Sziasztok!
Most visszaolvasok, ezért néha kicsit régi témákat is érintek
Sno!
Most vettem egy újfajta Pamperst, vmi felxi a neve, a lényeg,hogy nyúlik az oldala,mint a rágó
NaGYON teccik.
És jól bírja a sűrejét is, és ezzel a nyúlós oldalával jól rá lehet passzintani a babó pocakra, derékra.
Csak az aára nem GYED barát
Mi is próbáltuk a radiátoros, meg ruhaszárítós párásítást, de nem jött be, a barométer alig mozdult meg.Nekünk Lanaform párásítónk van.
Nanica!
Hogy megy a hozzátápi?
Amikor ki van teregetve, aznap nem párásítok
Nézem a barométert, na meg ha száraz az orrom, akkor is bekapcsolom.Vagyis múlt időben minden, mert az előző albint volt a kalahári,most egy új építésűben lakunk, itt nem kell párásítani, sőt, ha száradnak télen a ruhák, akkor gyakran szellőztetetk, mert nagy a pára.
Köszönjük a hófordulós köszöntéseket, viszont kívánjuk az illetékeseknek!
Ági!
A párásító készüléknek van leírása, abban benne van, hogyan kell tisztítani.
Arcpír:lehet vírusos fertőzés jele is, de a szél is kifújhatta, ill.ekzema.Ha nem múlik, és máshol is van, akkro vidd el dokihoz.
Dinyuska!
Leves:nekem a doki azt mondta, hogy a húslevest még ne adjam, mert abba belefő a bőre is a pipinek, meg a sok fűszer, só,de a répa az mehet belőle.
De én úgy vagyok ezzel az egész kaja dologgal, hogy hallgatok az anyai szívemre:akkor adok neki vmit, ha úgy érzem, hogy már éerett rá.Pl. ka p banándarabokat, csak úgy török neki, és megeszi.Gond nélkül.Főztem neki spenótot fokhagymával, kapott már májat is.Most ezen a glutén dolgon gondolkozom, mert tegnap talált egy db kalácsot a szőnyegen
és csak láttam, hogy nyammog, és motzsás a szája.
Szóval majd megbeszélem a dokival, védőnővel, mert mindenki mást mond, hogy mikortől kaphat gluténes kajákat.
Édesek a képek!
Banánt én is adom neki már régóta, de ha aggaszt, akkor késsel vágd le a széleit, és csak azt add neki, így a középső magos rész kimarad.Bár nem túl gazdaságos.
Kúszás, ha helyet is változtat.Emili 3 hós kora óta repülőzik, és már mászik, szóval nálunk ez nem volt gond.
Május!
Mi beutalóval kerültünk a debreceni rehabilitációs kp.-ba.Ide fogyatékos, beteg gyerekek járnak főleg, vagy olyanok mint mi, akiknek vmi van a mozgásukkal.Vagyis Emili mozgásfejlődése jó, megelőzi a korát(ezt ők mondták), de feszesek az izmai, bár ez őt nemgátolja amozgásban.Ezért is csodálkoznak rajta, hogy hogy ilyen fejlett.De a torna az kell szerintük.Nekem meg 8, szívesen járunk, had nyúzzák csak a lányt.
Szóval van egy várólista, mert sok a ygerek, kevés a szakmber, ésmost kerültünk sorra.Ez egy shub-nak nevezett inetnzív terápia, minden nap 2 héten át.Ma lett vége.De lesz még1, dec. elején, addig pihi van.Általban 3 ilyen alakalom van, és elég jól javulnak a babák.És Emilin is látom, hogy kezdi úgy csinálni a dologakt, ahogy tanítják neki.
Minden nap másféle szakember tornáztatja, fizioterápiás, dévényes, gyógytornász.Mutatnak gyakorlatokat, amiket itthon is kell(kéne
) csinálni.De én puhány vagyok, és nem is vagyok szakember, én nem tudom egy óráig bőgetni, mert nem tetszik neki a torna.
