Új privát üzeneted érkezett!

az mitől van, hogy egy napot "késik" a vonalzóm??? Elvileg én ma 22 hét 6 napos vagyok, de ez itt 5 napost mutat! Holnap már töltöm a 23. hetet. A tietek nem késik??

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Vikci!
Nekem az a baj, hogy nem csak akkor van, amikor meg kéne jönnie, hanem úgy általában egy nap olyan 1x-2x. Engem nagyon zavar, az asszem irtam, a doki azt mondta, vmi gombás fertőzés, terhességnél előfordul, irt kúpot, Pimafucint, de már a második adagon vagyunk túl és maradt minden. Én azért félek ettől a barna izétől, mert a fiúkkal ilyen nem volt, és márciusban ugyanilyen barnás folyásom volt hetekig, mondjuk az a doki meg sem vizsgált, uh nélkül azt mondta, előfordul, annak ellenére, hogy hetente futkostam vissza hozzá, hátha megvizsgál, de nem, aztán elmentem egy másikhoz (hozzá járok most is), ő meg rögtön uh-ot nézett, méhnagyságot nézett és futás a kórházba felkiáltással útnak eresztett egy beutalóval a Jánosba, a babának nem volt szivhangja, sőt, a baba akkor már nem volt sehol. Elvileg 8hetes voltam akkor. Szörnyü volt. Úgyhogy jogos a félelmem, azzal a kivétellel, hogy most pénteken voltam a genetikai uh-on és minden rendben volt a bébivel ahogy eddig minden uh-on a rendelőben is. Mozog, szépen fejlődik, korának megfelelő nagyságú. De akkor is aggaszt ez a barna akármi. Szerintetek, ha megkérem a dokit, hogy vegyen le hüvelyvál.-ot, hogy megnyugodjak, tényleg csak valami gombás izé, megteszi? Rendes mondjuk, nem kéne minden 3.héten uh-ot néznie, de mindig azt mondja, nézzük meg, hogy a kismama megnyugodjon, még szivhangot is hallgatunk, pedig látja, hogy dobog a kis szive és énis. Szóval rendes nagyon, pedig "csak" egy szakrendelői doki, aki nem is fogadott orvosom.
Ági
Vendég
 


Na, most kicseréltem a vonalzót, elvileg ez már okés!

Szia Pumpóka!
Nekem is volt kétszer barnás folyásom, igaz akkor, amikor meg kellett volna jönnie. Tiszta egy ideg voltam, de a dokim megnyugtatott, hogy ez előfordulhat. Mondjuk nekem meg állandóan sűrű sárgás folyásom van, ma pl. a vizsga miatti izgalomtól, szabályosan "eláztam" tőle.
De azt mondják, hogy ez is teljesen normális, ne aggódjak. Csak ha csíp, viszket, stb. akkor van gond.
persze hozzáteszem a védőnőm halálra tud riogatni, hogy hüvelyi fertőzésem van, gennyes a vizeletem, írassak fel kúpot, stb. A dokim ilyenkor finoman mosolyog a "bajusza" alatt, és közli, hogy ne foglalkozzak a dologgal. :-)

Ha minden rendben a bébivel, akkor szerintem ne izgulj!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 

 
 

Sziasztok!

Pumpóka!
Nekem is volt barnázásom a 12-13.hét körül. Én abban az időben álltam le az utrogesztanról (progi készítmény), szerintem nekem ezért volt, mert nagyon nagy adagokban kellett szednem.
A dokim engem akkor nagyon megilyesztett, hogy a barnázás nem jó dolog éshogy azonnal nézzük meg van-e szívhang.
Igaz nekem előzményként sajna 2 vetélésem volt.
Én azóta azt mondom hogy ha ilyen van inkább menjen el az ember a dokihoz.
Azóta a dokim mondta, hogy valószínű gombás fertőzésem is volt, de Ő ilyet nem nagyon szeret kezelni az első trimeszterben.
Azóta ez szerencsére elmúlt.

Addig amíg ki nem derítik hogy gomba-e javaslom, hogy a pároddal kerüljétek a házaséletet, nehogy a fertőzés feljusson.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Aki szeretne a tábliban benne lenni írja meg a kövi adatokat: Kor/Hol szül/Mikor szül/Baba neve/Baba neme/ Gyerekek/ Aktuális vizsg/ a védőnőt nem szoktam beírni azt ne írjátok meg csak doki, uh, afp, genetika stb.

Katuci,
Gratula nagyon ügyi voltál szép eredmény az 5-ös :lol: nekem is késett a vonalzóm de megcsináltam.

