem tudnék nyugodtan aludni.
mirosz
 
 


Még alszik babóka, gyorsan írok magunkról is:
Tegnapelőtt mi is megkaptuk a 2hós oltást. Apa fogta oltás közben, egy pillanatra elpityeredett, de gyorsan magamhoz öleltem és megnyugodott.
A mi doki bácsink 1 éves kor előtt nekünk nem feltétlenül javasolja a fizetős oltásokat, mivel nincs tesó aki gyerekközösségbe jár. Hát én azért még gondolkodom a beadatásukon...

53cm és 4250g. Szóval súlygyarapodásilag eléggé a sor végén kullogunk itt a fórumos babák között. De valószínűleg ennek a "sportos" alkatának köszönhető, hogy nagyon fejlett a mozgása: hason fekve tök magasra felnyomja magát és meg is tartja, ami már nem is jár kínlódással.
Aludni nagyon szeret hason, de ha ébren van akkor azért jobban szeret háton, mert játszószőnyeg hiányában így azért még több a látnivaló. De már többször magától megfordul hasról hátra. ( 7 hetesen fordult át először a jobb oldalán keresztül hátra és tegnapelőtt , vagyis 2 hónaposan sikerült neki kivitelezni ezt a bal oldalán keresztül is.) Szóval, ha nem tetszik neki hasonfekve, magától megoldja a problémát.

Naponta már csak 5ször eszik, amikor üvegből kapja a tejcsit akkor felhörpinti a 140-et, amikor szopik nem tudom mennyit eszik, de szerintem kevesebbet. A 140 után 4-5 órát elvan kaja nélkül. Most is 6-kor evett és azóta alszik a kiságyban.

Tejcsi mennyisége sajna csak úgy elég, hogy nappal 3óránként lefejem vagy kiszopizza ha éppen kajaidő van. Így legtöbbször üvegből eszik. De ez a módszer bejött mert 1 hónapja így termeljük a tejcsit, ha csak szopiztattam volna tuti, hogy már rég tápszert kellene ennie.

Bocsi, hogy kicsit hosszú voltam...

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
mirosz
 
 


Jó reggelt!

Kicsit szívás volt az éjszaka. Ati 9-kor elaludt. Én 11-ig nagy kín-keservvel fent maradtam, hogy kaja, és reggelig alvás. Álometetés lett volna. Csináltam tápit - cicik üresek voltak. Ati evett vagy 30g-ot, ami eltartott 1/2 12-ig. Annyira aludt. Aztán kelt 1/2 1-kor és 3/4 5 - kor. Szóval ez nem jött most be.
Ja, és a fogyó tej miatt most megint méricskélgetek, mert félek, hogy kevés a kajci neki, és nem tud úgy fejlődni, ahogy szeretne, kellene. A múlt héten csak 120g-ot hízott. :cry:

Mandala
Köszi a zsákot, megérkezett. :D Nemsokára ki is próbálom, ronda szeles idő van. 9-re megyünk ki a Hév-hez a festő srácért.

Kuki téma
Ettől én is parázok, de tudom, hogy még nem kell bántani, ráncigálni :)

Viki
Hát tegnap nem volt kedvem nekem sem semmihez. Minimálverzió volt. Atival voltam, játszottunk, tanulgattam, mostam, aztán ennyi.
Édes kis csaj ez a Fanny :D Pikk-pakk, és ott lesznek a fürtöcskék is :D

Sabine
Szép kis napirend!!! :D Mi még az éjszakai evéssel, nem evéssel kinlódunk :(

Kis pupu
Baba-mama jóga milyen volt?
A májnagyobbodás érthető :D :D

Sziszike
Jó pihit!! :D
Mi is utazunk, csak vasárnap. A lista már a fejembe összeállt. Hát igen, nagyjából az egész lakás. Magamnak meg két bugyi, hogy Ati cuccai elférjenek apa kocsijában :D :D
A rota az nem három részes?

mikegirl
 
 


mirosz, gratúlálok, Mira babához, nagyon ügyes, Dani még nem fordúl meg :?

