Sziasztok!
Jól vagyunk mi is, de nem jutok ide. Este szabad lenne a gép, de addigra kidőltem...
Azért jövök és olvasgatlak benneteket, mert azt szeretem. A fotókat is mindig megnézem, szupi a képek. A CSS-es képek miatt irigykedek, de a védőnő azt mondta aznap jön, és nem jött!!! Ha tudom elindulok. Na majd a héten megyek, szeretnék talizni veletek. A képeken láttam többen is voltatok. 10-kor kezdődik ugye?
Erika!
Még nem fotóztam le a falvédőt egészében, de ezen a képen látszik vmennyire. Belül vatelin van. (Ja, Kata bealudt, így találtam rá
)
Meg ezt a zsákot készítettem, szennyesnek használjuk Katának.
Cirmike!
Örülök, hogy jobban van Réka. Sokat gondolok Rátok! Szép kislány, olyan édes pofija van!
Képzeljétek Kata tegnap aludta át először az egész éjszakát. Reggel 7kor kelt.
Ma reggel 5-kor, szopi és aludt 8-ig. Utána kapott 100ml tápszert. Nem is írtam, de kezdem neki a babatejet bevezetni, tehéntejet nem adok 2éves koráig. Ugye kell(ene) a kb. fél liter tej, tejtermék. Ezért próbálkozom, még ha 1-1dl-t iszik reggel, este az is vmi.
Elkezdett Kata harapni, megijedtem, felhiiiiiiiiiiiiztem és Kata is megijedt sírt. Így magától kezdi elutasítani a cicit (hála a jó égnek végre). Tegnap sem kellett neki reggel 8-kor és délután sem.
Azért reggel, este kínálom előbb-útóbb elmarad
Kata mhol feláll, kapaszkodva lépeget, de egyedül nem megy. Ha fogod a kezét sem akar. A mászás a menő
Evéssel minden rendben. Annyi változtatás történt, hogy uzsira többször tejpépet kap, mert abból nagyobb mennyiséget megeszik, mint joghurtból, túrókrémből (azért ezeket is kapja). Vacsira meg vagy tejpép vagy falatka. Múltkor macisajtos, kenőmájas zsömlét evett, tegnap virslit sajttal
Van étvágya szerencse, nem panaszkodhatom. A kezdeti nehézségek után beindult.
Napközben szereti a kölesgolyót, bulátát.
Játék: bedobálni szeret vödörbe, FP zsiráfba, könnyebb montesszori megy, laporello olvasgatás, nézegetés is tetszik neki. Amúgy mindennel feltalálja magát.
Na bocsi, hogy magunkról ennyit regéltem, majd azért visszaolvasgatok rendesebben is.
Kata alszik, mi is aludtunk apával, most ő tévézik én meg megyek krumplifőzeléket főzni. Katának már kész a cucc :kelbimbó, brokkoli, krumpli, répa, tojássárgája.
Edit