Sziasztok Lányok!
Húúú, de jó sokat írtatok!
Kislány,
én is elevites vagyok, már 3 hónapja szedem, és szerencsére semmi tünetem nincsen. Most tartok egy hónapos szünetet nehogy az A vitamin felhalmozódjon és utána megint folytatom. Szerintem is próbáld még egy hétig szedni és ha ezalatt az időszak alatt is fáj a pocid tarts egy kis szünetet és akkor kiderül, h. ettől van-e a rossz érzés.
Annó, nekem is azt tanácsolták a Lányok, h. 2 naponta szex, ami ugyan szupi, de szerintem a kötelező jellege pont a szerelmeskedés varázsát veszi el. Különben is egy fiatal párnak nem esik nehezére gyakran egyyütt lenni...
Talán tényleg célszerű hőmérőznöd és amikor kitapasztalod kb. mikor van pé, akkor intenzívebben együtt lenni. Ja, meg nem szabad az együttlét után gyorsan felkelni, inkább maradj az ágyban legalább 1/2 órát, akár a popsi alá téve egy párnát is.
Szerintem az is fontos, h. a Férjedet is lásd el vitaminokkal, hisz ugye kettőn áll a vásár. (pl. B vitaminok, C, E, ill. szelén, magnéznium)
Ja, és a legfontosabb: NE KEZD GÖRCSÖSEN AKARNI!!! Sajnos ezen mindannyian keresztül mentünk (megyünk) és akkor nagyobb a csalódás, ha nem rögtön sikerül! Én most halál nyugis vagyok, és annyi dolgom is van, h. időm sincs ezen görcsölni. Adtam magamnak 3 hónapot és ha esetleg addig nem, akkor utána doki és kivizsgáltatom magunkat. (Mi mondjuk igazából csak 3 hónapja próbálkozunk kissebb megszakítással)
Bocsi, h. sokat írtam
Csucsu tesztelni mikor fogsz?
Babszika, ígéretes a görbéd!