Monácska, Eszter! Van Monoron állatorvos ismerősöm, hátha tud jogászt, bírót, ma utánakérdezek. Monácska, ez az egész ne árnyékolja be az örömödet, Nóra egészséges és a párod fia. A többi meg a bürokrácia: íg ytöbb pénzt tudnak két perrel legombolni rólad.. csak a szokásos...
Pété: Elhagyott, mint a kifutópályát a gép, újra egyedül, tudtam hogy lelép...... YEAH!!!!
Jelentem, igenis imádom a Dingdongot sőt a Padödőt is, ezek igazi kis örömzenék, de ha hovatartozás kell, akkor mindhalálig ROCK AND ROLLL!!!
Kukacos lett a
kavics!!! Gratula, gyere erősíteni a kispasis csapatot, mert a lyukacskás versenyzők még elhúznak!
Pumperka, a 4d-n mindent ugyanúgy vizsgálnak, 2d-ben is. Arra mindenképpen jó, hogy tudd, minden rendben van. De a helyedben felhívnám az ottani dokit (má megint elfelejtettem a nevét, banyekocska
) hogy az általa kiadott lelet elég-e vagy kell-e menni a kórházba is. Mivel a tarcsai kórházban is ő (is) csináálja az uh-t, lehet, hogy az aggodalmad teljesen felesleges!!
Konkrétan nekem azt mondta a (régi) dokim, aki tudod, szintén ott van, hogy ha ide megyek uh-ra akkor ettől a dokitól táppénzes papírt is nyugodtan kérhetek. Már pedig az aztán kórházi (orvosi) és nem babamozis dolog!! Szóval inkább őket hívd fel, talán megúszod ezzel az egy uh-val, mondjuk abból rossz, hogy eggyel kevesebbszer látod a manót de legalább megoldódna és nem kellene az ajtó előtt égőbe kuncsorogni
Jelezz majd vissza, mi lett.
NIKI! FÉLIDŐ!!!!!!!!!!!!!!
XX-es Eszter ügynök: az este csúfosan elaludtam...