Sziasztok!
Jó, hogy írtatok dokinénit: Kiarának éjszaka 38,6 fokos láza volt, és szegény kb. 2.-től reggelig folyamatosan felsírt. Beraktam közénk, ott aludt, de max. negyedóránként felsírt, és alig lehetett megnyugtatni. Reggelre lement a láz, mert kapott kúpot is, meg rá 3órára Nurofent, de délután megyünk dokinénihez. Lehet, hogy a foga miatt volt, és akkor tudunk menni talira is, de majd a dokinéni megmondja. Meg kicsi hasmenés is volt, ami ugye lehet vírustól is, meg a fogzás miatt is. Nem tudom.
Mikor rendel holnap? Mert most meg semmi baja, és ilyennel nem rohangálok már dokihoz egyből, a múltkori után. Szóval inkább várok kicsit, ha ma hőemelkedése lesz, akkor viszem délután, ha semmi, akkor holnap, mert be is kéne jelentkeznünk valahová, hogy tud-e egyáltalán fogadni, és úgyis megyünk arrafelé védőnénihez is.
Ha jártok ma erre, akkor írjátok már meg légyszi, hogy holnap mikor rendel.
Ha csak a foga miatt van, és nem lesz semmi, akkor nekünk is jó a péntek délután, de ha vírus, akkor mi nem megyünk sajna.
Vasárnap meg voltunk keresztlányoméknál, és annyira furi, úgy látszik már most, hogy teljesen más a két csaj temperamentuma. Luca kis félős volt, de a Kiarához meg ment folyton szeretgetni, meg olyan kis békés, Kiara meg, háááát .... vele nem lehet csak úgy azt csinálni, amit szeretnénk, csak amihez kedve van, jó kis makacs csaj lesz, de azért hamar barátkozik legalább. Viszont szerencsére azért mindkettő kis vigyori!
Szombaton meg úszni voltunk megint. Nagyon szerette. Én meg úgy szeretem, hogy így élvezi a dolgot, olyan jó látni ilyenkor. Csak a végére már álmos lett.
Na írjatok, aztán jelentkezem, hogy mit mondott a dokinéni.