Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tinu!Jó,hogy jöttél,édes Tünde!

Ajándékozással egyetértek,majd rajzol vmit,vagy versikét mond.Különben is,nálunk már nincs nagyon ajándékozás,mert akkora a család,hogy nem lehet bírni!

Oké,majd teszek fel képet,csak pont most reggel szedtem szét,mosom a huzatot!Nem olyan vagány ezzel a huzattal már mint újonnan.Szürke színű,és kacsák meg kutyák vannak rajta.Azért aranyos.

Keresztszülőség.Martinka nem lesz megkeresztelve,úgyhogy nálunk nincs ilyen téma.Mi keresztszülők vagyunk,de nagyon ritkán jutunk el a jánykához.Meg elég eröltetett volt a dolog,mert én nem akartam,sógornőmék meg nagyon,így hát beadtam a derekam.
Vendég
 


Sziasztok!

Kismama, gratula a a pöttömhöz!

Hát, az előző oldalon a naptár ami megmondja a gyermek nemét az nekünk kisfiút mondott Lidire már anno is. :-)

Tinu, nagyon jó az utolsó kép Tündiről :-). Többi is jó de az nagyon édes az utolsó.

Noémi, Én régen voltam egy Friderikusz show forgatásán de héttől tartott 11-ig asszem. Azt tudom, hogy paráztam, hogy nem fogok tudni hazamenni az utolsó busszal még ha nem messze is lakom de egy erdőn kellett volna át sétálnom.

Rena, Lidi is vasárnap elkezdte csikorgatni a fogait, de aztán abbahagyta. Szerintem pillanatnyi fellángolás volt. :-)
Azt mondta az eladó nő a cipőkre, hogy általában egy szezont kibírnak. Mi vettünk Lidinek cipőt 19-est télit, de most 18-as a lába.

Megvan a harmadik fogunk felül és Lidi feláll kapaszkodás nélkül.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Fogcsikorgatást Martinka is csinálja,de ő minden nap,minket meg ráz a hideg!Remélem nem lesz baja a fogának!

Ante!Gratula Lidinek, az új tudományához!
Vendég
 

 
 

Halihó!
Nálunk is megy a fogcsikorgatás.. Elején az égnek állt a hajam, mostmár kezdem megszokni. :)

Ajándékozás:
Baba nevében nem fogunk, de pl. lehet vele kapcsolatos ajándékot adni nagyiknak. naptárat készíteni a fényképeivel, vagy sóliszt gyurmával a talpnyomatát levenni, kiszárítani, és ezt adni. Nagyik imádják az ilyet. :)
Másrészt pedig bármennyire is nem arról kéne szólnia a karácsonynak, azt nem lehet megtenni egy gyerekkel, hogy ne kapjon ajándékot. Meg lehet neki magyarázni, hogy az az ajándék, hogy együtt van a család, és van szép karácsonyfa, meg stb. Elvileg meg is érti, de ahogy oviba, suliba visszamegy, és elkezdi hallgatni a beszámolókat a csilivili ajándékokról, rögtön rosszul esne neki, hogy ő nem tud mit felmutatni. És amilyen gonoszak tudnak lenni egymással a gyerekek, olyan csúfolódás, kirekesztés lenne ebből, hogy csak na!
Ezért utáltam mindig, és sosem csináltam téli szünet után azt, amit sok kollégám, hogy sorold fel miket kaptál karácsonyra! Az osztály előtt! Aki szegény volt, az vagy szégyellte magát, vagy kamuzott..
Sokkal jobb azt kérdezni, mit csináltatok a téli szünetben, hol jártatok?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Eladósorba kerültek az etetőszékeink, gondoltam hozzátok is beírom, hátha valakinek éppen kellene.
2 db Pikoló etetőszék. Februárban vettük őket, teljesen hibátlanok, újszerű állapotúak, jövő februárig garanciálisak.
Jellemzői:
- 3 pozícióban dönthető
- háttámla kényelmesen párnázott
- 6 magassági fokozat
- összecsukható
- 5 pontos biztonsági öv
- dulpla, levehető tálca pohártartóval
- huzata levehető és mosható
Ár: 15.000 Ft/db, vagy 28.000 Ft együtt a kettő.
Kép

