Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ha valakit érdekel tapacsos melegebb zokni, akkor a dózsakerti zoknis csajoknál van. 90 % pamut és 360 ft.

Zsani
Vendég

Cirmike!

Annyira jó hogy már jobban vagytok nagyn örülök nektek!!!!!!!

Most csak ennyire jöttem, megyek is mert beszereztem egy csomó spenótot és elteszem a rosszabb időkre a fagyasztóba. Már kezdek gyűjteni arra az időszakra, ha nem igazán lesz időm főzni, ki tudja kapni valamit a fagyasztóból. :)

Mindenkinek szép napot cirmikééknek jó wellnesezést!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Cirmike,
nagyon örülünk a jó híreknek!!!! Sokat gondoltunk rátok. Pihizzetek sokat!

Gangi,
jó főzőcskézést. Én tengap kaptam 10kg karfiolt, holnap teszem el :) izgi.. :) Mondjuk imádom :)

Ha valakit érdekelnek még játékok itt is van 2 db egész jó oldal, ahol én találtam egy csomó jó dolgot, de már csak karácsonyra :D :

www.kopefajatek.hu
www.arzuhanas.hu

csak ennyi 1000 dolgom van
puszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Cirmike!
Hát a hideg is kirázott!!!! Nem semmi ami veletek történt! Nagyon ügyes és talpraesett voltál!!
Örülünk, hogy a Réka ilyen jol viseli ezt a sok mindent ami most zajlik vele! Remélem a gyógyszerek jok lesznek és soha többé nem lesz semmi rohama!!
Hétvégére jo pihenést!

Rolunk csak annyit, hogy aztbeszmentesitenek nálunk!
Ha kinézek az ablakbol csak konténereket látok! Szerencsére a lakásunkban már megcsinálták,most a lépi és a garázs jön az alagsori tárolokkal együtt!
Babakocsi a kocsi csomagtartojában van. 2 gyerekkel lemegyek, ki a babakocsi, kis séta, babakocsi vissza! Tiszta izmos leszek mire visszaáll minden a régi kerékvágásba! Azt még nem tudom mikor lesz!
Hétvégén megvolt a láynok keresztelője! Zsófika végig mosolygot a papra, ami nagyon meglepő volt! Dórcika meg ügyesen figyelt és válaszolgatott!
Utána a kaja is jol sikerült! Anyuéknál voltunk a 3 szobás lakásban 20-an.
Lassan megyek mert álmos vagyok és a fejem is fáj! Biztos jön a hideg!!!

Jó éjt mindenkinek!
Moncsi és a csajok

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

na végre elaludt a kiskölköm :lol: Én úgy gondoltam délben alszik,de úgy látszik Ő nem. De örülök,hogy végre elaludt. Az most nem érdekel mi lesz este :roll: pedig 10 előtt így bizots nem fog aludni :?
Megvolt az óvodai gyakorlat is! Nagyon jó volt!!! Óvónéni szívesebben lennék,mint tanárnéni. Anniyra aranyosak voltak a gyerkőcök! :D :) És tényleg nagyon jó kis ovi!

Rozi!
Írok majd neked akkor priviben bővebben :wink: Nem ígérem,hogy most ,mert még egy kicsi tanulást terveztem,de írok ;)

Ági!
Merre jársz? Epéd hogy van? Voltál már vele dokinál? Jövő7en nincs kedvetek majd talizi? Remélem addigra elmúlik a nózifolyás Julisnál :)

Lívi!
Köszi,igyekszem kitartani! :) Julcsi egész jól bírja nélkülem. Nincs Vele gond,ha más vigyáz rá. Annyiban változott talán,hogyha ott vagyok nagyon lóg rajtam :)
16tantárgyam van. Ebből 7 gyakorlati jegy.(beadandó) Ezen belül van a szakmai gyakorlat ahol 3pedagógiai naplót kell írni. 9ből van szóbeli vizsga,de Politológiából van 1beadandó+ZH is lesz és pszichológiából 3db 3-4oldalas beadandó. Lassan már villámgyorsan tudok majd gépelni :wink:

Cirmike!
De jó ,hogy végre jól van Réka!!!! :D Reméljük nem is lesz rohama és tényleg használ neki a gyógyszer!
Megérdemlitek a wellnesezést! Jó pihenést!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsani!
Máté rutinos bölcsis lett már?
Nekem nem töltötte be az arzuhanas.hu-t ,de a másik oldal tök jó. Én szigorúan csak karácsonyra veszek ajándékot! Ígyis annyi játék van. Ja meg még mikulásra is kell :wink: :lol:

most tanulok egy kicsit:)

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
angika

Még gyorsan teszek fel néhány képet :) Remélem senki se bánja ;)
Kép Juló kacsákat etet Kép Kép csüccsebaba Kép kis kócos Kép Kép
angika

Sziasztok!

