Sziasztok!
Kari ajándék: apával még nem beszéltük, de én úgy tervezem, hogy családnak majd akkor, ha már ő készíti, akkor azt ő adja, mi olyasmiket fogunk adni nekik most, amit Mági is írt: talp- vagy kézlenyomat, naptár a képeiből, fénykép szép kis keretben, vagy valami ilyesmit. A nevében a többieknek nem adunk semmit, de apa amit kap, azon rajta lesz, hogy tőlünk kapja, mármint tőlem és a Kiarától. Aztán majd ő is kap külön, ha már csinál neki valamit a lány.
De jövőre már szeretném, ha ő is adna nekünk, ha csak egy rajzot is, mert azért szeretném, ha tudatosulna benne, hogy adni jó, és mi örülünk, ha pl. rajzol nekünk valamit. Ez így giccsesen hangzik, de remélem kihámozzátok a lényeget, hogy mit szeretnék ezzel elérni.
De kérem a vélemenyeket is majd!
Kereszt: Mi aránylag elég sűrűn megyünk a keresztlányomékhoz, de nem viszek neki ajit, csak ha valami van: szülinap, keresztelő, névnap, kari, ilyenek. Örüljön, hogy megyünk!
na jó nem így, de szerintem nem kell mindig ajándékot vinni. Az anyukája lesz a Kiara keresztanyuja majd tavasszal, de ők sem szoktak, és nem is várnám, hogy állandóan ajikat adjanak. Sőt, asszem rosszul és érezném magam tőle. Szerintem nem erről szól ez, úgyhogy én kihagyom.
Rena: de az ilyenektől az agyvizem felforr, hogy pénz alapján választanak.
Én pl. sokkal jobban fogok neki örülni (feltéve, ha a csajok jóban lesznek
), ha elviszik valamilyen programra, vagy átviszik hozzájuk, és ott jól érzi magát, élményeket szerez. Én is ezt tervezem az Lucával az ajándékok helyett.
(fúúúúú, de gáz így írni, hogy van közös ismerős. Livi, nem árulkodni
)