Érd: pü-ben, vagy e-mailen.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Lehet,hogy rosszul fogalmaztam,de az a lényeg,hogy a gyerekek kapnak ajándékot,de mi felnőttek,már nem veszünk egymásnak.A gyerekkel,nem tudnám megtenni,hogy nem kap semmit!
Vendég
 


Sziasztok!

Kari ajándék:
apával még nem beszéltük, de én úgy tervezem, hogy családnak majd akkor, ha már ő készíti, akkor azt ő adja, mi olyasmiket fogunk adni nekik most, amit Mági is írt: talp- vagy kézlenyomat, naptár a képeiből, fénykép szép kis keretben, vagy valami ilyesmit. A nevében a többieknek nem adunk semmit, de apa amit kap, azon rajta lesz, hogy tőlünk kapja, mármint tőlem és a Kiarától. Aztán majd ő is kap külön, ha már csinál neki valamit a lány.
De jövőre már szeretném, ha ő is adna nekünk, ha csak egy rajzot is, mert azért szeretném, ha tudatosulna benne, hogy adni jó, és mi örülünk, ha pl. rajzol nekünk valamit. Ez így giccsesen hangzik, de remélem kihámozzátok a lényeget, hogy mit szeretnék ezzel elérni.
De kérem a vélemenyeket is majd!

Kereszt: Mi aránylag elég sűrűn megyünk a keresztlányomékhoz, de nem viszek neki ajit, csak ha valami van: szülinap, keresztelő, névnap, kari, ilyenek. Örüljön, hogy megyünk! :lol: :lol: na jó nem így, de szerintem nem kell mindig ajándékot vinni. Az anyukája lesz a Kiara keresztanyuja majd tavasszal, de ők sem szoktak, és nem is várnám, hogy állandóan ajikat adjanak. Sőt, asszem rosszul és érezném magam tőle. Szerintem nem erről szól ez, úgyhogy én kihagyom.
Rena: de az ilyenektől az agyvizem felforr, hogy pénz alapján választanak.
Én pl. sokkal jobban fogok neki örülni (feltéve, ha a csajok jóban lesznek :lol: ), ha elviszik valamilyen programra, vagy átviszik hozzájuk, és ott jól érzi magát, élményeket szerez. Én is ezt tervezem az Lucával az ajándékok helyett.
(fúúúúú, de gáz így írni, hogy van közös ismerős. Livi, nem árulkodni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!


Alexa!
Martinnak boldog hófordulót!!!

Kép


Na, ez gyors volt, gyerök felébredt....


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Nagyon köszöni Martinka!! :wink: :wink:
Vendég
 


Tényleg, nem is néztem most! :oops:

Martinnak nagyon boldog 10.-et! :D

Kép
kernico
 
 


kernico,
Neeeeeeeee :lol: :lol: :lol: De kicsiiiiii a világ!!! Az a durva, hogy multkor nekem is mesélt Brigi Kiaráról, de csak kicsit volt gyanús.... BAsszus ezt nem hiszem el!!! :lol: :P :D 8) Épp mostnaában írtam Briginek, hogy kéne talizni, hát összehozhatnánk 3-an!!!!!!
Mennyit ér a hallgatásom :wink: :?: Hihiii csak vicceltem, nem fogok árulkodni ....becsszó!!

