Sziasztok!
Hú annyit írtatok, hogy nem is nagyon tudok reagálni.
De jókat rötyörésztem a klubtagságon.
Jeti szőrzet van, hajlenövés szintén bejátszik, mivel lassan 1 éve nem voltam fodrásznál. Hihihi
Sziszike! De klassz az utazás, mi is sokszor kiruccanunk. Most lemegyünk az Alfölde, ott is leszünk jövő hét közepéig. Van 2 barátnőm, aki még mostanában szült, őket is körbelátogatjuk. No meg pihike...
Oltás: Én azt hittem a Rota ellenit később szokták adni. No majd akkor én is futok egy pár kört. Én még pneumococcus ellen akarom mindenképp.
Popsitörlő: mi is rengeteget használunk. A lány nem tud egyszerre megszabaduni a feleslegtől, ezért van hogy 10 perces szünetek vannak 2 között. Na ilyenkor annyi fogy, hogy csak Apánk ne lássa....
Kaki: Nekünk is van, hogy folyékony vagy folyékonabb, de én ezért nm aggódom, mert nem mindig ilyen, van hogy bogyók is vannak benne, az meg normális ugye? Azért én is várom a választ Leko.
Napirend: hát nincs szigorú, de ezt nem is bánom. Napközben kb. 2 óra alvás van össz-vissz, többet nem igényel.- Általában kint van velem, de látszik rajta olyan 1-1,5 óra után, hogy unja a banánt, ilyenkor visszateszem az ágyikójába, és van hogy alszik egy fél órácskát. Napközben egy huzamban csak a baba kocsiban alszik. Esetleg... Mostmár megbarátkoztam vele, hogy Ő ilyen aktív bébike.
Azért röviden: 7 körül kelés, kajcsi, általában visszaalvás, 10-11 k. kelés, kajcsi, szórakoztatás. Talán kifárad, és alszik egy picúrkát. Elpilledés helyszíne ált. a nappali. Kövi kajálás 2 körül, utána séta. 6-kor újra kajcsi, szocializálódás hármasban, játék. 8 körül pancsi, utána igény szerint még hammolás. Általában 9 és 10 között elalszik.
Az estékkel én is bajban vagyok, hogy mikor egyen újra, ilyesmi. Tegnap pl. 5 után mentünk bevásárolni, 9-kor értünk haza. 5-kor evett, aztán fél 10-kor, utána fürödtünk és aludtunk. És lekopogom, de 1szer kellett átaludnia az éjszakát, azóta egyszer sem kelt fel.
Bogesz, Mona: Nagyon édesek a bébikék!
Mikegirl: Meseszoba gyönyörű, ár engem is érdekel.
Ha a tejci kicsit kevesebb, próbálj homeós bogyót (urtica urens ch5). nekem nagyon bejött, amikor kicsit visszaesett a termelés.
Sabine...Tengerpart... Oh, itt meg béfagy a seggem!
Alig iríííííígy!
Rohannom kell, de dobok egy fotót a családról, most ez a favorit!
Mege gy nagy szemeset!
Szép napokat!