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Ennyit a tegnapról.. Szegény Lala tegnap délutánt végigüvöltötte. Gondolom a lába fájt, ahova az oltást kapta. De nem lázasodott be. Hurrá. :) Vivi meg.. :lol: Este a szó leges legszorosabb értelmében bokánfo..ta magát. Ruhástul állítottam a zuhi alá. :lol: :lol:

Lányok! Mi az az álometetés??? Nekem nincs suttogóm, és ha lenne sem nagyon tudnék belemerülni, mert energiám nincs olvasni. Valaki címszavakban összefoglalná??

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


mirosz: tényleg gratu az átforduláshoz. :) Lala utál hason lenni. 1 perc és kiborul. Vivi is ilyen volt anno. Azért szoktam hasra rakni, de annak általában sírás a vége. :?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja és pár napja folyik a nyál a szájából. :) Olyan kis buborékokat fúj, hogy csak na. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


mikegirl: hát igen az egész lakás és tényleg nekem csak egy tréningruha. Amúgy mostanában én is csak tréningben nyomom.
Nagyon jó ez a kis járóka, mert a tv előtt a zenére a kicsi fullra bealszik, játszik a játszószőnyegen, üti-veri a babákat és egyszercsak semmi nesz, odamegyek hát megint alszik.
Nálunk egy nap úgy telik, hogy

6óra: evés
6-9: alvás
9: evés
9-10: szerelmeskedés, kis pucér lábát a testünkhöz rakjuk
10-12: játszószőnyeg és alvás kb 11től
12-16: csavargás (több barátnőmnek van kisbabája, vagy mi megyünk hozzájuk vagy ők jönnek hozzám)
16:evés (itt csúszúnk mindig meg az evéssel, mert a acsavargás közben alszik a babó)
16-18: apával szerelmeskedés
18: evés
18-20: nézelődés a játszószőnyegen, a járókában
20: fürdés utána egy laza hiszti
20.30ig evés
21óra felé félálom, majd full beájulás
03.óra ébredeés, evés, cicinyalogatás
és újra kezdődik a nap


amúgy én mindig azt veszem észre hogy basszus már megint fürdetés van, és már megint elment egy hét és a kislányom napról napra mennyit nő!

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Fanni állandóan hason van, éjjel is úgy alszik, de még nem fordul meg. Mirosz nagyon ügyi babód van, ha már át tud fordulni. Ezt nem 3 hónaposan kellenne csinálniuk? :)

Sziszike de jó neked hogy elmentek egy kicsit. Én is úgy mennék :( El tudom képzelni mennyi cuccal mentek.... Mi ha csak átmegyünk a nagyszülőkhöz már oda is félbörönddel megyünk :) Egyébként ezt a részét nem szeretem.... Mindig börönddel kell kimozdulnunk, és ez az állandó ki-be pakolás...
Apa ma itthon van, így megyünk vásárolgatni. Benézek a C&A-ba. Tudjátok a DM-es kuponok között van, hogy 50% kedvezménnyel lehet 2 babaruhát venni, megyünk és megnézzük mik vannak :D Na persze nem tudom mikor indulunk, mert apa is és a Fanni is még alszanak. Apa berakta Fanninak a Dzsungel könyvét dvd-n és azt nézték :D És ezen jól be is aludtak mindketten :D

Pattogobolha: nálunk is vannak buborékok :D :D :D Apa mindig rászól hogy szivja vissza :D :D

horvviki
 
 


Rita álometetés: este 10-11 körül úgy eteted meg, hogy nem ébreszted fel, csak mellre teszed. Amikor befejezte, nincs büfi, mert alvás miatt nem nyelnek levegőt. Visszarakod a kiságyba és alhat tovább (remélhetőleg nem ébred fel akció közben :) )