Na KERSZET téma.... hát csajok csak fortyogok magamban... :roll: :evil: Ott kezdődött, hogy ugye anyumék a tesómékat akarták keriszülőnek....BAZINAGY harc, mire elfogadtattuk velük, hogy márpedig NEM ŐK LESZNEK. Erre most hívom nagynénémet, hogy jöjjenek a keresztelőre, és BESZÓL, hogy illett volna az ő lányait választanom keresztanyának... :evil: :evil: :evil: Tudjátok egyegy ilyen beszólás olyan nekem mit kb. HArry Potternek egy dementor támadás....

fnoé,
4 keresztszülő értelme nulla....vagyis a családi összeveszések elkerülése miatt lehetett volna értelme. De tényleg tök felesleges amúgy.
Egyébként keriszülők hozzánk minimum hetente jönnek, de mondjuk közel laknak nagyon.

Tinu,
jajj zabálnivaló a csajsziiii!!!!!
Vendég
 


Hopszi-hopszi! Én se nem vettem észre... :oops:

Martinka!! Boldog hófordulót neked!

Kép

omr
 
 


Gyorsan megint egy kicsit. Ma 3 ablakot pucoltam, függöny kimosva, ki kell vasalni (utálom ezeket az új függönyöket, úgy gyűrődnek :x ), és feltenni. Apjuk elvitte két gyereket, gép egész nap bekapcsolva, de nem jutok ide :( Most is csak 5 percet engedélyezek magamnak :)


Kismama!
Na, látom idetaláltál :D Gratulálok itt is, és ez nagyszerű, ahogy a leendő apuka fogadta a nagy hírt!!! :)
Sajnálom, hogy Patrik beteg volt, kiderült már, hogy mi volt a baj?


Noémi!
Én is jártam már így egyszer a mikróval, de szerencsére nekünk csak elállítódott a grillező funkcióra, és azért füstölt :lol: Persze akkor én sem nevettem, csak az futott át az agyamon, hogy jesszus, hogy fogunk így kaját melegíteni? :oops: :)
Na, most már leesett, hogy Macsek és MIrka története uaz :(


Rena!
Tényleg jól néz ki a babaülés. És persze Petra is benne :lol:


Tinu!
Jó az új képed :)


Winnie!
Nálunk is szokott lenni, hogy Zsombi nem marad el apjánál sem. Azért ez egy kicsit (de csak egy icipicit :) ) jól esik nekem. Főleg, hogy Jázi nagyon apás.


Livi!
Persze, hogy megosztom a tortareceptet. :)


Na, már 8 perc eltelt. Megyek, vasalok egyet, és jövök :)



Kép

Kép
brigó
 
 


Bacilivi: nálunk öri hari lenne ha nem a párom húgáék lennének a keresztszülők. mondjuk ők mindig hoznak valamit Gegének mégha kius apróságot de valamit mindig főleg az uncsitesók mondják az anyjuknak hogy vigyünk valamit Gegének.

Tinu: nagyon jók a képek nekem a fintorgós tettszik a legjobban annyira édes :)

nika70
Salgótarján
 
 


Noémi!

Keresztszülők nem szoktak ajándékot hozni, csak ha van vmi (szülinap,stb).
Nagyon jó ötlet szülinapra ez a Fábry show!


Winnie!
Mi nem vettünk a gyerekek nevében senkinek sem külön ajándékot. Bár tavalyelőtt anyu kapott Jázitól egy doboz mosóport, mert amikor anyu tisztába tette, mindig lepisilte. Szóval ez inkább csak egy kis vicc volt. Tavaly karira a páromnak pont 3 ajándékot vettem, na nem azért, mert 2 gyerek+én, csak pont így jött ki, viszont a páromnak mondtam, hogy mindenkitől kapott egyet. De szerintem ezt nem fogjuk így csinálni. Ahogy a többiek is írták, ha már felérik ép ésszel, hogy miről is van szó, akkor majd csinálunk együtt a gyerekekkel. Csak ez is olyan, hogy én szeretném, ha abban élnének egy kicsit, hogy a jézuska hozza az ajándékot, de ha mi csináljuk a mamájáéknak, akkor megtörik a varázsa.


