Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka, ez szörnyű!!!!!!! Én hagynám a fenébe, felhívnám a nőgyógyászt, hogy a magánt elfogadja-e, mert az államira már nincs hely az elkövetkező 5 hétre... Nonszensz....!!

Monácska, én azért még nem adom fel...

CSAJOK, MONORI BÍRÓSÁGON ISMERŐS KERESTETIK!!!!!!!!!!

hátha...

Kép

KépKép
eszterxx

És most gyorsan írjatok sok jót, nem jól sikerült ez a laptetej...ezt nézegetni órákon át :cry: brrrrrrrrrr :roll:

Kép

KépKép
eszterxx

Monácska, Eszter! Van Monoron állatorvos ismerősöm, hátha tud jogászt, bírót, ma utánakérdezek. Monácska, ez az egész ne árnyékolja be az örömödet, Nóra egészséges és a párod fia. A többi meg a bürokrácia: íg ytöbb pénzt tudnak két perrel legombolni rólad.. csak a szokásos...

Pété: Elhagyott, mint a kifutópályát a gép, újra egyedül, tudtam hogy lelép...... YEAH!!!!

Jelentem, igenis imádom a Dingdongot sőt a Padödőt is, ezek igazi kis örömzenék, de ha hovatartozás kell, akkor mindhalálig ROCK AND ROLLL!!!

Kukacos lett a kavics!!! Gratula, gyere erősíteni a kispasis csapatot, mert a lyukacskás versenyzők még elhúznak! :lol: :lol:

Pumperka, a 4d-n mindent ugyanúgy vizsgálnak, 2d-ben is. Arra mindenképpen jó, hogy tudd, minden rendben van. De a helyedben felhívnám az ottani dokit (má megint elfelejtettem a nevét, banyekocska :oops: ) hogy az általa kiadott lelet elég-e vagy kell-e menni a kórházba is. Mivel a tarcsai kórházban is ő (is) csináálja az uh-t, lehet, hogy az aggodalmad teljesen felesleges!!
Konkrétan nekem azt mondta a (régi) dokim, aki tudod, szintén ott van, hogy ha ide megyek uh-ra akkor ettől a dokitól táppénzes papírt is nyugodtan kérhetek. Már pedig az aztán kórházi (orvosi) és nem babamozis dolog!! Szóval inkább őket hívd fel, talán megúszod ezzel az egy uh-val, mondjuk abból rossz, hogy eggyel kevesebbszer látod a manót de legalább megoldódna és nem kellene az ajtó előtt égőbe kuncsorogni :roll: :roll:
Jelezz majd vissza, mi lett.

NIKI! FÉLIDŐ!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép

XX-es Eszter ügynök: az este csúfosan elaludtam... :oops: :shock: :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

hahó,
kavics - én is gratulálok, nevetek már van?

pumperka - a görzenálban voltam párszor vagy sok éve, akkor tetszett, de elég veszélyesnek tűnt, persze, ma már nem próbálkoznék vele, rozzant 30-asként :)
láttam a wiwen a gyerekeket, olyan szépek!
és miért kell pont szerdán menned az uh-ra?

tand- mikor is lesz a nagy nap? szombaton? ha most szupi volt a ruha akkor már addi tuti tartja magát, biztos szép leszel!

én is félidős vagyok ma!!! ma jó nap van, az újonnan átszabatott gatyám se szorít végre (ma nem is rugdosott még annyit Eszterem, de tegnap, hűha) na persze sosem akkor rugdos amikor a férjem odateszi a kezét. mondjuk nem is tudom, hogy kívülről érezni-e

hát ezek a bírósági ügyek, rettenet. nekem is van egy csúnya örökösödési ügyem - ügyes trükkökkel jól kisemmiztek a nagymamám örökségéből és az ügyvéd azzal kecsegtetett, hogy első körben 3-4 év mire átfuthat az ügy és még utána ha pénzt is akarok belőle akkor még pár év.... na és kérdés, hogy addig mibe jön az ügyvédi költség... lehet, hogy ügyvédnek kellett volna mennem?

a zenével én is próbálkozom, de egyelőre inkább klasszikusokkal próbálkozom, hadd művelődjön a gyerek. olvastam a jamie oliver feleségének a babás könyvében (egyébként tök aranyos , ajánlom mindenkinek) hogy volt valami zenegépük a kiságyon amin többféle könnyedebb komolyzenét (Bach, Mozart...stb.) amit a gyerek állíthathatott amikor már tudta és imádta mindkét lányuk. jó lenne ha itthon is lehetne valami ilyet kapni.

