Halihó!
Szép napsütéses délutánt mindenkinek!
Mindenhol ilyen szuper idő van, mint nálunk??
Sétáltunk egy nagyot a lányommal ovi után, nagyon jó volt, de úgy begörcsölt a lábfejem, hogy 10 percet üldögelnem kellett egy padon, mire el tudtam indulni. Pedig szedem a magnéziumot, de mostanában többször is előfordult, pl. a legjobb, amikor vezetés közben begörcsöl a 3. lábujjam, és mondjuk éppen nyomnom kéne a gázt.... elég kellemetlen.
Vikci!
Örülök, hogy minden rendben a kis babócával. Biztos szegény megijedt, hogy nézegetni szeretnétek. Többet meg ne mondd neki, hogy hová mentek
Hátha akkor mozgékonyabb lesz.
Egyébként olyan kiszámíthatatlan, hogy mikor aktívak, a mi babánk is egyik nap délelőtt mozog sokat, másik nap meg délután.
Most pl. szétrúgja a hasamat, úgy kapálódzik. De ma amúgy is nagyon aktív, bokszol egyfolytában
Még szerencse, hogy éjjel hagyott pihenni, pedig sokszor hajnalban is rá szokott zendíteni.
Már nem tudom ki írta, hogy van-e összefüggés a mostani mozgékonyság, meg a születés utáni között, -bocsi, de sokszor nem bírom követni az irományokat - szerintem egyáltalán nincs köze a kettőnek egymáshoz. A lányom anno minden éjjel mozgott, mint egy őrült, nappal meg sokat aludt. Aztán amikor megszületett, annyit aludt egyfolytában, hogy már sokszor tűkön ültem, hogy felébredjen végre, és egy kicsit megszeretgethessem
Szóval ne aggódjon, akinek éjjel mozgékony a babucija. Nem törvényszerű, hogy utána is ilyen aktív lesz.
Pati!
Holnap én is megyek "mázsálásra"
), már alig várom, gondolhatod. Múlt heti privát mérésem - mondjuk este vacsora után volt - szerint 7,5 kg
de a pláne az, hogy a hasamon és a mellemen kívül máshova nem jött rám husi, szóval nem tudom hol van rajtam az a 7,5.
Én már tiszta lelkibeteg vagyok, hogy holnap a védőnő miket fog a a fejemhez vágni. Nálunk itt az a divat, hogy mindig valami helyi "sztár-kismamával" példálóznak, aki bezzeg......
Aztán mikor a lányommal a 20 kg helyett ledobtam 30-at, akkor meg nem győzték kérdezgetni, hogy eszek-e rendesen, meg hogy híznom kéne.....ahhoz képest a 20 kg miatti halálra szekáltak, volt úgy, hogy bőgve mentem haza a védőből. Aztán tessék. A sztáranyuka meg azóta is súlyfelesleggel küzd....erről ennyit.
Nemsokára én is megyek a cukros-lötyire. Én csak attól félek, hogyan fogom kibírni evés nélkül azt az időt!!???
Mivel este 6 után max. 1 almát eszem, így reggelente már előfordul, hogy 7-kor korog a gyomrom.
És ráadásul, ha megyek a vérvételre, akkor 40 perc ide a kórház, ott szúrás, lötyi, majd 2 óra várakozás, aztán szúrás. Szóval minimum 2,5-3 órát ki kell bírnom kaja nélkül....nehéz lesz
Aki már volt, hogy bírta ki???
Légzésfigyelő:
mi nem vettünk, csak bébiőrzőt, amúgy Angelcare-t.
Nekem a lányomnál sem volt, egy szobában volt velem, minden szusszanására felébredtem. De ha valakit megnyugtat a tudat, hogy van egy ilyen figyelője, annak ajánlom, hogy vegyen, mert biztosan jó dolog lehet.
Most is velünk lesz a picur, kb. 3-4 hónapig, amíg lemegy a hideg idő, utána áttesszük a szobájába, aminek az ajtaja a mi szobaajtónktól 2 lépésre van. Tehát nagyon közel lesz akkor is.
4D:
aki Győr v. Sopron környékén lakik, annak ajánlom a
www.4dbabamozi.hu oldalt, mi itt voltunk 4D-n, nagyon meg voltunk elégedve. Egyébként Szombathelyen van. Ajánlom mindenkinek, aki errefelé lakik.
A vonalzómmal a helyzet az, hogy amelyik a terhességet mutatja az működik, amelyik a lányom életkorát, az meg megállt.
Talán majd holnap beindul.
Most megyek, már így is túl sokat írtam!
Kata