Mire idejutok a gep ele, mar mindig hulla vagyok... de mar olyan regen irtam, hogy erot veszek magamon...
Evica: Nagyon tunderi Onur! Mi is benne vagyunk a taliban, akar a jovo heten is jo lenne! Oktober 27-en viszont megyunk Szombathelyre, es ott leszunk egy hetig, ugyhogy ne akkor legyen lecci lecci naaaaaaaa!
ja, es gratula az iccaka atalvasahoz! Nalunk most az van, hogy fel 9 korul elalszik, cumi nelkul. ejjel kb. 3szor kel, akkor csak annyira, hogy betolom neki a cumit, es alszik tovabb. A 3. ebredesnel, ami fel3 es fel5 kozott van megetetem, akkor alszik kb. fel6-6ig. Akkor viszont mar csak ugy alszik vissza, hogy magunk melle veszem a nagy agyba. De nagy franc egyebkent, mert nagyon sir, de abban a pillanatban, hogy leteszem a nagy agyba, elhallgat, es mar csukja is be a kis szemet...
Es akkor meg alszik fel7-7ig, de ma pl. 8ig aludt. Eleg faraszto ejjel 4-5szor kelni, meg ha csak egy cumibetolas erejeig is, de annak orulok, hgoy legalabb kora reggelig elvan/elalszik a kisagyaban.
Junius: egyenlore Bercel is csak anyatejet kap, neha mar ugy adnek neki ezt-azt, de aztan mindig kitartok a tej mellett. Szerintem ha rendesen gyarapodik a sulya, es lathatolag eleg neki a kajcsi, akkor en maradok a csak anyatejnel, es majd december elejen kezdem a kostoltatast, igy mire karacsonykor megyunk haza, mar "rutinos" alma-krumli-evo lesz, es a csalad nagy lelkesedessel etetheti...
)
Rita: Ugyeses vagytok, szepen fejlodik a kislanyod! Mar regen lattam rola kepet, igazan felrakhatnal egy mostanaban keszultet!
(errol jut eszembe, eleg regen frissitettem a blogot, de a heten mindenkepp felrakom az azota keletkezett kepeket!
Sajnalom hogy nem tudtatok elmenni babauszasra, biztos tok nagy elmeny lett volna. Na majd legkozelebb.
A bokakol szot en sem ismertem, azt hittem, hogy felreirtal vmit, bar arra nem birtam rajonni, hogy vajon mit irhattal felre...
Nekem egy ilyen vicces elmenyem, hogy nalunk Szombathelyen tehat Vas megyeben a cellux az nem cellux, hanem tixo. Es amikor felkerultem az egyetemre, akkor kerdeztem az egyik csoporttarsam, hgoy nincs-e veletlenul nala tixo, mert vmit ossze kene ragasztanom, o meg csak lesett, hogy mi a rak kellene nekem? En meg nem ertettem hogy o mit nem ert...
Nincs valakinek tippje, hogy a 3. keruletben hova lehet vinni a gyerkocok babauszasra? En mar ugy vinnem! Hozzank legkozelebb a budakalaszi Gezenguz Alapitvanyos babauszi lenne, de ott azt mondta a csaj amikor erdeklodtem, hogy 5-6 honapos kortol ajanljak csak, elobb nem, mert 28-30 fokos a viz, es fiatalabb babak olyan vizben nem birjak ki 45 percig bomboloes nelkul. Ez tenyleg igy van? Evica, meg aki mar volt. Ott hany fokos a viz? Es hgoy birtak a babok????
Fronell: De jo, hogy minden rendben van Almaval!
Skat: Kitartas a nagy-lanyodhoz, szerintem elobb-utobb tuljut ezen az idoszakon...
Bercel megint kezd beallni egyfajta napirendre, eszik, fenn van masfel-2 orat, aztan alszik egy kicsit (kb. 41 percet, se tobbet se kevesebbet!
) Mondjuk csak 2szer alszik altalaban napkozben, de ha en is lefekszem vele a mi agyunkba, akkor kepes akar 2 orat is aludni... Mar nyul a targyakert, mindent a szajaba vesz es ragcsal meg nyalogat, es rengeteget "magyaraz" meg kiabal, az a legviccesebb amikor hisztizik, akkor meg szinte mar uvolt. De egybkenet nagyon edes mosolygos kis mano!
Nagyon szereti ha enekelek neki vagy mondokat mondok, a kedvence Petofi: Arany Lacinak... nagyon vicces, van hogy bombol, es elkezdem neki mondani, hat abban a pillanatban abbahagyja, es nevet... sokszor kacag hangosan, kis hulyesegeken, igazabol mindegy, hogy mit mondunk neki, csak vigyuk fel a hangsulyt egy bizonyos szo vegen - biztos a siker!
Teszek fel rola par kepet:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.1553.jpg[/img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.8253.jpg[/img]