KépKép
judit18

Monácska!
Beszéltem a kollegámmal, sajnos a felesége pont Monoron a közjegyző és így nem tud segíteni (ahhoz túl korrekt társaság, sajna, bár lenne ilyen Zuschlag-típus, most mennyivel könnyebb lenne :roll: ), de van a Monori Bíróságon panasznap, amikor be lehet menni és akkor el tudod mondani, hogy a Te helyzeted miért is sürgősebb, mint másé. Állítólag nagy hatékonyságú, szerinte egyáltalán nem veszett helyzet, csak szedd össze jól addigra a gondolataid: az exed külföldön, az érkező baba, nincs pénzed még egy perre, veszélyeztetett terhesen nem szeretnél ezen idegeskedni, ezeket most csak én találtam ki, de biztosan van ezer ok, ami a bíróságot is érdekli.
Majd szóljál, ha megpróbálod, hogy mi volt.
Szurkolok.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok Mindenkinek!

Először is szeretnék mindazoknak
[/b]GRATULÁLNI akik már tudják, hogy a kis
lakó Fütyis, vagy puncis! :lol: :lol: :lol:
Sajna nekünk még várni kell a jövőhétig erre a pillanatra! :cry:
Na de sebaj, hátha gyorsan fog telni ez a hosszú hétvége.

Mni! Külön jár neked a
[b]GRATULA hát elérkezett a félidőtök!!!!

Monácska!
Sajnállak nagyon! Nekem a nővérem járt így, de szerencsére a párja ( most már a férje) mellette volt, és nem hagyta szomorkodni!! Fel a fejjel! Mi szorítunk neked!

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy nyaki redőt most fognak
mérni a 18 hetes UH-on???????????
Vendég

Jaj Judit!!!
Hát neked is jár a Gratuláció!!!!!!!!!!!!!!

Mni! El is felejtettem megkérdezni, hogy hová küldjem az adatokat,
hogy én is felkerüljek a táblázatba?
Vendég

Jajj, lányok :!:
Baj van, ez a holdnaptáros balhé............. nem találom :?
Úgy volt hogy amikor próbálkoztunk, akkor megkerestem hogy a hold milyen jegyben volt egy pár napig írtam , aztán kiderült hogy terhes lettem, nem folytattam :P
Most pedig csak az aktuálisat találom :(
De nem adom fel :!:
Ha gondoljátok, megírom azt a pár napot amit tudok :wink:

Anita
Kép
boszi30

Csujzi!

Privit küldtem!

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Közben megjártam a szemészt.

Azért nem lesz a kórház olyan vészes remélem. Az orvosom azért mondta, hogy mindenféleképpen szerdára kérjek időpontot, mert szerdánként ő is ottvan az uh-n. Szóval csak kijön valamikor a folyosóra és majd eggyezkedem vele.
Szóval csak első felindulásomban festettem le olyan feketén a dolgot. De,ha ő éppen szüleszt, vagy valami akkor ugyanúgy gázos lesz a dolog, de azért el szoktam tudni intézni magamnak a dolgokat. Csak tényleg milyen ég és föld a magán és az állami. A Mátyásföld Klinikán egyből kapták fel a telefon, stb.... De hát ezt tudjuk mindannyian.