Inkább keresek szakembert, ha kell.
A mai tornán hintalovazott, és csúzdázott is, úgy ahogy azt kell
Kocka:köszi a dicsiket, keresztszemes hímzéssel van, és egy szivacskocka köré varrtam.
Ria!
Olvastam a szarkát, a ásik topikban, és nem ő az első, a mi topikunkban is volt egy ilyen lány, szerintem a 2 ugyanaz, ő Mátra névre hallgatott.ott is több lánynak ment rá a pénze, és szinte szóról szóra ugyanaz a sztori, de ő nem jutott el a szülésig, csak mindig terhes volt, meg beteg,stb.És pszichológusnak adta ki magát, meg tanárnőnek.A többiek is nyomoztak utánna, de pénzt nem kaptak visza.Undorító tényleg!
Emili a nyelvét tőlem örökölte, nekem felér az orrom hegyéig is
Lora!
Anyós:én most kijelentettem neki kerep-perec, hogy sosem fog nála maradni Emili egy percre sem, csak majd ha saját maga akarja, úgy 10 éves kora körül, ha már önellátó tud lenni
Nagyon kiakasztott, megkértem fogja addig Emilit, míg eszek.leült mellém a konyhába, de alig bírtam enni, mert folyton azt kellett lesnem, hogy mit ad a gyerek szájába:egy használ fém felnőtt kanál, rajta pörkölt szaft, utánna fakanál, rajta a psikóta tsézta nyersen, stb.
Nagyon kiakdtam rá,mire ő, hogy majd ha nála marad, akkor úgyis oaad neki imndent, had roszalkodjon, és még a kutyával is összenyalhatják magukat!Hát ezt a szemtelenséget!!!!
Vitamin:garvidát biztos szedhetsz, vagy elevitet.
Hogy miért lenne káros, azt én sem értem, de vhogy úgy magyarázzák, hogy jobb az izmainak, ízüöleteinek, ha nem akar korán állni, inkább másszos sokat előtte, hogy erősebb legyen.Bár ha magától feláll, akkor csak van némi ereje!Na mind1, én úőgy vagyok vele, hogy ha áll akkor áll, ha meg szaladhatnékja lesz, akkor usgyi neki...
Fogamzásgátlás:1 100 %-os módszer van:a nő az egyik szobában, a pasi a másikban
Sno!
Mi sem vittük kórházba Emilit,miután lecsúszott a kanapéról, de az inkább csúszás volt a kanapé, és a puff közé sikeredett neki.Alig sírt.Viszont sokszor hátrabukik ülésből, ha hátul van vmi érdekes.Ilyen alapon óránként vihetném.persze ha nagyon megütné magát, és nagyons írna, vagy eszméletét vesztené akkor spuri lenne.
MMónika!
Emili eleinte fél üveggel evett meg, de a sütőtökből hamar lecsúszott az egy üveg.Viszont a csőrös pohár csak nemrég óta megy neki is, ahzt másképp kell szájba venni, és szívni, talán ezért.De Emili a hozzátápit 4 hósan kezdte.Szóval türlem.
Ria!
Szeparációs f.-től én is parázok, wc-re most is csak nyitott ajtánál tudok menni.Különben lesátorozik az ajtó elé, és nem tudnék kijönni, csak ha fellököm az ajtóval.
Azt meg csak nem szeretném.Emili szerint így is csuda érdekes, hogy csobog vmi
Timi!
talán csak zokon vette Lillus, hogy otthagytad, azért sírt
Nálunk ugyanez van, csak anyós akarja kutyaszarral is megetetni,mondván ha most eszik kutyaszőrt, akkor nem lesz rá alleriás
N alányok, visszaolvastam 6 oldalt!És nagyon fáj a fejem
Megyek fürdetni Emilit, utánna vacsizok, talán az segít rajtam.Holnap mennek a férjemék a Fujira
Kíváncsi vagyok a képekre majd.Na meg az élménybeszámolóra is.Hétfőn éjjel itthon is lesz, addig már csak kibírjuk.