Na ismét itt, Péterem kidőlt
Köszi Mimi, megnyugtattál
, remélem neked hamarabb elmúlik majd a hányinger -bár még csak most kezdődik
- mint nekem. Nekem néha még most is van esténként, bár egyre ritkább. Hallottam olyan verziót is, hogy van olyan, akinek a mozgás megérzéséig tart a hányinger, nos nálam kb ez volt. Pár napja nem éreztem hányingert, kb azóta, ahogy éreztem azt a nagy rúgást
Luca,páfrányok. Háát, én olvastam már olyat is, hogy akkor volt a csajnak a ciklus 2. felében páfránya, amikor terhes lett, de Melinda említette azt hiszem, hogy a hormon problémáknál is előfordul szóval passsz! Én nagyon drukkolok neked is!!
Andi, csendben gratulálok, mit mondott konkrétumot a doki?
Én jövő hét csütörtökön megyek újra, remélem meg fogjuk tudni a nemét a babának. Ha igen akkor Karácsony körül már lehet hogy elkezdek venni ezt-azt. Mondjuk nekünk nem kell túl sok minden, mert Péterről mindent eltettem, ágy van, pelenkázó van, babakocsi van, csak ha lány lesz, akkr veszek pár csajszik ruhát, meg ágyneműt mindenképp, esetleg valami lányos overált, más nem kell.
Utána elmegy egy hónapra a dokim szabira, el is utazik, úgyhogy csak dec. 11-én megyek legközelebb.
Derika, van aki sokáig vérezget, nekem ugyan csak 2-3 napig tartott, utána semmi, de ha nem leszel lázas, akkor nem hiszem hogy gond lenne.