Minden félidősnek gratulálok, már nekem sincs sok hátra!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Márti, vagy ide leírod a topikba vagy a hozzászólásom alatt van egy pü gomb és úgy küldöd el. :)
Nálatok még nem mértek nyaki redőt? Azt már a 12. heti UH-nál mérik... ilyenkor már az egyéb csontokat és szerveket nézik. Talán az elmaradt vagy lehet, hogy már mérték csak nem tért ki rá az orvososd és nem osztotta meg Veled az eredményt?
Judit, gratula Neked is a kerek 20. héthez! :)

KépKép
KépKép
mni

Szia Anita!
Figyu! Még nem értél haza? Tudod azt montad, hogy megkuksizod
a UH-os papírt!
Nem akarlak sűrgetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mni!
A 14. héten nézték, és akkor volt 2,3mm. Csak azt mondták, hogy
majd még1* v.mikor megnézik!
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Elöször is nagy gratula a hétfordulosoknak, és mégnagyobb a FÉLIDŐSÖKNEK!!!!. Lányok, innentől kezdve már visszafelé számoltok!

Kavics: gratula a kiskukacoshoz! Bár én sejtettem, hogy ennyi hagymaevés után ez csak kukacos lehet! :roll: :roll: :roll: :roll:

Én ma azt álmodtam, hogy eljött a 24-i uh és láttam a kukacát, megmutatta a doki! Na ezek után én is kiváncsi vagyok ki lakik odabent! Szinte vánszorognak a napok, és csak nem akar eljönni a 24-e!!!! :? :? :? :? :?
Vendég

Márti!

A nyakiredőt tényleg a 12.héten kell nézni mert abból tudnak következtetni hogy nincs -e baj.De valszueg ha a 14.héten nézétk és nincs baj,akkor ok.Ilyenkor már nem szokták,legalábbis az én dokim nem.

Monácska!

Ez a bürokrácia tragédia!

Tényleg próbálj mindent bevetni,de ha nem megy,arra gondolj hogy szép,egészséges kislányotok lesz,ez a lényeg,a papírmunka is kész lesz idővel!!!!!

Tegnap voltam Uh-n de nem mutatta magát meg a drága!!! :? :wink: A lényeg hogy minden Ok,szépen fejlődik a babucink :lol:

4D:én a kisebbeik fiammal a Praxisban voltam,szertintem korrekt hely és profik.Egy-két héten belül most is elmegyünk,hátha ott kiderül az igazság :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bea!

Privi ment!
Vendég

Pumperka!

Nem voltam még a Görzenálba, csak a tanfolyami hírdetésüket olvastam a múltkor. Egy kicsit drágának tünt. Úgy rémlik 2 rongy egy óra, igaz tancinénivel együtt. 2007 november 07-én azt hiszem bezár.

Ez hihetetlen, hogy még az UH időpontért is kuncsorogni kell. Nekem hál istennek nincs ilyen gondom, az orvosom megcsinálja a magánrendelőjében!

Mindenkinek gratula aki megtudta, hogy puncis vagy kukis lesz. Már én is szeretném tudni, de 30-ig ezzel még várnom kell. (ha egyáltalán megmutatja a lábaközét!)

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jaj! Tudtam, hogy vmit kifelejtettem, én h...e agyam, vagy feledékeny, már bogyot kell lassan szednem, még jó, hogy annak se tudom mi a neve!!! :? :? :? :D :D :D

Monácska: Tényleg ne stresszelj (lásd engem, bagoly mondja verébnek :!: :? :D ). Ha mégsem oldodna meg az ügy a kiscsaj születéséig, csak az a lényeg, hogy ki szereti ugy azt a kicsi lányt, mind az apja, és nem a név a lényeg! És a kicsi csajt csak az fogja érdekelni, hogy ki neveli, szeretgeti, és nem az, hogy bonyodalom volt a neve körül!
Az én férjemnek már három neve volt születése óta, mert kapott egy nevet, aki nem is az apja volt, majd megkapta az anyja nevét, majd 8 évesen a nevelőapja nevét, és együtt nőtt fel a négy féltestvérével, de az apját (sajna már nem él) ugy szereti mint ha vér szerinti lenne, és a tesóit is. És ez a lényeg, hogy azt szereti, aki vmit is tett érte, a felneveléséért.
Vendég

Csujzi! Azok után, amit írtál a varrónőről, egy kicsit elbizonytalanodtam. Én le e-mail-eztem vele, hogy ha viszek anyagot, akkor abból is megvarrja nekem a nadrágokat, de most nem tudom, mit csináljak. Csak nem cseszi el, ha már úgyis elmegyek legalább egyszer próbálni, nem?