Jó kihalt a topik :(

Angi,
nagyon édes a Julcsi a göndör fürtjeivel!!!! Kinekyen göndör a haja a családban?
ja igen
az www.arzuhanas.com
ezért nem nyitotta meg. bocsesz.
Akkor jó lenne ha tudnánk együtt rendelni karira-mikire. Majd leegyeztetjük.
A Máté már rutinos bölcsis, reggelente mostanában panaszkodik egy kicsit, de mire kiérek az átadóba már elhallgat. Nem aggódom miatta, mert tudom hogy nagyon szereti a bölit, csak egy kicsit panaszkodik reggelente. De olyan édes, úgy szokott várni ebéd után!!! :) Mindenkinek elmondja hogy ebéd után jön anya... :)

Moncsi,
hol kereszteltétek meg a lányokat? Nekünk is megkellene a Mátét, a református templomban csak nem tudom hogyan kell intézni :roll:

Edi,
voltam a steinberg vitaminléért a tescoban. Vas és C vitaminos. Szerintem jó, csak 1 baj van vele 5 nap alatt meg kell inni. :) A kisgyerekeknek 1:1 arányban higítva kell adni.

Mi egy kicsit megfázunk, azaz valamilyen vírusos torokgyuszi söpör éppen végig a családon, elég ramatyul vagyunk. Remélem azért hétfőn el tudunk utazni Sárvárra.. :roll:
na megyek is pihizni.
előtte 1-2 aktuálisabb kép a Matyikámról

naaagyon olvasok..
Kép

fürcsi után...
Kép

na puszi mindenkinek
jó hétvégét
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Cirmike!
Nagyon örülök a jó hírnek ,hogy otthon vagytok,és hogy azóta nem volt Rékának rohama,remélhetőleg nem is lesz!Milyen volt a Wellneszezés?Képeket kérünk!!!

Zsani!
Tök jó hogy Máté így szeret bölibe járni,megkönnyiti a dolgod szerencsére...Nektek is jó pihizést!Ja és tőletek is kérünk képeket! :lol: Nem semmi Máté szeme szine,már tuti ilyen rikitó kék marad.Tök jó,Dorkának még mindig olyan zöldes barnás valami...

Angika!
megvagyunk csak eléggé zúfoltak a napjaink.Van megint autóm(aput elküldték sajna 6 hétre)és így minek álljon a melóhelyén a kocsi :wink: ,tehát megyünk össze vissza a kiscsajjal...Neked is jó zúfoltak lehetnek a napjaid...Melyik oviba voltál?Sétizni naná hogy mehetünk!!!! :lol: Remélem még sokáig lesz "jó "idő.melyik nap jó nektek???Én szerda délután megyek a sebészhez konzultálni a műtéttel kapcs.ban azt majd meglátjuk mikor esik nekem :? Jól megnőtt Julcsi haja!Ja meg elnézhetnénk a bölibe tudod a Ságváriba ott van szerdánként ilyen tali féle vagy mi,Bea mondta a játszóról...meg mondott Tatán is egy helyet ilyen játszóház szerü,na oda is elnézhetünk amíg van kocsim.1 óra aszem 250ft ,de elég annyi bőven állítólag :D

Sikerült Dorkának ágyat venni végre.Tök jó van hozzá egy kanapé is ami kinyitható ággyá,még én is elférek rajta Meg kapott tapétát ,meg állmenyezetet,tehát szülinapjára remélem lesz szép új szobája...Ja és végre kopp-kopp ma már 1 órája alszik is az új ágyába...
Majd ha kész lesz teszek fel róla képeket is :D

Még azt akarom kérdezni,hoyg Dorka már tök szobatiszta otthon,csak ha leviszem adok rá pelust,mert nem akarom hogy ő felfázzon.Na szóval ha lennt vagyunk akkor is szól hogy pisilnie kell,de akkor nem vetkőztetem le,mondom neki hogy most van pelusod nyugodtan bepisilhetsz,ja és megdicsérem hogy szólt.Tom hogy ezzel visszatartom,de nem szeretném ha felfázna.Van esetleg valakinek valami ötlete?