Vicki,
Drukk a mai 4D-hez várjuk a képeket meg a beszámolót :lol:

Gnesa,
Neked pedig drukk a cukorterheléshez!!


Timicsiga, Szemokzsu, DaniDaniel, Bmo, Poppi, Lexus, Jimm, Chris hol vagytok? Írjatok magatokról meg a pocilakóról nagyon eltüntetek!!!
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek! (bár már régen volt reggel....:-)

A vonalzóm megint nem szuperál. Pandi, te hogy oldottad meg a dolgot?? MErt hiába csináltam újat, ma is késik..
Mért nem veszi az adást, hogy mennek a napok? Eddig sosem volt vele ilyen gond.

Ha tudtok valami megoldást, szóljatok! Köszi!

Vikci!
Várjuk az UH-s élménybeszámolót!!!!!! :D :D

2 nap múlva megyek a védőnőhöz...... rá kell állnom a mérlegre :shock: Már előre hallom azokat a kedves szavakat, hogy hát "jól megugrott", stb. stb.
Na mindegy. Majd túlélem valahogy. :-) :-)
Mondjuk tartalékolnom kell a kg-kat a vizsgaidőszakra, mert az nálam átlagosan 3-5 kg mínusszal szokott végződni.... Mondjuk most nem tudom mennyire tenne jót, ha a terhesség közepén-végén el kezdenék fogyni?

Hagyom ezt a súly témát, sokmindent úgysem tudok tenni ellene.

Ma tanítási gyakorlatra megyek, majd délután jelentkezem újra!

Addig is szép napfényes napot mindenkinek!!!!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Katuci,
Nekem se működik :evil: most megint megcsináltam lehet ez napi program lesz :? Azért nem bizti hogy fogyni fogsz vizsga alatt hiszen most terhes vagy ezért ez más állapot a szervezet ilyenkor eszik eszik és eszik :wink: védőnővel meg ne törődj :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat. Oda megyek ahova te szoktál járni Pandi.

A súlyproblémához olvastam egy érdekességet. Az aki a menstruációja előtt bevizesedett és ennek következtében 1 vagy 2kg-al gyarapodott az a terhesség alatt is többet szed fel. Én például mindíg 2kg ot vizesedtem ami persze le is ment miután elmúlt.

Szemkozsu: Hol vagy? Leher már gratulálni? Képeket kérünk!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Jó reggelt,

Szia Pandi, igazad van, kicsit eltűntem...
Egyre nehezebben megy a munka, hiába vagyok itthon, eléggé elfáradok tőle, és így kevesebb energiám jut az itthoni és egyéb teendőkhöz : (
Pocaklakó nagyon jól van, sokat mozog, minden nap érzem, főleg reggel és este, lefekvéskor.
Olvastátok párom, gondolom, nagyon aggódik, az igazság az hogy van orvosunk, de szinte nem csinál semmit, és nagyon dühít hogy UH-t nem készít_állítólag a gép csak durva elváltozások észlelésére alkalmas, amúgy be sincs kapcsolva_ csak a kötelező 3-ra hagyatkozik :evil:
Bár ez még mindig jobb, mint a János, ott szabályosan elküldtek, pedig elvileg oda tartozom... tényleg őrület, hogy mi folyik itt...
No mindegy, magán rendelésre járok !!! csak hát ez sem az igazi ugye, no de most már nagy hassal nem fogok váltani, majd legközelebb ügyesebbek leszünk : )
Tegnap úgy döntöttünk, hogy nem bírjuk ki és be fogunk jelentkezni 4Dre megint, hisz kb 29-30. hétig kelle várni ( 3. kötelező UH)

Szép napot mindenkinek,
Andi

Kép
danidaniel
 
 


Sziasztok!

Pandus!
Nagyon szép a nővéred szüléstörténete. Köszi, hogy leírtad. Bár szerintem átélni egész más, mint így olvasni, de így is kicsit közelebb kerültünk a szüléshez. Hogy vagytok? Pocaklakó?

Mi egész jól vagyunk. Hetek óta fáj a lábam, olyan érzés, mintha izomlázam lenne. Pár napja a derekam is elkezdett fájni. Gondolom ez normális, és az építkezés miatti rohangálásnak köszönhető. Már nagyon várom a 24-ét, hogy mehessünk ismét UH-ra. Nagyon kéne vennem nacikat, mert az eddigiek már nyomják a pocakomat. Tegnap ajánlott az egyik ismerősöm egy varrónőt, neki is szép nacikat varrt, lehet, hogy varratok vele párat.
Már nagyon várom, hogy megmozduljon a picikénk. Ti mikor éreztétek először?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris,
15+0 voltam amikor elöször éreztem Dorkát. Mi jól vagyunk csütörtökön megyek uh-ra már nagyon várom remélem változott a magzatvíz mennyisége. Nekem most a hátam szokott fájni. Tényleg vegyél nacit ne nyomjad a pici lakását :wink:

Vicki,
Az nagyon jó hely amióta ott voltam sokan mentek oda(babanetről) és nekik is tesztett.