ÉN IS! ÉN IS! ÉN IS akarom tudni, hogy mi van a lába között!!!!

UH: Egy kicsit húzok a 4DGenesis irányába! Csak jókat olvastam róla, beszéltem a csajjal időpont miatt, már a telefonba elmondta, hogy mire számítsak, és nagyon kedves, aranyos volt.... És ami még nem elhanyagolandó tényező, hogy tudott estére adni időpontot, tehát nem kell a munkahelyemről elmennem...

Kép
pété

Sziasztok!

Megvan az AFP eredményem, jó!!!
Kiderült az is hogy újra kisfiúnk lesz!!!! A neve: Balázs

Kicsit csalódott vagyok mert kislányt szerettem volna. Eddig még álmodozhattam, hogy az lesz. Mielőtt bárki rosszallaná, hogy nem igazán örülök ez tévedés. Imádni fogom őt is csak hát hosszú hajról, édes rózsaszín szoknyákról, kisruhákról fantáziáltam már..... :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit! Én nem itéllek el, mert sajnos én is teljesen rá vagyok kattanva a lány-témára, és rettegek tőle, hogy csalódni fogok, ha fiú lesz, pedig elég nagy az esély... Tudom, hogy a végén úgyis annak fogok örülni, amilyen lesz, és ráadásul mindig is fiút szerettem volna, amíg nem derült ki, hogy terhes vagyok... :D
De nagyon gratulálok! Egyébként a fiú miatt később kevesebbet kell izgulni (remélhetőleg), és lesz játszópajtása Leventének!

Kép
pété

Pété!
Szerintem ha létrejön személyes találkozás az megint más, mint ha vkinek ismeretlenbe varr, mert mindössze két méretet kellett megadni ( csipőböség, belső lábhossz). Én ugy gondolom, hogy ebböl a két adatbol ő nem tudja kimérni, hogy az én combjaim milyen vastagok, bár lehet, hogy nekem is elöbb gondolva írnom kellett volna, hogy kicsit hegyes popsim van, és hát ha combba bevetetek belőle, akkor már nem bugyosodik combnál és ülepnél, szerintem, de ezt majd ma a varrónő megmondja! Ugyhogy ha van lehetőséged személyes találkozásra, akkor szerintem gond nem lehet! Bár nekem is felajánlotta a cserét, de a postaköltség annyi, mintha itt megcsináltatom!!!!!
Egyébként az évi is csináltatott vele nacit (mintha azt írta, hogy a bulira is felveszi), és ő azt mondta, hogy teljesen ok a gatya, és ha jól emlékszem ő is személyesen találkozott vele!
Ugyhogy szoritok, hogy neked beváljon! :lol: :lol:
Vendég

Judit (kecskeméti)!
Gratula a kisfiúhoz! Egyébként én is igy vagyok, szívem mélyén kislányt szeretnék, meg a férjem is, ezért már hetek óta mindig mondogatom a férjemnek, hogy a "fia mozog...". Ugy vagyok vele, hogy bemesélem magamnak, hogy fiú, és meglepödök ha nem, bár tökmindegy, ugyanugy fogjuk szeretni öket, akár fiuk, akár lányok!! :D :D
Csakhát olyan édesek tudnak lenni a kislányok a mindenféle csini dolgokkal... :oops: :oops: :oops: :? :D :D
Vendég

Na eldugulok, megyek nézek vmi cipőt télre magamnak, mert már lefagy a lábam, aztán meg találka anyámmal, meg a varrónővel!!!

Majd még este jelentkezem!