ÁÁÁ tom mit akartam még.Láttunkl az Obiba parafa lapokat és azt írta hog yez jó hangszigetelő.Hallottatok már róla?És ha igen akkor jÓ?nm-e 1000ft,tehát ha az egész lakást +plafont szeretnénk akkor eléggé húzósr ajönne ki árban,és h anem is igazán jó akkor kidobtunk egy csomó pénzt.De ha jó akkor sajna be kell ruháznunk mert a fölöttünk lakóktól nem lehet aludni! :twisted: Péntek szomb.vas,buli!!!!Szombaton is hajnal 3-kor jöttel meg és felkeltem rájuk,pedig nem hallgattak zenét,"csak "olyan 10-en dumáltak meg röhögtek,és csöndben ez tökre lejött.Ja és képzeljétek ez délelött 10-ig tartott.

Bocsi hogy ilyen hosszú lettem :oops:
Szép napot mindnekinek Ági

Kép

Kép
ági01

Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

ÉLETMÓD----HOL ÉRDEMES ÉPÍTKEZNI?

nem enged linkelni valamiért...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Ági
Én is gondolkodtam már,hogy hogy kéne megóvni,mert még a harisnyához eddig meleg volt.Én arra jutottam hogy lehetne a bugyira esetleg adni ilyen kisboxeralsószerűt,vagy olyanba öltöztetni ami befedi a popóját. Mi is már csak éjszakára használunk pelust,és már szól is,csak éppen azt mondja hogy kaka,de mindegy az a lényeg hogy szól.Remélem a böliben nem lesz visszaesés.
De még aa védőnőnek is kikérheted a tanácsát ez ügyben,hátha tud valami okosat mondani.

Na mentem is üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Csütörtökön a CS-S-be jöttök babaklubba????????
Mi megyünk valószínű,mert pont akkor vagyok szabadnapos Viki meg már nem megy akkor bölcsibe :lol:

Nagyon édesek a gyerkőcök a képeken!!!!!!!!!!!
Julcsinak milyen édi fürtjei vannak!
Máté milyen kispasis kinézetű,jól áll neki ez a vizes frizura :wink:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Szia Erika!

Lehet, hogy mi megyünk. Remélem Bendi is hamar felkel, hogy oda is érjünk:)

Anikó
eagleszem

Sziasztok!

Erika!
Mi megyük a CSS-be Ágiékkal :) vagyis Ő visz minket ;)
Hánykor is kezdődik 10?

gyorsan dobok pár képet aztán megyek,mert Julis sajnos megint itt kiabálgat alvás helyett :evil:

Kép Kép
Kép nagy munkában Kép
Kép brümm-brümm Kép és egy vigyor :) Tök édi!!
angika

Sziasztok,

Azóta is jól vagyunk!!!!

Jó volt a hétvége, hármasban voltunk + barátok. (Réka anyuéknál volt mert a műtét után ő ugye nem mehet még közfürdőbe)
B.füreden voltunk a paksi atomerőmű rekreációs hotelében (egy barátunk ott dolgozik, ő szerezte a helyet) nagyon szuper hely volt napi 7500 ért teljes ellátással, voltak medencék, szauna, szoli, büfé. Kipihentem magam!

Voltunk kontrollon, de még mindig nincs az agyviznek erdménye...
Átmentünk még a Budai területi kórházba is az immunológushoz, hogy mondjon vmit, miért ennyie beteges. Jövő héten lesz vérvétel spec. vizsgálathoz, egy hónap múlva eredmény.
Megmutattuk még a gégésznek is aki műtötte a Jánosban, kicsit gyulladt a külső fülkagylója és az orrnyálkahártya, de nem gyógyszer, majd 1 hét múlva kontroll.

Nem tudom mikor tudunk majd talizni veletek, de teszek fel képeket.

Ez még nyáron mikor az MR-re vártunk
Kép

Orrmandula műtét előtt, mikor a jókedv koktélt megkapta
Kép

Ez a roham után a János kórházban
Kép

Ez már az I. gy.klinikán
Voltak bohócok...
Kép

Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ja még annyi, hogy Pécsre a vérvételre dec.18-ra kaptunk időpontot és lehet 3 hónap is lesz az elemzés... aril szulfátot néznek limfocytából (hátha vkinek mond vmit)

Egyébként a vérvételeknél már nem is sir (csak ha amúgy is nyűgös) és a branült is tök hamar megszokta, úgy mozgott vele mintha benn sem lenne pedig volt hogy merevitéssel kapta.

Örülök, hogy ti jól vagytok, már ahogy gyorsan olvasom, mert a gépem elszállt, szervizben van, páron laptopján garázdálkodom...