Andi,
Gondolom akkor azt se tudjátok hogy ki lakik a pociban... azért az nem jó hogy ilyen kuka az orvos. A 4D tényleg jó ott alaposan megnézhetitek a picit :wink: azért gyere gyakrabban ha tudsz. vásárolgattok már?
Vendég
 


Mindenkinek szép napot!

Mi is jól vagyunk, bár még ma nem volt hajlandó mozdulni a pici, bizti szunyokál!!!! :D :D :D

Christell!
Én a baba mozgását 16+0 naposan éreztem elöször, kicsit gyengén, mintha higany csuszkált volna a hasimban!!! Kicsit furi hasonlat, de csak ahoz tudom viszonyitani, aztán 3 napig semmi, azóta viszont gyakrabban, majdnem minden nap! Na de azért van lusti napja is!!! :D :D :D :D :D

Katuci!
Nagy grat az eredményed miatt, és hát tényleg nem szép dolog a nappali tagozatosoktól ez az "elözékenység"!!!! :?
Vendég
 


Nekem Atis 17 hetesen mozdult meg először, mintha buburékok szálltak volna fel a pocimból. Barnusomat viszont már a 14.héten éreztem, ugyanigy buborékokkal. :) Most meg minden este szugerálom, hogy mocorogjon kicsit nekem, hadd érezzem, de nem akar még. Bár lehet, hogy addig jó nekem, minél később érzem, mert várható, hogy Barnus hangjára és jelenlétére erősen fog majd reagálni odabentről. :) Minden nap, mikor hazajön az oviból, 10 percenként szaladgál hozzám, odabújik a pocakhoz, simogatja, puszilgatja, beszél hozzá. Olyan kis édes. Atis sajnos nem, néha ha olyan kedve van, megsimitja, talán nyom egy puszit is, de nem nagyon érzelgősködik. Mondjuk ő egyébként is ilyen, kicsit úgymond érzelemmentes, apjára ütött, exférjem volt ilyen. Mikor Attilával voltam pocis, anyuéknál laktam az utsó 2 hónapban a veszélyeztetett terhesség miatt, Öcsém esténként bejött a szobámba munka után, hogy megnézze, hogy vagyunk. Ahogy rátette a kezét a pocakomra és megszólalt, abban a pillanatban Attila őrült rugdosásba kezdett, és utána órákig nem hagyott még aludni. :) Öcsém este 8 után ki is lett tiltva a szobámból. :D
És ő is ugyanúgy, mint a Barnus, már az elejétől beszélt neki, meg simogatta, mikor találkoztunk. Nagyon ismerhette a hangját. Hát szerintem Barninál is ez lesz majd, megszólal és tam-tam-ba kezd a pocilakó. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Az elmúlt napokban egy kis munka felhalmozódott. Most probálom visszaolvasgatni az irásaitokat.

Lehet, hogy volt már korábban szó, a légzésfigyelőről- akkor bocsi. Kérdezném, hogy kinek mi a véleménye róla?

Kriszti
bchris
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, minden rendben van odalent.Uh ugye most nem volt,mert nincs a rendelőben!

Pandácska!

Következő dokilátogatás november 13.-a, 4d-s uh november 15. Majd légyszi írd be a tábliba! :D

Christell!

Én is kb 16+0-nál éreztem már igazi kis kaparászást! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


BChris,
Mi veszünk az biztos Angelcaret.

Vikci,
???????????

Viki,
Beírtam :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Pandi megjöttünk.