Üdv mindenkinek
Vendég

Pété, Csujzi!
Köszi a vigasztalást! Az a helyzet hogy én már gyerekkoromban láttam egy álmot sűrűn. Abban az álomban 3 fiam volt, mindig. És a férjemet is láttam előre. Illetve annyit, hogy nagyon magas, vékony, és világosabb hajú. (bejött). Attól tartok hogy ha harmadik babával kísérleteznénk az is fiú volna. Annyira szeretném magunkat viszontlátni egy gyönyörű, hosszú barna hajú kislányban.
Megvárom még elfogadják a törvényt, hogy lehessen dönteni a baba neméről, addig nem lesz még egy baba :D :D :D

Pedig ez a terhességem más mint az előző, akkor nem voltam rosszul egy percig sem, most viszont 12 hétig. A hasam is kisebb, a fogamzás, peteérés kiszámolása alapján is lány kellett volna hogy legyen.
Az a fránya kínai jóslás(naptár), az bezzeg fiút jósolt, most is és Levente előtt is. :?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mni! Légyszike színezd be a táblázatot, ha van egy kis időd! olyan kíváncsi vagyok, hogy hogy alakul az arány, :D és hányan nem tudjuk még :( ...

Kép
pété

Márti: még nem értem haza (és valószínű későn lesz már az időpont) de amint lesz időm, azonnal írom .
Most már én is kíváncsi vagyok az arányra :D
Jövőhéten megyek uh-ra, akkor lehet hogy már én is okosabb leszek.

Anita
Kép
boszi30

pété, meg tudlak érteni én teljesen odavoltam, hogy mi lesz ha fiú lesz, annyira nem tudtam elképzelni. és ezért akartam minél előbb tudni, hogy ha mégis akkor fel tudjak készülni rá (meg a férjem is nagyon lányt akart)
ez is gonoszul hangzik tudom de mit csináljak.
de az uh-on nagyon ugráltam örömömben amikor mondták, hogy lány
mondjuk azért abban van valami, hogy talán azzal a gyerekkel szorosabb a kapcsolat akit jobban akarsz (ha mondjuk kettő van) ? a papám nagyon lányt akart és először a bátyám jött és máig velem sokkal szorosabb a kapcsolata
de a fene tudja

ja, rám nem tudom mi vár, mert amikor kiskoromban rossz voltam, papám azt mondta, hogy 4 olyan lánygyereket kíván nekem mint én vagyok - hát egyelőre haladunk ebbe az irányba :) következőre még befuthatnak lány hármasikrek...

Judit, gratulálok a fiúhoz mindenesetre!, egy barátnőm meg pont azt mondta, hogy az első fiú után már nem is tudott volna lányt elképzelni, annyira már megszokta milyen egy fiúval. nem kell semmi "újba" belejönnie (persze 2 fiú is lehet egész más)

KépKép
judit18

Színezem vadul a papírlapon a táblázatot. :) Tegnap este moziban voltunk, de ma este tuti felrakom a táblát! :) Amúgy nő a fiúk előnye, 10:7-re! Jó lenne, ha most belehúznának a lányok is! :) Ha jól számoltam még 20-an nem tudják mi lesz...

Judit én is gartulálok a kisfiúhoz! :)

KépKép
KépKép
mni

Ok Anita! Majd írj, ha tudsz! Puszi
Judit!
Gratula neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem senki nem rosszalja az érzéseidet!!!!!
Így vagyunk ezzel mindannyian. Nekem is az első: legényke,
párom gyermeke: szintén. Úgyhogy gondolhatod mennyire jó lenne kiszabadulnom ezalól az elnyomás alól, egy kis puncis csajzsival! :lol:
De majd jövőhéten talán fény derül az igaszságra!!!!!! :wink:
Vendég

Mni! Rajtam nem fog múlni, hogy "feljöjjenek" a lányok!

Jajj, csajok! Ne beszéljünk erről, mert megőrülök, annyira szeretném már tudni!!!!! :shock:

Kép
pété

Jaj! Én nem találom a táblázatot!
Vki megmondaná nekem hanyadik oldalon találom meg!