Gratulálok a jó kis napirendekhez! A miénk:

Reggel 5-6 körül ébredés, innentől kezdve 3 óránként evés, evések után peluscsere, játék, majd alvás (na, ez nem mindig sikerül). Napi egy alvás általában kint történik a napon, babakocsiban. Este 6-kor evés, utána általában 8-ig hiszti, 8-kor fürcsi, utána evés és reggelig alvás. Apja mindig ugyanazzal a mondókával viszi ágyba, tegnap úgy ki volt ütve, hogy cumi nélkül elaludt. Egyébként a cumit kiköpi, amikor elalszik. Ja, este 6-8 között nem hagyjuk aludni, és akkor tuti a beájulás :lol: :lol: :lol:

Szegénykémnek olyan csúnya büdös kakija volt, remélem, hatnak majd a szerek. Arra gondoltam, hogy holnap megint elmegyünk dokinénihez, mert aztán jön a hosszú hétvége :?

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Mirosz
Babókád nagyon - nagyon ügyes :D :D Épp tegnap olvastam el a könyvemben a 3-6 hónapos fejezetet, hogy mi vár ránk :D , és ott volt szó az átfordulásról. Hová siettek? :D :D :D

Ati szinte mindig hason nyomja. A fejét szépen tartja, imád nézelődni, és szereti a tükröt is. Csak féltem, mert szinte mindig így alszik.... Ja, és csupa nyál minden. Nem győzöm a járókában arrébb és arrébb helyezni :D Hiába teszek pelust a feje alá, pillanatok alatt összegyűri, és ahogy ficánkol, vagy az arcába nyomja, vagy elmozog róla. Valahogy elaraszol :D

Az idő - na igen. Még csak most szültem. Annyira élesek az emlékek, minden egyes mozzanata, és az érzések - és már Ati két és fél hónapos....most mondjam azt, hogy hogy repül... :) De pontosan ezen filóztam ma délelőtt.

Viki
Jó vásárolgatást. Apa jó fej :D

mikegirl
 
 


Ja, és dobnék képet a zsákos Atiról, de akkor éppen sírás volt. Hát azért olyat mégsem.... :)
Délután is megyünk, na, majd akkor, remélem nem pont szopi idő lesz......

mikegirl
 
 


Írtam egy csomót és elszállt :-(

Szóval tegnap voltunk oltáson. Szegénykém addig aludt a babakocsiban. Bent ébredezett, mosolygott rám, gagyogott, aztán megkapta az oltást. Nagyon keservesen sírt, de szerencsére mikor elindultuk a babakocsival bealudt.
Itthon sem volt gond, csak beborogattam, nem adtam kúpot.

Mandala, nekem is holnap adod fel a zsákot? Sapit is kértem, cicásat :oops:

Sabine, én is szeretném vinni Lilit úszásra. Hány fokos vízben lubickoltok? Élvezik a fiúk? Volt hatással a tejcsire a vízhőmérséklet?

Én is csatlakozom a táborhoz. Igaz csak akkor jut eszembe mikor lopva tükörbe nézek, aztán el is felejtem a köv. tükörbenézésig. Apa még nem szólt... drága Lélek! :lol:

Kép
nap12
 
 


Hűűű, mennyi minden történt veletek!

Majdnem eldobtam a kanalat, mikor olvastam, hogy Mirosz babája átfordul!! Nem piskóta, GRATULA!

Nálunk egyszer volt zöld kaki :shock: :shock: megmutattam a dokinak, megvizsgálta a picúrt de nem talált semmit. Pedig azt mondja, hogy ez hurut :? De a következő kaki már sárga volt!

Sabine, lehet már ilyen kicsin vinni a gyerkőcöket úszni??? Én félnék nehogy elkapjanak valamit! Bár gondolom ott nálatok hiigénikusabbak a dolgok!?