Tinu!
Azért többségében jól sikerültek a képek Tündiről, és a fogakat is ki lehet venni! :) Nekünk is vannak félresikerült képek, majd keresek, néha olyan jókat tudok rajtuk nevetni :lol:


Most megint el, jön a második függöny :cry:

Kép

Kép
brigó
 
 


Martinkának nagyon boldog hófordulót!

Tinu!
Látom nálad is új az avatar! :P Tök jó, hogy vannak ilyen közös képek a gyerekkel! :P
Szerintem nagyon édi Tüncike, cuki amikor belepislogott (a 2. kép). :lol: Én amúgy az első képen látom a lenti 2 fogacskát!

Rena!
Igen nálunk van! :evil: Borzalmas! :evil: Nekünk is mikor a 3. kijött, akkor kezdte el és azóta egy csomószor csikorgat (kb 2 hónapja). Én is a falra tudnék tőle mászni. ÁÁÁÁÁÁÁÁ
:? Állítólag nem szabad szólni neki és akkor előbb utóbb abbahagyja. Na kösz! :shock:
A barátnőmnek 15 hónapos a lánya és 19-es cipőt hord. Viszont nekem nagyon kevésnek tűnik a te lányod talphossza és a 19-esméret között. Bizti, hogy a 11,5 cm az 19-nek felel meg? :roll:

Ante!
De kár, hogy te is csak ilyen ritkán tudsz jönni! :cry: Nem semmi a Lidike, hogy már egyedül fel tud állni! Akkor már meg van az egyensúlya? :shock:

Brigó!
Mókás ez, hogy csak 5 percet engedélyezel! :lol: :lol: :lol: Lehet nekem is kéne már valami határt szabni! :roll:

Keresztszülők: Na de örülök, hogy válaszoltatok a témában. :P Igazából csak azért kérdeztem, mert nálunk se tudnak kb havi 1x jönni a keriszülők, amivel nincs is gond szerintem (15 km-re laknak), viszont mindig hoznak valami ajit, volt hogy játékot volt hogy ruhákat. Igazából nekem kellemetlen egy picit, hisz nem azért választottuk őket, hogy mindig hozzanak valamit. Sőt szerintem túl sok volt az is amit a keresztelőre vettek. Mi családunkban nincsenek keresztszülők, tehát nincs tapasztalat. Mi a barátságunk megerősítése végett választottunk keriszülőket és ha csak ünnepekre hoznának apróságokat annak is örülnénk, a találka sokkal fontosabb.

NA sikerült ám jegyet vennem most 29-re a Fábryra. Egyedül mentem autóval és vettem meg!!!!! :P (Jó csak nekem nagy szám ez) Még nem tudom, hogy én is elmegyek e! :roll: Lehet a gyereket is visszük, meg egy pesztrát is és ők addig el lesznek a Camponában ( megnézik a tropicáriumot stb) Remélem tényleg fog az apa örülni.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Rena: anya nem tud jönni, mert Szegedre kell mennie szerinted anyud elbírna két gyerekkel vagy hívjak vki. pesztrát?
Szép álmokat mindenkinek ma csak ennyire futotta!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Rena!

Barátnőm keresztgyerekei már iskolásak, de még csak idén volt a keresztelő, ettől függetlenül már kezdetektől annak tekintette őket, bár őt kerinek szólítják.


Livi!
Ne foglalkozz senkivel, Dalmi a ti gyermeketek, hagy ti döntsétek már el, hogy kit szeretnétek felkérni keresztszülőnek! :x


Noémi!
Na, ha mész a Frábryra, azért számolj be a kulisszatitkokról! :) Megkérdezhetem mennyiért vesztegetnek egy jegyet?