Cirmike

UI: bocsi a hibákért (ez előző irásban is) de remélem azért érthető vagyok

Kép
[KépKép
cirmike77

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Íme a mai CS-S klubbos képek:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=29800

Cirmike
köszi a képeket Rékáról!
Ahhoz képest,hogy mennyi mindenen mentetek már keresztül,ő mindig mosolyog,úgy csípem!:)
Kíváncsian várjuk majd az eredményeket,de olyan rossz lehet nektek,hogy hónapokat kell várni az eredményekre :cry:

Lrita
nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!
van már otthon is netetek?
Hogy vagytok?Még mindig ugyanott dolgozol?
Hanna már sulis ugye? :roll: :oops:

Többiek merre vagytok??????????????
Lola,Zzsuzsi,EDit73,Moncsi,EDi,Mnzsani??????????????
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Először is Cirmike!
Olyan meghatóak a képek! Hihetetlen, mennyi élni akarás van egy piciben, és ahogy nevet a roham után is :?: :wink: :D Egyszóval tünemény! Nagyon szorítunk nektek továbbra is, hogy minden rendben legyen! És hát ilyenkor kezdem el tisztelni igazán azoknak a bohócoknak a munkáját! Én nem lennék képes vidámkodni ott, ahol sok kis beteg van! :oops:

Voltam a plázában a minap ezen az ingyenes szemvizsgálaton a látás hónapja keretében, és bizony kiderült, hogy nem javult a szemem, bár nem erős, 0,5-ös csak, de azért kell szemüveg, és sajna csak azzal vezethetek. Ugyanis vezetésnél zavar a szemgép, de sajna 10000 Ft a tükröződésgátló rá, így most inkább lemondok róla. Viszont hordhatopm újra a szemüvegemet, aminek én nagyon örülök! Meg is csináltattam a régit gyorsiban, mert kiesett az egyik lencséje. :P

Vasárnap megyek anyuékhoz Tb.-ra, ki mit csinál, talán lehetne találkozni végre valakivel. :lol:

Szép napot mindenkinek!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Angika!
Tegnap beszéltem sógornőmmel,és Dec.6-én jönnek haza,és szívesen hoz Julcsinak Elmot ha nem túl nehéz.Van kinnt sokminden párna paplan huzat,bár azt mondja hogy az nem lesz jó,mert ott más méretek vannak,plüs figura meg minden.Megpróbálom a címet elküldeni,és ott iudsz nézelődni,meg árak is vannak.
www.traget.com
Most csak ennyi
Ági

Kép

Kép
ági01

Várj ez nem jó sztem :oops:
www.traget .com/Elmo-Plush-Backpack-Red

Kép

Kép
ági01

Na még ez sem a közvetlen cím,de ha itt rákattintasz a játékokr aakkor ott már van pár Elmo.Majd megkérdem a Dórit hog ylehet átmásolni a címet,mert nekem nem sikerül .A kedvencekben van ,de onnan nem másolja át :twisted:
Béna vagyok én ehez....

Kép

Kép
ági01

eagleszem

De találtam magyar oldalon is a csikizős fajtát. Egyelőre el is fogyott, de lehet sztem rendelni.

http://www.jatekfutar.hu/fisher-price_elmo.html

Nekünk csak a sima csikizős van, nem ez a hiper-szuper.
Anikó

Kép Bendi Elmoval

Kép
eagleszem

Erika!

Itt találtam olyan autós lejtőt, ami a cs-s-ben volt:)
Anikó

http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=16

Kép
eagleszem

http://www.target.com/Elmo-Plush-Backpa ... rh=&page=2
Na remélem ez már sikerült :oops: :lol:
Jó éjt Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Bocsi,csak gyors beugrottam.

Ági
Ha megbeszélem a férjemmel az elmos dolgot nekünk is tudnának hozni?A baj csak az hogy most 4 napra elutazunk így csak szerdán tudok legközelebb jönni.

Na mentem is mert indulunk.
Jó pihit mindenkinek üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!
Gyors leszek, csak lekicsinyitettem a keresztelős és az Uncsitesos képeket!

Zsanka!
Én bementem a Bánhidai kat. templomba és ott beszéltem meg a Pappal a keresztelőt!

Remélem mindenki kihasználja ezt a hosszú hétvégét és kipiheni magát! Ma még a nap is süt!
Jó pihenést!
Sziasztok!