Jók a napirendek!!!! Nekünk is kezd beállni, próbálgatom Ági álometetős ötletét, de eddig 5 órát húzta max.

MA olyan jeges szél fúj, mintha -5 fok lenne, be is kellett bugyolálnom a gyereket! Már az anorákot adtam rá, bár lehet túlzásba estem....

Mindenkinek szép napot

Kép
h.bogesz
 
 


Itt játszunk:

Kép


Itt pedig levadásztuk a vizilovat:

Kép

Kép
h.bogesz
 
 


Dobjatok képeket a gyönyörőségekről, nagyon szeretem nézegetni!!! :D :D

Kép
h.bogesz
 
 


bogesz, de gyönyörű babád van :wink: Mi van a lábán, szandi? :lol:
pattogó, te gyerkőceid is csudaszépek :wink:
Nálunk ez az álometetés nem jön be, Dani mindig felébred, észreveszi a cicit, és jókat mosolyog :D
De már egész jók at éjszakáink, tegnap is 21-4ig aludt.
Dani is nagyon nyáladzik, úgy 1 hete, ez mitől van?
Még mindig szívjúk az orrát, már majdnem 4 hete, ez nem gond szerintetek?
Mandala, nekem is holnap adod fel a zsákot?

Kép
mona76
 
 


Mandala, asszem kérdezted, én a sárga sapit kértem a zsák mellé.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Lányok! Van egy doboz K vitaminom. Kell valakinek? Kibontottuk a dobozt, de az ampullákhoz nem nyúltunk. Odaadom szívesen, ha kell. Nekünk a tápi miatt már nem kell adni.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok,
sajnos, nem bírtam visszaolvasni, nagyon lemaradtam egy ideje. :( De ma végre befejeztem egy munkát, amellyel még adós voltam, úgyhogy talán most már egy kicsit több időm lesz fellélegezni.
Azt látom, hogy az oltásokról is írtatok. Mi is voltunk szerdán (épp akkor voltunk két hónaposak). Szegény picikém úgy üvöltött tőle, mint a fába szorult féreg - komolyan fontolgattam, hogy puszta kézzel megfojtom a doktornőt. De szerencsére nem lázasodott be, és remélem, nem is fog - szerintetek mennyi ideig lehet efféle reakció az oltás után?
Az elmúlt két éjszaka viszont szuper volt, egyelőre nem is merem elhinni, hogy ez tartós lesz. Tegnapelőtt 9 körül, tegnap meg fél 10 után tettem le, és mindkétszer aludt reggel 6-ig. Szóval már-már kipihentnek érzem magam. Én, aki azelőtt versenyre keltem a mormotákkal! :lol:

italoman
 
 


Irígykedve olvasom a jól alvó babákat!!! Már alig várom, hogy legalább 6 órát végigaludjon éjszaka!

Mona, köszike :oops: A lábán az BEBAX szandi! Ez egy ortopéd kiscipő, ami a lábfejét húzza kifelé, egyenes állásba :? Szegénykémnek sehogyan nem tudtuk kikerülni! Több doki is mondta, hogy nagyon "csámpás" a kis lába, így felírták a csukát. Már 2 hete hordjuk és szinte teljesen kiegyenesedett a prclija :) Remélem már nem kell sokáig szenvednie benne!!

Kép
h.bogesz
 
 


Jaj,nekünk borzalmas az elmúlt két nap.Megkapta az oltást szerda reggel+ tápszert váltottunk és most nem tudom,hogy mi a baja.2 napja csak sír,sehogy sem jó,már kézben sem.Hiába váltok vissza a régi tápszerre,akkor is ez van.Nem hiszemm hogy az oltás 2 nap után is fájna neki.Egyszerűen már nem tudok mit kitalálni. :cry:
tuza edit
 
 


Köszönjük szépen a gratulációkat. Doki bácsi is mondta, hogy nagyon ügyi, mert ilyen korban még csak az oldalra fordulást kell produkálnia egy babának.