Na, megyek, megnézem a privim is :oops:


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


fnoe:
megkérdezhetem hol és mennyiért vetted a jegyet? Plusz mettől meddig tart? Mert Apa is imádja Fábryt, és közeleg a szülinapja...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Na a jegyet Pakson vettem, de a www.ticketexpress.hu van fent, hogy melyik városban hol lehet venni jegyet. Bementem, fizettem és már nyomtatták is. :lol: Az ára 1890 piz/ db. Én sokkal drágábbra számoltam. 17-kor kezdődik, de arra én se kaptam választ, h meddig tart. :? Szerintem min 3 órát.
Na majd beszámolok, h milyen.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


NA ilyen a bundás egyberészes, amit vasárnap vettem. Nekem nagyon tetszik. Remélem mire jönnek a nagyon hidegek, addigra is jó lesz még rá :roll:
Egyébknét nem tudom, hogy hogy állt meg, valószínűleg a ruha miatt áll egyedül... :P

Kép

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi!
TÉnyleg nem is olyan sok az a jegy!

Nagyon jó a Veronika szerkója. Majd mosd ki keményítővel, oszt akkor könnyebben megtartja a csajszidat :lol:

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Livi:
:lol: :lol: :lol: köszi, akkor majd jól megvesztegetlek! :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, úgysem írok olyat, amit ne tudnának! Én benne vagyok a taliba, csak Brigiből kell időpontot kicsikarni, mert vagy folyton dolgozik, vagy most pl. a Lucát szoktatja bölcsibe. De ha sikerül, akkor szóljatok, én bármikor tudok elméletileg menni. Majd szólok neki én is, hogy tegye magát szabaddá! De tényleg kicsi a város! :D

Brigó: Karácsonyi Jézuska hozza nekem úgy volt, hogy amit én/mi adtunk pl. mamáéknak, vagy én a szüleimnek, azt tudtam, hogy én adom azért, hogy örüljenek, viszont a többi ajit, amit kaptak, azokról én azt hittem (még kiskoromban, nem most :lol: :lol: :lol: ), hogy a Jézuska hozta nekik. Szóval így megmaradt a varázs is.

Noémi:
Ügyi vagy. És a Campona tényleg közel van, hogy addig a Veronika is ellegyen nélkületek.

Tinu:
az előbb csak a megállapításig jutottam, írni már nem, hogy baromi cuki Tünci. Jókat nevettem az arcvágásain! :lol:

Kép
kernico
 
 


Noémi: most látom csak a képet! Nekünk ilyen levegőztetőnk volt tavaly télen rózsaszínbe és cica volt a kutyus helyett. Meg persze a lába zárt volt, nem ilyen levehetős.
Apa az ágy alól kinyúlva tartja? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


Kernico! és Brigó!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!
Falexa! Persze,biztos elbír két gyerkőccel! Amit a skypera írok te azt szoktad látni? :roll: Írt Nelli,hogy ők is jönnek, tök jó!

Noémi! De jó, szerintem örülni fog apa a jegyeknek! Kivi vagyok majd az élménybeszámolóra. Na meg majd lesünk titeket a TV-be! :D
Édes ez a kutyás overall. Én is most vettem egyet, vaterán nyertem meg tegnap este.
Hát most elbizonytalanodtam cipő ügyben. Clarksnál volt egy mérettáblázat, ott ez van:
18 - 11 cm
19 - 11,5 cm
20 - 12 cm
Na most a 17-es Nike-t kinőtte, majdnem 11 cm a körberajzolt talpa. Amit vettem majdnem 12 centi. Kivi vagyok, ha túl nagy, jó lesz később. Legfeljebb tavaszra pont kinti cipőnek megfelel,csak akkor megint nézhetek cipő után.. Amúgy ez az, postaktgel 1000 pénz.
Kép

omr
 
 


Jó reggelt csajok!
Nem keltek fel? :lol:
Na képzeljétek megszült a barátnőm, szép nagy baba ( 57 cm, 3, 81 kg). Nagy az öröm! :P És a neve: Jázmin! :P (Brigó lett a lányodnak egy kis druszája :P )

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


sziasztok!

Patriknak heveny gégegyulladása volt :cry: de mostmár jól van.