Sajnos nem elbújt a méhlepénybe és nem látszódik de megyünk szombaton is. Mindjárt leírom a sztorit. Először is mindenkinem ajánlom ahogy Pandi is írta nagyon jó hely és ezt csak megerősíteni tudom.
Odamentünk rögtön megkérdezte kedvesen a hölgy, hogy nem vagyunk-e szomjasak. Elmentem pisilni aztán kezdődött a MOZI. De sajnos nagyon befúrta magát a méhlepénybe, hiába mozogtam semmi. Ezután kaptam egy kólát ettem csokit és elküldött a hölgy egy tempós sétára. Vissza értünk megint pisi. Majd megnéztük ,de ez a kis huncut nem mozdult. Már oldalra fordultam, felkeltem ugráltam. Szó szerint. :lol: Most bezzeg mocorgás van.
Aztán megebeszéltünk a hölggyel szombatra egy időpontot reggel 9-re. Most egy kicsit több, mint a felét fizettük ki a teljes árnak, de kaptunk dvd-t. Nem az volt, hogy na jó most így feküdt és kész akkor ez a teljes ár és nagyon sajnáljuk majd legközelebb. Ja és szombaton ránéz a hölgy és ha úgy látja, hogy nem jól fekszik akkor megbeszélünk egy újabb időpontot.
Nagyon rendik ezen a helyen.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Bocsi sajnos elbújt azt akartam írni.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vikci! Hova jártok uh-ra? Érdekel engem is.
Ági
Vendég
 


Szió Pimpóka!

Oda ahova Pandi is a 4Dgenesisbe. 2.ker Lotz Károly utca 14. Honlapjuk is van www.4dgenesis.hu

Jó éjszakát!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vikci,
Nahát a kis szemtelen :lol: nem mutogatja magát anyának? Legközelebb úgy menjél oda hogy kávét igyál egyél egy tábla csokit és kicsi kocogás elötte az tuti a helyére teszi :wink: :D örülök hogy neked is tetszik az a hely. Lassan én is kérek megint egy időpontot csak a holnapi uh-on legyünk túl végre :roll: .... Akkor szombaton várjuk a képeket üzenem a babádnak is :wink:

Katuci,
Nekem ma se működik a vonalzó :evil:
Vendég
 


Pandácska: A lányomnál mi is vettünk légzésfigyelőt. Angelcart vettünk és nem csalódtam benne. nagyon jó és ami a fontos soha nem volt téves riasztás. Nem is adtam el mert ha netán a második baba jön akkor az megnyugtató lesz. Valahogy éjjel ha felkeltem és láttam, hogy ütemesen villog megnyugodtam. nem kellet felugrálnom éjjelente. Szóval az ember szerintem másra is elkölt ennyi pénzt és ez szerintem nem kidobott pénz. Na meg ha már nem kell akkor el lehet azt adni. Szóval mindenkinek én csak ajánlani tudom.

Kép
csucsu05
 
 


Ja amit nem írtam. Az Angelcare miért is jó. Elemes és nem elektromos. Amikor mi venni akartunk én elektromosat akartam. Na de elmagyarázták miért is jó az elemes. Mert ha áramszünet van akkor az elektromos úgye leáll és beriaszt. Na nekem az nem kell mert nálunk sokszor szokott pillanatnyi áramszünet lenni. És az elem 1év alatt nem merült le. mer úgye ettől féltem. Ja arról nem is beszéltem, hogy az angelcarnak van elem lemerülő jelzője is.
Na nem osztom az észt csajok :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Csucsu,

akkor ez tényleg szupi kütyü. Szerintem megnézem aztán lehet, hogy mi is ilyet veszünk.

Pandi,

ittam kólát is és kávés csokit ettem. Már majdnem kifelé jött belőlem a csoki. Bár reggel álltalában jobban szokott feküdni. Mindíg reggel megyünk a dokimhoz és ott még éhgyomorra is megmutatja magát. Remélem szombat reggel is így lesz. Nem is mondom meg neki, hogy hova megyünk.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Sziasztok!

Vikci!
Reméljük a szombati napon többet láttok! Mi pénteken megyünk újra K.várra, de ott DVD-t nem csinálnak, nem baj az is elég ha mi látjuk. :)
Épp most irom a DVD-det, sok minden ráfér.
Ma megyek nődokihoz, szerintem ott is lesz UH kukucs, drukkoljatok.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok Lányok!

Pandi, Pumpóka, Csujzi, Viki!
Köszi az infókat. Már nagyon várom, hogy én is érezzem a mococorgását. Akkor nagyjából pár héten belül én is érezni fogom. :wink:

Vikci!
Tényleg jó akkor ez a hely. Drukkolunk szombaton! :wink:

Pandus!
Ajánlottam egy ismerősömnek is a 4D-t, remélem nem baj. Szerintem neked már üzletszerzési jutalékot kéne adjanak. :wink: :lol:
Mennyi ideig tart kb. egy mozizás? Mi is oda szeretnénk menni, de majd csak nov. 20. körül.

Csucsu!
Tényleg jó ez a légzésfigyelő. Veletek aludt a kislányotok egy szobában? Vagy külön szobában aludtatok?