Bogesz!
Nagyon édes az a vízilovas kép!

Horvviki!
Milyen rucik voltak a C&A.ban? Melyikben voltatok? Holnap talán mi is mewgyünk.

Honnan lehet tudni, hogy mikor van olyan állapotban babóka orra, hogy el kell kezdeni orrszívózni?
Mert időnként szörcsög egy kicsit, de nagyon félek az orrszívózástól
mirosz
 
 


Edit!
Lehet, hogy a frontot meg a szelet érzi a babókád.

A Gézengúz alapítványhoz fogunk menni UH-ra. A hasi Uh 5000Ft, de ha egybe csináltatjuk a koponya és a csípő Uh-gal akkor a 3 együtt csak 7000ft.

Volt már vki nálunk Uh-on?
mirosz
 
 


Pattogó, Kispupu, Horvviki, Bogesz: nagyon édesek a gyerkőcök!

Zeze: javaslom a klubtagság feltételei közé a több napja fésületlen, esetleg enyhén zsíros hajat is, ez nálam néha előfordul.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Kipróbálom, hogy üzemel-e az új vonalzóm.

Gratulálok azoknak az anyuciknak, akik már ilyen jó kis napirendet tudtak kialakítani. Nekünk ez még nem sikerült, mert az első kajcsi van mikor 6-kor van és van mikor 11-kor.

Kép
mirosz
 
 


Mandala
Fehér mályva levélből főtt tea a fürdővízbe... segít oldani a dolgokat...
Ha nem, sebészet...
Oltás... be lehet oltani a nagyobbakat is... nekik kevesebb oltás is kell a teljes védettséghez...
(az otthoni nyálkás őszi-téli időszakban elég gyakoriak egyébként a pneumococcus fertőzések... :evil: )

Sziszike
Allergia... éppen a napokban írtam le... bármilyen anyaggal való első találkozásnál nincs semmi gond... a második vagy sokadik alkalommal jelentkezhet bármi baj...
"sok apró vírus"... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (Mi lenne ez? Neve?)

Bogesz, Nap
Elvileg 3 hónaposnál idősebb babákat lehet vinni... kaptak már védőoltást...
Figyelni kell a megfelelő tisztaságra...

Mi a tengerpartot próbáltuk ki... lábi lógatás volt és kicsi pancsi... :lol:
Vendég
 


Sabine
Tengerpart....hmm.....jó helyre született Felipe és Valentin :D :D :D

Csajok, kész lett Ati szobája. Gyors dobok pár képet. Itt a sarokban lesz az ágya majd.

Kép

Kép

Kép

Már össze is barátkoztunk az egész családdal. :D Ati először megijedt, de aztán néhány kedves szó után már érdeklődve figyelte. Majd ha megszárad, lesz símogatás is, csak hogy tutira menjünk :D

mikegirl
 
 


a drágámnak nem elég a cumi :?
Kép

nekem eddig nem volt semmi baj a tejtermeléssel, ma reggel is Dani az egyik ciciből jóllakott, a másikból pedig fejtem le 170-et. Na de ezután egésznap, épphogy elég neki a két cici tartalma :cry:
Már észnélkül iszok, 4liternél tartok, iszom a teát, az alk.mentes sört, szedem a homeos bogyót. Tiszta ideg vagyok.

Kép
mona76
 
 


mikegirl, nagyon szép lett Ati szobája :D
Mennyiért csinálták?