én meg tuti hogy babás vagyok :lol: :lol: :lol: vasárnap volt egy balesetünk(kihajtott elénk egy kocsi)szerencsére senkinek nem lett baja.ezért elmentem héttfőn egy ismerősöm dokiához aki csinált uh-ot.minden ok szerencsére.de hétfőn megyek az én dokimhoz is.

keresztszülők:

nálunk bátyám és sogórnöm a k.szülők.én öcsétem akartam de abból nálunk is balhé lett volna csak itt anyummal.majd tesókának öcsikém lessz meg unokahugom.

apa jól viselte bár azóta még párszor megkérdezte hogy tényleg mondtam vagy csak ő hiszi azt :o :o :o :o :o :o :o persze mi volt az első kérdése mikormondtam neki a balesetet?"a gyerekek jól vannak????" az hogy velem mivan kit érdekel :P :P :P :P :P :P :P
kismama18
 
 


Rena!
Bocs, amikor írtam, te még nem voltál fent! Szóval akkor te már nem alszol! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A cipő nagyon édi a virágokkal, bár a kép pici. Jó áron vetted. Én már nézegettem ezt a vaterát, de nem értettem, hogy én hogy tudnék rajta vásárolni. :oops: :oops: :oops: Béna vagyok! :oops: :oops:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi! Naná, hogy ébren! Apa fél 5-kor kelt,ment a nagy fővárosunkba, aztán már csak felületesen aludtam fél 7-ig,míg Petra fel nem kelt.
Vaterán regisztrálni kell, aztán licitálni,oszt vagy megnyered vagy nem. Most én meg eladni akarok,kedvet kaptam,meg kell a pénz. :roll:

Pestiek! Ti hogy mennétek tök egyszerűen és villámgyorsan a Maglódi útra az M5-ről?

omr
 
 


Ú, Kismama! Vigyázz magadra! Persze ha jön egy eszelős hülye figyelmetlen,nincs mit tenni. :evil:
Na és rókák? Nálad vannak?

Brigó! Ablakok és a függönyök hogy vannak? Kész vagy? Gyere, pihentesd a kezed a billentyűzeten! :D

omr
 
 


Rena!
Miket akarsz eladni? Nem lesz kistesó? :shock:
Amúgy nekem az nem világos, hogy honnan tudom mennyi a szállítási díj? Néha nem több, mint amit vásárolsz?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Tüncikének nagyon boldog 9. hónapot kívánunk! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Most nézem, hogy a mi vonalzónk valamit nem jól számol. Veronika 3-án született, tehát 10 hónapos és 2 hetes. Sőt Rena a te lányod is 8 hónapos és 9 napos nem?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi: köszönjük! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tényleg..... :evil: Na majd meglessük,hogy hogy viselkedik...
Na de a Tinué jól jár, úgyhogy tényleg

Boldog hófordulót Tündérnek!!!!!!!!!
Kép

Ja, Noémi! Nem, nem a Petra ruháit dobom fel, hanem a mienket,amit már nem használunk, meg a Nokiámat,mert hol jó hol nem, vettem is tegnap másikat,már 1éve lejárt a hűségnyil,most hosszabítottam. (Nagyon furcsa volt a volt munkahelyemen lenni,főleg mint vásárló,nem is voltam bent csak terhesen utoljára)
A Vaterán eddig csak babaruhát vettem,levélként adják fel,az +300 Ft. Mondjuk most az overall nagy darab,az 420-ért jön.A cipőt babaszobán vettem,postaktg-el együtt lett 1000 ft,szóval a hülyének is megéri.. (hát még nekem..) :lol:

Na megyek, lány ébren, öltözünk,eszünk,irány Mindszent aztán Fölkalexa aranykezei megmasszíroznak... :D :D

omr
 
 


Sziasztok!


Rena!
A Brendon katalógusban így szerepelnek a lábméretek:

8cm-17;
8,5cm-18;
9,5cm-19;
10cm-19,5;
10,5cm-20;
11cm-21;
11,5cm-21,5;
12cm-22;
12,5cm-23;
13,5cm-24;
14cm-25;
14,5cm-25,5;
15cm-26


Noémi!
Gratulálok barátnődnek a szép nagy súlyú és szép nevű :D babájához!