Szerintetek az jobb, ha az első pillanattól külön alszik a baba, vagy az jobb, ha kb. fél évig egy szobában alszik a szülőkkel?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a szombati hajrázást. Vera, az szupi lenne ha ma is meg pénteken is látnád a picit a DVD-t pedig előre is köszönöm megint csak.

Chris,

Mi 19 órára voltunk bejelentkezve és oda értünk félre. Nme volt előttünk senki és rögtön bementünk . Nem tudom olvastad-e a tortúránkat, de ez eltartott kicsit több, mint egy órát és ebből a babamozi kb.30perc volt. De azt hiszem Pandi írta, hogy 40 perc volt neki. Remélem mi is többre jutunk szombaton.

Mindenkinek szép napocskát kívánok. Nemsokára elindulok anyumékhoz , meg az István kórházba előlészítőre.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Na, továbbra is képtelen vagyok egyszerre ennyi mindenre reagálni. Úgyhogy bocsi, megint csak néhány. :(

Vikci, nagyon kis dacos a drága. :) Mondd neki, hogy nem kap kariajit, ha nem viselkedik rendesen! :lol:

Vera, drukk!

Chris, erről már egyszer beszélgettünk itt. Szerintem úgy jó, ahogy nektek jó!!!! Nem érdemes csak azért az egyiket vagy a másikat választani, mert mások így vagy úgy csinálják. Számomra pl. az lesz a megnyugtató és kényelmes (mert valljuk be, ez is számít), ha velünk alszik. Apa jóalvó, őt nem fogja zavarni, legfeljebb amíg megszokja, én meg nem szeretném azt, hogy a sok átjárkálásból végül az legyen, hogy én alszom a gyerekkel, apa meg egyedül. Mi ezért döntöttünk így. :)

A többieknek is szép napot!

meri
 
 


Cristell: velünk aludt a gyerköc igen egy szobában. Nem tudom én ettől nyugodtabb voltam. Sokan azt mondják ez nem jó és rögtön külön szobába kell altatni a gyereket de volt olyan pl a védőnénink is aki azt mondta nem baj ha egy szobában alszik velünk. Igaz, hogy nagyon ragaszkodó gyerek lett belőle. lehet emiatt is. :) De nem bánom.
Mondjuk elég nagy szobában aludt velünk 30nm-es és az egyik sarok lett anno a babasarok.
De szerintem ezt úgyis mindenki megérzi mi a jó. Valaki erre esküszik valaki arra. Mindekettőnek megvan a maga előnye és hátránya is biztos.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Pandi!

Köszi :)

Légzésfigyelő: teljesen egyetértek Csucsuval, nekünk is Angelcare van/volt, és nagyn megnyugtató, amikor látom, hogy egyenletesen villog. :)

Vikcy!

Akkor drukk szombatra! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Chris,
Mi 40 percig voltunk ott mindig én is meg a nővérem is de volt aki 1 órát(fodrászom). Amúgy igazad van rengeteg ember ment már oda mert ajánlottam szóval kérek kedvezményt :lol: :lol: :lol: Mi még akkor mentünk a nővéremmel először amikor megnyílt és tök jó akciók voltak. Mondjuk szerintem most se drága a többi helyhez képest és nagyon kedvesek szép a hely gyönyörű a wc(nekem ez is fontos) kapsz csokit üditőt stb. Na meg a kép minősége szerintem itt a legjobb, legtisztább.
Vendég
 


Csak csatlakozni tudok, a 4dgenesis nagyon jó hely!!!

Vérezgetés:
nekem először néhány hete, egy garázspakolást követően, majd azóta már kétszer volt néhány napos barnás csepegtetésem. Nem folyás, inkább csak a hüvelyváladékot színezi meg, a wcpapíron sem mindig hagy nyomot. A második két alkalommal nem tudom az okát. A védőnő szerint a mellső fali lepénynél ez gyakoribb.
Szerintem valami ér megpattanhat.
Mindenestre érdemes Rutascorbint szedni.
Ha a vérzés nagyobb mennyiségű, vér színű, fájdalommal, vagy görccsel párosul, azonnal menni kell a dokihoz, különben pedig fekvés és nyugalom, amíg elmúlik.

A védőnéninél lehullott a lepel, gyalázatos módon 6 kiló csúszott fel eddig :shock:, így én, aki mindeddig a nemkelleztannyirakomolyanszámolgatni oldalon álltam, asszem kénytelen leszek lépéseket tenni a további gyalázat megfékezésére. :roll: ...

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Lányok, azt tudja valaki, hogy a zsömis-tejes reggeli után 1 órával mennyinek kell lenni a vércukornak? Ezt elfelejtettem felírni...

meri
 
 


Sziasztok!