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Mirosz: Óbudán voltunk a StopShop C&A-ban, szerintem egész jó a kinálata, és az árak sem voltak elszállva. Mi plüss rugikat vettünk, de láttam olyan aranyos farmer együtteseket is :D Meg az anorákok is nagyon aranyosak voltak és elég olcsók is (5500 Ft), csak mi már vettünk azt. Mondjuk nem voltunk bent sokat, mert Fannival voltunk és nagyon meleg volt bent, meg apa is sietetett.
Mi is a Gézengúznál voltunk uh-n, az egész kb. 5 perc volt, de minden rendben volt. Nagyon tetszett a Gézengúz háza, nagyon baba barát. Pl. cipőben be se mehettünk, kaptunk papucsot :D
Na mennem kell, mert FAnni ordit. Fürdés lesz....

horvviki
 
 


Nap: küldtem privit, nem kaptad meg? Sajna macsek változatlanul nincs. Megrendeltük de még nem hímezték le. Van gyönyörű elefánt, az nem jó? Nem tudom mikor lesz macska. Nem lehet kapni. MÁr sok helyen néztük, de nincs. Úgyhogy a Tiéd még nem postázom, tekintettel arra, hogy nincs mit rátenni. Ha jó más állatka, akkor a jövő héten kész a zsák. Ha várjuk a macsekot, akkor csak a jóég tudja...
Vagy vidd a lufis zsákot, nagyon édes, és nem olyan kényes, mint a többi. Azon van macsek.... mindjárt kettő!

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Nap: storno.... bocsika! Már emlékszem miért nem kérted ezt a zsákot... plusz 10 cm.... :oops: oksi! De azért fájdítom kicsit a szíved... ezek voltak az uccso cicáink! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sabine: köszönöm! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Lányok!

Azt hiszem a holnapi postázást szerdára napolom, mert úgy döntöttem egyszerre lepek meg mindenkit a zsákocskákkal. Végső egyeztetés szükségeltetik, úgyhogy (mivel ha holnap postázom, az ünnepek alatt úgysem dolgozik a posta, nem ér oda sokkal előbb) lássunk hozzá:

Mamiblue: sárga zsiráfos (már prezentáltam fotón, kész)
Márkanyuka: homokszínű (szerdáig elkészül)
Mona: világoskék kutyusos (szerdáig elkészül)
Nap: piros, cica függő.. (ha jó más állatka szerdáig elkészül)
Sziszike: sötét rózsaszín (kész)

Kérnék mindenkitől egy rábólintást, és akik még nem küldtek priviben címet, tegyék meg.

Bolha: jövő csütörtökön megyünk Vácra, ha találsz olyan zsákot, ami tetszik és még nincs gazdija, elvisszük Neked. Az árát megdumáljuk, ne idegeskedj miatta.

Viki: Említetted korábban, hogy téged is érdekelne egy zsákocska. Milyen tetszene?

Jucu: rugi még aktuális? Mert szerdáig akkor anyósom levarrja.

Robcsi: érdeklődtél a polár együttesről. Érdekel még? Beszéljünk róla!

Sziszike: akkor a sötét rózsát lestoppolod, mert egy másik topicból érdeklődnek iránta? Olyan szép... szívesebben hagynám itthon, az augusztusiban... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bolha: nem csütörtökön megyünk, hanem szerdán... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mandala, ment priviben a címem :wink:
Anyuékhoz kéretem, mert ő szeretné kifizetni, akkor ő kuksizza meg előbb :wink:

Kép
mona76
 
 


Mona: oksi, cím megjött! Gyors voltál, köszönöm!

Megyek kuttyokat etetni és még teregetni.. aztán Emese baba mindjárt kel szopizni... Kép

Jó éjt lányok!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jó reggelt, ma én nyitom a topikot? :)
Már megy a mosogatógép, Férjemet elintegettem, sajna neki ma is mennie kellett dolgozni. Várom, hogy milyen kakit produkál ma reggel a kiscsaj, mert ha kell, benézünk a doktornénihez.

Mikegirl, nagyon tetszik a festés, és én is kiváncsi lennék, hogy mennyibe került.