Keresztszülőkkel

Kép
Kép

Zsófika
Kép
Kép

Uncsitesóval:
Kép

Uncsitesó szülinapi tortája és a csajok:
Kép
Kép

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!
Egy kis ötlet karira :) hátha valakit érdekel
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=240022&page=3
Majd jövök még bővebben most csak ennyi.
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Jól vagyunk mi is, de nem jutok ide. Este szabad lenne a gép, de addigra kidőltem...
Azért jövök és olvasgatlak benneteket, mert azt szeretem. A fotókat is mindig megnézem, szupi a képek. A CSS-es képek miatt irigykedek, de a védőnő azt mondta aznap jön, és nem jött!!! Ha tudom elindulok. Na majd a héten megyek, szeretnék talizni veletek. A képeken láttam többen is voltatok. 10-kor kezdődik ugye?

Erika!

Még nem fotóztam le a falvédőt egészében, de ezen a képen látszik vmennyire. Belül vatelin van. (Ja, Kata bealudt, így találtam rá :lol: )

Kép

Meg ezt a zsákot készítettem, szennyesnek használjuk Katának.

Kép

Cirmike!
Örülök, hogy jobban van Réka. Sokat gondolok Rátok! Szép kislány, olyan édes pofija van!

Képzeljétek Kata tegnap aludta át először az egész éjszakát. Reggel 7kor kelt. :D Ma reggel 5-kor, szopi és aludt 8-ig. Utána kapott 100ml tápszert. Nem is írtam, de kezdem neki a babatejet bevezetni, tehéntejet nem adok 2éves koráig. Ugye kell(ene) a kb. fél liter tej, tejtermék. Ezért próbálkozom, még ha 1-1dl-t iszik reggel, este az is vmi.

Elkezdett Kata harapni, megijedtem, felhiiiiiiiiiiiiztem és Kata is megijedt sírt. Így magától kezdi elutasítani a cicit (hála a jó égnek végre). Tegnap sem kellett neki reggel 8-kor és délután sem.
Azért reggel, este kínálom előbb-útóbb elmarad :)

Kata mhol feláll, kapaszkodva lépeget, de egyedül nem megy. Ha fogod a kezét sem akar. A mászás a menő :D
Evéssel minden rendben. Annyi változtatás történt, hogy uzsira többször tejpépet kap, mert abból nagyobb mennyiséget megeszik, mint joghurtból, túrókrémből (azért ezeket is kapja). Vacsira meg vagy tejpép vagy falatka. Múltkor macisajtos, kenőmájas zsömlét evett, tegnap virslit sajttal :D Van étvágya szerencse, nem panaszkodhatom. A kezdeti nehézségek után beindult.
Napközben szereti a kölesgolyót, bulátát.
Játék: bedobálni szeret vödörbe, FP zsiráfba, könnyebb montesszori megy, laporello olvasgatás, nézegetés is tetszik neki. Amúgy mindennel feltalálja magát.

Na bocsi, hogy magunkról ennyit regéltem, majd azért visszaolvasgatok rendesebben is.
Kata alszik, mi is aludtunk apával, most ő tévézik én meg megyek krumplifőzeléket főzni. Katának már kész a cucc :kelbimbó, brokkoli, krumpli, répa, tojássárgája.

Kép Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Edi!
Bocsánat,de a múltkor megint nem válaszoltam neked. A járássegítőt Julis nem nagyon használta. Májusban kaptuk meg és addigra már szalad a lelkem. Néha kicsit megpiszkálta s kész. Nem reklamáltam,mert valahol a kisbetűs részen ott volt,hogy eltérhet a játék a képen látottól. Most már odaadtuk Emese unokatesónak. Ő kihasználja és nagyon azereti. Most 11hós és egész nap azt tologatja. Így végülis van alami haszna :)
Nagyon aranyos a rácsvédő amit csináltál. És a szennyetartó is tök jó ötlet :)

Ági!
Köszi,h kerestél nekem elmot. Akkor maradjunk a hátizsákos Elmoban amit felraktál. De ha esetleg olyat találnak tesódék ami nem hátizsák csak plüssjáték az is tökéletes. :) :D
Képzeld tegnap a vaterán szereztem egy naci-pulcsi együttest :) Annyira édi!! Kép
Kép

Anikó!
Neked is köszi,h kerested :) Ti hol vettétek és mennyiért Benedek Elmoját? Ő is rajongó? Julcsi nagyon oda van érte!

Cirmike!
Nagyon aranyos Réka aképeken! Hihetetlen,h mlyen kis mosolygós a körházi képeken is :lol:

Móni!
Nagyon aranyosak a keresztelős képek! Tündériek a lányok!
Milyen huncut Dóri az unokatesóval együtt! Én mindig félvér gyerket akartam :oops: nagyon szép kislány! De asszem Julcsi is van olyan szép ,most már beérem Vele,sőt!! :wink: :wink: :lol: :)

További szép napot Nektek!
Ja még egy nőcikekép :)

Kép
angika

Sziasztok!

