Szép jó reggelt!
Na jóóó,akkor egy kicsit többet írok!
Jó korai vagyok,igaz?Apa nemrég ment el a dógozóba,én meg gondoltam belesek,és pótolok.Martinka most szopizott,és kicsit nehezen,de visszaaludt.Előfordul mostanában,hogy a hajnali evés után nem akar tovább aludni.Pl.:tegnap hajnali 2-kor ébredt,szopizott,és 4-kor aludt vissza
Persze szerencse,hogy nem kell ilyenkor kézben tartani,ringatni,nem sír,hanem beteszem a kiságyba játékokkal,és elvan.Aztán egyszercsak eldől,és szunya...
Tegnap voltunk
méreckedni, 8680gr.,72.5cm a kisgyerek.Mostanában nem viszi túlzásba a hízást,de azt mondta a védőnő,ez nem baj,eleven,formás kisgyerek.Persze egyikőnk sem díjbirkózó alkat,nem is tudom,miért várok többet!
Winnie!Tényleg adj több husit Rékapankának,és májat is,abban sok a vas!Jobbulást Nektek,mostmár nem beteg a kicsi?Le a kalappal előtted,gondolom mennyit aggódtál már,hogy nem javult!!
Szerintem kocsicipőnek jó amit írtál,járásnál viszont tényleg csak az a cipő jöhet szóba,ami tartja a lábát.
Mi most vettünk kiscipőt,18-asat.Neki ez a jó méret most,a 19-es szandi még nagy.Ahogy itt elnéztem,ahány cég,annyi méretezés!Bár nem lepődöm meg semmin azok után,hogy kaptunk egy hosszuujjú pólót,és képzeljétek,az van a cimkén,hogy 134-es!!
Maga a poló,persze csak 86-92-es,Martinka méretű.
Noémi,gratula a foghoz,nálunk is jönnek sorban,most van egy kis kínlódás is miatta!Úgy látom,több is jön egyszerre.
Jók a sütireceptek,nyami,majd én is kipróbálom,úgyis novemberben lesz Martinka névnapja,és jön a család!
Babauszi jó lehetett,mennyi ideig tart egy foglalkozás?Ilyenkor milyen pelust adsz Veronikára?
Tényleg,
csajok,láttátok,a "Pretty Baby" pelusreklámot?Naggyyon édi!!
Rena!Anyósodék messze laknak?Régen is ritkán jöttek?(amikor még nem volt unoka).A Bazsi-Petra kooprodukció tetszik,milyen kis dundi a kiscsaj pofija(is)!
Brigó!Azt az ótó-t
, bababörzén vettem.Néztem,a neten,hogy 5700 pízbe kerül,+postaköltség.Nem occsó,én 3 ezerért vettem.Cirkuszi autó,zenél,meg üvölt az oroszlán,elefánt...Ja,hát jó nagy,de szereti!
Na,most ennyi leszek,menek,visszabújok az ágyikóba..