Na, túl vagyunk a nagy napon....Képeket hamarosan teszek fel, csak még nincsenek fent a gépünkön!!! :twisted: Egyébként ma voltam terheléses cukor vizsgálaton, holnap lesz eredmény.Egy picit izgulok azért!!Még jövök!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Meri, maximum 7.De ha 6.5 felett van, nem jó!
Vendég
 


Halihó!

Szép napsütéses délutánt mindenkinek!
Mindenhol ilyen szuper idő van, mint nálunk??

Sétáltunk egy nagyot a lányommal ovi után, nagyon jó volt, de úgy begörcsölt a lábfejem, hogy 10 percet üldögelnem kellett egy padon, mire el tudtam indulni. Pedig szedem a magnéziumot, de mostanában többször is előfordult, pl. a legjobb, amikor vezetés közben begörcsöl a 3. lábujjam, és mondjuk éppen nyomnom kéne a gázt.... elég kellemetlen. :?

Vikci!
Örülök, hogy minden rendben a kis babócával. Biztos szegény megijedt, hogy nézegetni szeretnétek. Többet meg ne mondd neki, hogy hová mentek :D :D :D Hátha akkor mozgékonyabb lesz.
Egyébként olyan kiszámíthatatlan, hogy mikor aktívak, a mi babánk is egyik nap délelőtt mozog sokat, másik nap meg délután.
Most pl. szétrúgja a hasamat, úgy kapálódzik. De ma amúgy is nagyon aktív, bokszol egyfolytában :-) Még szerencse, hogy éjjel hagyott pihenni, pedig sokszor hajnalban is rá szokott zendíteni.

Már nem tudom ki írta, hogy van-e összefüggés a mostani mozgékonyság, meg a születés utáni között, -bocsi, de sokszor nem bírom követni az irományokat - szerintem egyáltalán nincs köze a kettőnek egymáshoz. A lányom anno minden éjjel mozgott, mint egy őrült, nappal meg sokat aludt. Aztán amikor megszületett, annyit aludt egyfolytában, hogy már sokszor tűkön ültem, hogy felébredjen végre, és egy kicsit megszeretgethessem :-)
Szóval ne aggódjon, akinek éjjel mozgékony a babucija. Nem törvényszerű, hogy utána is ilyen aktív lesz.

Pati!
Holnap én is megyek "mázsálásra" :-)), már alig várom, gondolhatod. Múlt heti privát mérésem - mondjuk este vacsora után volt - szerint 7,5 kg :oops:
de a pláne az, hogy a hasamon és a mellemen kívül máshova nem jött rám husi, szóval nem tudom hol van rajtam az a 7,5.
Én már tiszta lelkibeteg vagyok, hogy holnap a védőnő miket fog a a fejemhez vágni. Nálunk itt az a divat, hogy mindig valami helyi "sztár-kismamával" példálóznak, aki bezzeg......
Aztán mikor a lányommal a 20 kg helyett ledobtam 30-at, akkor meg nem győzték kérdezgetni, hogy eszek-e rendesen, meg hogy híznom kéne.....ahhoz képest a 20 kg miatti halálra szekáltak, volt úgy, hogy bőgve mentem haza a védőből. Aztán tessék. A sztáranyuka meg azóta is súlyfelesleggel küzd....erről ennyit.

Nemsokára én is megyek a cukros-lötyire. Én csak attól félek, hogyan fogom kibírni evés nélkül azt az időt!!??? :shock:
Mivel este 6 után max. 1 almát eszem, így reggelente már előfordul, hogy 7-kor korog a gyomrom.
És ráadásul, ha megyek a vérvételre, akkor 40 perc ide a kórház, ott szúrás, lötyi, majd 2 óra várakozás, aztán szúrás. Szóval minimum 2,5-3 órát ki kell bírnom kaja nélkül....nehéz lesz :shock: :D

Aki már volt, hogy bírta ki???

Légzésfigyelő:
mi nem vettünk, csak bébiőrzőt, amúgy Angelcare-t.
Nekem a lányomnál sem volt, egy szobában volt velem, minden szusszanására felébredtem. De ha valakit megnyugtat a tudat, hogy van egy ilyen figyelője, annak ajánlom, hogy vegyen, mert biztosan jó dolog lehet.
Most is velünk lesz a picur, kb. 3-4 hónapig, amíg lemegy a hideg idő, utána áttesszük a szobájába, aminek az ajtaja a mi szobaajtónktól 2 lépésre van. Tehát nagyon közel lesz akkor is.