Mandala, kiváló kereskedő lenne belőled :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Kaki: Irtátok itt a hasmenést. Csaninak születése óta kvázi hasmenése van. Full híg. Nem ez a normáls? Jaj! :(
Nálunk továbbra sincs iagzán napirend. 5-6 között kelés, mert fáj a hasa, gyötrik a pukik. Kaja majd viháncolás kb 8kor kis szunya. 9-től elvileg 3 óránként szopi, de mivel kevés a tejem van, hogy 2 óránként eszik. 6-7 között fürdés, kaja majd alvás. Általában ilyenkor van egy nagy alvás 5-6 órás. Aztán az egész előről. :) Ja és minden du. 1-2 órás séta. Már minden bokrot ismerek a környéken. :)
Képzeljétek el, minden héten vinnem kell Csanit a Pető Intézetbe. Azt reméltem elég lesz egy alkalom ahol megmutatják a gyakorlatokat, de nem :( Szegényt eléggé meggyötörték, szerintem még életében nem sírt egyszerre annyit, mint ott. Majdnem megszakadt a szívem! Itthon is kell tornáztatni, hál istennek itthon nem sír, sőt úgy tűnik élvezi. :)

leko
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Ádám még alszik, így gyorsan kihasználom az alkalmat és írok. Hajnalban fél 5-kor kelt enni, majd 3/4 6-ra el is aludt, így még én is vissza tudtam feküdni egy kicsit, kb. 1 órát, aztán útbaindítottam a család felét dolgozni és iskolába. De ebéd után elsétálunk a Márkért a suliba, így meglesz Ádámnak is a napi levegőzés. Remélem nem fog esni az eső.

Tegnap is elmentünk ebéd után a Márkért, mert vittem a háziorvoshoz, kértünk ortopédiára beutalót, ugyanis lúdtalpas szegénykém. 2 éve már voltunk, írtak fel neki gyógycipőt, amit méretre készítettek, valamint tornáztatni kellett a lábát, ami azóta mindig elmarad, egy darabig csináltuk, de valahogy elfelejtődött. A gyógycipő pedig egy nagy sz@r volt, egyrészt gyorsan kinőtte, másrészt pedig menni sem tudott benne, olyan magasra csinálták a boltozatot. Amúgy kimondottan az ő lábára készítették méretek alapján. Tavaly kellett volna visszamennünk, de elmaradt, úgyhogy most tutira le fognak minket (engem) tolni. De talán túlélem. Mellesleg én is lúdtalpas vagyok. Ha lehet, akkor inkább lúdtalpbetétet fogok kérni. És amúgy ez a sz@r kis ortopéd szandál - amit alig használt - 8.000,- forintba került (receptre).

Mandala: igen, ezt a zsákot beszéltük meg, előre is köszönöm neked és anyósodnak is.

Ti hogy vagytok a bukással? Ádám minden böfizésnél egy csomót bukik, hajnalban is mire feldobtam volna a vállamra, már beterítette a lábamat és az ágyat. Talán sokat szopizik? Telhetetlen a drágám, nagyon szereti a hasát.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mikegirl: szuper lett a gyerekszobátok, én is mehetek hozzátok aludni?

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Hú annyit írtatok, hogy nem is nagyon tudok reagálni. :D

De jókat rötyörésztem a klubtagságon. :lol: Jeti szőrzet van, hajlenövés szintén bejátszik, mivel lassan 1 éve nem voltam fodrásznál. Hihihi

Sziszike! De klassz az utazás, mi is sokszor kiruccanunk. Most lemegyünk az Alfölde, ott is leszünk jövő hét közepéig. Van 2 barátnőm, aki még mostanában szült, őket is körbelátogatjuk. No meg pihike... :D

Oltás: Én azt hittem a Rota ellenit később szokták adni. No majd akkor én is futok egy pár kört. Én még pneumococcus ellen akarom mindenképp.