Most csak gyors jöttem,mert eléggé betegek vagyunk :cry:
Vikinek 2 napja magas láza van,39,5-39,9 C végbélben mérve :cry: ideig óráig lemegy neki aztán újra fel :cry: ezenkívűl torkát nagyon fájlalja,orra pedig el van dugulva,így holnap du. orvos :cry: :cry:

Aranyosak a gyerekek a képeken!!!!!!!!

Zsanka
Máténak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képet majd kérünk a buliról :wink:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Máté!
Isten éltessen sokáig 2.születésnapod alkalmából!
Puszi:
JulcsiésAngi

Kép
angika

Szia Angi!

Még tavasszal a babaszobán nyitottam egy topicot, hogy keresek Bendegúz 1. szülinapjára.
És küldték az ajánlatokat. Ezt a csikizőst 3000-ért szereztem + ingyen kaptunk 1 kb. 25 cm-es sütiszörnyet. Eredetileg lett volna abból is csikizős, de azt a csaj férje nem engedte eladni. Így kaptuk a kisebb sütiszörnyet. :D

Viszont azóta sokan szoktak hozni a babaszobán, vagy lehet rendelni is, mert meghozzák Angliából v. amcsiktól.

Anikó

Boldog szülinapot Máténak!

Kép
Kép
Kép Kép

Kép
eagleszem

Sziasztok!

Boldog szülinpaot Máté!!!!!
Kép

Angi!
Holnap nincs kedvetek elnézni a Css-be?Még van kocsim ki kéne használni :wink:

Livi!
Hát azt mondja a sógornőm,hogy helyhiány végett nem hiszi hogy befér még más is a bőröndbe.Így is tökre meg lesznek pakolva,karácsonyi ajándékokkal+a pici fiuknak kell ugye egy csomó dolog a repcsire meg haza is ...Ha majd jövőre végleg hazajönnek(remélem),akkor nagyon szivesen hoznak,mert akkor amúgy is sok cuccuk lesz,most csak 1 hóra jönnek...milyen volt a hosszú hétvégétek?Timinek tetszett?

Erika!
Vikinek jobbulást,szegényke nagyon magas láza van...Remélem hamar rendbe jön.Azt akartam kérdezni hogy a te szemöldököd simán festve van csak?Vagy esetleg Tattos?Mert nagyon szép íve van :oops:

Ti adjátok a gyekőcöknek a Vigantolt?
Na mennem kell Dorka ma sem akar aludni :twisted:

Ági

Kép

Kép
ági01

MÁTÉNAK BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!!!

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Máténak boldog 2. szülinapot kívánunk.

Ági
Köszi szépen azért.Anikó ötlete tetszik kipróbálom azt. Timinek már nem adom május óta avigantolt,meg is maradt egy jó fél üveggel.

Mi sajna nem tudunk css be menni,pedig nagyon akartam volna,mert Timi is lázas volt éjszaka,ma napközben meg hőemelkedése.Ha holnap is lesz láza mi is megyünk dokihoz.Nyűgös is rendesen.

Mi a hosszú hétvégén Prágában voltunk,Timi nélkül. Nagyon hiányzott,tök más mint mikor csak úgy elviszsik a nagyszülök,mert itt tudtam hogy nem tudok érte menni bármikor.Nagyon örült nekünk mikor hazajöttünk,de dícsérték a nagyszülők. Mi nagyon jól éreztük magunkat.Prága gyönyörű város,csak jó pár fokkal hidegebb volt ott mint itthon.

Na mentem mert Timi sírva kelt fel,tiszta meleg meg is mérem a hőjét.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Mi is hazajöttünk pénteken délután Sárvárról. Jó volt nagyon, teljesen kiáztunk a fürdőben :). A szállás szuper volt, ott volt 50m-re a fürdőtől, aranyos volt nagyon a személyzet, ide biztosan vissza fogunk járni. A Mátét - mondanom sem kell - ki sem lehetett robbantani a vízből, egész nap pancsizott, és már tök jól úszik egyedül, urgál a vízbe stb. Látszik, hogy teljesen biztonságban érzi magát a vízben,még ha 1,5 m mély is. :) Szóval nagyon élvezte, mi is sokat nevettünk rajta, hogy mennyire tetszett neki, még ma is emlegeti :). Érdekes, mert ott elkezdett mondókázni, és kiderült szinte az összeset tudja amit születése óta mondtunk neki, csak ámultunk-bámultunk!
Aztán szombaton szülinapoztunk, kapott ajándékot - Noddy-s zenélő könyvet, Thomasos elektromos szettet - azóta is az megy körbe-körbe naponta kell cserélni az elemet mert a Thomas már estére nem tud felmenni a hídra :). Egy kicsit féltem, hogy nem tud majd vele játszani, de semmi gond! Az első pillanattól nyomja! Kapcsolgatja a gombokat, állítja a váltót stb. :)Volt családi banzáj, aztán pihi ma pedig szintén igyekeztük emlékezetessé (mármint amennyire tud majd rá emlékezni) a napot.
Sűrű volt a hétvége, már el is fáradtam! :)