Köszönöm!
És akkor küldeném az adatokat!
Vendég

Bánatomban ma elmegyek kekszes-barackos Boci csokit venni! Meg töltöttet is! Meg lyukas, meg kerek, meg mogyorós csoki! Meg sütök egy pizzát! Hétfőn meg megírom, hogy hány kilót híztam! :D

Kép
pété

Utoljára a 74. oldalon volt a táblázat. :)

KépKép
KépKép
mni

Pété!
Cseppet se bánkódj! Jövőhéten mindent megtudunk! :wink:
Én is most vágtam be egy tábla csokikát!!!!! :D :D :D

Panny!
Köszönöm válaszodat! Remélem minden rendben van. Csak annyit kellett már aggódnom kicsi manóka miatt.
Jaj...... te látad, hogy napra pontosan 1 idősek vagyunk. :lol:
De jó!!!!!!!!! :P :P :P :P :P
Vendég

Márti, Panny, velem is egyidősek vagytok! :D :D :D

Évi

KépKép
kvaszeva

A :oops: z gáz, hogy még elképzelésünk sincs a nevekről?

A keresztfiam azt mondta, hogy legyen Álmos, és majd reggel amikor ébresztgetem, akkor mondhatom neki, hogy Álmos, mostmár kellj fel! Meg az órán a tanár majd rászól, hogy Álmos, ne aludj!
Kérdeztem tőle, hogy mi lesz, ha lány lesz? Azt mondta, hogy akkor is legyen Álmos! Sőt akárhogy fogjuk hívni, majd úgy becézzük, hogy Álmos. :lol: Tiszta hülye! Sajnos ez nálunk genetika... :lol:

Kép
pété

Olyan gonoszkák vagytok ezzel a csokival :( Megyek is vásárolni....
Kép
Judit, pont ugyanígy éreztem, most is irigy vagyok a csajszisokra de ez nem jelenti azt, hogy nem szoros a kapcsolatom a fiaimmal. Imádom őket és ebből a szempontból édes mindegy, fiúk-e vagy lányok!!!

Kép
Kép

mpatr

Na, csajszik, jók legyetek! Kellemes hétvégét Mindenkinek!Pihenjetek sokat és dolgozzatok keveset! :wink:

Kép
pété

Pété, akkor kezet foghatunk! Nekünk a fiú nevünk már régóta megvan - Márton. Lány nevet nem tudunk... ill. a férjemnek a Lilla tetszik, nekem meg az Emma. De szerintem majd keresünk egy harmadik nevet, mert nem tudunk megegyezni. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Judit18!

Én maximálisan megértelek és az tuti hogy ha megszületik majd nem is akarnál mást, és akkor azt nem tudod elképzelni hogy mi lenne ha lányod lenne.
Nállunk éppen ez a helyzet fordítva. Nállunk a 2. is lány lesz pedig minden féle praktikát bevetettünk hogy fiunk legyen :oops:
Néha én is szégyelem magam mikor panaszkodok mert másnak nem hogy a nemválasztás nem adatik meg hanem az se hogy kisbabája legyen nekem meg lesz 2 gyönyörű egészséges lányom!!!!!
:oops: holnap megyek ultrahangra meglátjuk hátha kinőtt neki :oops:

sok puszi Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Ezer boccccccsssssss!!!!!!!!!!!!!

az előző üzim juditkecskemetnek szolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

csajok minden lehet, az egyik barátnőmnek nemrég az első ultrahangon még volt kuki(szerű valami...?) aztán a következőre meg eltűnt!! :)
fordítva meg pláne előfordul

na jó hétvégét mindenkinek ,szerdán csatlakozom újra, otthon nincs gépem egyelőre, a munkahelyem meg messze elkerülöm!!
de muszáj lesz valamit szereznem januártól

KépKép
judit18

Sziasztok!