Kismama!
Örülök, hogy nem lett semmi bajotok! MAi közlekedési morál :x


Rena!
A 7 ablakból 3 van kész. Lesz még dolgom. Most perpill. vasalok, de már végeztem, aztán összehajtogatom a ruhákat, meg csinálok rakott krumplit. Abból már Zsombi is jól lakik ebédre, egy kis krumpli, tejföl meg tojássárga.


Én is el fogok adni mindent, amit csak tudok. Ugye tervez(t)ünk harmadik gyerkőcöt, de most biztos nem. Majd legfeljebb 5 év múlva. Addig meg nem hagyok meg semmit, mert a ruhák is "elérnek", meg ha nem is lesz baba, akkor már minden sokkal modernebb lesz (babakocsi, pihenőszék, hordozó)

Szóval ha téli cuccok érdekelnek vkit, vagy bármi, szóljon. Csak a barátném meg akarom várni, mert neki is kislánya lesz, most van a 33. hétben, és azt mondta, hogy meg akar venni egy-két dolgot. Addig már nem akarok kínálgatni semmit, pedig pl. van egy tök jó overall, 92-s, de szerintem csak 86-s, viszont Zsombira már kicsi :oops:

Ilyen:

Kép

Kép

Kép

Kép

ilyen ari cipzárja van:

Kép


Tünci!
Boldog hófordulót!

Kép


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Brigó, Rena: köszi! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Brigó,
Köszi és igazad van, csak aaanyira feldühít a család...De neked ez ismerős érzés. :?
Jajjj de tündérik az anorákos képek!!!!

Kernico,
jóóóó :D :D , bár tényleg nem tom mi lesz belőle Briginek egy hete írtam aztán még nem válaszolt...ejnyeeee. Bár megértem...kicsi mellett dolgozni meg minden.

Omr,
szoval az elromlott nokiádat elsózod a vaterán... :lol: 8) ???

Reggel voltam vérvételen és lecsapoltak rendesen... :evil: Úúútálom ezt az egész orvosi macerát. Jaa apa meg beteg...Remélem nem kapjuk el, még csak az hiányozna.
Vendég
 


Pár kép Martinkáról, a mostani kedvenc játékáról,és az autósülésről: Kép Kép Kép

Aztán majd jövök vmikor,de most felébredt....
Vendég
 


Tündének Boldog Hófordulót!! :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Alexa: köszi! :D Martinka nagyon helyesen alszik! :) Imádom az alvós képeket, tényleg ilyenkor annyira angyaliak.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Utóbbi időben teljesen meg vagyok lükülve, olvasok, aztán azt hiszem, hogy írok, aztán rá kell hogy jöjjek, hogy nem írtam, csak akartam.... :? Mondjuk tegnap Vészhelyzet volt, azért nem írtam :)

Livi, már írtad előző oldalakon, de nem keresem most meg , :oops: , ki lesz végül a keresztszülő?
ez annyira gáz, hogy ebből ilyen családi perpatvarok lesznek... szerintm ez annyira a szülői párnak a döntése, hogy ki legyen. na meg a másik, hogy pénzes legyen....
hát nagyon szomorú, hogyha a keresztszülő csak ennyi, hogy hozzon ajándékot, azért ennek másról kéne szólnia... na mindegy, én konzervatív álláspontot képviselek ezügyben, ez nekünk sokkal többet jelent, mint ajándékgyárt, ez pl meg sem fordult a fejemben... gáz, milyen emberek vannak. hhez megkeresztelni sem kell, akkor legyen névadó, de ennek a keresztséghez semmi köze. Na bocsánat, kicsit kiakadtam ezen... hogy a keresztelőt is így elanyagiasítják sokan, vagy hogy is mondjam...