4D:
aki Győr v. Sopron környékén lakik, annak ajánlom a www.4dbabamozi.hu oldalt, mi itt voltunk 4D-n, nagyon meg voltunk elégedve. Egyébként Szombathelyen van. Ajánlom mindenkinek, aki errefelé lakik.

A vonalzómmal a helyzet az, hogy amelyik a terhességet mutatja az működik, amelyik a lányom életkorát, az meg megállt. :evil:
Talán majd holnap beindul. :shock:

Most megyek, már így is túl sokat írtam! :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Íme egy kép.... :D Kép

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


És egy nagyobb Kép

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Kép

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Sziasztok!

Zsu!

Gratulálok nektek! Nagyon Sok Boldogságot kívánok nektek! Remélem minden álmaid szerint teljesül.
Nagyon szép vagy a képeken.
Nekem is hasonló virág dísz volt a hajamban.

Pandi,

Igen ez a wc dolog nálam is kényes pont. De tényleg nagyon szuper ez a hely. És mondtam is , hogy tőled tudok róla és, hogy már sokan jöttünk általad. De a rendi neved sajnos ez is a terhességgel jár nem jutott eszembe. :shock:

Katuci,

Hát igen ez a mozgolódás nálunk is akkor indult be jobban a mikor hazaértünk. Mondjuk nem is csodálom ennyi koffeintől én is alig bírtam elaludni. A súlyoddal ne foglalkozz. Peregjen le rólad az amit mond. Egyébbként nem tudom olvastad-e, de azt olvastam valahol, hogy az aki a menzi alatt többet szed fel az a terhessége alatt is többet hízik. És én eleve mindíg 2kg-ot szedtem fel vízből ami aztán persze lement.

Meri, Viki köszike a bíztatást. Az már tuti, hogy nem mondom meg neki, hogy hova megyünk.

Jó Éjszakát!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vikci,
hihi nem baj nem is gondoltam komolyan hogy kedvezményt kérek :lol: csak vicceltem de azért nagyon ari vagy hogy megemlítettél :wink:

Drukkoljatok ma megyek uh-ra ellenőrzik a magzatvízem nagyon izgulok :roll: remélem hogy rendeződött a dolog!! Este jövök majd és mesélek!


Kép
Kép

Eszter,
Te már voltál ellenőrzésen? Mit mondtak?

Mezsó,
Drukk a mai Afp-hez+++++++++

Zsu,
Nagyon csinik voltatok :D

Katuci,
Jó mázsálást ma és tudod 1ik füleden be a másikon ki :wink: Cukros-lötyi: most megúsztam tej zsömivel de 2006-ban voltam lötyin. Elég undi volt de ha teszel bele egy citromot akkor biztos hogy jobb. Csak akkor én még ezt nem tudtam. Szóval legyen nálad citrom és vérvétel utánra(2 óra) pedig valami ennivaló.
Vendég
 


Szemokzsu: Gratulálok és nagyon sok boldogságos közös évet kavánok nektek! Nagyon szépek voltatok , jók nagyon a képek. Mesélj is azért milyen volt, hogy bírtad stb.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Pandi,

drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Ja csajszik. Most derült ki ezen az UH-n, hogy hártahajló a méhem. Ami állítólag nehéz megtermékenyülést idéz elő. Mondom akkor miért jött össze első próbálkozásra. Ezek szerint ez tényleg a szerencse malac éve? :lol:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Nagyon aranyosak voltatatok mindketten. Sok boldogságot mindkettőtöknek!

Kata/ Pati!
Ne törődjetek a plussz kilókkal, meg azzal se ki mit mond. Nekem kb. 1 hét alatt felugrott fél kiló úgy, hogy észre se vettem.

Voltam tegnap nődokinál: minden rendben, teljesn zárt volt a méhszáj, 2 hét múlva nekem is cukros lötyi lesz, de én otthon megnézetem előtte anyukámmal a zsemlés verziót (nagymamámnak van ujjbökős vércukorszint mérője), mert kíváncsi vagyok, na meg édesszájú is mostanában.

Ti tudtátok azt, hogy az egészségkártyával babaápolási dolgokat is lehet venni? Meg pl. babaőrzőt, légzésfigyelőt, babamérleget, lázmérőt, sőt állítólag matracot is.

Megy valaki közületek a jövőhét végi bababörzére (SYMA csarnok)?

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Pandácska!
Az adataim a táblázatba kerüléshez:
hét: 13+5, kor: 30, gyerekek: 2 fiú, kórház: Szent János kh., mikor: ápr.19., aktuális: okt.29. doki+uh, név: Gergő vagy Zsófia
előre is köszi.
Ági
Vendég
 


Pandi!