Lívi,
a babaszobán van ilyen elmo asszem 6e -ért hoznak. FP-os.
Akkor jól láttam én szombaton a Timit az anyósoddal a kocsiból, éppen valami bokrot csipkedtek! :) Gondoltam is le a kalappal, hogy elmentetek nélküle, én nem bírnám!

Ági,
vigantolt állítólag 3 éves korig jó ha adják. Én tavaly télen is adtam neki, csak akkor kell mikor nincsen Dvitamin - napsütés.

Erika,
Viki jobban van már? Jobbulást neki! Még1x köszi!

Edi,
aranyos a Kata! Mennyit változott! A Máténak én 1,5 éves kora körül kezdtem el tejet adni, szerintem adhatsz nyugodtan. Ha allerigás rá akkor jobb ha korán kiderül, mondjuk ált. kinövik.

na itt vannak a képeink
a pancsizás :)
Kép
a játszóházba már lassan tagságit kaptunk :)
Kép
a szülinapi torta, egyedül elfújta a gyertyákat!
Kép
az ajándékok
Kép
a fiúk szerelték össze
Kép

bocsi, hogy hosszú lettem
megyek teregetni
puszi
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok lányok!

Már lassan egy hete nem megy a net úgy ahogy kellene, ma már másodszor jelentettem be, és szent elhatározásom, hogy holnaptól minden egyes alkalommal rájukcsörgök, hogy mikor nem lehet netezni. :twisted: Tiszta röhej, hogy fizetünk 7500 Ft-ot, mertmivel mi városon kívűl vagyunk, ide már csak a rigók járnek, kábel nem, így kénytelenek vagyunk mikrohullámon fogni az adást tv-n is és net-en is. És biza a net nem a legszuperebb!
De most, hogy bejött végre tudok írni nektek is!
Először is:
Máténak nagyon sok boldogot így utólag is, nagyon jók a képek!
Látom ajándékban nem volt hiány! :wink: :P Nálunk is szeretik a fiúk a favonatot, csak győzze az ember összerakni és elrakni! :wink: :)

Lívia! Jobbulást Timinek! :D Örülök, hogy jó volt a hétvégétek!

Lányok, és még csak most láttam először ezt a röhögő Elmot, de istenemre mondom, hogy fogtama ahasam a nevetéstől annyir mókás! :P

Mindenkinek nem tudok sajna írni most, mert Áki apja ölében bömböl, nem tudom mi van vele, de mindjárt megyek ki rendet tenni! :(
Van egy kis mesélni valóm az anyósról, sajna kisebbfajta családi perpatvar volt nálunk, de majd elmesélem, most mennem kell, mert Áki nagyon bőg!

KépKép
Kép
siprozi

Angi Kösz a privit, majd írok!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Zsani!
Nagyon szép ajándékokat kapott Máté :)

Rozi!
Bosszantó,hogy az ember fizet egy csomó pénzt, a szolgáltatót meg nem érdekli,ha te nem tudod használni :evil:
Jujj,nem hangzik jól az anyós téma! Mi történt?

Anikó!
Köszi az infot Elmoról! Hazajöttem és le is csaptam rá! :) De emailt nem kaptam.
Íme Julcsi Elmoja :) Kép
Most törhetem a fejem egy új karácsonyi ajándékon :roll:

Ági!
Most ,hogy lesz Elmonk nem kell tesódéknak hozni. Köszönöm azért,h hoztak volna. :)

Erika,Lívia!
Jobbulást kívánok a lányoknak!

Megyek is összepakolok ruhákat,mert holnap megyünk anyumékhoz. Vár rám a tanulás :roll: :shock: :?

Szép estét!
Angi
angika

Angi!

Lívinek küldtem a mélt, mert nem figyeltem :oops: . Viszont ő is keres elmót. De majd lesek, hátha találok még :wink:

Anikó
Kép Kép

Kép
eagleszem

Sziasztok!