Popsitörlő: mi is rengeteget használunk. A lány nem tud egyszerre megszabaduni a feleslegtől, ezért van hogy 10 perces szünetek vannak 2 között. Na ilyenkor annyi fogy, hogy csak Apánk ne lássa.... :lol:

Kaki: Nekünk is van, hogy folyékony vagy folyékonabb, de én ezért nm aggódom, mert nem mindig ilyen, van hogy bogyók is vannak benne, az meg normális ugye? Azért én is várom a választ Leko.

Napirend: hát nincs szigorú, de ezt nem is bánom. Napközben kb. 2 óra alvás van össz-vissz, többet nem igényel.- Általában kint van velem, de látszik rajta olyan 1-1,5 óra után, hogy unja a banánt, ilyenkor visszateszem az ágyikójába, és van hogy alszik egy fél órácskát. Napközben egy huzamban csak a baba kocsiban alszik. Esetleg... Mostmár megbarátkoztam vele, hogy Ő ilyen aktív bébike.
Azért röviden: 7 körül kelés, kajcsi, általában visszaalvás, 10-11 k. kelés, kajcsi, szórakoztatás. Talán kifárad, és alszik egy picúrkát. Elpilledés helyszíne ált. a nappali. Kövi kajálás 2 körül, utána séta. 6-kor újra kajcsi, szocializálódás hármasban, játék. 8 körül pancsi, utána igény szerint még hammolás. Általában 9 és 10 között elalszik.
Az estékkel én is bajban vagyok, hogy mikor egyen újra, ilyesmi. Tegnap pl. 5 után mentünk bevásárolni, 9-kor értünk haza. 5-kor evett, aztán fél 10-kor, utána fürödtünk és aludtunk. És lekopogom, de 1szer kellett átaludnia az éjszakát, azóta egyszer sem kelt fel. :D

Bogesz, Mona: Nagyon édesek a bébikék! :D

Mikegirl: Meseszoba gyönyörű, ár engem is érdekel.
Ha a tejci kicsit kevesebb, próbálj homeós bogyót (urtica urens ch5). nekem nagyon bejött, amikor kicsit visszaesett a termelés.

Sabine...Tengerpart... Oh, itt meg béfagy a seggem! :lol: Alig iríííííígy! :D

Rohannom kell, de dobok egy fotót a családról, most ez a favorit! :D Mege gy nagy szemeset! :D

Szép napokat!

Kép
Kép

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Mandala: közben a nagyszülőktől kaptunk egy zsákot, igy sztornó a dolog. Kettőt nem tudunk kihasználni. De azért köszi.

Egész éjjel azt hallgattam, hogy Fanni szürcsög. Mintha tele lenne az orra, de mégsem. Hiába orrszivózom neki, szinte alig jön valami, de a szürcsögés marad. A doki szerint ez azért van, mert panelban lakunk és a távfütés miatt nagyon száraz a levegő. Azt mondta párologtassak a szobájában. Rakjak a radiátorra vizes törülközöt, vagy vizet lábasban, vagy száritsam a szobájában a ruhákat. (Másik megoldás hogy vegyünk párologtatót...) Hát nem tudom. Ha a szobájába berakom a vizes ruhákat, nekem nagyon párás lesz a szoba... Nálatok is van szürcsögés? Mit tesztek ellene?

Napirendünk nem nagyon van. Mikor hogy alakul... van hogy többet alszik, van hogy egyáltalán nem napközben. Minden attól függ épp melyik napja van, alvós vagy nem alvós... :)

horvviki
 
 


Mandala:

Velünk mi lesz?Meg tudod mondani,hogy mikorra lesz meg a nagyobbik hálózsák?Mert nekem az ajándék lenne,legkésőbb november 6 ig ide kéne érnie.
tuza edit
 
 


márkanyuka!

Enyhén tulhordod a babódat,nem? :lol: :lol:
Belenéztem az induló oldalakba.Vajon megjön,nem jön meg??
Most meg........
tuza edit
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?