Írtam én,csak biztos nem láttad,igen,múlt héten voltam és nagyon izgultam,nem is volt kedvem menni.Akkor ismertem meg az új dokimat és teljesen rendben talált mindent az UH-on.Nem volt több a magzatvíz és a baba is teljesen rendben volt.Jó nagy gyerek,mert már 600 g volt a múlt héten.Nem is kell csak egy hónap múlva menni hozzá.Drukkolok,hogy nálad is rendeződjön,de ha véletlenül most is több lenne egy lehellettel,akkor se aggódj,sokszor van ok nélkül több víz. :wink:

Puszi


Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hello mindenki!

Köszi a drukkot a védőnénihez, meg is lett az eredménye, eddig 6,9 kg! :-) Meg is dícsértek.... :!: :!: :!: :)
Pisi rendben, néztünk szívhangot, közben két aggorát ugrott a kis drágám, hogy szabályosan berezonált a Doppler :D
Megmérték a méh nagyságát is, ez a 23. hét és pontosan 23 cm.
Szóval minden oké.
Délután megyek a dokihoz, kapok beutalót a cukrosra :?

Szemokzsu!
Gratulálok a nagy naphoz, örülök, hogy szerencsésen telt! Azért majd mesélj, hogy milyen volt!?

Vera!
Milyen egészségkártyád van?
Én pl. kapok rendszeresen egy ún. Wellness-tickettet a munkahelyemen, és egy csomó jó dologra lehetne költeni, ami babával kapcsolatos, de sajnos itt a környékünkön ezt csak gyógyszertárban v. gyógyászati segédeszköz boltban teheted meg, de ott természetesen olyan nincs, amilyet te akarsz venni... :shock: :?
Szóval innentől kezdve ezen a téren sokat nem érek vele. Pl. vitamint, meg egyéb dolgot vehetek rajta, még talán itt a gyógyitárban babafürdető meg ilyesmi az oké, de pl. pelenka kb. 1 féle van, törlőkendő szintén.
Talán melltartóbetétet v. eldobható bugyit azt vehetek rajta. Ennek utána is járok!
Köntöst, törülközőt azt pl. tudok venni a Demko Feder-ben, mert ott a matracot, vagy a biopárnát ráírják a számlára, és azt veszek amit akarok. Úgyhogy az jó hely.
De itt pl. nagyon rugalmatlanok kisvárosban. Vennék több dolgot is a gyógyászati segédeszközben, aminek mondjuk nincs ORKI, vagy CE száma, de nem írnak mást a számlára, csak azt, amit valóban venni akarok. Pedig a kutya nem nézi meg, hogy valójában mit vittél el. Na mindegy.

Vikci!
Szerintem a hátrahajló méh önmagában nem ad okot a nehéz megtermékenyülésre. Az anyukámnak utánam derült ki, hogy az van, mégis lett öcsém, 2 éven belül :-)
Esetleg a szülésnél nem mondták, hogy problémát okozhat? Pl. faros fekvés jobban előfordul hátrahajló méhnél, v. ilyesmi.

Pandi!
Biztos rendben lesz minden az UH-n, majd jelents, hogy mi volt! És egyébkén olyankor mi van, ha most is sok lenne a magzatvíz? Azzal tudnak valamit csinálni?
Mert pl. nekem a lányomnál állandóan kevés volt. És a végére sem változott. sok tanáccsal akkor sem tudtak szolgálni. Mivel ásványvízzel nem igazán pótolhatjuk:-)

Most megyek, kicsit rendbe kell szednem a házat, aztán irány a doki 1-kor.

Majd estefelé jelentkezem!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Pandi, megy a drukkk!!!!!! DE tuti minden rendben!

Katuci, gratula!!!

Vera! A SYMA asszem a jövő hét végén van (26-28) egy időben a Kismama börzéjével (Hungexpo, 28-án). De nézz utána, nem biztos. Én a börzére megyek, de lehet, hogy benézek a SYMA-ba is. Nincs túl jó tapasztalatom úgy általában a SYMA-s rendezvényekkel, nem tudom, valahogy nem jól szervezik a kiállítókat.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Katuci,

gratula a jó eredményekhez. A méh nagyságát hogy nézték meg és ki? A védőnő tud ilyet is?
Jaj ne ilyesztegess. Én bebeszélem magamnak a normál szülést. Így kell lennie . De majd úgy is kiderül.


Ja amit nem írtam az UH erdményeként. A súlya már 730gramm volt és a lába 4,2cm. Remélem nem a lábfejét kell megszülnöm. :lol:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Ja a bababörzén én is gondolkodom, hogy ki kéne menni. De most akkor melyikre is érdemes?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?