Beletelt egy kis időbe, mire átolvastam az utóbbi négy oldalt! :lol:

Jim, már megvolt Milán műtétje, de azért így utólag is gondoltam rátok! Kerestelek iwiw-en, de eddig még nem sikerült rád akadnom, mert nem tudom a vezetéknevedet! De majd még nyomozok! :lol: :lol: :lol:
Monácska, nagyon gáz ez a bürokrácia, el tudom képzelni, mit érezhetsz! De remélem a bosszúságnál nagyobb az örömötök, hogy egy egészséges kislány van a pocidban!
Bosek, gratula a kislányhoz!
Kavics, Juditkecskemét, gratula a kisfiúhoz! Judit, nézd a jó oldalát: nem kell annyit költened új ruhákra! Egyébként megértelek, én az elsőnél szerettem volna nagyon kislányt, és szerencsére be is jött! Most örülök a kisfiúnak, de azért sajnálom, hogy a szép rózsaszín kislány ruhákat dobozolnom kell.
Márti, üdvözlet!

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Zsu
Vendég

Jim, javítva, megtaláltalak!!! :lol:
Vendég

Pété és a többiek!

Most jöttem haza. Már akartam róla beszélni nektek, de nem volt rá alkalom! A 4Dgenesis kft ügyvezetője a fiam osztálytársának az anyukája. Szóval most délután beszéltem vele szemékyesen.
Vizsgálat ideje 30 perc 10-15 perc sima UH 15-20 perc 4D. CD adnak ezért és két képet. Mindez 10500 Ft-ba kerül. 24. hét körül érdemes elmenni. A genetikai UH nem fedezi. Ez azt jelenti, hogy a kórházi UH kötelező. Leletet itt is adnak, de nem egyenértékű a kórháziéval. (Állítóleag egyik 4D sem) Ha nem lehet jó képet csinálni illetve nem látszik rendesen a baba, akkor megetetik megitatják kimamát esetleg el lehet menni sétálni és utána ismét megnézik. Óránként jönnek a kismamák, tehár nincs rohanás van idő foglalkozni a kismamikkal.

NAGYON RENDES, A NEVE BARNA CSILLA:

HONLAP:
www.4dgenesis.hu

NÉZZÉTEK MEG!!!

BEA

UI: Láttam nála 4D képeket és úgy döntöttem, hogy mégis elmegyek mégegyszer, mert ilyen tökéletes képeket még sehopl sem láttam. Pl. Iker pár gyönyörű volt!!!!

FONTOS!! JÖVŐHÉTEN FRISSÍTIK A HONLAPOT!!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bocsi a helyesírási hibákért, de siettem a gépeléssel, mert 1000 dolgom van. Ha van kérdésetek akkor szívesen válaszolok rá!

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok!

Monácska!

A bnőmnél is ez volt a helyzet. A válást később mondták ki, mint hogy a lánya született. Ahogy megszületett, a kislány nevében keresetet kellett benyújtani a bíróságra. Nagyon hamar lezárulta dolog. 4hónapos korára már az igazi apuka nevén volt! :-)
Sok sikert, remélem hamar megoldódnak a Ti problémáitok is!,

Jó babavárást mindenkinek!
Vendég

A férjem nagyon örül a 2. kisfiának is. Egész eddig nem hozott nekem csokit, hiába kértem. Ma beállított két sárgabarackos kekszes boci csokival. Kép
"Ő megmondta", hogy fiú lesz és csak a 3. lesz lány. Duplán örül, a fiúnak és az igazának.

Pati! Azért még mindig irígykedek én is a lányos kismamikra. :oops: :oops: :oops:
Meg azokra is akiknek eddig lányuk volt, és most fiú jön.

A baráti körünkben (5 házaspár) mindenütt fiú után lány jött. :?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

kvaszeva!
Ez nagyon jóóóóóóó!!

Kedves Bea!
Nekem az lenne a nagy kérdésem, hogy merre található a rendelő?
Mert tudod, mi Miskolcon lakunk, de párom minden héten 1*
szokott menni BP.-re, és én nagyon szeretnék elmenni.
Itt Miskolcon 18.000 Ft.-ba kerül, ja és nem kapsz CD-t csak
5000-ért.
Gondolom telefonon kell időpontot egyeztetni!?!

Üdv Márti
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?