Gyűjtitek valakinek az üdítős kupakokat? Segíthenénk egy kislányon, ha együtt összegyűjtenénk, és nem kerül semmibe.

Előre is köszi:
Mindenkinek jó hétvégét kívánok!
Rena

Ezt találtam:
Tábori Dorina Andea vagyok, csodaszép kislány. Ezt persze nem én mondom, hanem anya, apa és nagyi. A doktornénik is mondták. Meg azt is, hogy sohasem leszek olyan, mint a többi egészséges kisgyerek. Születésemkor valami baj történhetett, mert az életem nem azzal a hatalmas, életet adó levegővétellel kezdődött, mint nektek. Azt mondják az ilyet oxigénhiánynak hívják. Én nem tudom, hogy ez mit jelent, csak azt érzem, hogy nagyon szeretnek engem itthon, és bármit megtennének értem.
De talán Te is segíthetsz! Nem is kell más, csak egyetlen apró mozdulat. Vagyis: ha lecsavarod az üdítőd, ásványvized műanyag kupakját, ne a szemétbe dobd, hanem tedd el nekem. Ha elegendő mennyiség összegyűlik, szüleim be tudják váltani (1 kg=50-60 Ft), és elkezdhetem azokat a kezeléseket, amiktől én is rohangálhatok, labdázhatok, rosszalkodhatok és sokat-sokat nevethetek. Mert a kezelések sajnos sok pénzbe kerülnek, és az utazást sem tudjuk könnyen megoldani, mert nincs autónk, ami akár váratlan helyzetekben is segítségünkre lehetne.
Ha el szeretnéd juttatni hozzám az összegyűlt kupakokat, az alábbi módokon teheted meg:

- Küldj egy e-mail-t a nagyim (Bóta Magdolna) címére, és ha tudjuk, elhozzuk: bota.magdolna@freemail.hu

- Telefonszáma: 0630-463-53-41
[quote][/quote]

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Nekem van egy zacskónyi, biztos jó az ásványvizes is, nem?
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Mi már gyűjtjük vkinek... (néagymamám viszi el a nyugdijas klubba és ott az egyik néni is vki gyereknek gyűjti)

Nem tudom, hogy még mi történhet velem (velünk), Réka jól van szerencsére, de apukám a héten kórházba került és meg is halt (most intéztem a temetését). Többet nem irnék most róla.

A rosszak után most már ugye csak jók jöhetnek???

A kis betegeknek jobbulást kivánok ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
[KépKép
cirmike77

MÁTÉNAK MI IS KIVÁNUNK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Klassz az ajándék, amit kapott!!

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike!
Most már tényleg nagyon rád jár a rúd! Ezek után csak jó jöhet, megrendelem neked odafennt!
Részvétem az édesapád miatt! :cry:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Cirmike
RÉszvétem neked.Mostmár tényleg ne jöjjön semmi rossz.Csak jót kívánok nektek. Meg sok sok kitartást.

Milyen volt a tegnapi css?

Tímea is hamarosan csatlakozik a bölisek körébe.November 19-én már viszem. Sok ismerős kisgyereket láttam a csoportban,bár elég kevesen voltak most.Gondolom az ünnepek miatt meg betegeskedés miatt is.Amilyen bunkó volt múltkor a bölcsödevezető,olyan normális volt most. Tök simán ment minden.Igaz dec 1 tól szerettem volna,de így sikerült. Kiváncsi leszek nagyon.Kicsit izgulok is.

Mindenkinek további jó hétvégét
Üdv LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

CIRMIKE:
Őszinte részvétünk apukád miatt! Remélem most már tényleg CSAK jó fog veletek történni. Viszont örömmel olvastam, hogy Réka jobban van, sokat gondoltam rá mostanában.

ZSANETT:
Máténak nagyon sok boldogságot kívánunk!

Annyit szeretnék még most mondani, hogy van már itthon is internetünk végre valahára, nagyon örül pici lelkem, úgyhogy fogok tudni jönni kicsit sűrűbben :-)

Ma itthon vagyok, mert a bölcsiben enyhe célzások közepette megemlítették, hogy a Virág lenne az egyetlen a csoportban, aki mennem ma, úgyhogy inkább kivettem szabit. Bár nem így terveztem, de hát muszáj.

Nem tudom, hogy a táblázat, ami rólunk és az aprótalpúakról készül már teljes-e, ha igen, akkor küldjétek, mutassátok, stb., hogy jobban képben legyek :-)

Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!
Hugi

hugodugo

Sziasztok!
Pár kép Zalánomról. :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

vicus79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?