Alexa, az autó nagyobb, mint Martinka :)

Nálunk Rékabaa pillanatnyilag túl egy mélyponton, most ötk édi, ha este meghallja a kulcscsörgést, már elindul apja felé :)
ma meg este tök édi volt, ült az ölemben, apa is mellettem, és hosszasan kommunikáltunk brrr-ögéssel meg kisoroszlánüvöltéssel, paroláztunk, és nagyokat nevetett hozzá :) na igen, ezeket kéne felvenni...

na olvasok még az előző oldalról, mert persze már elfelejtettem, hogy miről hittem, hogy lereagáltam :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja igen, ajándék, nagyiknak nálunk is naptár lesz, már el is kezdtem megcsinálni :) én is úgí gondoltam, hogy majd sk ajándék lesz az igazi, az meg később...

Tegnap eljutotta mvásárolni (realtív jól el is volt Réka anyuval), vettem farmert, meg egy blúzt is magamnak :) meg apának szüliajikat :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!
Most,hogy írjátok ezt a naptár dolgot,kedvet kaptam én is. Hiába mondom,h nem kéne ajándékozni,csak gyerekeknek,úgyis lesz. (Sógornőm is mondta,h legalább egy tusfürdőt vegyünk egymásnak.. Hurrá... a tavalyiak júliusban fogytak el...)
Szóval ti hol csináltatjátok? Neten,vagy személyesen valahol? Neten nézelődtem,de mint égen a csillag annyian csinálják,nem tudom hol lenne olcsóbb.

Noémi!
Most jól jár a vonalzónk. :roll: :)


Tegnapi iciripiciri minibabataliról majd rakok fel képet még ma.

Winnie! Na ja, néha azért írjál is! :D Hát jól mutathattatok tegnap ezzel az oroszlánüvöltéssel.. :lol: :lol: :lol:

Brigó! Nagyon szép ez az overall!! Felétek ekkora hó volt tavaly? :shock: Nálunk semmi. Azt mondták majd attól szülök meg,ha esik.Ezért nem indult meg a szülésem... :roll: :)

omr
 
 


http://www.fantaziastudio.com/otthonszabadido.html

Most így hirtelen még ezt találtam. Ez jó ár? Meg lehet jelölni a neves napokat is, pl 2008.02.08! :D

omr
 
 


Winnie! És mit vettél apának?

Na jó,tényleg mentem.Bár csaj visszaaludt fél hétkor,én attól felöltözhetnék végre a pizsimből... :twisted: :!: :arrow:

omr
 
 


Naptár: én a Fotomarkettől szoktam rendelni (www.fotomarket.hu), mert ott jó minőségű. Próbáltam korábban máshol is, de az nagyon gagyi volt. Nem tudom, mennyire számít drágának, olcsónak, mivel nekem bevált és nem is nézegettem máshol. Azt tudom, hogy a digitális képkidolgozás anno, mikor néztem, itt volt a legolcsóbb. A mai napig innen szoktam csináltatni.

Kép
Kép
tinu
 
 


REna!
Na felfrissültél? Milyen volt a masszázs? :)

Brigó!
Na tök jó ez a cipőméretezés, ahány gyártó annyi féle. :x Én megnéztem a gyerek 17-es cipőjét, 11 cm (Brendonnál ez 21-es méret lenne :shock: )
Ha nem most vettem volna ilyen bundizsákot én tuti megvenném! :P

Livi!
Az egész terhességben csak a vérvételt utáltam igazán. :( Megértelek.
Tényleg te még szoptatsz?

Alexa!
Látom Martinka is nagyon tud dolgozni ( a busszal)
:P

Winnie!
Mi is szoktunk oroszlánüvölteni :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Rena!
Mi még ápr-ban rendeltünk a foto.hu- ról, szerintem nagyon szépek lettek a képek. Nekünk megérte, bár 200 képet rendeltünk ami után van extra kedvezmény :lol: Na ott lehet naptárt is csináltatni, de lehet, ha mást nem akarsz, akkor jobban jársz ha személyesen intézed.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?